2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar beşik olarak park yatak kullanacak olanlarınız var mı? Ölçülere göre nevresim / çarşaf bulabildiniz mi? Benim park yatak 70*110 uygun bir takım bulamadım
ben kıızmda kullandım cok rahat ettik ama ilk alırken uyku seti ile beraber almıştım öyle kullandım bi kaç nevresim seti de hediye geldi int de vardır bebek nevresim takım vs yaz ölçüleri var ona göre bulursun inş

El ayak yanması bende de var kızlar ve hiç uyuyamıyorum... kasılma tam olarak ne ben hala anlamıyorum bazen karnım çok sert bu kasılma mı yani ama genelde çok iş yaptığımda ve yemek yediğimde sert gibi
Benimde o zamanlarda oluyor ayakta durdugumda oluyor kasılmaymıs sanırım

ya benim tek sikayetim akintiydi simdi kasintida basladi ne yapsam bilemedm ki ya keskede hic istemeseydim doktrdan ya.akinti sessiz sakin devam ediodu bu kasinti beni cildirtio bide havada sicak dahada kasiniorum
Ben tek fitil kullandm iyi geldi ama akıntı mi bitti hayır galiba akıntı normal bu dönemde kaşıntı varsa çok zor olur bence ilacın devam ediyorsa kullan

Ben tek fitil kullandm iyi geldi ama akıntı mi bitti hayır galiba akıntı normal bu dönemde kaşıntı varsa çok zor olur bence ilacın devam ediyorsa kullan
Benimde akıntım çok oluyor hatta bazen sarımsı oluyor seninde mi öyle idrar tahlili verdim inşallah enfeksiyon çıkmaz birde sıcaklardan çamasırım terliyor günde kaç kere değiştiriyorum belli değil ıslak tutmamak lazımmıs sanırım o bölgeyi kasıntıyı artırıormus

aman canim valla insan illaki bi soyleyecek bisey buluyor.gucsuz zayif olsan yada ne bilim boyun kisa olsa normalinden .bu seferde yedirmek icin hic ugrasmamis bir kere vermis ustume dusmemis.derdin illaki

Sadece beyaz akıntı var bende kaşıntı başlamıştı fitil geçirdi ama beyaz akıntı geçmedi bende sürekli gün içinde değiştiriyorum ama sanki o bile yetmiyo günlük ped kullanmak istemiyorum

evet bende de oluyor sürekli çamaşır değiştiriyorum :S

aynen yavrum surekli dua edio hastalik bitsin die zaten Rabbim bitirirse bu yavrucaklarin yuzu hurmetine bitirir. amiin Insallah bakalim simdilik dort gozle beklio karnimi opu kardesim die.kendine kucuk gelen kiyafeti bunu kardesim giyer dio hastneye giderken kardesmimi cikaracklar dio.
dun gecede anne cok yattim kalktim kardesim ne zamn gelecek dio

Kızlar merhaba bende de yoğun bir kaşıntı vardı ara ara artan ben mantar mı acaba dedim beyaz sirkeli su yaptım günde iki defa yıkadım sirkeli su ile kuruladım sonra ve iç çamaşırını bunları yaparken değiştirdim günlük ped i kestim ve baya 2 günde kaşıntı falan kalmadı şimdi 2 gün arayla tekrarlıyorum

Günlük ped kullanmamak lazim bu dönemlerde normal doğum yapmayı çok istiyorum enfeksiyon mantar olur diye korkuyorum

Kizlar ağda için kuaföre giden var mı cesaret edemiyorum coronodan değil de ordan enfeksiyon kapma riskinden ama başka çarem de yok gibi kendi agdamizi görürsek öyle olur mu acaba

Kizlar ağda için kuaföre giden var mı cesaret edemiyorum coronodan değil de ordan enfeksiyon kapma riskinden ama başka çarem de yok gibi kendi agdamizi görürsek öyle olur mu acaba
Bence hiç tehlikeye atma ya tüy dökücü krem kullan kaliteli bir tane al hem kolay kendin yapabilirsin hemde tehlikeye atmamış olursun kendini. Ben öyle yapıyorum açıkcası.

Bence hiç tehlikeye atma ya tüy dökücü krem kullan kaliteli bir tane al hem kolay kendin yapabilirsin hemde tehlikeye atmamış olursun kendini. Ben öyle yapıyorum açıkcası.

ben gittim ağdaya, göbek büyüyünce kendim halledemiyorum artık. Tüy dökücü kreme doktorum izin vermedi benim. Sen sordun mu doktoruna? Sormadıysanbir danış istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…