2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Sen daha fazla iskence cekmisin
Ben ayri bir odada tam yatar vaziyet degilde dik vaziyette bi koltuk da uzanmaya aldilar
Kimildamak bile bana zulum geliyodu kaldiki birde taa arabaya yurumek icinde havasiz sekilde beklemek dahada zor olmali.
Bak aradan 20 saat gecti yenice kendime geliyorum uyumak bile nekadar Zor oldu

Allah Allah sizi neden bukadar etkiledki acaba ya bende yaptrdim biraz miğdem bulandı okadar bide ağzımda maske vardı havaszlıkta etkiledi gbi
Bilmiyorumki
12 saat acmiydin sende?
Bunyem kaldirmadi, ki okadar da hassas bir bunyem yoktur yani
Kolay kolay tiksinmem kusmam
Hamileligimde ilk kusmam oldu

Tesekkur ederim canim
Henuz sonuclari bilmiyorum
Eger seker varsa doktor beni arayacak, o aramazsa ben aramam heralde
Psikolojimi bozdu

aaa Hıçkırdığını nasıl anlıyorsun :)
Ritmik ufak tık tıkla oluyor karnımda genelde yemek yedikten sonra yada çook hareketli olunca olur.
Bunun nesi sinir bozucu ki. Ne güzel hareket ediyormuş.
Valla 5 bucukta beri uyanığım gece 1de uyudum sanırım ara uyanmalarımı hesaplarsak 4 saat uyutmuş sence güzel mi sağlıklı olsun hareket etsin ama bizim ki çostu anacım

Merhaba hanımlar kaç gündür giremiyorum nihayet ev temizligim bitti Allah herkese sağlıklı güzel huzurlu günlerde kullanmayı nasip etsin doğum yapan falan oldu mu merak ettim inşallah hepimiz zamanıni tammalayinca yaparız bende çok yorularak bitirdim temizliği korkarak yaptım valiz hazırlama kaldı valizlere neler koydunuz fikir olarak sunabilir misiniz

Aynen öyle canım yatıştayım artık yapıcak bişey yok. Benim aşağı doğru baskı şeklinde titreşimlerdi senin de öyle mi ?

Rabbim korusun canım bebeğinide senide
çok dikkat et kendine şu durumda tercih yapmakda zor ya evdemi kalmalı hastanedemi die .sen yinede sık sık git hastaneye .Rabbim hayrlı zamanda kucagına almayı nasip etsin
Amin canım çok sağol hepimizinkini korusun rabbim evet bu süreçte sıkı takibim gerekli telefonuma bir uygulama indirdim her tekme atışında oraya giriyorum günlük olarak sayabilmek için ve içimin rahat edebilmesi için

Erkek benim ki canım Furkan’ım Geliyor

Valla bilmiyorum canım iyisini düşünmeye calısıyorum bunaldım iyice bu durumdan zaten
ben alıştım galiba artık bilmiorum ilk başlarda bı de çok takıyordum şimdi eskisi gibi değilim bı kaç sefer annemlere gittim geldim ama ablamları falan özledik en azından şu yasaklar bitse de mesafeyi koruyup onlarla da görüşsek diyorum cunki daha bitecek gibi değil ben en iyi ihtimal sene sonuna kadar sürer gözüyle bakıyorum belki daha da uzayacak bilmiyorum bı şekilde alışmak lazım
hg canım güle güle kirlen amin insAllah şu an için herkes tutuyor doğuran yok şükür valize ben standart şeyler koyarım sanırım
5 li hastane çıkışı,
Alt üst olarak bı takım daha,
Zıbın, bez, ıslak mendil
Kundak,
Çorap,
Puset,
Zemzem, hurma (unutmazsam eğer)
Kendime pijama,
Ceket,
Hasta bezi,
Yazma,
Çorap
Başka aklıma gelen yok şu an için yazdım bunları ama çok çok ekstra şeyler koymam sanırım kızımda da bunları götürmüştüm hemen hemen
Sırt üstü yatarken ayaklarını tutmaya başladıkları dönem var ya bence o zaman gelmeye başlarlar :))
Yaa diyorsun kaçıncı ayda yapıyorlardi onu tam olarak

8-10 sene önceki yeğenlerimden hatırladığım 4.ay civarı sonrası

Aynen bende alıstım ama yine o psikoloji oluyor insanda Ya bende özledim sorma bazen görüşüyorum ben mesafeli şekilde yoksa bunalıma giriyorum valla

Gecmis olsun canim
Kordon oyle dolaniyomuymus ya anne karninda
Allah korusun
Insallah Hersey yolunda gider sakin olmalisin

Kusura bakmayin ama burdaki insanların hemen hemen hepsi yaptı bence biraz abartıyormuşsunuz gibime geliyor belki de hamilelikten kaynaklı çok çabuk tepki veriyoruz ya da sınırlenıyoruz..yani kaç yılda bir kere yapmışız hadi iki kere olsun hadi toplayalım hayatımız boyunca yaşayacağımız gebelik sayısı kadar olsun 3 olsun 4 olsun ki oda fazla fazla söyliyorum..bide kanser tedavisi görüp kusmaktan harap bitap düşen insanları düşünün. Tabiki herkesin bünyesi farklı durumu farklı ama biraz geniş bakmak lazım.. sonucda hamile kalmayı arzuluyorsak gerekli işlemleri de biliyoruz ha yatırmayıp sizde sekerin oldugunu dusunun.
bebeğiniz doğum sonrası hemen insulin krizine girse allah korusun daha mi iyi..bide kimse kimseye zorla birşey yaptırmıyor en fazla bi belge imzalarsınız yaptirmak istemiyorum diye doktor zorla ağzınızı açıp koyacak değil sonucda ..hastanede çalışıyordunuz prosedürleri hepimizden iyi biliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…