Bırakmaktan da korkuyorum aslında bebiş için.insallah sağlıkla hayirla alırız kucaklarimizaCanım aspirini yeni bir hafta oldu bırakalı. 31 bitince. İğne doğuma kadar devam. Oksapar vuruyorum.
Bende ilaç psikolojik olarak sanki onları orda daha iyi tutuyor gibi hissettiriyor. İnşallahBırakmaktan da korkuyorum aslında bebiş için.insallah sağlıkla hayirla alırız kucaklarimiza
Niye erken doğurursun dedi. Böyle kafadan kağıda yazınca ben bir garip olmuştum. Kalp atışı için gittim doğum tarihi de verdihayırlısı canım 34. Haftayı doldurduk mu gerisi gelir inşallah seninki neye göre önce erken dedi onu anlamadım bir sıkıntı yokki iki hafta ötelemiş. Senin bebek tek inşallah 38 leride görürsün canım
Anladım bende söyledim eşime şuan 30 haftadayim Allah nasip ederse.acaba bunun etkisi ne zaman geçiyor birakinca
Canim hepsinin çaresi var şükür ki .Diz kapaklarimin üstünde kilodan selülit olmuş ayrı göğüslerimin alti galiba catlamiş o ayrı göğüslerimin üstünde kahveli beyazlı benek benek şeyler var ne bilmiyorum göğüs uçlarim ve koltukaltim karardi hormonlardan sanirim.ah ahh anliyorum teyzelerin genç kiz gibi tabirini neden kullandıklarini evli ve cocuksuzlara
Ben 2 sini de yaptırdım. Hediyelik de magnet yaptırdım . Açacak magnetKizlar hediyelik kapi süsü falan yaptıracak mısınız?Kimse gelmeyecek ama ben en azından cekirdek ailelerimize hediyelik yaptirayım diyorum 4/5 tane ablaya abiye anne babaya falan gibi
Evet canim oyle derlerdi bizimkiler başka adı varmi bilmiyorum amaay o papara mıymış benim akrabalardan da çocuklarına yediren olurdu midem bulanırdi su anda da yeni nesilden süt versiyonunu gördüm içine ne varsa koyuyor bana yine yanlış geliyor damak tadı diye birşey var çocuğa işkence gibi geliyor bilmiyorum ya
afiyet olsun canım bebise yarasın insAllah
Ben öyle aman aman gösterişli şeyler yaptırmayı düşünmüyorum canım magnet sipariş vericem ama sanırım
Canım nirmalde 32.haftada birakiliyor ama benim doktorum 34 e kadar kullanmamı istediKan sulandirici iğne ve coraspin kullananlar coraspin ne zaman birakacaksiniz?
Ben bulaşık makinesi deterjanı ile kaynattım çıktılar.Arkadaslar bu sari lekeler nasil cikacak bilen var mi? Koslada beklettim yikadim yine cikmamis
bende açacak magnet düşünüyorum 30 adet vs yeterli yakın çevre aile için fln adeti ne kadara geldi cnmBen 2 sini de yaptırdım. Hediyelik de magnet yaptırdım . Açacak magnetKardeşime ve 1 2 arkadaşıma vermek içinn. Ama ben 25 tane yaptırdım cok bile. Guzel ama magnet açacak bence. Tavsiye ederim
Anladım canım sen iğne kullaniyormuydun peki.ya kullansan bir dert kullanmasan bir dert.genelde 32 de biraktiriyolarmisCanım nirmalde 32.haftada birakiliyor ama benim doktorum 34 e kadar kullanmamı istedi
Ha yok canim ulkeden ulkeye degisiyor diyelimBak mesela ben detaylı ultrasonda sadece 1 defa girdim oda 24. Haftada . Doktordan doktora çok değişiyor demekki uygulamalar.
Kapi susu yaptirmam sanirim ama dogum hatirasi yaptirmak istiyorum insallahKizlar hediyelik kapi süsü falan yaptıracak mısınız?Kimse gelmeyecek ama ben en azından cekirdek ailelerimize hediyelik yaptirayım diyorum 4/5 tane ablaya abiye anne babaya falan gibi
Ay okurken anneni hayal ettim biranEvet canim oyle derlerdi bizimkiler başka adı varmi bilmiyorum amaay süt versiyonu daha felakettir tabi cocukta damak tadi daha anne karninda oluşuyor saka gibiler bazi insanlarda bir inat var ki akıllara zarar. Yahu kardesim cocugun yoğurt yemiyorsa yemeyecektir beyhude çaban niye. onu yemez ayran içer peynir yer kefir içer. Ya da kimi yumurta yemez. Yemek zorunda sanki. Ama et yer iste ben bu konulara da cok zorlandığım icin zayıf kaldım . Daha hala bir yerde yiyim sebzenin içinden eti ayırırım. Eti ayrı yerim yani. Havuc yemem yoğurt asla sade sekilde yemem. Koyun ürünlerinin hic birini yemem. Suçlusu ben degilim tabakla arkamdan zorla koşturan annem tabiki. Bir de bu tabakla peşinden koşulan başka çocuklar var şuan anneleri önünden tabağı alıyor. Birisi ölüm diyeti yapiyor mesela bende tersi oldu tabi. Beslenme ile ilgili sorunlar bebeklikten başlar ben mamayı dahi annemin suratına tüküruyormusum e zorla yedirirse oyle olur
Deneyeyim insallah cikarBen bulaşık makinesi deterjanı ile kaynattım çıktılar.
bide canim nekadarda olsa bizim cocuklugumuz farkliydi arkadsm vardi benim hergun kapinin onunde oynardik dahada kucuklugume gidecek olursak koyde yasiyorduk yine surekli disardaydik dogayla ic iceydik.yani o istisna bebekler bize uğramaz insAllahsebebini araştırmak lazım elbet o konuda katılıyorum
Evet ya bı de yapıp yapıp ardından normalde de hiç vermem yapmam diye inkar edene de ayrı atarım
evet ya biz ne kadar çabalasakta teknoloji çağına geldi bu çocuklar illa ki içine girecekler ama bilinçli kullananlardan olurlar insAllahbazı cahilliklere bende gelemiyorum cidden kızım sarılık oldu çevreden bı sürü yorum yok emzirmiyormusum yok sarı giydirmedim diye geçmiyormus her kafadan ses yaşadıklarını bilemiyorum ailenle olan ama boşver sıkma canını
Vala diyorum ya zor ya çocuklar bizim anda gönülleri bizim değil işte insAllah istediğimiz gibi yetiştirebiliriz her türlü bı yerden patlak veriyor Rabbim sağlık versin dediğin gibi
aynen cnm katılıyorum bizim çocukluğumuz da komşuluk vardı arkadaşlarımızla oynardık şimdi çocuklar yalnız büyüyor hele bu korona sürecin de iyi ce sıkıldı evde bizimkide sürekli oyun istiyor kardeş iyi olucak inş kıskanmazsa :)bide canim nekadarda olsa bizim cocuklugumuz farkliydi arkadsm vardi benim hergun kapinin onunde oynardik dahada kucuklugume gidecek olursak koyde yasiyorduk yine surekli disardaydik dogayla ic iceydik.
simdi insan komsusuna komsuyu birak akrabasina bile guvenemio ben 5.katta otruyorum asansor yok ha deyince disari apartmanin onune cikaramiorum.ben yaninda olmadan konsuya faln gondermiorum.evdede ne kadar ilgilensekde bizmde isimiz oluyor oda hemen skilio telefon istio vermemek icin direniorum ama dusununcede uzuluorum yanliz cani sklio die veriorum.kardesnide en cok bunun icin yapmak istedik bakalim insallah dsndgm gbi olurda beraber oynarlar.
Benimkide öyleydi ama büyüdükçe hareketleri sertleşiyor güçleniyor benimkide bazen çok acıtıyor. Kasılmada bir yerde toplanma gibi oluyor ayırt edersin aslındaBenim bebeğim çok daha yumuşak hareket ediyordu , şimdiki hareketleri çok sert yumruklar gibi Hareket etmesinden memnunum ama kasılma mi ? yoksa normal mi artık büyüdüğü için mi böyle onu anlamaya çalışıyorum Dövüyor sanki içerden ..
Düşük için çok üzüldüm..Bana özellikle 32 demişti ,yoksa heryer kan gölüne döner unutma sakın demişti .. İşte 32 haftada gittiğimde 34 te bırakalım dedi.. 32 haftayı tamamladiysaniz Mutlaka doktorunuzla konuşun.. Ben eşimi de sıkı sıkı tembihledim Olası erken doğum durumu gelişirse Doktora mutlaka Ecopirin kullandığımı hatirlat diye Hatta bebek dosyasina kullandığım ilaç adları ve saatlerini özellikle yazacağım .. Bizim sancıyla aklımıza bile gelmeyebilir.. Eğer varsa hastalık geçmişinizi de ekleyin Bulunsun elinizin altında ...
Hayır canım sadece corasprin kullanıyorum yüksek tansiyondan dolayı başlamıştı.Anladım canım sen iğne kullaniyormuydun peki.ya kullansan bir dert kullanmasan bir dert.genelde 32 de biraktiriyolarmis
Benimkide öyleydi ama büyüdükçe hareketleri sertleşiyor güçleniyor benimkide bazen çok acıtıyor. Kasılmada bir yerde toplanma gibi oluyor ayırt edersin aslında
Geçmiş olsun Tansiyon Gebelik sonrası mi olustu ? Nasıl seyrediyor ,? bende de var bende o yüzden kullanıyorum Ecopirin .. Önceden 12/8 di Bu haftalarda 13/9 lari bulabiliyor Doktor sinir demişti Geçmezse bana gel diye.. Şimdi de 14 te gel dedi..Hayır canım sadece corasprin kullanıyorum yüksek tansiyondan dolayı başlamıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?