Kizlar biliyosunuz ben oğluma erim ismini koydum.Eşim de beğenmediği için o zaman sen de sevdiğin bir isim koy demiştim.Kadir gecesi bekliyordu hani koymak içincennetle müjdelenen 10 sahabeden bi isim koyacakmiş.Söyle nelermiş o isimler ben bilmiyorum dedim aklıma da geldi ömer ali vs.Baktım netten hepsine ömer ve ali hoş geldi yine.Ali Erim ya da Erim Ali cok uyumlu Ali olsun dedim ama sanirim onun aklı Talha da.Talha ya da ben sıcak bakmiyorum.Eşimin ille de dini isim koyma fetişi var.Bildiğiniz başka sahabe ismi var mi güzel.En azından onlari aklına sokarım Aliyi kabul etmezse.Ben senin ismine karişmadim sen de benimkine karişma diyor da ben de ilk isim senin istediğin isim olacaksa karişim tabi dedim.İsim yüzünden kavgaya ramak kaldi yani.Hayır niye sahabe ismi falan koyuyoruz ki arabik isimle gelme dedim o da sen de concon isimleri koyma diyor.Yahu millet mila lila liya vs bi sürü isim koyuyor er-im adama batti
Canim 25 tanesini 100 liraya yaptırdım ben bir tanidiga,malzemeyi bulamadı o sebeple :) sıkıntı etmedim ama normalde bunların piyasası 3, 3 bucuk lira oluyor..bende açacak magnet düşünüyorum 30 adet vs yeterli yakın çevre aile için fln adeti ne kadara geldi cnm
fiyat araştıyordum bende :)
Ay okurken anneni hayal ettim biran
Yazik ya kadina zulmetmisin valla
Ali Erim üzerine git derim ben. Ömer ismi de guzel ama çok dalga geçilecek bir isim yani aslında suanki çocuklar cok acımasız bütün isimlerle dalga geçiyor da Ama Ali daha iyiKizlar biliyosunuz ben oğluma erim ismini koydum.Eşim de beğenmediği için o zaman sen de sevdiğin bir isim koy demiştim.Kadir gecesi bekliyordu hani koymak içincennetle müjdelenen 10 sahabeden bi isim koyacakmiş.Söyle nelermiş o isimler ben bilmiyorum dedim aklıma da geldi ömer ali vs.Baktım netten hepsine ömer ve ali hoş geldi yine.Ali Erim ya da Erim Ali cok uyumlu Ali olsun dedim ama sanirim onun aklı Talha da.Talha ya da ben sıcak bakmiyorum.Eşimin ille de dini isim koyma fetişi var.Bildiğiniz başka sahabe ismi var mi güzel.En azından onlari aklına sokarım Aliyi kabul etmezse.Ben senin ismine karişmadim sen de benimkine karişma diyor da ben de ilk isim senin istediğin isim olacaksa karişim tabi dedim.İsim yüzünden kavgaya ramak kaldi yani.Hayır niye sahabe ismi falan koyuyoruz ki arabik isimle gelme dedim o da sen de concon isimleri koyma diyor.Yahu millet mila lila liya vs bi sürü isim koyuyor er-im adama batti
Aynen artık şu isim teranesinden kurtulmak istiyorum valla ayh:)Ali Erim üzerine git derim ben. Ömer ismi de guzel ama çok dalga geçilecek bir isim yani aslında suanki çocuklar cok acımasız bütün isimlerle dalga geçiyor da Ama Ali daha iyi
Sen ne koyacaktın kizAli Erim üzerine git derim ben. Ömer ismi de guzel ama çok dalga geçilecek bir isim yani aslında suanki çocuklar cok acımasız bütün isimlerle dalga geçiyor da Ama Ali daha iyi
Ali erim bencede uyumlu ve güzel amaSen ne koyacaktın kiz?Eşinle nasıl uzlaştin?
cnm ben beyaz kalıp sabunu rendeledim kaynar suya attım azıcık da domestos bekelttim bı saat falan çıktı hepsi sonrasında makinaya da kazan kısmına da rende sabundan attım miss gibi çıktı vala kokusuna da bayıldım normalde de beyaz sabun kullanabilen dedim bı anArkadaslar bu sari lekeler nasil cikacak bilen var mi? Koslada beklettim yikadim yine cikmamis
aman vala eziyete bakEvet canim oyle derlerdi bizimkiler başka adı varmi bilmiyorum amaay süt versiyonu daha felakettir tabi cocukta damak tadi daha anne karninda oluşuyor saka gibiler bazi insanlarda bir inat var ki akıllara zarar. Yahu kardesim cocugun yoğurt yemiyorsa yemeyecektir beyhude çaban niye. onu yemez ayran içer peynir yer kefir içer. Ya da kimi yumurta yemez. Yemek zorunda sanki. Ama et yer iste ben bu konulara da cok zorlandığım icin zayıf kaldım . Daha hala bir yerde yiyim sebzenin içinden eti ayırırım. Eti ayrı yerim yani. Havuc yemem yoğurt asla sade sekilde yemem. Koyun ürünlerinin hic birini yemem. Suçlusu ben degilim tabakla arkamdan zorla koşturan annem tabiki. Bir de bu tabakla peşinden koşulan başka çocuklar var şuan anneleri önünden tabağı alıyor. Birisi ölüm diyeti yapiyor mesela bende tersi oldu tabi. Beslenme ile ilgili sorunlar bebeklikten başlar ben mamayı dahi annemin suratına tüküruyormusum e zorla yedirirse oyle olur
Kesinlikle öyle canım kızımda çok sıkılıyor bize sarıyor sürekli yeni oyun alıyoruz hatta şu sıralar kağıt oyunları, puzzle, eğitici oyuncaklar ama sıkılıyorlar illa.. kardeşi bizimki de çok istiyordu insAllah iyi anlaşır birbirlerine destek olurlarbide canim nekadarda olsa bizim cocuklugumuz farkliydi arkadsm vardi benim hergun kapinin onunde oynardik dahada kucuklugume gidecek olursak koyde yasiyorduk yine surekli disardaydik dogayla ic iceydik.
simdi insan komsusuna komsuyu birak akrabasina bile guvenemio ben 5.katta otruyorum asansor yok ha deyince disari apartmanin onune cikaramiorum.ben yaninda olmadan konsuya faln gondermiorum.evdede ne kadar ilgilensekde bizmde isimiz oluyor oda hemen skilio telefon istio vermemek icin direniorum ama dusununcede uzuluorum yanliz cani sklio die veriorum.kardesnide en cok bunun icin yapmak istedik bakalim insallah dsndgm gbi olurda beraber oynarlar.
Cnm ben ilkinde 38 de bıraktım iğneyi. Aspirini de bir iki hafta önce bıraktırmıştı doktorum.Kan sulandirici iğne ve coraspin kullananlar coraspin ne zaman birakacaksiniz?
Göğüs uçları hazırlık için kararıyor doğumdan birkaç ay sonra eski haline dönüyor.Diz kapaklarimin üstünde kilodan selülit olmuş ayrı göğüslerimin alti galiba catlamiş o ayrı göğüslerimin üstünde kahveli beyazlı benek benek şeyler var ne bilmiyorum göğüs uçlarim ve koltukaltim karardi hormonlardan sanirim.ah ahh anliyorum teyzelerin genç kiz gibi tabirini neden kullandıklarini evli ve cocuksuzlara
Doktoruna güven cnm. Ben de sordum. İğneyi az oluyorum zaten, devam dedi. Aspirini de 1 hafta kala bırakırız dedi.Anladım canım sen iğne kullaniyormuydun peki.ya kullansan bir dert kullanmasan bir dert.genelde 32 de biraktiriyolarmis
Ömer, yusuf (peyg ismi)Kizlar biliyosunuz ben oğluma erim ismini koydum.Eşim de beğenmediği için o zaman sen de sevdiğin bir isim koy demiştim.Kadir gecesi bekliyordu hani koymak içincennetle müjdelenen 10 sahabeden bi isim koyacakmiş.Söyle nelermiş o isimler ben bilmiyorum dedim aklıma da geldi ömer ali vs.Baktım netten hepsine ömer ve ali hoş geldi yine.Ali Erim ya da Erim Ali cok uyumlu Ali olsun dedim ama sanirim onun aklı Talha da.Talha ya da ben sıcak bakmiyorum.Eşimin ille de dini isim koyma fetişi var.Bildiğiniz başka sahabe ismi var mi güzel.En azından onlari aklına sokarım Aliyi kabul etmezse.Ben senin ismine karişmadim sen de benimkine karişma diyor da ben de ilk isim senin istediğin isim olacaksa karişim tabi dedim.İsim yüzünden kavgaya ramak kaldi yani.Hayır niye sahabe ismi falan koyuyoruz ki arabik isimle gelme dedim o da sen de concon isimleri koyma diyor.Yahu millet mila lila liya vs bi sürü isim koyuyor er-im adama batti
Teşekkür ederim canım hamileliği ilk öğrendiğim gün tansiyon 15/9 ölçüldü doktorum dahiliyeye yönlendirdi 4.haftada alfamed başlandı 12 haftadada corasprin 5 ay alfamed kullandım tansiyonum baya düştü doktorumda ilacı keselim dedi 1 buçuk aydır sadece corasprin kullanıp evde sürekli tansiyon ölçümü yapıyorum 11/7 genelde .çok arada 12/7oluyor.13/8 sınır evet banada öyle dedi dikkat et kendine.Ben tuzu tamamen kestim.Zaten gebelik şekeride var bende karbondioksit şekerde almıyorum.Şimdilik düzenli ama en ufak bir çıkışta tekrar tansiyon ilacına başlatacak.Canım bugüne özel bisye ilk defa olunca telaslandim ... Yetişkin yumruk atar gibi Totoyu alıp sağa koyuyor sola koyuyor sonra dışarı doğru ittiriyor Sanki bı yerde toplanıyor gibi.. sonra sert şekilde toplandigi yerden diğer yere geçiyor sanki Ahh hemen anne karnında konuşsa keşke İYiyim dese.. Düzenli olarak magnezyum kullanıyorum Soda da tüketiyorum kasılmaları önlemesi için doktorum vermişti .. bı anlasamCevabınız için teşekkür ediyorum
Geçmiş olsun Tansiyon Gebelik sonrası mi olustu ? Nasıl seyrediyor ,? bende de var bende o yüzden kullanıyorum Ecopirin .. Önceden 12/8 di Bu haftalarda 13/9 lari bulabiliyor Doktor sinir demişti Geçmezse bana gel diye.. Şimdi de 14 te gel dedi..
Teşekkür ederim canım hamileliği ilk öğrendiğim gün tansiyon 15/9 ölçüldü doktorum dahiliyeye yönlendirdi 4.haftada alfamed başlandı 12 haftadada corasprin 5 ay alfamed kullandım tansiyonum baya düştü doktorumda ilacı keselim dedi 1 buçuk aydır sadece corasprin kullanıp evde sürekli tansiyon ölçümü yapıyorum 11/7 genelde .çok arada 12/7oluyor.13/8 sınır evet banada öyle dedi dikkat et kendine.Ben tuzu tamamen kestim.Zaten gebelik şekeride var bende karbondioksit şekerde almıyorum.Şimdilik düzenli ama en ufak bir çıkışta tekrar tansiyon ilacına başlatacak.
İşte insan her şeye telaşlanıyor gerçekten o bende de oluyor kasılma diyorlar ama geöiyor hemen sanırım bu haftalarda çok normalmiş takmayıp stres yapmamak gerek bebekte iyi olurCanım bugüne özel bisye ilk defa olunca telaslandim ... Yetişkin yumruk atar gibi Totoyu alıp sağa koyuyor sola koyuyor sonra dışarı doğru ittiriyor Sanki bı yerde toplanıyor gibi.. sonra sert şekilde toplandigi yerden diğer yere geçiyor sanki Ahh hemen anne karnında konuşsa keşke İYiyim dese.. Düzenli olarak magnezyum kullanıyorum Soda da tüketiyorum kasılmaları önlemesi için doktorum vermişti .. bı anlasamCevabınız için teşekkür ediyorum
Geçmiş olsun Tansiyon Gebelik sonrası mi olustu ? Nasıl seyrediyor ,? bende de var bende o yüzden kullanıyorum Ecopirin .. Önceden 12/8 di Bu haftalarda 13/9 lari bulabiliyor Doktor sinir demişti Geçmezse bana gel diye.. Şimdi de 14 te gel dedi..
Ben de yarın 31. Haftaya giricem bugün kasık ve bel çevrem sancılıydı hep şuan bile sancı vurup duruyor değişik bi bölgede aynı haftada senin de görünce normal mi acaba dedimHanımlar sabahtan beri arıyorum ama hiç bir yerde bulamadım. Böyle kaburgalarımın altında mideme doğru iniyor karnım ağrıyor. AMa kasıklarımda bi şey yok. Bugun başladı bu ağrı. Alt karın ağrısı değil üst karın ağrısı yani. Normal mi acaba basına gelen var mı?
Hadi ya Bende bunun cevabını bulmaya çalışıyorum İlk gebelik gercekren zormuş stresliİşte insan her şeye telaşlanıyor gerçekten o bende de oluyor kasılma diyorlar ama geöiyor hemen sanırım bu haftalarda çok normalmiş takmayıp stres yapmamak gerek bebekte iyi olur
Kasık ve bel ağrısı duymuştum normal olduğunu, kalça kemiği genişlediği için de oluyormuş. Ama bendeki değişik bir ağrı, karnım sert değil. Galiba gaz sancısı. Şuan yok denecek kadar az, geçti yani.Ben de yarın 31. Haftaya giricem bugün kasık ve bel çevrem sancılıydı hep şuan bile sancı vurup duruyor değişik bi bölgede aynı haftada senin de görünce normal mi acaba dedim
Aleyküm selam benimde aynı cnm ayaklarımın alti avuçlarım yanıyorselam arkadaşlar, benim bıkac gundur ellerimin içi yanıyor. hiç yaşayan var mı normal mi boyle şeyler? gebelikten önce hiç olmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?