2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Geçmiş olsun inşallah her şey yolunda gider sizin ve bebeğiniz için. Ayrıntılı ultrasonda görünüyor muydu mide cebi? Bildiğim kadarıyla kromozom hastalıklarından ziyade sindirim sistemi ile ilgili durumlarda bu tarz sorunlar olabiliyor. Bu hastalıkların çoğu da operasyonla düzeliyor. En kötü ihtimal bebeği biraz erken alıp ameliyata ihtiyaç duyabilirler. Tedavisi olmayan bir hastalık olduğunu düşünmüyorum. Tabi en doğru bilgiyi doktorunuz verecektir. İçinizi ferah tutun bebek de strese girmesin.

Evet evet bu randevuya kadar hep gözüküyordu zaten hiç sorun yoktu gelişimi falan da düzgündü. Bu randevuda da böyle oldu.Yarın yine gideceğiz doktor belki o an yutkunmamıştır falan dedi bilmiyorum hiç valla insan şaşkına dönüyor

o iş sonuçlandı canım milletin tahmin ettiği gbi çıktı.gruptakıler rahatsz oldgu için çok detay vermeyim istersen özelden yazabılırsın

Kizlar 9 martan sonra bende nihayet hastaneye gittim hem sehir hastanesi hemde ozele ben 65 kilo olmusum bebegim 35 hafta ile uyumlu cok sukur kilosu 2 bucuk olmus teyzeleri
maşşallah canım.Rabbim saglıcakla kucağına aldrsın.marttan beri gtmıyormusun helal olsun valla

Evet ilk hamileligimde bir tam tur kordon dolanmisti son haftalarda.dr bir tur sorun olmaz demisti,olmadi da.bir sonraki kontrolde normale donmustu
benmde ilkinde öyle oldu sonra ki kontorlümde düzelir diye beklerken 2 tur dolandı hatta doğduğunda kolye gibi çift kat kordon vardı boynunda

Kızlar tahlil yaptırıp idrar yolu enfeksiyonu olan var mı? Bende biraz varmış ağrın varmı dedi doktor sol kasıkta derin bir yerlerde bazen ağrı oluyor dedim . O zaman monurol sase ilac yazalim dedi. Bu ilaci kullanan var mi ?

Çok geçmiş olsun Belki o an görmesine engel bı durum vardır. Bugüne kadar farkedilmemis olması çok zor değil.mi

Arkadaşlar topiğimizin gebelerinden ilk doğum gerçekleşti Semipermeable bebeğini kucağına aldı

Tebrik ederim ne çok sevindim sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah

Çok geçmiş olsun Belki o an görmesine engel bı durum vardır. Bugüne kadar farkedilmemis olması çok zor değil.mi

Valla ben de ona sığınıyorum yani mutlaka belli olurdu, diğer insanlara bakıyorum 26-27.haftalarda olmuş hep 33te su aniden arttı bu normal değil desem organsal problem olsa belli olurdu diyorum valla çok üzülüyorum

Şu artışının da belli bı sebeple bağlı olması gerekir diye düşünüyorum.. Tabi tıbbi olarak bılgim yok ama çok şaşırtıcı .. Bence hemen başka bı doktora da raporlarınla birlikte gitmenizi öneririm ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…