- 29 Ekim 2019
- 6.704
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.807
- 198
Benim şuan biri hıçkırıyor ama yer değişimi oldu sanırım, perşembe günü acayip hareketli oldular. Döndüler diye düşündüm. Kız sanırım şuan hıçkıran. Benim sağ tarafımda kalan bebeğin hareketleri hissedilmiyor plesantaları çünkü orda. Önce kız soldaydı sonra oğlan sola geçti anladım ki ikiside hareketli olacakaynen baskı oluyor diye zaten doğuruyorum hissi hep var Allahtan her hafta çağırıyor artık doktor, sen iyi dayanıyorsun gerçekten insan özlüyor cuma 33+5 tim gerçi dr direk 34 sün dedi bi önceki hafta 2100 gr ikiside bu hafta oğlum 2250 kızım 2200 oğlum gerideydi hafif sollamış tabi bu yakınlık çok iyi İnşAllah doğana kadar açılmaz araları ama kızım çok hıçkırıyor oğlum çok nadir sanırım Kızımın ciğerleri daha gelişmiş olur bu durumda
Surpriz yapmis sizebenmde ilkinde öyle oldu sonra ki kontorlümde düzelir diye beklerken 2 tur dolandı hatta doğduğunda kolye gibi çift kat kordon vardı boynunda
Ay masallah gozun aydin canim rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin insallahKizlaar dogum yaptim.Ayrintilari yazicam dikislerim agriyor suan. Kavustum cok şükür. Simdilik kontrolleri yapilacak azcik süt emdi. Gelip bakacaklar. Ay cok zor oldu ama bu his cok guzel
Benim su an sikinti yok.ilkinde olmustu bu sorun.ama nolacagini hic düşünmemistim açıkçası acemilik mi neyseNolacak peki erken dogummu olacak
Ay hayirli olsun gecmis olsun ne mutlu size.Kizlaar dogum yaptim.Ayrintilari yazicam dikislerim agriyor suan. Kavustum cok şükür. Simdilik kontrolleri yapilacak azcik süt emdi. Gelip bakacaklar. Ay cok zor oldu ama bu his cok guzel
Gözün aydin canm rabbim hayirli evlat eylesin saglikli büyütmeyi nasip ettsinKizlaar dogum yaptim.Ayrintilari yazicam dikislerim agriyor suan. Kavustum cok şükür. Simdilik kontrolleri yapilacak azcik süt emdi. Gelip bakacaklar. Ay cok zor oldu ama bu his cok guzel
Ne güzel hayırlısı olsun ne zaman nasipse benim ikinci olduğu için sezeryan temmuz başı gibi olacakBen varım.
Ay hayırlı olsun canım nasıl bir hisKizlaar dogum yaptim.Ayrintilari yazicam dikislerim agriyor suan. Kavustum cok şükür. Simdilik kontrolleri yapilacak azcik süt emdi. Gelip bakacaklar. Ay cok zor oldu ama bu his cok guzel
Hayırlı olsunKizlaar dogum yaptim.Ayrintilari yazicam dikislerim agriyor suan. Kavustum cok şükür. Simdilik kontrolleri yapilacak azcik süt emdi. Gelip bakacaklar. Ay cok zor oldu ama bu his cok guzel
Benimde 19 Haziran'da randevum var günüm o zaman belli olur galibaBenimde aynı tarih 13 temmuz doktorum 7.07 gibi alablriz dedi
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyüsün darısı da sağlıklı sohhatli tüm hamislerimizin olsun inşallahKizlaar dogum yaptim.Ayrintilari yazicam dikislerim agriyor suan. Kavustum cok şükür. Simdilik kontrolleri yapilacak azcik süt emdi. Gelip bakacaklar. Ay cok zor oldu ama bu his cok guzel
İlkinde vardı baya çatlaklar karnımda. Ama şimdi de tekrar çatlıyor karnim yapıyla alakalı...Kuru cilt ile alakalı bi durum heralde evet ilkinde olmuştu aynı yerler tekrar meydana cıktı
Allah sağlık sıhhat versin bebişe ve sana gözün aydın olsun:)Kizlaar dogum yaptim.Ayrintilari yazicam dikislerim agriyor suan. Kavustum cok şükür. Simdilik kontrolleri yapilacak azcik süt emdi. Gelip bakacaklar. Ay cok zor oldu ama bu his cok guzel
Yaa her yerin mi pekiÇatlak kiloyla ilgili değil canım yapısal bir durum ben 6 kg aldım ama çok çatladım
Vallah al benden de okadar ayniKizlar artik cok yoruluyorum ya duşa girip cikip bile yorulmuş oluyorum.32. Haftay kadar baya enerjiktim bi saat yürüyodum evi rahatça sil süpür yapiyodum su an 35 e girdim ama yarım saat zor yürüyorum ya tuvaletim geliyo, ya orda bi baskı oluyo ya da belim ağriyo.Yılmadan yürümeye calişiyorum ama cok cok zorluyor ya
Ben birde yorulmaktan kalcamda batma yasiyorum ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum o kadar ozledim ki herseyi yapmayi herseye yetisebilmeyiKizlar artik cok yoruluyorum ya duşa girip cikip bile yorulmuş oluyorum.32. Haftay kadar baya enerjiktim bi saat yürüyodum evi rahatça sil süpür yapiyodum su an 35 e girdim ama yarım saat zor yürüyorum ya tuvaletim geliyo, ya orda bi baskı oluyo ya da belim ağriyo.Yılmadan yürümeye calişiyorum ama cok cok zorluyor ya
bende hızla almaya başladım ya çok da yemiyorum cidden niye böyle oluyor bilemedim 11 kg olduBu aralar yine kilo almaya başladim.Artık kiloyu da dert etmek istemiyorum şurda ne kaldi ama 19/20 kilo almiş oldum.Rekor bende mi var mi daha ilerisi
şu fazlalığını duydum ama nedenini hiç bilmiyorum bı arkadaşımda demişti iki çocuğunda da olmuş ihmale alma insAllah önemli birşey değildir sağlıkla kucağına alırsın insAllahKızlar merhabalar, cuma doktorda rutin randevum vardı 34.haftadayım.
Suyum çok artmış ve bebeğin mide cebini göremedi doktor. Yutkunamıyor olabilir falan dedi. Dahası 1000ml olması gereken su 3000e yakınmış. Down sendromu testi vs hepsi yapıldı hiç bi sorun yok. Şeker yüklememde de şeker çıkmamıştı zaten.
Başına gelen var mı mide cebi gözükmeyen ya da suyu böyle aniden çok artan ne yapacağımı şaşırdım kahroldum üç gündür. Yarın gidicem kısmetse önce dr bakacak sonra perinatolog. Nolur dua edin yavruma doğuma da çok kalmadı çünkü
yaaaaa MaşAllah ben yokken iki doğum olmuş
MaşAllah cnm gözünüz aydın sağlıkla büyütün insAllahKizlaar dogum yaptim.Ayrintilari yazicam dikislerim agriyor suan. Kavustum cok şükür. Simdilik kontrolleri yapilacak azcik süt emdi. Gelip bakacaklar. Ay cok zor oldu ama bu his cok guzel
bende senden ve bı kaç kişiden bekliyorfldm ilk doğumu valla aceleci olan çok Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insAllahYarın büyük ihtimalle tam net belli olacak15 Haziran dan 22 Haziran a atmıştık en son ama üç hafta geçti eğer bir durum olmamışsa 22 Haziran gibi duruyor. Tarih netleşirse yazacağım
al benden de o kadar canım azıcık fazla ayakta durayım ya da dinlenmeyim taş gibi oluyor karnım baskı artıyor gibi korkuyorum dediğin gibi bende hareketsiz kalmamaya çalışıyorum yürüyorum ufak tefek işler yapiorum hepKizlar artik cok yoruluyorum ya duşa girip cikip bile yorulmuş oluyorum.32. Haftay kadar baya enerjiktim bi saat yürüyodum evi rahatça sil süpür yapiyodum su an 35 e girdim ama yarım saat zor yürüyorum ya tuvaletim geliyo, ya orda bi baskı oluyo ya da belim ağriyo.Yılmadan yürümeye calişiyorum ama cok cok zorluyor ya
gözünüz aydın canım çok şükür sağlıkla olmuş ya Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin insAllahSagolun arkadaslar.. cok yorgunum.. Allah herkese evladini sag salim kucagina almayi nasip etsin.. hesapta olmayan zamanda oldu. Musait zamanda detaylica yazarim.. bebegim hep tersti sezaryen oldum.. opuyorum hepinizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?