2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Aynen òyle bir ilaçmış canım yan etkiside ishal oluyormuş . O kadar ćok ilaç iciyorum ki bir de bu çiktı ya . Sürekli değil ama aara sıra sadece sol kasıģımda çol derinlerde bir rahatsizlik hissediyordum hafif insallah gecer benimde1

Sizde durumlat nasıl diyecektim kontrol varmış gelişmeleri yazarsiniz
Bende heyecan dorukta yarın yatış verir diye korkuyorum vallahi ikizler için kritik haftaları atlattık 37 yi çıkarırız dedi en son doktor ama ilk defa korkuyorum

Merhaba yazınızı şimdi gördüm nasıl bir yol izlediniz merak ettim cimere yazdiniz mi ya da personel ile davalık bir durum oldu mu

Bende heyecan dorukta yarın yatış verir diye korkuyorum vallahi ikizler için kritik haftaları atlattık 37 yi çıkarırız dedi en son doktor ama ilk defa korkuyorum
Senin doğum ne zaman

Valla ben sizlerden bekliyordum , burada bı arkadaş daha var ekstra + daha siralamya giremedik.. Minnaklarimm maşallah herşey ne kasar normal ne kadar güzel hersey yolunda olsun korkmayın artık vakit geldi artık kavuşma zamanı Rabbim sağlıkla nasip etsin..

Karusel bu haftayı atlatır miyiz acaba

Merhaba siz nasıl bir yol izlediniz acaba davalık bir durum söz konusu oldu mu

Ne yalan diyeyim bende ilk ben olurum diyordum. İkiz oldukları için, aceleci minikler varmış önden geldiler. Sağlıklı olsunlar, kuvöz e girmesinler ne zaman isterseler artık gelebilirler

İnşAllah yaaa çok ağırlaştım ne kadar dayanılmaz olsada durmaları için dua ediyorum aşağı baskı ayrı sağ kaburgam felaket güzel haberlerini bekliyorum İnşAllah canım
Benimde midem çünkü orda oynuyorlar resmen hareketleri orda oluyor. Şu iki hafta benim için zor olacak kaburga ağrısı da başladı bugün. Minnaklarim sanırım artık gerçekten büyüdüler rabbime çok şükür

Ya bende cuma gitmiştim Dr çok iyi dedi ama haftada 100 gr falan aldılar çok almadılar bence ama benim karnımda artık yer kalmadı gibi hissediyorum sevindiğim tarafı birbirini yakalamışlar maşaAllah aynı gidiyorlar şuan bugün 35 girdim haftayı iple çekiyorum. Kız senin kafalar yukardaydı daha kötü değilmi? Benimki ayaklarıyla deliyorlar

Kizlaar dogum yaptim. Ayrintilari yazicam dikislerim agriyor suan. Kavustum cok şükür. Simdilik kontrolleri yapilacak azcik süt emdi. Gelip bakacaklar. Ay cok zor oldu ama bu his cok guzel
Hayırlı olsun cnm gözün Aydın nasılsn? Bebek nasıl? Normal mi oldu ? Güzel haberlerini bekliyoruz

Ben atlatırım bence yerini seviyor benim bebe

Sen kaçıncı haftanda gitmiştin 32 de gitmiştin birde 34 te gitmiş oldun demi bakalım benimkiler ne kadar aldılar. Yok kız başları yukarda daha iyi alta baskı yok bende. Alta baskı olsa heran aha doğuruyorum modunda olurdum kafaları hararet ettikçe gıdıklanıyorum ben en son 32 de gittim yarın 35+2 olacak 20 gün oldu özledim

Kizlaar dogum yaptim. Ayrintilari yazicam dikislerim agriyor suan. Kavustum cok şükür. Simdilik kontrolleri yapilacak azcik süt emdi. Gelip bakacaklar. Ay cok zor oldu ama bu his cok guzel
Hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün canım inşallah hayırlısıyla bizlere de nasip olsun

aynen baskı oluyor diye zaten doğuruyorum hissi hep var Allahtan her hafta çağırıyor artık doktor, sen iyi dayanıyorsun gerçekten insan özlüyor cuma 33+5 tim gerçi dr direk 34 sün dedi bi önceki hafta 2100 gr ikiside bu hafta oğlum 2250 kızım 2200 oğlum gerideydi hafif sollamış tabi bu yakınlık çok iyi İnşAllah doğana kadar açılmaz araları ama kızım çok hıçkırıyor oğlum çok nadir sanırım Kızımın ciğerleri daha gelişmiş olur bu durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…