Aa hiç sormadım ben neden izin vermedi doktorunuz pekiben gittim ağdaya, göbek büyüyünce kendim halledemiyorum artık. Tüy dökücü kreme doktorum izin vermedi benim. Sen sordun mu doktoruna? Sormadıysanbir danış istersen.
Öyle valla canim onlar da sey diye düşündüler herhalde biz yedirmezsek yiyeceği yok bunun falan diye anne baba olarak içleri rahat etmedi sanirimaman canim valla insan illaki bi soyleyecek bisey buluyor.gucsuz zayif olsan yada ne bilim boyun kisa olsa normalinden .bu seferde yedirmek icin hic ugrasmamis bir kere vermis ustume dusmemis.derdin illaki
Insallah kuzum ama şimdiden yaramaz biliyor musunAy insallah senin bebisin oyle yaramaz olmaz yaaaa cok zor olur
Bizde ismi cok gec koyduk canim yaaynen cnm dediğin gibi o civarda instgrmda cok var bakalm beğendim bikaç model de isim netleşmedi
Canim ben Cihangir ismini istiyordum. Hatta anket yapmıştım burda . Esim de Kaya ismini istiyordu ben hic beğenmedim.. Ali ,Ömer,Yusuf bana kalsa bu isimler de olurdu yani bu tip klasik isimler. Esim tip tip bakıyordu ben boyle önerilerde bulununca.Sen ne koyacaktın kiz?Eşinle nasıl uzlaştin?
Ben cuma günü gittim kuaföre saçımı boyattim röfle de yaptırdım. Kestirdim uçlarından . Ve kaslarımı aldırdım. Kendi ağdanı götürmen farketmez canım. Içın rahat edicek se götür tabi ben kendi havlumu taragimi falan götürdüm. Zaten maskeliler. 3 gun oluyor işte 11 gun daha yazmazsam bilin ki..Kizlar ağda için kuaföre giden var mı cesaret edemiyorum coronodan değil de ordan enfeksiyon kapma riskinden ama başka çarem de yok gibi kendi agdamizi görürsek öyle olur mu acaba
Ama şöyle bisey var arkadasim ağda yaptırdı lekelenmesi oldu kan geldi 1 damla falan bu agda olayında ne gibi sıkıntı oluyor tam bilemiyorum. Doktor progestan vermişti hatta yazık .Kizlar ağda için kuaföre giden var mı cesaret edemiyorum coronodan değil de ordan enfeksiyon kapma riskinden ama başka çarem de yok gibi kendi agdamizi görürsek öyle olur mu acaba
Canim bende duydum onu tüy dökücü krem kullanmayın diyorlardı baska topikte kimyasali cok oldugu icin olabilir.Aa hiç sormadım ben neden izin vermedi doktorunuz peki
oyun almakda istemiorum cok dagnik kizm ya iyuncaklarni cok dagtio yapbozlarn parcalari hep baska yerlerde puffcnm ben beyaz kalıp sabunu rendeledim kaynar suya attım azıcık da domestos bekelttim bı saat falan çıktı hepsi sonrasında makinaya da kazan kısmına da rende sabundan attım miss gibi çıktı vala kokusuna da bayıldım normalde de beyaz sabun kullanabilen dedim bı an
aman vala eziyete bakyemeyen çocukta zordur illa ki yiyen de zor kızımda hiç sıkıntı çekmedim ama bklm ikinci nasıl olacak yemezse de yapacak bisry yok vala sağlıklı olsunlar da napalim kendini paralamaya gerek yok
Kesinlikle öyle canım kızımda çok sıkılıyor bize sarıyor sürekli yeni oyun alıyoruz hatta şu sıralar kağıt oyunları, puzzle, eğitici oyuncaklar ama sıkılıyorlar illa.. kardeşi bizimki de çok istiyordu insAllah iyi anlaşır birbirlerine destek olurlar
birini persmbe birini pazarBende onu kullandım canım bende de yaptı ara sıra akıntıda yaptı ama kullandım yarım bırakmadım. Birde onu bana doktor 4 gün arayla koy dedi sen kaç gün arayla koydun
illaki oyle olmustur ben belki biraz daha gevsegim bu konuda ama kaynanam oo saatlerce yemegi yedrmeye devam eder.tabaktakini bitirene kadar ugrasir ben okadr sabrli degilim.Öyle valla canim onlar da sey diye düşündüler herhalde biz yedirmezsek yiyeceği yok bunun falan diye anne baba olarak içleri rahat etmedi sanirim
bende hamam otu kullaniorum duydunuz mu.sozde bitkisel ama bilemiorum.doktorada sormadim 2 kere faln kullndim bilen varmi aranzdaCanim bende duydum onu tüy dökücü krem kullanmayın diyorlardı baska topikte kimyasali cok oldugu icin olabilir.
Ben hastalık kapmaktan korkanlardanim eskiden lazere gitmiştim sonuç alamamistm jiletle devam ettim yıllarca kuaförlerde hastalık kapilabiliyomus ondan tedirgin oluyorum şimdi hiç bişey yapamıyorum kendim o yüzden kuaföre mecburum ama korkuyomAma şöyle bisey var arkadasim ağda yaptırdı lekelenmesi oldu kan geldi 1 damla falan bu agda olayında ne gibi sıkıntı oluyor tam bilemiyorum. Doktor progestan vermişti hatta yazık .
Benimkide 60-120 ama ben normal nevresim takımı aldım kayınvalidem küçültücek makinadaKızlar beşik olarak park yatak kullanacak olanlarınız var mı? Ölçülere göre nevresim / çarşaf bulabildiniz mi? Benim park yatak 70*110 uygun bir takım bulamadım
Çatlak canım çatlamaya başlamış geçmiş olsunYa kızlar sağ göğüs altim aciyor.Kaburga ağrısı diyodum ama sanırım çatlamadan aciyor.Nasil bir şey bu meme çatlaği?Üstünde bir şey yok alti kirmizi kahveli lekeler gibi.Aslında diğer yerlerime ne zaman ne sürüyosam göğse de sürdüm ya da sürmedim.Neden sadece göğsüm inşallah geçer
Ben duydum ama onuda kullanmamak gerekşyormuş başka biyerde okudum tüy dökücü kremde kimyasal zaten. Yapabiliyosanız ağda yapamıyosanız en iyisi mecbur yine jilet. Beb epilasyon yaptırmıştım ama hamillekte bira tekrarladı gibi o yüzden başlarda ağdaya dönsemde şuan mecbur jiletbende hamam otu kullaniorum duydunuz mu.sozde bitkisel ama bilemiorum.doktorada sormadim 2 kere faln kullndim bilen varmi aranzda
Kalacaksa orayla kalsin tabi görünmeyen yer de.Göğüslerim bayaği büyüdü cidden ondan sadece orasi çatladi sanirim.Sende oldu mu?Kilolarimiz yakındıÇatlak canım çatlamaya başlamış geçmiş olsun
ya kıyamam benim kız da aynı dört gözle bekliyor yaz gelince demiştim ben hep sıcaklar bastı malum yine söylenir artıkaynen yavrum surekli dua edio hastalik bitsin die zaten Rabbim bitirirse bu yavrucaklarin yuzu hurmetine bitirir. amiin Insallah bakalim simdilik dort gozle beklio karnimi opu kardesim die.kendine kucuk gelen kiyafeti bunu kardesim giyer dio hastneye giderken kardesmimi cikaracklar dio.
dun gecede anne cok yattim kalktim kardesim ne zamn gelecek dio
ben normalde de hiç giden biri değilim yine gitmem o yüzden bilemiyorum kuaför kabul eder snrm şu durumda götürsenKizlar ağda için kuaföre giden var mı cesaret edemiyorum coronodan değil de ordan enfeksiyon kapma riskinden ama başka çarem de yok gibi kendi agdamizi görürsek öyle olur mu acaba
yaa niye izin vermedi ki ben ağda yapıyorum kendm gerçi ama son haftalar ağda için çok uzamış olursa krem kullnrm belki demiştim daha 3-4 haftaya anca çıkar zaten yakın yaptım ağda bklm doğuma ya bir ya iki kez daha yaparım ama nasıl yaparım bilmiorum aynayla baya uğraştımben gittim ağdaya, göbek büyüyünce kendim halledemiyorum artık. Tüy dökücü kreme doktorum izin vermedi benim. Sen sordun mu doktoruna? Sormadıysanbir danış istersen.
Kızım Allah tan çok topludur odasını falan genelde kendi toplar ben haftada bı girerim nerdeyseoyun almakda istemiorum cok dagnik kizm ya iyuncaklarni cok dagtio yapbozlarn parcalari hep baska yerlerde puff
Bende lazere gittim o yüzden oyle bir problemim yok şükür ama 2 ayda bir dudak bölgesinde inceler var biraz afedersin ama onlar in da olması lazım mis ıslak bölge sürtünen bölge diye iç çamaşıra jilet vuruyorum çoğalmadı da hic. Kuaförlerde evet pislik yuvası oluyor gerçektenBen hastalık kapmaktan korkanlardanim eskiden lazere gitmiştim sonuç alamamistm jiletle devam ettim yıllarca kuaförlerde hastalık kapilabiliyomus ondan tedirgin oluyorum şimdi hiç bişey yapamıyorum kendim o yüzden kuaföre mecburum ama korkuyom
Ilk defa duydum tatlım ya .bende hamam otu kullaniorum duydunuz mu.sozde bitkisel ama bilemiorum.doktorada sormadim 2 kere faln kullndim bilen varmi aranzda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?