Amin inşallah. Sevindim senin adına. Kaç haftalıktın?
Allah razı olsun 31 haftalığım canım ikiz olduğu için nst ye erken başladık sizde 33-34 gibi başlanır bence bir problem yoksa tabi olmaz İnşAllahGözün aydın cnm MaşAllah kaçıncı haftadasin bende haftaya gidicem nst ister mi ki artık
Hastanede calistigim dogru ama ben kadin dogumda calismiyordum ve etrafimda hic seker yukleyenn insanlarin dusuncelerini sormadimKusura bakmayin ama burdaki insanların hemen hemen hepsi yaptı bence biraz abartıyormuşsunuz gibime geliyor belki de hamilelikten kaynaklı çok çabuk tepki veriyoruz ya da sınırlenıyoruz..yani kaç yılda bir kere yapmışız hadi iki kere olsun hadi toplayalım hayatımız boyunca yaşayacağımız gebelik sayısı kadar olsun 3 olsun 4 olsun ki oda fazla fazla söyliyorum..bide kanser tedavisi görüp kusmaktan harap bitap düşen insanları düşünün. Tabiki herkesin bünyesi farklı durumu farklı ama biraz geniş bakmak lazım.. sonucda hamile kalmayı arzuluyorsak gerekli işlemleri de biliyoruz ha yatırmayıp sizde sekerin oldugunu dusunun.
bebeğiniz doğum sonrası hemen insulin krizine girse allah korusun daha mi iyi..bide kimse kimseye zorla birşey yaptırmıyor en fazla bi belge imzalarsınız yaptirmak istemiyorum diye doktor zorla ağzınızı açıp koyacak değil sonucda ..hastanede çalışıyordunuz prosedürleri hepimizden iyi biliyorsunuz
Kızlar size sorum olacak şimdii ben en başından beri anneyanı yatak düşünüyodum hatta babyplus var ebebekte satılan direk o modeli. Çocuğu 1 yaşına kadar yanımda yatırıp sonra odasına montessori yaptırırm diyordum fakat eşimde beşik alalım 4 yaşına kadar yatar yatak işini sonra bakarız diyor. Kararsız kaldım acaba hangisi daha kullanışlı olur ki. Beşik hiç alasım yoktu yababy plus her yere taşınabilir diyorum, bi yandan beşik daha mı iyi acaba diyorum hiç fikrim yok şuan. Yorumlarınızı bekliyorum
sarılığın tek ilacı anne sütü cnm olabildiğine emzirmek gerek uyku hali olur zaten bebekte sarılık yükseldikce bizim hem biraz erken doğumdu ciğer gelişimi tam olmadığı için hemde göğüs ucum hiç yoktu çok zor tutuyordu göğsümü ememediNe yapmak gerekiyo sarılığın hemen geçmesi için:/ yenidoğan bebeklere en iyisi beyaz ekru kıyafet giydirmek diye biliyorum ten rengini daha iyi anlamak için
istediğiniz besige baktım bende o boyutlarda portatif küçük anne yani beşik almıştım kızımda 8-9 ay yatmıştı şimdi yine onu kullanıcam nasipse sonrasında bı yaşında ablasınin yanına gidecek odaya insAllahKızlar size sorum olacak şimdii ben en başından beri anneyanı yatak düşünüyodum hatta babyplus var ebebekte satılan direk o modeli. Çocuğu 1 yaşına kadar yanımda yatırıp sonra odasına montessori yaptırırm diyordum fakat eşimde beşik alalım 4 yaşına kadar yatar yatak işini sonra bakarız diyor. Kararsız kaldım acaba hangisi daha kullanışlı olur ki. Beşik hiç alasım yoktu yababy plus her yere taşınabilir diyorum, bi yandan beşik daha mı iyi acaba diyorum hiç fikrim yok şuan. Yorumlarınızı bekliyorum
MaşAllah cnm bklm bende 32 haftalık olucam haftaya insAllah hepimiz problemsiz ilerler sağlıkla kucağımiza alırızAllah razı olsun 31 haftalığım canım ikiz olduğu için nst ye erken başladık sizde 33-34 gibi başlanır bence bir problem yoksa tabi olmaz İnşAllah
Ya montessori yaptırıcaz inş ama benm beğendiğim anne yanı en fazla 1 yaşa kadar kullanılabilir mesele o aslndaBen anne yani aldim yani anne yani sanırım beşik cibinlikli falan 60×120 ölçüsü 3 yasina kadar falan da yatar ama ben montessori de yaptırdım. Yaşi gelmeden ayırırım büyük ihtimal. Beşiği de satarım ya da dururbence montessori yaptır. Odası olsun işte. Orada uyur alışır arada sen de yatarsın hem hahahaha ben biraz da onu düşündüm
9 aydan sonra mı ayrı odada yatmaya başladı kızınzsarılığın tek ilacı anne sütü cnm olabildiğine emzirmek gerek uyku hali olur zaten bebekte sarılık yükseldikce bizim hem biraz erken doğumdu ciğer gelişimi tam olmadığı için hemde göğüs ucum hiç yoktu çok zor tutuyordu göğsümü ememedi
istediğiniz besige baktım bende o boyutlarda portatif küçük anne yani beşik almıştım kızımda 8-9 ay yatmıştı şimdi yine onu kullanıcam nasipse sonrasında bı yaşında ablasınin yanına gidecek odaya insAllaheşinin dediği beşik modeli ne ki senin dediğin daha mantıklı geliyor aslında ama bı sene sonra heemn yeniden yatak telasesi maddi olarak belki sıkıntı olabilir tabi kısa vadeli kullanım gibi
MaşAllah cnm bklm bende 32 haftalık olucam haftaya insAllah hepimiz problemsiz ilerler sağlıkla kucağımiza alırız
Tamam yeterli bence o. 12 dev adam gibi olursa bilemem amaYa montessori yaptırıcaz inş ama benm beğendiğim anne yanı en fazla 1 yaşa kadar kullanılabilir mesele o aslndabelki 1 yaş bile olmayabilir çocukların büyüme hızını boylarını bilemiyoruz ki yatak odamın biraz dar olması sıkıntı normal beşik iyice daraltacak ruhumu darlayacak gibi geliyo
Yok kızım bı yaşa kadar yanımızda yattı kp beraber oturuyorduk ayrı oda imkanimiz yoktu 9 aydan sonra yer yatağında yattı birazda tam bı yaşında evimize çıkınca ayırdım direk odasını hemen yapamamıştim 2.5 yaşında baza yatak aldım 1 yaşındayken alma imkanım olsa yine baza olanjnda alırdım cnm ileri dönük tamamen kullanır montessori yataklar yoktu tabi o zmnlar9 aydan sonra mı ayrı odada yatmaya başladı kızınzeşim normal boyutlardaki beşiklerden bahsediyor. Ama çocuk beşikte en fazla kaç yaşa kadar yatabiliyorki
Kız biz daha yüzlerini göremedik sen saçını nasıl gördünSağol canım 31 haftalığım oğlum haftasıyla uyumlu kızım 32 çıktı maşaAllah
Beşik alcaksanızda odasına koyun bence anne yanında alısırsa tövbe odaya alışmıyorlarKızlar size sorum olacak şimdii ben en başından beri anneyanı yatak düşünüyodum hatta babyplus var ebebekte satılan direk o modeli. Çocuğu 1 yaşına kadar yanımda yatırıp sonra odasına montessori yaptırırm diyordum fakat eşimde beşik alalım 4 yaşına kadar yatar yatak işini sonra bakarız diyor. Kararsız kaldım acaba hangisi daha kullanışlı olur ki. Beşik hiç alasım yoktu yababy plus her yere taşınabilir diyorum, bi yandan beşik daha mı iyi acaba diyorum hiç fikrim yok şuan. Yorumlarınızı bekliyorum
Kizlar hamileligin ilk 2 donemlerinde ben de oyle duygusallik alinganlik hic yoktu. Artistlik yapiyordum esimeNormaldr duygusal biriyim sasirmistim artmadigina ya da mide bulantilari falan daha agir basti bilmiyorum... gecenlerde e bebeğe gittim dr kontrolu sonrasında. Magazada bebek muzikleri caliyor ya hani burnumun diregi sizladi basladim aglamaya hamileligin son zamanlarindan mi bilmem dokunsalar ağlayacağım gibi sizde de artti mi duygusallık
Inanki icerken zorlanmadim zaten ac ve susuzum ictim sorunsuz yani
Ama vucudum kaldirmadi
Aslinda oyle herseye hassaiyeti olan bir vucudumda yok ama buna resmen vucut reaksiyon yaratti
Kan degerlerim normal cikmisti cok supheleniyosa bir kac kez daha yapardim kan testi doguma surada kalmis 10 hafta her hafta yap dese yapardim yani
Ödem çok fazla zaten bide geceleri vucumda kaşıntı başladı
Appstore da Hamileliğim diye bir uygulama
Bana doktorum ne zaman gelecegimi soylemedi . En son 28 haftada gittim şeker yüklemesi ićin normal değerlerde çıktı ama düşebilir diyetisyene git vs dedi . Bunuda zar zor mesajla söyledi . Sonucumu atacaktı 2 defa mesaj attım cevap vermediler . Belki yoğunlar bilmiyorum ama gerçekten sıkıldım bu durumdan olay çıkarmak geliyor içimden ama boşveriyorum . Ne yapmalıyım ?Kız biz daha yüzlerini göremedik sen saçını nasıl gördünbenim ikizler inatçı çıktı sevindim canım sancı olmamasına. Benimde oğlan kızdan önde. Çarşamba günü de biz gideceğiz. Çarşamba ya 32+4 oluyoruz. Büyük ihtimalle bizde nst ye gireriz.
Günde en az 10 kez oynamalı dedi doktorumDuygusallıkBen mantıksız olduğunu çok iyi bildiğim halde eşimin en ufak tepkisine daha çok ağlıyordum odaha çok gülüyordu içinden çıkamaz hale geliyoduk sonra bende gülmeye başlıyordum Şimdi öyle bir halim yok çok şükür
Testlw ilgili karar vermek size kalmış ama şeker varmış gibi hareket edip beslenmenizi ona göre ayarlayın Zaten sabah akşam olceceginizi soylemissiniz.. Dikkatli hareket edin en azindan... biseylerden suphelenmiski size şeker testi yapmanız gerektiğini söylemiş.. Kan testi yada diğer bilumum şartlar değerlendirmesi size kalmış .. Çok geçmiş olsun
Sizdese tansiyon vardı galiba .. Benimde elim yuzume ayaklarımda ödem başladı Dikkatle takip ediyorum Çok çok fazla ise bı doktorunuzla görüşmenizde fayda var..
Günde en az ne kadar hareket etmesi gerekli Nasıl takip ediyosunuz
Bizde montessori yaptık çok rahat 6-7 yıl götürür bizimki yerden bide emeklerken bile gider gelirler yataklarınaYok kızım bı yaşa kadar yanımızda yattı kp beraber oturuyorduk ayrı oda imkanimiz yoktu 9 aydan sonra yer yatağında yattı birazda tam bı yaşında evimize çıkınca ayırdım direk odasını hemen yapamamıştim 2.5 yaşında baza yatak aldım 1 yaşındayken alma imkanım olsa yine baza olanjnda alırdım cnm ileri dönük tamamen kullanır montessori yataklar yoktu tabi o zmnlaro da çok mantıklı bence normal beşikte ne kadar süre yatarlar hiç bilmiorum o da en fazla 3-3.5 yaşa kadar olur sanki
Geçen kontrolde oğlanın yüzünü yandan gördüm çok güzeldiKız biz daha yüzlerini göremedik sen saçını nasıl gördünbenim ikizler inatçı çıktı sevindim canım sancı olmamasına. Benimde oğlan kızdan önde. Çarşamba günü de biz gideceğiz. Çarşamba ya 32+4 oluyoruz. Büyük ihtimalle bizde nst ye gireriz.
Canım bana sorarsan hiç sallamaya alıştırmayın bebişleri ben oğlumu sallamadan büyüttüm o kadar rahat ettimki tabi oğlumda uslu ve uyumluydu bazıları çok huysuz mecbur sallandırtıyor kendiniBu anadizlerinin dikine değil de yana doğru sallananını gördüm kullanan bilen var mı onu iyi midir? Yana doğru baya alıcı sallanıyo gibi. Böyle bişey>Eki Görüntüle 2635550
Ah yok sabah aksam olcmeyecegim oyle birsey varmis keske bana bunu yaptirsaydi demek istedim. Aslinda beslenmeme dikkat ediyorum yani hamilelikten once daha cok istahliydim ve hersrley yerdim ama simdi dikkatli besleniyorum. Sonuclar hayirlisi olsun bakalimDuygusallıkBen mantıksız olduğunu çok iyi bildiğim halde eşimin en ufak tepkisine daha çok ağlıyordum odaha çok gülüyordu içinden çıkamaz hale geliyoduk sonra bende gülmeye başlıyordum Şimdi öyle bir halim yok çok şükür
Testlw ilgili karar vermek size kalmış ama şeker varmış gibi hareket edip beslenmenizi ona göre ayarlayın Zaten sabah akşam olceceginizi soylemissiniz.. Dikkatli hareket edin en azindan... biseylerden suphelenmiski size şeker testi yapmanız gerektiğini söylemiş.. Kan testi yada diğer bilumum şartlar değerlendirmesi size kalmış .. Çok geçmiş olsun
Sizdese tansiyon vardı galiba .. Benimde elim yuzume ayaklarımda ödem başladı Dikkatle takip ediyorum Çok çok fazla ise bı doktorunuzla görüşmenizde fayda var..
Günde en az ne kadar hareket etmesi gerekli Nasıl takip ediyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?