- 25 Eylül 2019
- 1.580
- 13.654
- 158
Selam canım benim de uzun zaman önce küçük bı enfeksiyinum var diye bı şase ilaç vermişti , akşam içip sabaha kadar tuvalete cikmamistim Sonra ağrım kalmamıştı .. ismi bumuysu baskasimi hatirlayamadim
Kendini üzme düzelir herşey Allah'ın izniyle .. Lütfen çok geçmiş olsun... Bizi de haberdar et canım durumlardan..
Tebrik ederim çok sevindim İyi olmanıza da .. haber bekliyorum merakla ♥
Çatlak kiloyla ilgili değil canım yapısal bir durum ben 6 kg aldım ama çok çatladımÇatlak oldu mu çatlak fazla kilo alimiyla mi alakali merak ediyorum
Kız birde ben 3 gündür az hareket diyor dedim.bizim bebek 1 saatlik nts yi yarım saatte bitirdi.hareket edeceği tuttusevindim canım adına.36 yı görürsek sonrası sorun olmaz Allahın izniyle
Bende heyecan dorukta yarın yatış verir diye korkuyorum vallahiSizde durumlat nasıl diyecektim kontrol varmışgelişmeleri yazarsiniz
Senin doğum ne zamanBende heyecan dorukta yarın yatış verir diye korkuyorum vallahiikizler için kritik haftaları atlattık 37 yi çıkarırız dedi en son doktor ama ilk defa korkuyorum
Merhaba yazınızı şimdi gördüm nasıl bir yol izlediniz merak ettim cimere yazdiniz mi ya da personel ile davalık bir durum oldu muEvet malesef ☹ genel müdürlük raporu al götür eklenir demişti ama işteyok ben genel olarak idari izin ne zaman biter demek istemiştim. Ben kimseden zorla idari izin istemedim ki hakkımın kullanilması engelleniyor o zaman seçenek sunsalardı! Vallahi idareye dava yolu gözükecek gibi bana. Cimere de yazmayı düşünüyorum görüş alacağım.
Bende heyecan dorukta yarın yatış verir diye korkuyorum vallahiikizler için kritik haftaları atlattık 37 yi çıkarırız dedi en son doktor ama ilk defa korkuyorum
Senin doğum ne zaman
Merhaba siz nasıl bir yol izlediniz acaba davalık bir durum söz konusu oldu muCanım sen sağlıkçı mısın yoksa başka bir memurluk mu? Ben adalet bakanlığına bağlıyım. Ben şöyle bir şey düşünüyorum 32'de çalışabilir alıcam tabi doktor verirse. Kabul etmezlerse de dava açmayı düşünüyorum açıkçası çünkü haziran mayıs annelerine bakarsan kabul eden kurumlar olmuş. Mahkeme emsal gösterilirse bizi haklı bulur tabi dava 1 seneden önce sonuçlanmaz o da ayrı bir eziyet.
Sen çalışabilir almayacaksan bile çalışamazı al 32. Haftada eğer onu da almazsan 8 haftalık iznini direkt doğumdan başlatırlar. Diyelim ki 38'de doğum yaptın bu sefer 2 hafta erken başlamış olur ama çalışamaz raporunu alırsan ne zaman doğum yaparsan yap 40.haftadan başlar doğum sonrası iznin.
Ben de normalde ücretsiz düşünüyorum ama görev sürem açısından sıkıntı olacak o yüzden doğum sonrası 2-3 ay çalışıp sonra ücretsiz izin alıcam yoksa eşimin tayini çıkar ben kalırım burda. Ben de kara kara düşünüyorum 40-50 günlük bebeği bırakıp nasıl gidicem.
İnşAllah yaaa çok ağırlaştım ne kadar dayanılmaz olsada durmaları için dua ediyorum aşağı baskı ayrı sağ kaburgam felaket güzel haberlerini bekliyorum İnşAllah canımGöreceksin canım inan inşallah az kaldıyarın kontrol günüm inşallah güzel şeyler duyarım.
Ne yalan diyeyim bende ilk ben olurum diyordum. İkiz oldukları için, aceleci minikler varmış önden geldiler. Sağlıklı olsunlar, kuvöz e girmesinler ne zaman isterseler artık gelebilirlerValla ben sizlerden bekliyordum , burada bı arkadaş daha var ekstra + daha siralamya giremedik..Minnaklarimm maşallah herşey ne kasar normal ne kadar güzel hersey yolunda olsun korkmayın artık vakit geldi artık kavuşma zamanı Rabbim sağlıkla nasip etsin..
Karusel bu haftayı atlatır miyiz acaba
Yarın büyük ihtimalle tam net belli olacakSenin doğum ne zaman
Benimde midem çünkü orda oynuyorlar resmen hareketleri orda oluyor. Şu iki hafta benim için zor olacak kaburga ağrısı da başladı bugün. Minnaklarim sanırım artık gerçekten büyüdülerİnşAllah yaaa çok ağırlaştım ne kadar dayanılmaz olsada durmaları için dua ediyorum aşağı baskı ayrı sağ kaburgam felaket güzel haberlerini bekliyorum İnşAllah canım
Ya bende cuma gitmiştim Dr çok iyi dedi ama haftada 100 gr falan aldılar çok almadılar bence ama benim karnımda artık yer kalmadı gibi hissediyorumBenimde midem çünkü orda oynuyorlar resmen hareketleri orda oluyor. Şu iki hafta benim için zor olacak kaburga ağrısı da başladı bugün. Minnaklarim sanırım artık gerçekten büyüdülerrabbime çok şükür
Hayırlı olsun cnm gözün Aydın nasılsn? Bebek nasıl? Normal mi oldu ? Güzel haberlerini bekliyoruzKizlaar dogum yaptim.Ayrintilari yazicam dikislerim agriyor suan. Kavustum cok şükür. Simdilik kontrolleri yapilacak azcik süt emdi. Gelip bakacaklar. Ay cok zor oldu ama bu his cok guzel
Ben atlatırım bence yerini seviyor benim bebeValla ben sizlerden bekliyordum , burada bı arkadaş daha var ekstra + daha siralamya giremedik..Minnaklarimm maşallah herşey ne kasar normal ne kadar güzel hersey yolunda olsun korkmayın artık vakit geldi artık kavuşma zamanı ❣❣❣ Rabbim sağlıkla nasip etsin..
Karusel bu haftayı atlatır miyiz acaba
Kuru cilt ile alakalı bi durum heralde evet ilkinde olmuştu aynı yerler tekrar meydana cıktıÇatlak oldu mu çatlak fazla kilo alimiyla mi alakali merak ediyorum
Çok az kaldı sağlıkla gelsinlerYarın büyük ihtimalle tam net belli olacak15 Haziran dan 22 Haziran a atmıştık en son ama üç hafta geçti eğer bir durum olmamışsa 22 Haziran gibi duruyor. Tarih netleşirse yazacağım
Sen kaçıncı haftanda gitmiştin 32 de gitmiştin birde 34 te gitmiş oldun demi bakalım benimkiler ne kadar aldılar. Yok kız başları yukarda daha iyi alta baskı yok bende. Alta baskı olsa heran aha doğuruyorum modunda olurdumYa bende cuma gitmiştim Dr çok iyi dedi ama haftada 100 gr falan aldılar çok almadılar bence ama benim karnımda artık yer kalmadı gibi hissediyorumsevindiğim tarafı birbirini yakalamışlar maşaAllah aynı gidiyorlar şuan bugün 35 girdim haftayı iple çekiyorum. Kız senin kafalar yukardaydı daha kötü değilmi? Benimki ayaklarıyla deliyorlar
Hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün canım inşallah hayırlısıyla bizlere de nasip olsunKizlaar dogum yaptim.Ayrintilari yazicam dikislerim agriyor suan. Kavustum cok şükür. Simdilik kontrolleri yapilacak azcik süt emdi. Gelip bakacaklar. Ay cok zor oldu ama bu his cok guzel
Sen kaçıncı haftanda gitmiştin 32 de gitmiştin birde 34 te gitmiş oldun demi bakalım benimkiler ne kadar aldılar. Yok kız başları yukarda daha iyi alta baskı yok bende. Alta baskı olsa heran aha doğuruyorum modunda olurdumkafaları hararet ettikçe gıdıklanıyorum ben en son 32 de gittim yarın 35+2 olacak 20 gün oldu özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?