aynen cnm dediğin gibi o civarda instgrmda cok var bakalm beğendim bikaç model de isim netleşmediCanim 25 tanesini 100 liraya yaptırdım ben bir tanidiga,malzemeyi bulamadı o sebeple :) sıkıntı etmedim ama normalde bunların piyasası 3, 3 bucuk lira oluyor..
aynen tam beni anlattın menepozlu kadınlar gibi ellerimin içi yanıyor özellikle bu hafta yaşadım bende, seninle haftamız yakın normaldir herldeselam arkadaşlar, benim bıkac gundur ellerimin içi yanıyor. hiç yaşayan var mı normal mi boyle şeyler? gebelikten önce hiç olmamıştı
ben kıızmda kullandım cok rahat ettik ama ilk alırken uyku seti ile beraber almıştım öyle kullandım bi kaç nevresim seti de hediye geldi int de vardır bebek nevresim takım vs yaz ölçüleri var ona göre bulursun inşKızlar beşik olarak park yatak kullanacak olanlarınız var mı? Ölçülere göre nevresim / çarşaf bulabildiniz mi? Benim park yatak 70*110 uygun bir takım bulamadım
Benimde o zamanlarda oluyor ayakta durdugumda oluyor kasılmaymıs sanırımEl ayak yanması bende de var kızlar ve hiç uyuyamıyorum... kasılma tam olarak ne ben hala anlamıyorum bazen karnım çok sert bu kasılma mı yani ama genelde çok iş yaptığımda ve yemek yediğimde sert gibi
Ben tek fitil kullandm iyi geldi ama akıntı mi bitti hayır galiba akıntı normal bu dönemde kaşıntı varsa çok zor olur bence ilacın devam ediyorsa kullanya benim tek sikayetim akintiydi simdi kasintida basladi ne yapsam bilemedm ki ya keskede hic istemeseydim doktrdan ya.akinti sessiz sakin devam ediodu bu kasinti beni cildirtio bide havada sicak dahada kasiniorum
Bence koy yarım bırakma yan etki yapar bazen fitillerakinti onemli degil kasinti yapti ya cok sinir oldum ve bugun ikincisini koymam lazim kararszim koymasam mi acaba .kasintm yoktu kasinti basladi ya cok kotu
Benim açık bitti örgün istiyorum iki yıllık ama kazansam da bu yıl dondururum36 haftalik falan oluo benim bende erken dogarsa sinava denk gelrse die korkuyorum ama bakalim.senhangi bolum dusunuosun sanirim aciktan okuyacaksin degil mi
Bende onu kullandım canım bende de yaptı ara sıra akıntıda yaptı ama kullandım yarım bırakmadım. Birde onu bana doktor 4 gün arayla koy dedi sen kaç gün arayla koydungyno lomexin
Benimde akıntım çok oluyor hatta bazen sarımsı oluyor seninde mi öyle idrar tahlili verdim inşallah enfeksiyon çıkmazBen tek fitil kullandm iyi geldi ama akıntı mi bitti hayır galiba akıntı normal bu dönemde kaşıntı varsa çok zor olur bence ilacın devam ediyorsa kullan
aman canim valla insan illaki bi soyleyecek bisey buluyor.gucsuz zayif olsan yada ne bilim boyun kisa olsa normalinden .bu seferde yedirmek icin hic ugrasmamis bir kere vermis ustume dusmemis.derdin illakiEvet canim oyle derlerdi bizimkiler başka adı varmi bilmiyorum amaay süt versiyonu daha felakettir tabi cocukta damak tadi daha anne karninda oluşuyor saka gibiler bazi insanlarda bir inat var ki akıllara zarar. Yahu kardesim cocugun yoğurt yemiyorsa yemeyecektir beyhude çaban niye. onu yemez ayran içer peynir yer kefir içer. Ya da kimi yumurta yemez. Yemek zorunda sanki. Ama et yer iste ben bu konulara da cok zorlandığım icin zayıf kaldım . Daha hala bir yerde yiyim sebzenin içinden eti ayırırım. Eti ayrı yerim yani. Havuc yemem yoğurt asla sade sekilde yemem. Koyun ürünlerinin hic birini yemem. Suçlusu ben degilim tabakla arkamdan zorla koşturan annem tabiki. Bir de bu tabakla peşinden koşulan başka çocuklar var şuan anneleri önünden tabağı alıyor. Birisi ölüm diyeti yapiyor mesela bende tersi oldu tabi. Beslenme ile ilgili sorunlar bebeklikten başlar ben mamayı dahi annemin suratına tüküruyormusum e zorla yedirirse oyle olur
Sadece beyaz akıntı var bende kaşıntı başlamıştı fitil geçirdi ama beyaz akıntı geçmedi bende sürekli gün içinde değiştiriyorum ama sanki o bile yetmiyo günlük ped kullanmak istemiyorumBenimde akıntım çok oluyor hatta bazen sarımsı oluyor seninde mi öyle idrar tahlili verdim inşallah enfeksiyon çıkmazbirde sıcaklardan çamasırım terliyor günde kaç kere değiştiriyorum belli değil ıslak tutmamak lazımmıs sanırım o bölgeyi kasıntıyı artırıormus
evet bende de oluyor sürekli çamaşır değiştiriyorum :SBenimde akıntım çok oluyor hatta bazen sarımsı oluyor seninde mi öyle idrar tahlili verdim inşallah enfeksiyon çıkmazbirde sıcaklardan çamasırım terliyor günde kaç kere değiştiriyorum belli değil ıslak tutmamak lazımmıs sanırım o bölgeyi kasıntıyı artırıormus
aynen yavrum surekli dua edio hastalik bitsin die zaten Rabbim bitirirse bu yavrucaklarin yuzu hurmetine bitirir. amiin Insallah bakalim simdilik dort gozle beklio karnimi opu kardesim die.kendine kucuk gelen kiyafeti bunu kardesim giyer dio hastneye giderken kardesmimi cikaracklar dio.aynen cnm katılıyorum bizim çocukluğumuz da komşuluk vardı arkadaşlarımızla oynardık şimdi çocuklar yalnız büyüyor hele bu korona sürecin de iyi ce sıkıldı evde bizimkide sürekli oyun istiyor kardeş iyi olucak inş kıskanmazsa :)
Ay insallah senin bebisin oyle yaramaz olmaz yaaaa cok zor olurcidden yazik ay. Bir de 40 yasina yakınken beni doğurdu cok uğraşmış tabi bu ne ki korkunç yaramazdım ben hahahah
Günlük ped kullanmamak lazim bu dönemlerde normal doğum yapmayı çok istiyorum enfeksiyon mantar olur diye korkuyorumKızlar merhaba bende de yoğun bir kaşıntı vardı ara ara artan ben mantar mı acaba dedim beyaz sirkeli su yaptım günde iki defa yıkadım sirkeli su ile kuruladım sonra ve iç çamaşırını bunları yaparken değiştirdim günlük ped i kestim ve baya 2 günde kaşıntı falan kalmadı şimdi 2 gün arayla tekrarlıyorum
Aynen öyle kullanmamak lazımmış ama dediğim yöntem baya iyi geldi denesin bence herkes umarım iyi gelirGünlük ped kullanmamak lazim bu dönemlerde normal doğum yapmayı çok istiyorum enfeksiyon mantar olur diye korkuyorum
Bence hiç tehlikeye atma ya tüy dökücü krem kullan kaliteli bir tane al hem kolay kendin yapabilirsin hemde tehlikeye atmamış olursun kendini. Ben öyle yapıyorum açıkcası.Kizlar ağda için kuaföre giden var mı cesaret edemiyorum coronodan değil de ordan enfeksiyon kapma riskinden ama başka çarem de yok gibi kendi agdamizi görürsek öyle olur mu acaba
Bence hiç tehlikeye atma ya tüy dökücü krem kullan kaliteli bir tane al hem kolay kendin yapabilirsin hemde tehlikeye atmamış olursun kendini. Ben öyle yapıyorum açıkcası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?