2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar merhaba,
Benim derdim bi başka olacak. Bilemedim dert mi yoksa ben me yanlış düşünüyorum. Ben yabancıyım ve Türk ile evlendim. Bu krona yüzden annem doğumuma gelemeyecek (ulkem de durum kötü o yüzden uçak yasak) kardeşlerim var bir kiz iki erkek tabi benden küçük yaşları 23-18 arasında ve doğuma yakın yanıma gelirler. Eşim sagolsun her konuda yardımcı oluyor ev işleri şimdiye e kadar hep yardımcı oldu ama ben bebek geldikten sonra lohusa dönem için endişeleniyorum. Bu bizim ilk bebek ve tabi ne kadar da youtubeten öğrensek bakımı bilemeyeceğim. Eşimin ailesinde annesi, 2 elti ve görümcem var, evli herkes ve herkes benden büyük. Kayinvalidem yaşlı ama ben kimse den destek yada yardıma geleriz gibi sözler duyamadım. Mesela 3 ay önce ev değiştirdik, taşındık kimse temizlik yada bir ihtiyaç var mi diye sormadı tabi virüs da vardi ama ben yine birsey demedim hala görüşmeye devam ediyoruz. Şimdi ben ailesinden hiç öyle teklif almadım ve bu konu beni üzüyor nedense. Sizce bu doğru mu düşünüyorum yoksa merak etmemeliyim. Tabi kardeşlerim gelir inşallah ve ev, yemek vs konusunda yardımcı olurlar ama bebek bakımı lohusa dönem bilmezler. Sizce abartıyor muyum? İyi akşamlar dilerim

Canım hamileliğimin ilk zamanı kan gelmişti bana doktor krem verdi sürdüm bir kaç gün iyi geldi reçeteylemi satılıyor bilmiyorum . Istersen sana söyleyeyim adını .

benimkilerde öyle canım boşver gelip son anda asabını bozacaklarına hiç bi işe yaramadan işgüzarlık yapacaklarına tadını çıkar ben öyle yapıyorum.

Ahh kıyamam Benim.annem rahmetli oldu hatta geçen sene bu ayda .. Ablam da hastanede çalışıyor Pek faydasını görmedim diğer aile fertlerimden öyle ..Riskli hamilelik ile 8 ay gecirdim... Eşimin kardeşleri de tirt cikti, Kayınvalidem çok şükür 9 ayda geldi. Başka sehirdeydi..Kıyafet hediye falan filan destek çıktı da bı iki kere yemek getirdi götürdü.. Kendi kızı olsa eminim bı saniye yalnız kalmazdi .. Herneyse .. Dün bizde yemek yendi 5 dakika oturmadim kızıda ayağa bile kalkmadı şimdi başka şeyler bahane edip 40 ından sonra Evine döneceğini söyledi Nasıl istersen dedim.. 40ina kadar destek istediğini söyle Teklif et.. Sen konusamazsan eşine sordur.. Eğer eşinin maddi durumu yerindeyse Doula falan ebe tarzı hizmetler var.. Destek istersin.. Sen nelerle başa çıktın Minik şaşkın ordekle hayli başa çıkarsın üzülme lütfen..

benım kayınvalidemle aramda 1 mahalle var düşün ona rağmen ne toruna bir patık ordu ne bir zıbın aldı 10 tlye :) bide ikide bir oğluyla ona gitmiyomuşum diye laf yapıyor. valla koronayı bahane ettim ilgilenmeyen insana ne gidicem . bu şekilde ilgisizlik yapacaksa doğumda son gün gelip işgüzarlıkta yapmasın kusura bakmasın kimse.

Çok teşekkür ederim yazdığınız için. Yanı tabi çok birsey istemiyorum ama artık bir ay kaldi ama kimse hiç bir sekilde teklif etmedi ki ayni şehirdeyiz, 30 dk uzaklıkta. Kayinvalidem tabi hecanli bebek için örgü yaptı sagolsun ama şimdi de dertleri köye gitmek. Yardim lazim olur yada bebek için gelerim diye hiç birsey duyamadımml ve biraz bu üzüyor. Bayram temizlik ne varsa misafir konusunda hep yardım ettim hiç kusur etmedim ama sanki karşılıklı olmadı yani hep gelin fedakarlık yapacak gibi. Bir ebe ile eğitim aldım aslinda doğum ve sonrası ilgi belki ondan destek isterim yine.

Canım hamileliğimin ilk zamanı kan gelmişti bana doktor krem verdi sürdüm bir kaç gün iyi geldi reçeteylemi satılıyor bilmiyorum . Istersen sana söyleyeyim adını .
Lütfenn.. çok sevinirim şuan çok rahatsız ediyor beni doğuma da çok bişey kalmadı, bekarkende çok çektimbundan şimdi hamilelikte çıkması kötü oldu

Ne kadanda düşünceli, bizimki de sözde beni düşünüyor Bütün hayalleri torun Sanki mümkün olsa alacaklar elimden kendileri doğurmuş gibi hiç gerçekten .. bide eğitimli insanlar Ben hiç görmemiştim gecirmemisim Dünyada en temiz titiz insanlar kendisi gibi Karnım burnumda yıka ütule temizle emirleri alıyorum Beraber yapalım diyen yok.. kocam olmasa hepsini parçalarım Çok haklısın O senin ve tüm sorumluluklariyla Gerisini boşver.. Herşeyi
Yapmayı öğreneceğiz Diğer tüm anneler gibi.. çok iyi yapmışsınız Doğumdan sonra da hastaneden gelmiş olmayi bahane edin Çok doluymuşum neyse konuyu saptirmayalim.Sonucta anne bebek konusu bu

Aynen bu konuda yalnız degilsiniz.. Geçecek emin olun 40 günü atlatalım.. Herşey bize daha kolay olacak.. Destek almak için Ebe gibi uzman birinden destek almak en en en doğrusu.. Düşurmeyin modunuzu.. Moral çok önemli motivasyon için biz çok güçlüyüz çünkü biz anneyiz diye mars söylüyorum kendi kendime

Lütfenn.. çok sevinirim şuan çok rahatsız ediyor beni doğuma da çok bişey kalmadı, bekarkende çok çektimbundan şimdi hamilelikte çıkması kötü oldu
Proctolog krem . Beni kontrol ettiğinde hafif çatlama olmuş büyük ihtimalle önceden oldu hormon değişıkliģinden böyle bir belirti oldu . Sür eğer geçmezse tekrar gelirsin demişti ama iyi geldi çok şükür . Hamilelerr bir zarari yok demisti

Aynen inşallah hersey hallederiz ama işte yanlış birsey yapmayım diye tereddüt ettim. Allah büyüktür geçecek bu zamanda ilk ile öğreniriz artık herşeye

Aynen inşallah hersey hallederiz ama işte yanlış birsey yapmayım diye tereddüt ettim. Allah büyüktür geçecek bu zamanda ilk ile öğreniriz artık herşeye
Önceki mesajını okudum ama yazma fırsatım olmadı inan bebeği kucağına aldığın anda kimseye ihtiyacım olmaycak herkesin bı farklı doğrusu var annelik içten gelen bı duygu onun neye ihtiyacı olduğunu neden ağladığını en iyi sen bilirsin en olmadı elinin altında internet var eşin var kimseyi düşünme varsın yanjnda boş kalabalık etmeisnler Rabb'im yardımcı olur

Kızlar sabahtan beri bende kolumda ve elimde uyuşma oluyor Ağrı falan. Yaşayan varmı? Birde göğüs kafesim ağrıyor gibi bebek baskı yaptıgı için mi oluyor acaba

Aynen öyle insallah Allah sağlıklı kucağımıza alamaya nasıp etsin [/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…