Sen daha fazla iskence cekmisinseni çok iyi anlıyorum canım çünkü ben de öyle oldumo 1 saatlik bekleme aralıklarında eşimle arabada beklemiştik hastahane klabalık virüs kapmayalım diye, arabanın içinde mide bulantısından nasıl kıvrandığıma eşim şahit kusmamak için zor tutmuştum kendimi maalesef çok sıkıntılı bir işlem şeker yüklemesi
BilmiyorumkiAllah Allah sizi neden bukadar etkiledki acaba ya bende yaptrdim biraz miğdem bulandı okadar bide ağzımda maske vardı havaszlıkta etkiledi gbi
Tesekkur ederim canimEvet eskiden yokmuş 5 sene önce sağlık ocağı ısrar etmişti bana da ama doktorum açlık tokluk bakalım gerek olursa yapalım demşti bu 2. olunca daha tecrübeli oluyorsun direk ben söyledm aç tok bakalm diye öyle
çok geçmiş olsun sonuçlar nasıl cıktı
Ritmik ufak tık tıkla oluyor karnımda genelde yemek yedikten sonra yada çook hareketli olunca olur.aaa Hıçkırdığını nasıl anlıyorsun :)
Valla 5 bucukta beri uyanığım gece 1de uyudum sanırım ara uyanmalarımı hesaplarsak 4 saat uyutmuş sence güzel miBunun nesi sinir bozucu ki. Ne güzel hareket ediyormuş.
Valla bilmiyorum canım iyisini düşünmeye calısıyorum bunaldım iyice bu durumdan zatenYa o evreye gelir mıyız harbi ben hiç ortalığın düzeltebilecegini düşünmüyorum kolay kolay ne bilim bebek görmeye falan kimse gelmeyecekmis gibi hissediyorum
Aynen öyle canım yatıştayım artık yapıcak bişey yok. Benim aşağı doğru baskı şeklinde titreşimlerdi senin de öyle mi ?geçmiş olsun canım. aklına kötü getirmemeye çalış. zaten evde oynamış bak. dinlen kalkma pek yerınden. dikkat et. titreşim gibi demişssin bende de oluyor oyle hıc dıkkat etmemıstım normal dıye dusundum.
Sırt üstü yatarken ayaklarını tutmaya başladıkları dönem var ya bence o zaman gelmeye başlarlar :))Ya o evreye gelir mıyız harbi ben hiç ortalığın düzeltebilecegini düşünmüyorum kolay kolay ne bilim bebek görmeye falan kimse gelmeyecekmis gibi hissediyorum
Amin canım çok sağol hepimizinkini korusun rabbimRabbim korusun canım bebeğinide senide
çok dikkat et kendine şu durumda tercih yapmakda zor ya evdemi kalmalı hastanedemi die .sen yinede sık sık git hastaneye .Rabbim hayrlı zamanda kucagına almayı nasip etsin
Uygulamanın adı ne?Amin canım çok sağol hepimizinkini korusun rabbimevet bu süreçte sıkı takibim gerekli telefonuma bir uygulama indirdim her tekme atışında oraya giriyorum günlük olarak sayabilmek için ve içimin rahat edebilmesi için
Appstore da Hamileliğim diye bir uygulamaUygulamanın adı ne?
Erkek benim ki canım Furkan’ım Geliyor@Yol perisi @shameless35 @Bertilda V vuslat yolcusu @MtmtkciAnne @Miniktirtil28 @634 @MUHTEMEL06 @sincap34 A Arven fdn @ilfa53 Z Zeynep0987 @adurak80 @neiraida @kucukkarabalik35 @sinemnur @Magnumsever @beyaz lotus @Karperisialeo @nnazife @bahar19881988
Etiketlemiş olduğum arkadaşlar bebeklerin cinsiyetlerini bildirebilir misiniz lütfen tabloda sizinkiler eksik kaldı. Doğuracağız nerdeyse hala eksikler var
Ben de appstore yok ama buna benzer bi uygulama bulabilirim heralde. Sağol.Appstore da Hamileliğim diye bir uygulama
ben alıştım galiba artık bilmiorum ilk başlarda bı de çok takıyordum şimdi eskisi gibi değilim bı kaç sefer annemlere gittim geldim ama ablamları falan özledik en azından şu yasaklar bitse de mesafeyi koruyup onlarla da görüşsek diyorum cunki daha bitecek gibi değil ben en iyi ihtimal sene sonuna kadar sürer gözüyle bakıyorum belki daha da uzayacak bilmiyorum bı şekilde alışmak lazımValla bilmiyorum canım iyisini düşünmeye calısıyorum bunaldım iyice bu durumdan zaten
hg canım güle güle kirlen amin insAllahMerhaba hanımlar kaç gündür giremiyorum nihayet ev temizligim bitti Allah herkese sağlıklı güzel huzurlu günlerde kullanmayı nasip etsin doğum yapan falan oldu mu merak ettim inşallah hepimiz zamanıni tammalayinca yaparız bende çok yorularak bitirdim temizliği korkarak yaptım valiz hazırlama kaldı valizlere neler koydunuz fikir olarak sunabilir misiniz
Yaa diyorsun kaçıncı ayda yapıyorlardi onu tam olarakSırt üstü yatarken ayaklarını tutmaya başladıkları dönem var ya bence o zaman gelmeye başlarlar :))
8-10 sene önceki yeğenlerimden hatırladığım 4.ay civarı sonrasıben alıştım galiba artık bilmiorum ilk başlarda bı de çok takıyordum şimdi eskisi gibi değilim bı kaç sefer annemlere gittim geldim ama ablamları falan özledik en azından şu yasaklar bitse de mesafeyi koruyup onlarla da görüşsek diyorum cunki daha bitecek gibi değil ben en iyi ihtimal sene sonuna kadar sürer gözüyle bakıyorum belki daha da uzayacak bilmiyorum bı şekilde alışmak lazım
hg canım güle güle kirlen amin insAllahşu an için herkes tutuyor doğuran yok şükür valize ben standart şeyler koyarım sanırım
5 li hastane çıkışı,
Alt üst olarak bı takım daha,
Zıbın, bez, ıslak mendil
Kundak,
Çorap,
Puset,
Zemzem, hurma (unutmazsam eğer)
Kendime pijama,
Ceket,
Hasta bezi,
Yazma,
Çorap
Başka aklıma gelen yok şu an için yazdım bunları ama çok çok ekstra şeyler koymam sanırım kızımda da bunları götürmüştüm hemen hemen
Yaa diyorsun kaçıncı ayda yapıyorlardi onu tam olarak
8-10 sene önceki yeğenlerimden hatırladığım 4.ay civarı sonrası
Aynen bende alıstım ama yine o psikoloji oluyor insandaben alıştım galiba artık bilmiorum ilk başlarda bı de çok takıyordum şimdi eskisi gibi değilim bı kaç sefer annemlere gittim geldim ama ablamları falan özledik en azından şu yasaklar bitse de mesafeyi koruyup onlarla da görüşsek diyorum cunki daha bitecek gibi değil ben en iyi ihtimal sene sonuna kadar sürer gözüyle bakıyorum belki daha da uzayacak bilmiyorum bı şekilde alışmak lazım
hg canım güle güle kirlen amin insAllahşu an için herkes tutuyor doğuran yok şükür valize ben standart şeyler koyarım sanırım
5 li hastane çıkışı,
Alt üst olarak bı takım daha,
Zıbın, bez, ıslak mendil
Kundak,
Çorap,
Puset,
Zemzem, hurma (unutmazsam eğer)
Kendime pijama,
Ceket,
Hasta bezi,
Yazma,
Çorap
Başka aklıma gelen yok şu an için yazdım bunları ama çok çok ekstra şeyler koymam sanırım kızımda da bunları götürmüştüm hemen hemen
Yaa diyorsun kaçıncı ayda yapıyorlardi onu tam olarak
Gecmis olsun canimMerhaba hanımlar ,
Son 2 gündür bebeğimin hareketleri zayıflamıştı ve titreşim şeklinde rahim ağzına doğruydu. Dün telaşlanmak istemedim ama bugün de devam edince korktuk ve doktorumuza gittik. doktoruma anlatınca o benden de panik oldu hemen ultrasona aldı. Bebeğimi inceledi hatta birkaç dakika hareket etmesini bekledi ama maalesef net bir hareket olmadı. Kordonunun dolanmış şekilde durduğunu ama bu durumun 5 kadından 1 inde olduğunu o yüzden telaşlanmamamı söylese de oynamaması büyük sıkıntı nst ye sokalım seni hemen dedi.
ilk defa nst ye girdim sonuçlarımı alıp doktoruma gittim tekrar. İnceledikten sonra sende sancı çıkmış risktesin şuan 24 saat müşaade altına alıcaz dedi ve bir de alttan muayene edip rahim ağzı mesafen iyi hala ama bebeğin kafası biraz aşağıda dedi. Korona dan ötürü orada kalmayı istemedim evim hastahaneye çok yakın evde dinlenip tekmeleri takip edeyim dedim. Tüm sorumluluğu bana bıraktığına dair imza alarak kabul etti. Magnezyum hapımı günde 2 ye çıkarmamı bol su içmemi ve istirahat etmemi söyledi. Şimdi evdeyiz önümüzdeki 2-3 gün bebek hareketlerini takip edeceğim Allahtan eve gelince biraz oynadı da içimize su serpildi.Sizlere de tavsiyem 30. haftadan itibaren bebek hareketlerini çok sıkı takipte olun.
Kusura bakmayin ama burdaki insanların hemen hemen hepsi yaptı bence biraz abartıyormuşsunuz gibime geliyor belki de hamilelikten kaynaklı çok çabuk tepki veriyoruz ya da sınırlenıyoruz..yani kaç yılda bir kere yapmışız hadi iki kere olsun hadi toplayalım hayatımız boyunca yaşayacağımız gebelik sayısı kadar olsun 3 olsun 4 olsun ki oda fazla fazla söyliyorum..bide kanser tedavisi görüp kusmaktan harap bitap düşen insanları düşünün. Tabiki herkesin bünyesi farklı durumu farklı ama biraz geniş bakmak lazım.. sonucda hamile kalmayı arzuluyorsak gerekli işlemleri de biliyoruz ha yatırmayıp sizde sekerin oldugunu dusunun.Ben hala doktorumu sorguluyorum kafamda
Su saat oldu hala sersem gibiyim
Hamile kadin zaten gunu gunune tutmuyo
Bu iskenceyi niye yaptirirlar anlamis degilim
Eskiden seker yuklemesimi vardi pirt diye dogururlarmis nur topu gibi
Cok eskiye gitmiyorum 10yil once ilk gebelikte yaptirmamistim simdi trendmi oldu bu ne yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?