2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar ben daha bebeğime hiç bir şey almadım bayramdan sonra ortalık düzelirse inşallah alacam . Kayınvalidemin aldıkları var . Yaz ayı çabuk bitiyor diye ćok bir şeyde almayacam . Bu arada benim şu sıralar aşırı uykum var 11 saat uuyuyorum bu durumda bebek aç kalır mı ? Uyanamıyorum resmen :)

bime 15 mayısta bebek ürünleri gelecekmiş diyen kimdi geldimi aldnzmı bilgisi olan varmı
Bendim . Ama kayınvalidem benden önce gitmiş lisanslı doğum seti almış lazım olur diye . Annne yanı yastigi istedim onuda aldı . :) ama çok hızlı tükeniyor canım çarşamba gelmişti .

Benimde aynen uyku yine ağır basıyor ilk aylardaki gibi sorun olmaz bence ya

Benimde aynen uyku yine ağır basıyor ilk aylardaki gibi sorun olmaz bence ya
İnşallah olmaz . :) üstümden tır geçmiş gibi uyuyorum sağa sola dönerken bebek aklıma geliyor . Bu zamana kadar böyle olmamıştım . Herkesin bünyesi farklı demekki

İnşallah olmaz . :) üstümden tır geçmiş gibi uyuyorum sağa sola dönerken bebek aklıma geliyor . Bu zamana kadar böyle olmamıştım . Herkesin bünyesi farklı demekki
aynen canım bünye meselesi ağırlaşıyoruz iyice artık yoruluyoruz ondan sanırım şimdiki bu yorgunluk uyku hali
hadi ya tüh bakacaktım bende neler vardı acaba gerçi eksiğimde kalmadı ama ☺☺
Benimde pek alacağım yok aslında ağız mendili alabilirdim belki onu da artık bı kaç eksik daha var onları alırken hallederim pazar avm açıldı nasılsa

Dur sen daha bunlar hiçbirşey. Bunun doğumdan sonrası var 4 saat uyumuşsun şükret. Hiç uyuyamayacağın zamanlara hazırlık bunlar. Ama sonsuz değil hepsi geçiyor merak etme. Ne çabuk büyüdü bebekliğini hatırlamıyorum diyeceksin 2 gün uyuyunca uykusuz günlerinde unutacaksın.

Amin inşallah. Sevindim senin adına. Kaç haftalıktın?

Gözün aydın cnm MaşAllah kaçıncı haftadasin bende haftaya gidicem nst ister mi ki artık

Aman ya sarı da en tehlikelisi yani çocuğun sarılığı olsa belli etmez
Sarılık olursa her türlü belli oluyor vala kızımdan biliyorum aman insAllah uzamadan biter yenidoğan sarılığı her bebekte oluyor illa ama bizim uzamış sarılıkti ölmüştüm bı ay

Sarılık olursa her türlü belli oluyor vala kızımdan biliyorum aman insAllah uzamadan biter yenidoğan sarılığı her bebekte oluyor illa ama bizim uzamış sarılıkti ölmüştüm bı ay
Ne yapmak gerekiyo sarılığın hemen geçmesi için:/ yenidoğan bebeklere en iyisi beyaz ekru kıyafet giydirmek diye biliyorum ten rengini daha iyi anlamak için

Kızlar size sorum olacak şimdii ben en başından beri anneyanı yatak düşünüyodum hatta babyplus var ebebekte satılan direk o modeli. Çocuğu 1 yaşına kadar yanımda yatırıp sonra odasına montessori yaptırırm diyordum fakat eşimde beşik alalım 4 yaşına kadar yatar yatak işini sonra bakarız diyor. Kararsız kaldım acaba hangisi daha kullanışlı olur ki. Beşik hiç alasım yoktu ya baby plus her yere taşınabilir diyorum, bi yandan beşik daha mı iyi acaba diyorum hiç fikrim yok şuan. Yorumlarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…