2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bir de şunu diyim sen doğrusunu yapıyorsun
Ne kadar geç tanışsa o kadar iyi tabi ki zaten biz bu çocukları bunlardan koparamicaz. Bu çocuklar bunlarla büyüyecek. 10 sene sonra hersey teknolojik olacak. evlilik bile olmayacak ki . Robotlar olacak. Fabrikalar da robotlar çalışacak mesela
Ama ne kadar uzak tutsak o kadar iyi.

Ya mesela tablet dedin bu bahsettiğim çocuğuna vitaminli seyler yediren arkadaş in cocugu da eline ceptelefonunu alıyordu sürekli saçma saçma videolar izliyordu falan benim annem demişti ki arkadaşıma
Iyi bari sen de rahat is yapiyorsundur rahat ediyorsundur
Düşün yani annem kadar evladından vazgeçmis insan zaten yok ( o aapayrı bir konu zaten ) cahiller ama şimdikiler nolur cahil olmasin ya. Hâlâ yürüteç tartismasi var instagramda . Hâlâ kundak yapmak neymiş bebegin bacagi düzgün olsun diyeymis kolu düzgün olsun diyeymis. düşün yürüteç in yurtdisinda satışı yasaklandı çoğu yerde bizimkiler hala diyor ki ama iş yaparken kolaylık oluyor kundak yaptim bacakları çarpık degil bunlar ne alaka Allah aşkına cocugu 11 saat yatiyor 24 saatlik zaman diliminde uyumuyor diyor. Ne demek uyumuyor onlar uyumayan cocuk görmemis bence. Düzensiz uyku ya uyumamak diyor. Aslinda düzeltilebilir de yani ben mesela hic uyumam. Cok zor bir hayat yaşadım okul hayatım bile mahvoldu. Çünkü uyku öğrenilen bisey ailem öğretmemiş bana ben nasil öğreteceğim cocuga hic bilmiyorum. Çünkü uykunun ne olduğunu bilmiyorum ki. Gorcez artik elimden geleni yapcam Benim yaşadıklarımı yaşasın istemem. Ben aileme hergün beddua ediyorum neredeyse boyle cahil oldukları için.

kasintim yoktu aslinda akinti vardi ama fitilden sonra kisnmayada basladim sanki ya napsam ikinci fitili koymasammi yarin .
Valla canim telefon bende vermeyi istemedim ama hic istahi yoktu kendi ailem bi geldiklerinde telfn verde yesin dediler ozaman bi alisti simdi hergun alior bazen ceza veriorum telefnu vermiorum.kaynanamda telefon vermeyin demeye getrio tam demioda sonra bigun ben dio ogluna seni kanepeye otrturdum etrafinada yastiklari dizerdim cizgi filimde acardim islerimi yapardim.benden ne farki kaldi. ki ben suan hicde isteyerek vermiorum.
istahsiz cocuk coook zor ya cok gezerek yedirmeyi sevmezdim telefnla izleterek yedirmek istemezdim ama mecbur kaldim.resmen benden ciktigi andan istahszdi ya adam akilli emmedi zorlaya zorlaya 5 aya kadar faln emdi oda mamayla beraber.simdide oyle yalvara yalvara yemek yiyo yerinde hic otrmuo bazen kiziyorum yeme ac kal diorum onuda uygulayamiorum icim el vermio.
iyi huylarida var tabi sevgi dolu kimseyi ayirdetmez herkesi sever cok dillidir seninle otrup sohbet eder.Arkadas delisidir parkta gordugu bi cocukla bile hemen muhabbet kurar massallah oyle yani nasilkibiz dort dortluk degilsek onlarda ole herkesn bi kusuru oluo iste Rabbim saglik sihhat versin hepsine

guldur guldure bi adam cikti dioki annem beni 15 yasima kadar gece uyandirip sut icirirdi bende dedgn gbi belli bi yasa kadar inek sutune karsiyim.bide yine soyluorum belli bi yastan sonra gece beslemekde zararli hem cocugu sindirim olarakda rahatsz eder.kizimda uyguladm bunlari ve gece kisa zamanda deliksiz uyku donemine gecti.Ama iste bazende bilsekde uygulayamadklarmz oluor.

yani o istisna bebekler bize uğramaz insAllah sebebini araştırmak lazım elbet o konuda katılıyorum
Evet ya bı de yapıp yapıp ardından normalde de hiç vermem yapmam diye inkar edene de ayrı atarım
evet ya biz ne kadar çabalasakta teknoloji çağına geldi bu çocuklar illa ki içine girecekler ama bilinçli kullananlardan olurlar insAllah bazı cahilliklere bende gelemiyorum cidden kızım sarılık oldu çevreden bı sürü yorum yok emzirmiyormusum yok sarı giydirmedim diye geçmiyormus her kafadan ses yaşadıklarını bilemiyorum ailenle olan ama boşver sıkma canını
Vala diyorum ya zor ya çocuklar bizim anda gönülleri bizim değil işte insAllah istediğimiz gibi yetiştirebiliriz her türlü bı yerden patlak veriyor Rabbim sağlık versin dediğin gibi

Evet sindirim olarak ta rahatsız eder canim dogru diyorsun ve hiperaktiflik te yapiyormus ben bunu bilmiyordum mesela bence belirli bir yasta degil hatta hayati boyunca içmese de olur. Insan gelişimine hic katkısı yok cok zararı var gercekten süt ün.
Bir de hamilelere süt icin diyen doktorları anlamakta güçlük çekiyorum. Bebek zaten bir gebenin bütün depolarını boşaltıyor demir haplarının bile yaziyor icinde 2 saat arayla süt icin emilimini azaltır falan diye. Seye Hic inanmıyorum bebege iyi geldiğine ve ben ne yazık ki canim hep çekti diye tamamen canim çekti diye yani içtim ve kanım düşük çıktı. Kan harici bütün değerlerim iyi çıktı. Zaten üşüyordum ama anlamamistim..

Ay cok biliyorlar cok .eskiden anne usulü muhallebi yedirirlerdi. Mesela benim annem bana şekerli yoğurt yedirirmis bunu övünerek söylüyorlar. Bi De babaannem papara diye bisey yedirirdi. Ne biliyor musun icinde cay var. Bildiğimiz çay. Soğuk biçimde tabağa döküyor üzerine peynir zeytin ekmek. Saka gibi yaa bize bunu yedirirdi kimse de sen napıyorsun demezdi simdi kim çocuğuna acaba yedirir bunlari bir de bazısı sarılık olana gizliden şekerli su verirmiş hastane de ay ben bunlari duydukca deli oluyorum. Bir de demezler mi yooo bise olmadı benim çocuğuma.Yani senin çocuğuna bisey olmamış olması bunu doğru mu kılıyor dimi ama Bi tane kadin var 3 cocuk büyütmüş en küçüğü 6 yasinda. Yani yeni nesil iste bana demez mi cocugu kendin gibi düşün yazik degil mi ona su vermicen mi. Bir de sicak havalarda Abla diyorum emzirirken su diye bisey yok verilmez yani daha bebek dogdugunda 1 2 3 aylikken verecekmisim zaten eskinin bu cocuklar i şimdinin her türlü hastalığı olan insanları bizim nesil iste diyabet insulin direnci obezite hersey

Kizlar hediyelik kapi süsü falan yaptıracak mısınız?Kimse gelmeyecek ama ben en azından cekirdek ailelerimize hediyelik yaptirayım diyorum 4/5 tane ablaya abiye anne babaya falan gibi
Ben hepsini birden kışın yaptıracağım. Şu durumda kimse gelmez. Annem, babam, eşimin anne babası ilk etapta biz bizeyiz. Kışa bebek görmeye gelenler olunca. Hem çikolata hem magnet yaptırırım. Bu dediğim de Kasım aralıktan önce olmaz. Sadece dediğin gibi küçük aile için isimli çikolata yaptıracağım kendi kendimize yemek için

ay o papara mıymış benim akrabalardan da çocuklarına yediren olurdu midem bulanırdi su anda da yeni nesilden süt versiyonunu gördüm içine ne varsa koyuyor bana yine yanlış geliyor damak tadı diye birşey var çocuğa işkence gibi geliyor bilmiyorum ya
Şu saatte uyndım yoğurdun içine reçel döktüm yiyorum sonum hayrolsun
afiyet olsun canım bebise yarasın insAllah
Kizlar hediyelik kapi süsü falan yaptıracak mısınız?Kimse gelmeyecek ama ben en azından cekirdek ailelerimize hediyelik yaptirayım diyorum 4/5 tane ablaya abiye anne babaya falan gibi
Ben öyle aman aman gösterişli şeyler yaptırmayı düşünmüyorum canım magnet sipariş vericem ama sanırım

Diz kapaklarimin üstünde kilodan selülit olmuş ayrı göğüslerimin alti galiba catlamiş o ayrı göğüslerimin üstünde kahveli beyazlı benek benek şeyler var ne bilmiyorum göğüs uçlarim ve koltukaltim karardi hormonlardan sanirim.ah ahh anliyorum teyzelerin genç kiz gibi tabirini neden kullandıklarini evli ve cocuksuzlara

Fitiller yapıyor genelde canım akıntıda yapıyor hangi fitili kullandın

Bende yaptırıcam sonucta anı hatıra yani canım yaptırmak gerekir bence virüs yüzünden bunlardan mahrum kalmak istemiyorum eninde sonunda dağıtırız nasılsa

Kapı süsüde yaptırcam beneğimin odasına asıcam illa hastane olarak düşünmüyorum ben olayı açıkcası

Kan sulandirici iğne ve coraspin kullananlar coraspin ne zaman birakacaksiniz?

Merhaba ,Ben ecopirin kan sulandırıcı kullanıyordum Doktorum bana 32 de bırak demisti ..32 haftada gittiğimde İki haftada bir kontrolüm.var benim 34 te birakirsin dedi 34 e gidince yine soracağım Bakalim .. Size bı tarih verdiler mi? bide tansiyondan mi neden dolayı kullanıyorsunuz?

Benim bebeğim sol tarafıma geçiyor Poposunu kaburgalarima dayayıp ittiriyor sanki icim eziliyor Yaşayan var mı ? yada ilk gebelikte başına gelen varsa yapabileceğim bişey var mi?

Kizlar bu nst dedigini
Hani bebegin kalp atislarini kontrol eden ve sanciyi olcen bir makina degilmi?
Hangi sartlarda giriyosunuz? Siz mi istiyosunuz doktorunuzmu oneriyo? Herhangi bir sancilanma olunca supheden dolayimi kullaniliyo?
Cok soru oldu sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…