2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Benim şuan biri hıçkırıyor ama yer değişimi oldu sanırım, perşembe günü acayip hareketli oldular. Döndüler diye düşündüm. Kız sanırım şuan hıçkıran. Benim sağ tarafımda kalan bebeğin hareketleri hissedilmiyor plesantaları çünkü orda. Önce kız soldaydı sonra oğlan sola geçti anladım ki ikiside hareketli olacak sağda kalan sessiz sanıyorum oğlan uzun süre sağda kaldı onu sessiz diye düşünüyordum ki sola geçince anladımki değilmiş yarından itibaren herhalde haftada bir çağırır bir şey kalmadı çünkü bizde bebelerin kilolarının yakın olması çok önemli canım sevindim yakın olmalarına

Kizlaar dogum yaptim. Ayrintilari yazicam dikislerim agriyor suan. Kavustum cok şükür. Simdilik kontrolleri yapilacak azcik süt emdi. Gelip bakacaklar. Ay cok zor oldu ama bu his cok guzel
Ay masallah gozun aydin canim rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah
Dogumunu bizimle paylasirsan seviniriz canim

Kizlaar dogum yaptim. Ayrintilari yazicam dikislerim agriyor suan. Kavustum cok şükür. Simdilik kontrolleri yapilacak azcik süt emdi. Gelip bakacaklar. Ay cok zor oldu ama bu his cok guzel
Gözün aydin canm rabbim hayirli evlat eylesin saglikli büyütmeyi nasip ettsin

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyüsün darısı da sağlıklı sohhatli tüm hamislerimizin olsun inşallah

Kizlar artik cok yoruluyorum ya duşa girip cikip bile yorulmuş oluyorum.32. Haftay kadar baya enerjiktim bi saat yürüyodum evi rahatça sil süpür yapiyodum su an 35 e girdim ama yarım saat zor yürüyorum ya tuvaletim geliyo, ya orda bi baskı oluyo ya da belim ağriyo.Yılmadan yürümeye calişiyorum ama cok cok zorluyor ya

Vallah al benden de okadar ayni

Ben birde yorulmaktan kalcamda batma yasiyorum ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum o kadar ozledim ki herseyi yapmayi herseye yetisebilmeyi bugunde mide yanmasi uyutmadi beni su saat oldu hala yaniyor yatamiyorum. Bu arada gobegim dustu gibi geliyo bana baskilar iyice artti. Daha dogum icin memlekete gecmeyi dusunuyorum.

Bu aralar yine kilo almaya başladim.Artık kiloyu da dert etmek istemiyorum şurda ne kaldi ama 19/20 kilo almiş oldum.Rekor bende mi var mi daha ilerisi
bende hızla almaya başladım ya çok da yemiyorum cidden niye böyle oluyor bilemedim 11 kg oldu hesap kitaba hiç uymadı güya 8-9 kiloyla tamamlamakti niyetim
şu fazlalığını duydum ama nedenini hiç bilmiyorum bı arkadaşımda demişti iki çocuğunda da olmuş ihmale alma insAllah önemli birşey değildir sağlıkla kucağına alırsın insAllah
Arkadaşlar topiğimizin gebelerinden ilk doğum gerçekleşti Semipermeable bebeğini kucağına aldı
yaaaaa MaşAllah ben yokken iki doğum olmuş
MaşAllah cnm gözünüz aydın sağlıkla büyütün insAllah
Yarın büyük ihtimalle tam net belli olacak 15 Haziran dan 22 Haziran a atmıştık en son ama üç hafta geçti eğer bir durum olmamışsa 22 Haziran gibi duruyor. Tarih netleşirse yazacağım
bende senden ve bı kaç kişiden bekliyorfldm ilk doğumu valla aceleci olan çok Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insAllah
al benden de o kadar canım azıcık fazla ayakta durayım ya da dinlenmeyim taş gibi oluyor karnım baskı artıyor gibi korkuyorum dediğin gibi bende hareketsiz kalmamaya çalışıyorum yürüyorum ufak tefek işler yapiorum hep
Sagolun arkadaslar.. cok yorgunum.. Allah herkese evladini sag salim kucagina almayi nasip etsin.. hesapta olmayan zamanda oldu. Musait zamanda detaylica yazarim.. bebegim hep tersti sezaryen oldum.. opuyorum hepinizi..
gözünüz aydın canım çok şükür sağlıkla olmuş ya Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…