2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kizlar biliyosunuz ben oğluma erim ismini koydum.Eşim de beğenmediği için o zaman sen de sevdiğin bir isim koy demiştim.Kadir gecesi bekliyordu hani koymak için cennetle müjdelenen 10 sahabeden bi isim koyacakmiş.Söyle nelermiş o isimler ben bilmiyorum dedim aklıma da geldi ömer ali vs.Baktım netten hepsine ömer ve ali hoş geldi yine.Ali Erim ya da Erim Ali cok uyumlu Ali olsun dedim ama sanirim onun aklı Talha da.Talha ya da ben sıcak bakmiyorum.Eşimin ille de dini isim koyma fetişi var.Bildiğiniz başka sahabe ismi var mi güzel.En azından onlari aklına sokarım Aliyi kabul etmezse.Ben senin ismine karişmadim sen de benimkine karişma diyor da ben de ilk isim senin istediğin isim olacaksa karişim tabi dedim.İsim yüzünden kavgaya ramak kaldi yani.Hayır niye sahabe ismi falan koyuyoruz ki arabik isimle gelme dedim o da sen de concon isimleri koyma diyor.Yahu millet mila lila liya vs bi sürü isim koyuyor er-im adama batti

Bakayım dedim internetten sahabe isimleri
Ebû Bekir Siddîk
Ömer bin Hattab
Osman bin Affan
Ali bin Ebu Tâlip
Zübeyr bin Avvam
Talha bin Ubeyde
Abdurrahman bin Avf
Ebû Mûsa El-Es'arî
Ebu Rafî
Ebu Said el-Hudri
Ebu Talha Zeyd ibni Sehl
Ebu Zer el-Gifari
Abdullah bin Mesud
Abbas Ibn-i Abdulmuttalib
Ammar İbni Yasir
Üsame bin Zeyd
Üseyd bin Hudayr
Velid bin Velid
Zeyd bin Hârise
Zeyd bin Sâbit

Ali + Ömer benim favori isimlerim , oğlum olsaydı zaten koymak isterdim

Diğer isimler arasından zaten koymaya müsait.olan Talha ve Osman var gibi ... Başka isim varsa sahabe ismi bilemiyorum ..

bende açacak magnet düşünüyorum 30 adet vs yeterli yakın çevre aile için fln adeti ne kadara geldi cnm
fiyat araştıyordum bende :)
Canim 25 tanesini 100 liraya yaptırdım ben bir tanidiga,malzemeyi bulamadı o sebeple :) sıkıntı etmedim ama normalde bunların piyasası 3, 3 bucuk lira oluyor..

Ali Erim üzerine git derim ben. Ömer ismi de guzel ama çok dalga geçilecek bir isim yani aslında suanki çocuklar cok acımasız bütün isimlerle dalga geçiyor da Ama Ali daha iyi

Arkadaslar bu sari lekeler nasil cikacak bilen var mi? Koslada beklettim yikadim yine cikmamis
cnm ben beyaz kalıp sabunu rendeledim kaynar suya attım azıcık da domestos bekelttim bı saat falan çıktı hepsi sonrasında makinaya da kazan kısmına da rende sabundan attım miss gibi çıktı vala kokusuna da bayıldım normalde de beyaz sabun kullanabilen dedim bı an
aman vala eziyete bak yemeyen çocukta zordur illa ki yiyen de zor kızımda hiç sıkıntı çekmedim ama bklm ikinci nasıl olacak yemezse de yapacak bisry yok vala sağlıklı olsunlar da napalim kendini paralamaya gerek yok
Kesinlikle öyle canım kızımda çok sıkılıyor bize sarıyor sürekli yeni oyun alıyoruz hatta şu sıralar kağıt oyunları, puzzle, eğitici oyuncaklar ama sıkılıyorlar illa.. kardeşi bizimki de çok istiyordu insAllah iyi anlaşır birbirlerine destek olurlar

Hanımlar sabahtan beri arıyorum ama hiç bir yerde bulamadım. Böyle kaburgalarımın altında mideme doğru iniyor karnım ağrıyor. AMa kasıklarımda bi şey yok. Bugun başladı bu ağrı. Alt karın ağrısı değil üst karın ağrısı yani. Normal mi acaba basına gelen var mı?

Kan sulandirici iğne ve coraspin kullananlar coraspin ne zaman birakacaksiniz?
Cnm ben ilkinde 38 de bıraktım iğneyi. Aspirini de bir iki hafta önce bıraktırmıştı doktorum.
Göğüs uçları hazırlık için kararıyor doğumdan birkaç ay sonra eski haline dönüyor.

Anladım canım sen iğne kullaniyormuydun peki.ya kullansan bir dert kullanmasan bir dert.genelde 32 de biraktiriyolarmis
Doktoruna güven cnm. Ben de sordum. İğneyi az oluyorum zaten, devam dedi. Aspirini de 1 hafta kala bırakırız dedi.
Ömer, yusuf (peyg ismi)

Teşekkür ederim canım hamileliği ilk öğrendiğim gün tansiyon 15/9 ölçüldü doktorum dahiliyeye yönlendirdi 4.haftada alfamed başlandı 12 haftadada corasprin 5 ay alfamed kullandım tansiyonum baya düştü doktorumda ilacı keselim dedi 1 buçuk aydır sadece corasprin kullanıp evde sürekli tansiyon ölçümü yapıyorum 11/7 genelde .çok arada 12/7oluyor.13/8 sınır evet banada öyle dedi dikkat et kendine.Ben tuzu tamamen kestim.Zaten gebelik şekeride var bende karbondioksit şekerde almıyorum.Şimdilik düzenli ama en ufak bir çıkışta tekrar tansiyon ilacına başlatacak.

Çok gecmis olsun Tansiyon aletiyle ilişkim eşimle olandan çok yani Allahım sağlıkla.dogurmak nasip etsin inşallah .. Ben tuzu kafi derecede.koyuyorum tamamen de kesmedim Dikkat ediyorum tabi

İşte insan her şeye telaşlanıyor gerçekten o bende de oluyor kasılma diyorlar ama geöiyor hemen sanırım bu haftalarda çok normalmiş takmayıp stres yapmamak gerek bebekte iyi olur

Ben de yarın 31. Haftaya giricem bugün kasık ve bel çevrem sancılıydı hep şuan bile sancı vurup duruyor değişik bi bölgede aynı haftada senin de görünce normal mi acaba dedim

selam arkadaşlar, benim bıkac gundur ellerimin içi yanıyor. hiç yaşayan var mı normal mi boyle şeyler? gebelikten önce hiç olmamıştı

İşte insan her şeye telaşlanıyor gerçekten o bende de oluyor kasılma diyorlar ama geöiyor hemen sanırım bu haftalarda çok normalmiş takmayıp stres yapmamak gerek bebekte iyi olur
Hadi ya Bende bunun cevabını bulmaya çalışıyorum İlk gebelik gercekren zormuş stresli teşekkür ederim umarım geçer kasılma

Ben de yarın 31. Haftaya giricem bugün kasık ve bel çevrem sancılıydı hep şuan bile sancı vurup duruyor değişik bi bölgede aynı haftada senin de görünce normal mi acaba dedim
Kasık ve bel ağrısı duymuştum normal olduğunu, kalça kemiği genişlediği için de oluyormuş. Ama bendeki değişik bir ağrı, karnım sert değil. Galiba gaz sancısı. Şuan yok denecek kadar az, geçti yani.

Kızlar bebek için hastaneye götürülecek isimli battaniye yastik yaptirdiniz mi yaptirdiysaniz nerede yaptırdınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…