- 17 Nisan 2019
- 3.043
- 3.383
- 133
Magnet yaptırıyorum benKizlar hediyelik kapi süsü falan yaptıracak mısınız?Kimse gelmeyecek ama ben en azından cekirdek ailelerimize hediyelik yaptirayım diyorum 4/5 tane ablaya abiye anne babaya falan gibi
Canım normal yani bebek sonucta istediği gibi hareket eder bunun için ne yapabilirizki çocugu durdurcak halimiz yok.Benim bebeğim sol tarafıma geçiyor Poposunu kaburgalarima dayayıp ittiriyor sanki icim eziliyor Yaşayan var mı ? yada ilk gebelikte başına gelen varsa yapabileceğim bişey var mi?
Hastaneye pike çarşaf götürmeyi düşünüyor musunuz ?
[/QUO
ben götürürüm içim rahat bu dönemde bide yaniHastaneye pike çarşaf götürmeyi düşünüyor musunuz ?
Benim bir düşük olmuştu tedbir amaçlı kullanıyordum.iste banada bırak falan demedi daha bakalım çoğu 32 de birakmisMerhaba ,Ben ecopirin kan sulandırıcı kullanıyordum Doktorum bana 32 de bırak demisti ..32 haftada gittiğimde İki haftada bir kontrolüm.var benim 34 te birakirsin dedi 34 e gidince yine soracağım Bakalim .. Size bı tarih verdiler mi? bide tansiyondan mi neden dolayı kullanıyorsunuz?
Aynen o nts belli bir şartı yok benim doktorum 30. Haftadan itibaren her iki haftada bir kontrole gidince sokuyor nts ye birde evde sancı oldu vs rahatsızlık hissettin kontrol için gidersen o zaman da nts ye sokuyorlar. Benim bildiğim kadarıyla iyi bir takip ve kontrol altındaysan senin talep etmene gerek kalmadan doktor zaten bakıyor.Kizlar bu nst dedigini
Hani bebegin kalp atislarini kontrol eden ve sanciyi olcen bir makina degilmi?
Hangi sartlarda giriyosunuz? Siz mi istiyosunuz doktorunuzmu oneriyo? Herhangi bir sancilanma olunca supheden dolayimi kullaniliyo?
Cok soru oldu sanirim
Bende kullandm ikincisine korktum ama iki taneydi içinde akıntı devam aynen ama diğer şikayetlerim gitti bir seferinde bide ilaç prospektusunde kullanılması sakıncalı diyo hamilelikte mecbur olmadıkça kullanmayın diyodu ikinciyi almaya korktumya hanımlar akıntı için fitil kullannalar kimdi?
ilk fitili cuma gecesi koydum digernide pazar koy dedi doktr.Ama ilkinden sonra sanki daha beter oldum ya kasintim yoktu kasinti basladi bende sadece akinti vardi oyuzden istemistm doktrdan istemez olaydim ya bune bole
Üni sınavına bende kayitliyim da doğum haftasına geliyo benim en geç haziranın son haftası demişti doktor siz kaç haftalık oluyosunuz o zamankolay gelsin canim .yardim eden pek sayilmazda gorumcem bizde uniye hazrlanio basta teklif etti ben spryum yenge die yok dedim sen calis sonra baktim olmuo kramp girmeyr basladi ona supurttum.ben daha detayli girecem o biraz yuzeysel supurdu ama sagolsun.1 ay daha dogurmazsam yeniden detayli yaparim .Bu arada bende uni sinavina girecemya sinavda dogurum sansa bakalim ☺
Canım normal yani bebek sonucta istediği gibi hareket eder bunun için ne yapabilirizki çocugu durdurcak halimiz yok.
Benim bir düşük olmuştu tedbir amaçlı kullanıyordum.iste banada bırak falan demedi daha bakalım çoğu 32 de birakmis
Evet ve çamaşır suyu da götürmeyi düşünüyorumHastaneye pike çarşaf götürmeyi düşünüyor musunuz ?
Canım aspirini yeni bir hafta oldu bırakalı. 31 bitince. İğne doğuma kadar devam. Oksapar vuruyorum.Kan sulandirici iğne ve coraspin kullananlar coraspin ne zaman birakacaksiniz?
Anladim canim tesekkur ederim aciklama icinAynen o nts belli bir şartı yok benim doktorum 30. Haftadan itibaren her iki haftada bir kontrole gidince sokuyor nts ye birde evde sancı oldu vs rahatsızlık hissettin kontrol için gidersen o zaman da nts ye sokuyorlar. Benim bildiğim kadarıyla iyi bir takip ve kontrol altındaysan senin talep etmene gerek kalmadan doktor zaten bakıyor.
Bak mesela ben detaylı ultrasonda sadece 1 defa girdim oda 24. Haftada . Doktordan doktora çok değişiyor demekki uygulamalar.Anladim canim tesekkur ederim aciklama icin
Yanlis hatirlamiyorsam 10 yil once burada 36.haftadan sonra oluyo nts, tabi sikayetin varsa o baskada
Tabi simdi durum ne bilmiyorum
32.haftamda 3.detayli ultrasonum var ozaman sorarim nezaman oluyor diye
Canım aspirini yeni bir hafta oldu bırakalı. 31 bitince. İğne doğuma kadar devam. Oksapar vuruyorum.
6+6 haftalıkken kağıdıma 15 Haziran yazdı. 36+2 günlük oluyorlar. Ki oğlum önden gidiyor. 36+6 falan olmuş olur o gün. Kızda da tam tersi 35+6 falan olur kızın 36 ya girmesini söyleyeceğim. Hatta ben en son 38 i görmek istiyorum dedim beklerseler neden olmasın dedi. Suları, konumları gayet iyidi. Açılma yok. Anladığım kadarıyla sancı, kasılma yok. Çarşamba kontrol günü. Nts ye gireceğim büyük ihtimalle. İnşallah bir sorun çıkmaz. Belki sancı var ama anlamıyorumSize.dogumla.ilgili bişey söyledi mi doktor ? Tarih verdi mi.. Sanki öyle bişey konuşmuştuk diye hatırlıyorum
6+6 haftalıkken kağıdıma 15 Haziran yazdı. 36+2 günlük oluyorlar. Ki oğlum önden gidiyor. 36+6 falan olmuş olur o gün. Kızda da tam tersi 35+6 falan olur kızın 36 ya girmesini söyleyeceğim. Hatta ben en son 38 i görmek istiyorum dedim beklerseler neden olmasın dedi. Suları, konumları gayet iyidi. Açılma yok. Anladığım kadarıyla sancı, kasılma yok. Çarşamba kontrol günü. Nts ye gireceğim büyük ihtimalle. İnşallah bir sorun çıkmaz. Belki sancı var ama anlamıyorum
Niye erken doğurursun dedi. Böyle kafadan kağıda yazınca ben bir garip olmuştum. Kalp atışı için gittim doğum tarihi de verdiCanım ya hayırlısıyla atlaticaz inşallah
İkiz oldukları için ekstra merak ediyorum Bana da perinatalog erken dogurursun demişti Doktor her muayenede iki hafta oteliyor .. Sancı olsa fark ederiz herhalde.. Hayırlısıyla Çarşamba güzel şeyler duyariz/duyarsınız inşallah ..
Ben de makrome anahtarlık beğendim bakalimMagnet yaptırıyorum ben
Evet a negatif. Esim a pozitif .oglum a pozitif dogmustusizin de mi kan grubunuz negatif ?
Anladım bende söyledim eşime şuan 30 haftadayim Allah nasip ederse.acaba bunun etkisi ne zaman geçiyor birakincaBenim bebeğim çok daha yumuşak hareket ediyordu , şimdiki hareketleri çok sert yumruklar gibi Hareket etmesinden memnunum ama kasılma mi ? yoksa normal mi artık büyüdüğü için mi böyle onu anlamaya çalışıyorum Dövüyor sanki içerden ..
Düşük için çok üzüldüm..Bana özellikle 32 demişti ,yoksa heryer kan gölüne döner unutma sakın demişti .. İşte 32 haftada gittiğimde 34 te bırakalım dedi.. 32 haftayı tamamladiysaniz Mutlaka doktorunuzla konuşun.. Ben eşimi de sıkı sıkı tembihledim Olası erken doğum durumu gelişirse Doktora mutlaka Ecopirin kullandığımı hatirlat diye Hatta bebek dosyasina kullandığım ilaç adları ve saatlerini özellikle yazacağım .. Bizim sancıyla aklımıza bile gelmeyebilir.. Eğer varsa hastalık geçmişinizi de ekleyin Bulunsun elinizin altında ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?