2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Günaydın kızlar dün uzun süredir virüs yüzünden görüşmedigimiz ablamlara gittik sabahtan gece 12ydi döndüğümüz oturmak bile yoruyor insanı artık cidden doğru dürüst bı iş yapmadım orda hep oturdum ama her yerim ağrımis gece uykuya dalamayinca artık bı ağrı kesici içtim hamilelik boyunca 2-3 ama içmişimdir zaten çok şükür deliksiz uyumuşum demin uyandım tuvalete yine her yerim ağrıyor haftaya pazartesi randevum var bı an önce gelse o gün diyorum artık son haftalar hızlı geçsin ya vallahi çok özledim sanırım normal kendimi şikayet değil çok bekledim ama insan zorlanıyor artık insAllah sağlıkla zamanında olur tabi

Bugunlerde guzel canim yapacak bise yok dogurdukdan sonrada hamileligi ozluyomusuz
Allah kolaylik versin
Biz son anda evi boyamaya kalktik, esim hafta ici calistigi icinde bir tek hafta sonlari yapabiliyoru boyayi. Neyse birtek salonla koridor kaldi oda haftaya olur biter insallah

Bende aynıyım canım hiçbirşey yapmadıgım halde yoruluyorum yürümek bile zor merdiven çıkmak işkence. Yatakta bile dönerken zor dönüyorum

Aynen canım ilk zamanlar güzeldi ama son zamanlar hep bir korkuyla geçiyor yorgunluk oluyor ağrılar falan hayırlısıyla doğsa diyorsun ister istemes bende o moddayım çok zorlanıyorum artık

Orası da öyle işte hep bı Özlem oluyor geriye dönük hayırlısı olsun

Kizlar etiketleri keserken dibinden mi kestiniz yoksa surdan kesim diye bir yer gösteriyo ya ordan mi?Bir de battaniye müslin örtü falan hepsindeki iç etiketleri kesiyor muyuz

Kizlar etiketleri keserken dibinden mi kestiniz yoksa surdan kesim diye bir yer gösteriyo ya ordan mi?Bir de battaniye müslin örtü falan hepsindeki iç etiketleri kesiyor muyuz
Vallah cnm ben kasindirmasin diye direk dibden kestim ama dikat ett derim ben yanlskla fzla kesmism ama yapick bsy yok artk ve evet ben müslin battaniye fln hepsinde kestim
Nolur nolmaz diye

Q
Mide yanmasi kadar zor bişey yok... Ama mide yanmasi bu denli olan birinde mesela bende bebisin baskı yaotigi için olduğu düşünüldüğünden Düşmediği söyleniyor Muhtemelen sizinde öyledir diye düşünüyorum .. Mide yanması icin soğuk süt yudumlamak iyi geliyor kesmezse Gaviscon sürüp oda kesmezse doktorunuzun önereceği ilaç

Selam canlar...Ancak yazabildim. Normalde dr.um pazrt veya sali olabilir alabiliriz demisti. Ama pazar gunu her ihtimale karsi git nstye demisti. Girdim kalp atışları zayif olmakla birlikte yatis verdi nobetci dr. suyu o kadar az ki ölçemiyorum dedi. O sekilde beni bekletmeden acil ameliyata aldilar. Spinal anestezi olldu. Cok.sukur ameliya
t iyi gecti . Ameliyat
Sırasında biseu hissetmedim. Sonrasinda Ilk sütü de verebildim. Sonrasinda uyusma azaldikca agrilari hissetmeye basladim. Bebegi kuveze almadilar 1950 gram dogdu. Sağlığı iyi diye gerek gormediler. Cok şükür... ben de yurumeye calisiyorum karnimda agri var baya ama atlaticam ins.... allah herkesin bebisini kucagina sagsalim almayi nasip etsin kizlar. Cok guzel bir duygu cok şükür

benimde aynı canım normal bence ya gelir nasipse doğumdan hemen sonra kızımda da öyle çok dolu olup aktığını falan hatırlamam hamileykrn
Hanımlar sezeryan tarihimiz belli oldu 23 Haziran' da hayırlısı ile Minnaklarima kavuşuyoruz. 37+3 de almış olacak. Öncesinde bir terslik olmazsa inşallah iki haftamız kalmış oluyor
Hadi hayırlısı canım çok az kaldı sağlıkla kucağına alırsın insAllah yavrularını

İyi olmanıza sevindim canım MasAllah küveze almamışlar bol bol sütün olur da insAllah hemen toparlar minik

Ya öylemi içim rahatladı. Netten araştırdım bulamadım . İnşallah bebeklerimizi cuk cuk emziririz

Kuvöz e girmediğine çok çok sevindim canım rabbim analı babalı büyütsün inşallah

Gözün aydin canim peki sütün hemen geldimi? Birde 1950 gram dogdu dedin öncesinde kac deniliyordu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…