2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Hastanede calistigim dogru ama ben kadin dogumda calismiyordum ve etrafimda hic seker yukleyenn insanlarin dusuncelerini sormadim
Hastanede doktorda degilim butun medikal islemlerden haberdar olayim
Dediginiz gibi herkesin bunyesi farkli
Size agir gelen bana gelmeyebilir veya tam terside olabilir
Sorun suki, bu testin gerek oldugunu gercekten dusunmuyorum
Seker hergun 3kere parmakdan kan alarak olcum yapilabiliyormus, ben bunu bilmiyordum
Size abartiyomusum gibi gelebilir ben ne hissettiklerimi kendim biliyorum
Banada istekli sezeryan yaptirmak isteyenler tuhaf geliyo ama kimseyi bunun icin yerden yere vurmuyorum
Sadece tavsiye edilmedigini dile getirebilirm, herkesin Kendi vucudu kendi bilecegi bise
Sizinde dusuncenize saygi duyuyorum ama inanin kendim biseleri abartmak icin soylemiyorum
Resmen aci cektim
Allah herkese saglik sihat versin
Rabbim butun tedavi goren insanlara sifa versin

Ben anne yani aldim yani anne yani sanırım beşik cibinlikli falan 60×120 ölçüsü 3 yasina kadar falan da yatar ama ben montessori de yaptırdım. Yaşi gelmeden ayırırım büyük ihtimal. Beşiği de satarım ya da durur bence montessori yaptır. Odası olsun işte. Orada uyur alışır arada sen de yatarsın hem hahahaha ben biraz da onu düşündüm

Ne yapmak gerekiyo sarılığın hemen geçmesi için:/ yenidoğan bebeklere en iyisi beyaz ekru kıyafet giydirmek diye biliyorum ten rengini daha iyi anlamak için
sarılığın tek ilacı anne sütü cnm olabildiğine emzirmek gerek uyku hali olur zaten bebekte sarılık yükseldikce bizim hem biraz erken doğumdu ciğer gelişimi tam olmadığı için hemde göğüs ucum hiç yoktu çok zor tutuyordu göğsümü ememedi
istediğiniz besige baktım bende o boyutlarda portatif küçük anne yani beşik almıştım kızımda 8-9 ay yatmıştı şimdi yine onu kullanıcam nasipse sonrasında bı yaşında ablasınin yanına gidecek odaya insAllah eşinin dediği beşik modeli ne ki senin dediğin daha mantıklı geliyor aslında ama bı sene sonra heemn yeniden yatak telasesi maddi olarak belki sıkıntı olabilir tabi kısa vadeli kullanım gibi
Allah razı olsun 31 haftalığım canım ikiz olduğu için nst ye erken başladık sizde 33-34 gibi başlanır bence bir problem yoksa tabi olmaz İnşAllah
MaşAllah cnm bklm bende 32 haftalık olucam haftaya insAllah hepimiz problemsiz ilerler sağlıkla kucağımiza alırız

Ya montessori yaptırıcaz inş ama benm beğendiğim anne yanı en fazla 1 yaşa kadar kullanılabilir mesele o aslnda belki 1 yaş bile olmayabilir çocukların büyüme hızını boylarını bilemiyoruz ki yatak odamın biraz dar olması sıkıntı normal beşik iyice daraltacak ruhumu darlayacak gibi geliyo

9 aydan sonra mı ayrı odada yatmaya başladı kızınz eşim normal boyutlardaki beşiklerden bahsediyor. Ama çocuk beşikte en fazla kaç yaşa kadar yatabiliyorki

Tamam yeterli bence o. 12 dev adam gibi olursa bilemem ama Onu alın o beşik benimde ruhumu daraltırdi oda da valla zaten cocuk olunca heryer boyle bir pazar yeri gibi eşya olcak portatif olsun işte 1 yasina kalmadan ayirmayi düşünüyorsun dimi?

9 aydan sonra mı ayrı odada yatmaya başladı kızınz eşim normal boyutlardaki beşiklerden bahsediyor. Ama çocuk beşikte en fazla kaç yaşa kadar yatabiliyorki
Yok kızım bı yaşa kadar yanımızda yattı kp beraber oturuyorduk ayrı oda imkanimiz yoktu 9 aydan sonra yer yatağında yattı birazda tam bı yaşında evimize çıkınca ayırdım direk odasını hemen yapamamıştim 2.5 yaşında baza yatak aldım 1 yaşındayken alma imkanım olsa yine baza olanjnda alırdım cnm ileri dönük tamamen kullanır montessori yataklar yoktu tabi o zmnlar o da çok mantıklı bence normal beşikte ne kadar süre yatarlar hiç bilmiorum o da en fazla 3-3.5 yaşa kadar olur sanki

Sağol canım 31 haftalığım oğlum haftasıyla uyumlu kızım 32 çıktı maşaAllah
Kız biz daha yüzlerini göremedik sen saçını nasıl gördün benim ikizler inatçı çıktı sevindim canım sancı olmamasına. Benimde oğlan kızdan önde. Çarşamba günü de biz gideceğiz. Çarşamba ya 32+4 oluyoruz. Büyük ihtimalle bizde nst ye gireriz.

Beşik alcaksanızda odasına koyun bence anne yanında alısırsa tövbe odaya alışmıyorlar

Duygusallık Ben mantıksız olduğunu çok iyi bildiğim halde eşimin en ufak tepkisine daha çok ağlıyordum odaha çok gülüyordu içinden çıkamaz hale geliyoduk sonra bende gülmeye başlıyordum Şimdi öyle bir halim yok çok şükür

Testlw ilgili karar vermek size kalmış ama şeker varmış gibi hareket edip beslenmenizi ona göre ayarlayın Zaten sabah akşam olceceginizi soylemissiniz.. Dikkatli hareket edin en azindan... biseylerden suphelenmiski size şeker testi yapmanız gerektiğini söylemiş.. Kan testi yada diğer bilumum şartlar değerlendirmesi size kalmış .. Çok geçmiş olsun

Ödem çok fazla zaten bide geceleri vucumda kaşıntı başladı

Sizdese tansiyon vardı galiba .. Benimde elim yuzume ayaklarımda ödem başladı Dikkatle takip ediyorum Çok çok fazla ise bı doktorunuzla görüşmenizde fayda var..

Appstore da Hamileliğim diye bir uygulama

Günde en az ne kadar hareket etmesi gerekli Nasıl takip ediyosunuz

Bana doktorum ne zaman gelecegimi soylemedi . En son 28 haftada gittim şeker yüklemesi ićin normal değerlerde çıktı ama düşebilir diyetisyene git vs dedi . Bunuda zar zor mesajla söyledi . Sonucumu atacaktı 2 defa mesaj attım cevap vermediler . Belki yoğunlar bilmiyorum ama gerçekten sıkıldım bu durumdan olay çıkarmak geliyor içimden ama boşveriyorum . Ne yapmalıyım ?

Günde en az 10 kez oynamalı dedi doktorum

Bu anadizlerinin dikine değil de yana doğru sallananını gördüm kullanan bilen var mı onu iyi midir? Yana doğru baya alıcı sallanıyo gibi. Böyle bişey>

Bizde montessori yaptık çok rahat 6-7 yıl götürür bizimki yerden bide emeklerken bile gider gelirler yataklarına sonra ayakla yükseltiriz

Geçen kontrolde oğlanın yüzünü yandan gördüm çok güzeldi Kızım tabi hep sırtını döndüğü için nazlı anca saçını gördük Suyun içinde yüzüyordu ama daha öyle tam görmüş değiliz bir yüz fotomuz bile yok İnşAllah güzel haberlerle dönersin sende

Arkadaşlar benim oglumdan kalan ahşap sallanan beşik var bu bebeğime de onu kullanacağım ama içine yünden ince bir yatak yapaym diyorum bu şekilde yatak yaptıran ya da ayağı olan var mı varsa fotoğraf atabilir mi acaba

Bu anadizlerinin dikine değil de yana doğru sallananını gördüm kullanan bilen var mı onu iyi midir? Yana doğru baya alıcı sallanıyo gibi. Böyle bişey>Eki Görüntüle 2635550
Canım bana sorarsan hiç sallamaya alıştırmayın bebişleri ben oğlumu sallamadan büyüttüm o kadar rahat ettimki tabi oğlumda uslu ve uyumluydu bazıları çok huysuz mecbur sallandırtıyor kendini ama sallamadanda büyütülebilir bence

Ah yok sabah aksam olcmeyecegim oyle birsey varmis keske bana bunu yaptirsaydi demek istedim. Aslinda beslenmeme dikkat ediyorum yani hamilelikten once daha cok istahliydim ve hersrley yerdim ama simdi dikkatli besleniyorum. Sonuclar hayirlisi olsun bakalim
Tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…