2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ayaklarım yanıyor bildiğiniz ya soğuk suda tutuyorum yokk buzlu suya koysam hasta olurum diye korkuyorum ki normalde yazın bile buz gibidir benim
Ben normalde sıcak olurdum canım da bu kaç gündür yanıyor benim de hatta esim de diyor yanıyorsun diye yatağa soyunup yatacam yakında sanırım üzerimi hiç örtmüyorum nerdeyse zaten

Ben normalde sıcak olurdum canım da bu kaç gündür yanıyor benim de hatta esim de diyor yanıyorsun diye yatağa soyunup yatacam yakında sanırım üzerimi hiç örtmüyorum nerdeyse zaten
Annem sürekli üzerimi ortmeye calisiyo evde annemle savastayiz üşürsün çocuk hasta olur karnında diyo onun yeri iyi üşümez diyorum dinlemiyo

El ayak yanması bende de var kızlar ve hiç uyuyamıyorum... kasılma tam olarak ne ben hala anlamıyorum bazen karnım çok sert bu kasılma mı yani ama genelde çok iş yaptığımda ve yemek yediğimde sert gibi

Kızlar beşik olarak park yatak kullanacak olanlarınız var mı? Ölçülere göre nevresim / çarşaf bulabildiniz mi? Benim park yatak 70*110 uygun bir takım bulamadım

ya benim tek sikayetim akintiydi simdi kasintida basladi ne yapsam bilemedm ki ya keskede hic istemeseydim doktrdan ya.akinti sessiz sakin devam ediodu bu kasinti beni cildirtio bide havada sicak dahada kasiniorum

Üni sınavına bende kayitliyim da doğum haftasına geliyo benim en geç haziranın son haftası demişti doktor siz kaç haftalık oluyosunuz o zaman
36 haftalik falan oluo benim bende erken dogarsa sinava denk gelrse die korkuyorum ama bakalim.senhangi bolum dusunuosun sanirim aciktan okuyacaksin degil mi

Ya kızlar sağ göğüs altim aciyor.Kaburga ağrısı diyodum ama sanırım çatlamadan aciyor.Nasil bir şey bu meme çatlaği?Üstünde bir şey yok alti kirmizi kahveli lekeler gibi.Aslında diğer yerlerime ne zaman ne sürüyosam göğse de sürdüm ya da sürmedim.Neden sadece göğsüm inşallah geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…