2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Biz seninle aynıyız. Endişe etme. Bazen gümbür gümbürken bazen yediğimizden içtiğimizden hareketimizden daha az hareketli olabiliyorlar. Mesela dün bombaydı benimki. Bugün daha uysal.
Benimki de kaç haftadır çok hareketliydi dedim tamam artık böyle gider, bende hareket yetimi etmedi mi merak etmiyorum ne güzel derken, bizim beyefendi 3 gündür balık gibi yüzüyor.ufak ufak balık gibi hareketleri var

İçimi rahatlattın çok sağol canım.

benim adetim 5 gün gectgnde faln degerim 120 çıkmıştı.belkide çoğul gebeliktr.bide ikizi olursa 6 çocuğu olacak Allahın izniyle.Maşşallah
Benim adetim 3 gun gectiginde hcg 4 bindi 1 hafta sonra 24 binlerdeydi. Hatta 4 binlerdeyken ebe arkadasa sormustum ne kadarlik sence diye oda 5 haftalik hamile gorunuyorsun demisti. Bilirsiniz bu 5 haftaligin 2 haftasi adetten sonraki evre aslinda 3 haftalik ama sata gore hesaplanir ya.

Her neyse ama bu mesele pek ic acici degil en ufak biseyde o cikarimi yapacaklari icin ne desek bos.

Kordon meselesini kafaya takmamanızı öneririm. Bi videoda doktor doğmuş bebek kordonuyla oynuyordu. O kadar kaygan ve özel bir yapısı var ki düğüm bile tutmadı. Atmaya çalıştığı düğüm kayıp kayıp gitti. Ultrason yokken anneler böyle kaygılar yaşanmazdı herhalde yaşasa komik olurlardı sanırım hayırlı gebeliklerde dilerim. Hep birli kte.

Canım günde on kere mi hareket saymam gerekiyor.yoksa hareketli olduğu iki saat içinde on hareket saymam gerekiyor.bende bu konu bir türlü netlik kazanmadı.
Valla ben gün içinde diye biliyorum canım 10 kere diye sen arastır yinede ama az çok anlarsın kaç kere hareket ettiğini zaten ben o yuzden pek saymıyorum bzen 10 dk hiç durmadıgı oluyor çünkü

Evet haklısın ben mesela virüsin ilk zamanları 2 ay hastaneye hiç gitmedim o zamanda olsa haberim bile olmıcaktı suan bildiğim için taktım ama tehlikeli değilmiş inşallah sağlıkla gelirlerde

Bu aralar yine kilo almaya başladim.Artık kiloyu da dert etmek istemiyorum şurda ne kaldi ama 19/20 kilo almiş oldum.Rekor bende mi var mi daha ilerisi

Bu aralar yine kilo almaya başladim.Artık kiloyu da dert etmek istemiyorum şurda ne kaldi ama 19/20 kilo almiş oldum.Rekor bende mi var mi daha ilerisi

Dün bi arkadaş hesap yapıyor benim aldığım kilodan bebeğin kilosunu düştü, plesenta ödem falan ona da iki üç kilo versek yaklaşık 4 kilo almışsın çok iyi dedi.. yaklaşık 10-12 arasi kilo aldim bende

Seninki cok iyi bence.İlk cocuk mu ve evde otururken karantinada nasıl başardin

73 ile basladim 80 oldum ama kilolu basladim
Boy 160 oldugu icin
Sende belki zayiftin hamilelik oncesi goze batmaz ozaman :)

Seninki cok iyi bence.İlk cocuk mu ve evde otururken karantinada nasıl başardin

1 kilolu gebe kalmak sanırım
2 mide yanması beni mahvetti Keyfince yiyemedim eğer doydugumdan fazlasını yersem bir lokma bile felaketti dua edoyorum midem düzelsin diye doğumdan hemen sonra..
3 çok su içmek midemide rahatlatıyor diye İçim yanıyor diye yudum yudum bazen siselerce .. bence oda etkiledi

Kızlar merhabalar, cuma doktorda rutin randevum vardı 34.haftadayım.
Suyum çok artmış ve bebeğin mide cebini göremedi doktor. Yutkunamıyor olabilir falan dedi. Dahası 1000ml olması gereken su 3000e yakınmış. Down sendromu testi vs hepsi yapıldı hiç bi sorun yok. Şeker yüklememde de şeker çıkmamıştı zaten.
Başına gelen var mı mide cebi gözükmeyen ya da suyu böyle aniden çok artan ne yapacağımı şaşırdım kahroldum üç gündür. Yarın gidicem kısmetse önce dr bakacak sonra perinatolog. Nolur dua edin yavruma doğuma da çok kalmadı çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…