2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar bebek hareketlerinde yavaşlama hissediyorum demiştim.içim rahat etmedi hastaneye geldim.attığım değerler normal mi anlayan birileri varmı acaba?

Eklentiler

• 98A04A50-8611-45E5-A2D4-3AA1D5B64E7D.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 88

Selam canım benim de uzun zaman önce küçük bı enfeksiyinum var diye bı şase ilaç vermişti , akşam içip sabaha kadar tuvalete cikmamistim Sonra ağrım kalmamıştı .. ismi bumuysu baskasimi hatirlayamadim

Kendini üzme düzelir herşey Allah'ın izniyle .. Lütfen çok geçmiş olsun... Bizi de haberdar et canım durumlardan..
Kizlaar dogum yaptim. Ayrintilari yazicam dikislerim agriyor suan. Kavustum cok şükür. Simdilik kontrolleri yapilacak azcik süt emdi. Gelip bakacaklar. Ay cok zor oldu ama bu his cok guzel
Tebrik ederim çok sevindim İyi olmanıza da .. haber bekliyorum merakla

Kizlaar dogum yaptim. Ayrintilari yazicam dikislerim agriyor suan. Kavustum cok şükür. Simdilik kontrolleri yapilacak azcik süt emdi. Gelip bakacaklar. Ay cok zor oldu ama bu his cok guzel
hayırlı olsun sağlıkla büyüsün İnşAllah emdiğine göre küveze girmedi bebişin yanında her şey düzelir zamanla Allah şifa versin

Kızlar bebek hareketlerinde yavaşlama hissediyorum demiştim.içim rahat etmedi hastaneye geldim.attığım değerler normal mi anlayan birileri varmı acaba?
naptın canım doktora gösterdn mi sonucu ultrasyon kagdnn resmını atabılırsn ordan bakarm

Bugün Temmuz annelerinde 2 doğum oldu yavaştan tırsmaya Başladım ben gerçi ikiside 36 haftalıklar galiba bende görürüm İnşAllah o haftaları
Göreceksin canım inan inşallah az kaldı yarın kontrol günüm inşallah güzel şeyler duyarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…