2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Hanımlar sezeryan tarihimiz belli oldu 23 Haziran' da hayırlısı ile Minnaklarima kavuşuyoruz. 37+3 de almış olacak. Öncesinde bir terslik olmazsa inşallah iki haftamız kalmış oluyor
İnşAllah canım o güne selametle ulaşırsın bende kafamda hep 23 haziranı hedefledim bebişler nasıl iyiler İnşAllah

İnşAllah canım o güne selametle ulaşırsın bende kafamda hep 23 haziranı hedefledim bebişler nasıl iyiler İnşAllah
Bebişlerin biri zayıf kalmış önce çok üzülüyorum sonra kendime geliyorum kızım hiç kilo almamış üç haftada 180 gr nedir?? Oğlan yemiş hepsini kızdık babasıyla ama umrunda değil o da bize tekme ile karşılık veriyor. Oğlum çok şükür gününde çıktı da kızçem içerde uyuyor mu bilmiyorum ki çok şükür canım ya

Aynen hiç üzülme ikisi aynı olacak diye bişey yok aslında ki kızlar illaki daha ufak olur erkekler daha anne karnında obur sağlıkla doğsunlarda önemli değil bende bu haftalarda kızın geride kalacağını düşünüyorum teprenmeye korkuyor yavrucum hemen oğlan onu sıkıştırıyor doğsun bi Kızımı pamuklara saracam Nazlımız olacak tek kız benle babası dört gözle bekliyoruz

Önemli olan sağlıklı olmaları canım aslında işte ilk hasteneden gelince bir üzülme oluyor senin gün belli olunca dersin. İnşallah 37 yi çıkarırız hayırlısı ile

Kizlaar dogum yaptim. Ayrintilari yazicam dikislerim agriyor suan. Kavustum cok şükür. Simdilik kontrolleri yapilacak azcik süt emdi. Gelip bakacaklar. Ay cok zor oldu ama bu his cok guzel
canım yenı gırdım sıteye. hayırlı olsun bebeğin. çok sevindim. umarım her şey yolundadır:) çok heyecanlandım ben de

Önemli olan sağlıklı olmaları canım aslında işte ilk hasteneden gelince bir üzülme oluyor senin gün belli olunca dersin. İnşallah 37 yi çıkarırız hayırlısı ile
İster istemez işte biraz kafaya takılıyor Valla canım ben hâlâ normal doğum düşünüyorum bir aksilik olmazsa bakalım nasip

İster istemez işte biraz kafaya takılıyor Valla canım ben hâlâ normal doğum düşünüyorum bir aksilik olmazsa bakalım nasip
Rabbim gönlüne göre versin canım nasıl istiyorsan onu rabbim hayırlı kılsın senin için spinal anestezi ile sezeryan olacak benimki.

Benim de son günlerde bikaç kere bacağımın iç tarafında kasığın oraya yakın yerde bikaç sn liğine kramp gibi bişey girdi. Hafif acıtıyo da. Normal bi kramptır inşallah.

Rabbim gönlüne göre versin canım nasıl istiyorsan onu rabbim hayırlı kılsın senin için spinal anestezi ile sezeryan olacak benimki.
Allah razı olsun İnşAllah hepimiz için Bende de sezaryene dönerse spinal düşünüyorum o an görmek istiyorum valla yaklaştıkça heyecan artıyor hadi bakalım senin 2 benimde 3 haftayı bulur İnşAllah

Benim de son günlerde bikaç kere bacağımın iç tarafında kasığın oraya yakın yerde bikaç sn liğine kramp gibi bişey girdi. Hafif acıtıyo da. Normal bi kramptır inşallah.
Evet evet oyle bir sey olmustur dr sordum dedigin sey kramp gibi demisti .

Kizlar hastane çantası kaçar tane depend külot, bebek bezi ve alt açma koydunuz?

Mide yanmasinin bebegin yukarida olmasi ile alakasi kismen yok canim hormonlarimiz yuzunden mide kapakcigimiz gevsiyormus kapanmadigi icin asitler bogazimiza kadar yakiyormus gobegimide asagida hissediyorum baskim artti birde benim bi olcum var gogus ile gobegimin arasina 4 parmak sigiyo bu asagiya indigini gosteriyo onceden sigmiyordu cunku

Kızlar yeni bir yazı okudum yenidoğan yogun bakımlarında gğnde bir kez ziyaretçi alıncakmış bebek görme ziyareti mi bu dedikleri

Bayanlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var 33 haftalık hamileyim ve yaklaşır 1aydır hemoroid sıkıntısı yaşıyorum dışına çıktı doktorum fitil verdi ama bi.işe yaramadı neyapıcam bilmiyorum sizlerün bildiği bir şey varmı bu konuda

Hanımlar sezeryan tarihimiz belli oldu 23 Haziran' da hayırlısı ile Minnaklarima kavuşuyoruz. 37+3 de almış olacak. Öncesinde bir terslik olmazsa inşallah iki haftamız kalmış oluyor

Ya minik hanım ve küçük prens geliyorlar yakında demeek ay Perşembe ne zaman gelecek yaaa.. Bende fok merak ediyorum
hayırlısı olsun
Ayy ne sevindim ki .. Tebrik ederim Allahım sağlıkla ve sizinle büyütmek nasip olsun Çabucak toparlanmaniz dileklerimle

Oylemiymis , Ben bebeğim aşağıya indi diye düşünüyorum görenler de diyorki yok hala yukarıda mide yanmadan bahsedincede öyle diyorlar.. hep derler derler Benim sabah dediğiniz gibi göğüs göbek birlikte akşama doğru kolum bile girer yani... Nasıl anlayabilirim bilmiyorum.. kafam çok karışık yani..

Kızlar yeni bir yazı okudum yenidoğan yogun bakımlarında gğnde bir kez ziyaretçi alıncakmış bebek görme ziyareti mi bu dedikleri
Normalde kuveze giren bebekler yenidoğan yeni doğum bakımında Korona sonrası asla ziyaretçi alınmiyordu. Anne doğumdan sonra gördü gordu.. çıkana kadar .. şimdi normale dönüyorlar demekki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…