2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bizde de kızın sırtı ile poposunu hep gördük bende bir defa yandan gördüm burnu dışında eşime benzettim saçlu doğacak kızın maşallah yavrulara

1 yaşına kadar bi aksilik olmazsa kalır diye düşünüyorum ama zaman ne gösterir bilemiyorum sonuçta ilk bebe acemilik

Aynen sonra çocuk beşikten atlama yaşına geliyo beşiğin yüksekte olması da sıkıntı gibi geliyo 1 yaş ayırmak için ideal bi zaman o zaman

Depend hariç herşey hazır oğlumun erken gelme ihtimaliyle bir gazla herşeyini hazır ettm sanırım.. sadece yıkayıp ütülemek kaldi üstümden bir ton yük kalkmış bulunmakta artık gelebilir sabırsız bey bu arada kizlsr adet ağrısına benzer sancılar giriyo cikiyo arada yalancı kasilma dedikleri o mu

Ay bende de aynı durum var ve asla sancı ile ayırt edemeyecekmişim gibi geliyor zaten senle 1 gün var aramızda. Bel ağrın da oluyor mu peki

Ay bende de aynı durum var ve asla sancı ile ayırt edemeyecekmişim gibi geliyor zaten senle 1 gün var aramızda. Bel ağrın da oluyor mu peki
Benim belimde 3 sırtımda 2 boynumda 3 fıtık var canim yani bende ağrısiz gün yok ağır işte çalışmanın kattığı bir hediye belim ve sırtım bazen öldürüyor ağrısı bide egilemiyorum çocuğun ayağı mi batiyo anlamıyorum hafif kambur durayım diyom sırtım rahatlasın çocuğun ayağı batiyo galiba göğüs altında hemen

Ay ben oram buram ağrıyor demiyorum o zaman senin bunları yaşadığını okuyunca evet o batmaları çok can yakıyor ya benimde aynı yerde aynı sıkıntı. Geçmiş olsun sana üzüldüm. Dinlen sen ya çok yorma kendini çalışıyormusun suan

Ay bende de aynı durum var ve asla sancı ile ayırt edemeyecekmişim gibi geliyor zaten senle 1 gün var aramızda. ❤ Bel ağrın da oluyor mu peki

Ben iki şey öğrendim Yalancı sancı hareket edince geçiyor; Gerçek sancı geçmiyor.. Birde belden gelen sancılar gerçek sancı oluyor.. Benim arada kadınların da ağrı oluyor kızım baskı uyguladığı için.. Doktor bu sancılara olduğunda kendini dinlenme pozisyonuna al Çok yorma dedi Daha fazla.zorlamaya gerek yokmuş bide ilik suyla dua önerilen Yine gecmiyorsa doktoru ariyoruz

Yok bayadir raporla idare ettm şimdi de idari izin sağolsun evdeyim annem yanımda o yüzden iyiyim evde tembellik yapabiliyorum

Daha hiç bel fıtığı hariç belden gelen ağrı olmadı benim 3.aydan beri burda defalarca bahsettiğim kasik ağrım sağolsun birakmiyo bı doktor en son teşhis etmişti sonunda bişey demişti adına nadir olan bir cesitmis o lanet ağrı onun dışında alt karin ağrısı şeklinde geliyo bir kaç gündür adet öncesi ağrısı gibi zaten erken doğumdan korkumdan herşeyi bir an önce bitirdim

Ya ben herseyi aldim depend de aldim almayanlar migrosta 30 TL diğer sitelerde 40 haberiniz olsun

Simdi bu pijama isi nasil olacak adana da benim doğum malum baya sıcak hastane ortamı tabi klimalı da bu önden düğmeli olanlar beni yakar diyorum alti uzun ya bi de ama gecelik te biraz ayıp olmaz mı ki doktorlar hemşireler falan utandım galiba siz ne aldınız hastanede giymeye o gecelik sabahlık sanki bir daha kullanılmaz gibi ama kararsız kaldım fikir verin sevabına

Valla canım bak aldıklarımı görsellerini paylaşayım. Beyaz takımın sabahlığıda var uzun kollu onun resmini bulamadım

Aaa cok hoşuma gitti. Zevklerimiz benziyor. Bende alayim bunlari hatta hic dolaşmayın direkt alayim ya ben kendi bedenimi alayim dimi bu konuda da kafam karışık. Mesela hala kendi bedenimde giyiyorum karnım çıkıyor ama 100 de 100 pamuk kumaş esniyor diye sorun olmuyor. Cok guzel güle güle giy tatlım

Valla canım o renkli takım m beden ve sende benim gibi çok kilo almamıştım bildiğim kadarıyla m beden büyük geliyor bana. Bence s beden al. Diğer beyaz olanı zaten s beden almıştım bende çünkü bol kesim baya. Beğenmene sevindim iki takımda çok rahat benden tavsiye. Beyaz olanda gri ışıltılarda var çok şık duruyor

Tüh trendyolda yokmuş su beyaz. Penti nin kendi sitesinden tam 1 ay olacak pazar günü. Sipariş vermiştim yeni çıktı kargoya. Kilot almıştım. Bu arada hepsi burada ve trendyolda cocugun alezi nevresimi yastığı valiz organizerine kadar herseyi geldi bi su terbiyesiz penti nin eşyası gelmedi mail attım iptal edin diye iptal de etmediler .

Aslında kodunu not alıp mağazayı arasan ayırırlar eşinde hemen gider alır çıkar. Bence dene bu şekilde yapmayı.

Öyle mi dersin. Nasıl yapıcaz. Ben sallamasam başkası sallar, böyle susuyo bak der sallar, kaşla göz arası sallar, sen şimdi bilmiyon der sallar. Nasıl defedeyim onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…