- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
insAllah cnmYa öylemi içim rahatladı. Netten araştırdım bulamadım . İnşallah bebeklerimizi cuk cuk emziririz
İnşAllah canım o güne selametle ulaşırsın bende kafamda hep 23 haziranı hedefledimHanımlar sezeryan tarihimiz belli oldu23 Haziran' da hayırlısı ile Minnaklarima kavuşuyoruz. 37+3 de almış olacak. Öncesinde bir terslik olmazsa inşallah iki haftamız kalmış oluyor
Bebişlerin biri zayıf kalmış önce çok üzülüyorum sonra kendime geliyorumİnşAllah canım o güne selametle ulaşırsın bende kafamda hep 23 haziranı hedefledimbebişler nasıl iyiler İnşAllah
Aynen hiç üzülme ikisi aynı olacak diye bişey yok aslında ki kızlar illaki daha ufak olur erkekler daha anne karnında oburBebişlerin biri zayıf kalmış önce çok üzülüyorum sonra kendime geliyorumkızım hiç kilo almamış üç haftada 180 gr nedir?? Oğlan yemiş hepsini kızdık babasıyla ama umrunda değil o da bize tekme ile karşılık veriyor. Oğlum çok şükür gününde çıktı da kızçem içerde uyuyor mu bilmiyorum ki çok şükür canım ya
Önemli olan sağlıklı olmaları canım aslında işte ilk hasteneden gelince bir üzülme oluyorAynen hiç üzülme ikisi aynı olacak diye bişey yok aslında ki kızlar illaki daha ufak olur erkekler daha anne karnında obursağlıkla doğsunlarda önemli değil bende bu haftalarda kızın geride kalacağını düşünüyorum teprenmeye korkuyor yavrucum hemen oğlan onu sıkıştırıyor doğsun bi Kızımı pamuklara saracam Nazlımız olacak tek kız benle babası dört gözle bekliyoruz
canım yenı gırdım sıteye. hayırlı olsun bebeğin. çok sevindim. umarım her şey yolundadır:) çok heyecanlandım ben deKizlaar dogum yaptim.Ayrintilari yazicam dikislerim agriyor suan. Kavustum cok şükür. Simdilik kontrolleri yapilacak azcik süt emdi. Gelip bakacaklar. Ay cok zor oldu ama bu his cok guzel
İster istemez işte biraz kafaya takılıyorÖnemli olan sağlıklı olmaları canım aslında işte ilk hasteneden gelince bir üzülme oluyorsenin gün belli olunca dersin. İnşallah 37 yi çıkarırız hayırlısı ile
Rabbim gönlüne göre versin canım nasıl istiyorsan onu rabbim hayırlı kılsın senin içinİster istemez işte biraz kafaya takılıyorValla canım ben hâlâ normal doğum düşünüyorum bir aksilik olmazsa bakalım nasip
Benim de son günlerde bikaç kere bacağımın iç tarafında kasığın oraya yakın yerde bikaç sn liğine kramp gibi bişey girdi. Hafif acıtıyo da. Normal bi kramptır inşallah.Aynen òyle bir ilaçmış canım yan etkiside ishal oluyormuş . O kadar ćok ilaç iciyorum ki bir de bu çiktı ya . Sürekli değil ama aara sıra sadece sol kasıģımda çol derinlerde bir rahatsizlik hissediyordum hafif insallah gecer benimde1
Allah razı olsun İnşAllah hepimiz için Bende de sezaryene dönerse spinal düşünüyorum o an görmek istiyorumRabbim gönlüne göre versin canım nasıl istiyorsan onu rabbim hayırlı kılsın senin içinspinal anestezi ile sezeryan olacak benimki.
Evet evet oyle bir sey olmustur dr sordum dedigin sey kramp gibi demisti .Benim de son günlerde bikaç kere bacağımın iç tarafında kasığın oraya yakın yerde bikaç sn liğine kramp gibi bişey girdi. Hafif acıtıyo da. Normal bi kramptır inşallah.
2 alt açma 10 adet bez ve 1 paket depend koydum ebe o şekilde önerdiKizlar hastane çantası kaçar tane depend külot, bebek bezi ve alt açma koydunuz?
Mide yanmasinin bebegin yukarida olmasi ile alakasi kismen yok canim hormonlarimiz yuzunden mide kapakcigimiz gevsiyormus kapanmadigi icin asitler bogazimiza kadar yakiyormusQ
Mide yanmasi kadar zor bişey yok... Ama mide yanmasi bu denli olan birinde mesela bende bebisin baskı yaotigi için olduğu düşünüldüğünden Düşmediği söyleniyor Muhtemelen sizinde öyledir diye düşünüyorum .. Mide yanması icin soğuk süt yudumlamak iyi geliyor kesmezse Gaviscon sürüp oda kesmezse doktorunuzun önereceği ilaç
Benimde 5 gündür öyle ya resmen yamuldumBenim de son günlerde bikaç kere bacağımın iç tarafında kasığın oraya yakın yerde bikaç sn liğine kramp gibi bişey girdi. Hafif acıtıyo da. Normal bi kramptır inşallah.
Yani toplamda üç haftayı mi aktarmış oldunuz doğum sonrasına.Ben 32-35 hafta arası fiilen çalıştım. 1 haziranda idari izinleri kaldırdıkları için artık dava konusu olmaz diye düşünüyorum.
Yani 32ile 35arasi idari izne denk geldiği için çalışabilir belgesi alıp aktarma sağladınız dimiBen 32-35 hafta arası fiilen çalıştım. 1 haziranda idari izinleri kaldırdıkları için artık dava konusu olmaz diye düşünüyorum.
Hanımlar sezeryan tarihimiz belli oldu23 Haziran' da hayırlısı ile Minnaklarima kavuşuyoruz. 37+3 de almış olacak. Öncesinde bir terslik olmazsa inşallah iki haftamız kalmış oluyor
Ayy ne sevindim ki .. Tebrik ederim Allahım sağlıkla ve sizinle büyütmek nasip olsun Çabucak toparlanmaniz dileklerimleSelam canlar...Ancak yazabildim. Normalde dr.um pazrt veya sali olabilir alabiliriz demisti. Ama pazar gunu her ihtimale karsi git nstye demisti. Girdim kalp atışları zayif olmakla birlikte yatis verdi nobetci dr. suyu o kadar az ki ölçemiyorum dedi. O sekilde beni bekletmeden acil ameliyata aldilar. Spinal anestezi olldu. Cok.sukur ameliya
t iyi gecti . Ameliyat
Sırasında biseu hissetmedim. Sonrasinda Ilk sütü de verebildim. Sonrasinda uyusma azaldikca agrilari hissetmeye basladim. Bebegi kuveze almadilar 1950 gram dogdu. Sağlığı iyi diye gerek gormediler. Cok şükür... ben de yurumeye calisiyorum karnimda agri var baya ama atlaticam ins.... allah herkesin bebisini kucagina sagsalim almayi nasip etsin kizlar. Cok guzel bir duygu cok şükür
Mide yanmasinin bebegin yukarida olmasi ile alakasi kismen yok canim hormonlarimiz yuzunden mide kapakcigimiz gevsiyormus kapanmadigi icin asitler bogazimiza kadar yakiyormusgobegimide asagida hissediyorum baskim artti birde benim bi olcum var gogus ile gobegimin arasina 4 parmak sigiyo bu asagiya indigini gosteriyo onceden sigmiyordu cunku
Normalde kuveze giren bebekler yenidoğan yeni doğum bakımında Korona sonrası asla ziyaretçi alınmiyordu. Anne doğumdan sonra gördü gordu.. çıkana kadar .. şimdi normale dönüyorlar demekki..Kızlar yeni bir yazı okudum yenidoğan yogun bakımlarında gğnde bir kez ziyaretçi alıncakmış bebek görme ziyareti mi bu dedikleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?