- 5 Ekim 2018
- 1.297
- 1.797
- 83
- 38
İnşallah ta azcik daha erken olaydıdün gece hapsirdim dedim aha çocuk geliyo oyle bir baski yapti ki yumurcak
Arastirdim oyle yaziyordu canimbenim mesafe olayi sabahtan aksama kadar oyle artik. 38. Haftaya ulaşsaydim diyorum bi hayirlisi ile cok kaygiliyim bu ara.
Bende masabasi calisiyodum canimNe iyi yapmışsın ..Ben doğum sonrasına aktarma derdimden mecbur başladım. Masa başındayim ama oturmak daha yorucu oluyor bazen . Bir de ayaklarimda şişlik olmaya başladı 2-3 gündür haftam ilerlediginden midir yoksa ayagimi uzatamadigimdan mi bilemiyorumSon 4 gün
Bende 2haftaligina rapor alip dinlenmekti niyetim aslinda ama bu korona cikinca e bide hastane personeli oldugum icin doktorum tehlikeli dedi surekli raporumu uzatti bu sebeplede hic donmedim, zaten dogum sonrasida donmucem. Benim icin is hayati burada sonlandi simdilikBende pes ettm raporlara başlamıştım sonra idari izin çıktı Allah'tan beni zaten uzak yere tayin etmişlerdi gidemezdim
Ben de 32de çalışabilir aldım seminer zamanı idari izinli sayılmayacak mıyız hamileler idari izinli demişlerdi
Haftalarımız ayni olmalipeki nasil gidiyor 37 ye kadar mi çalışacaksınız?
24-32 hafta arasi idari izinli.
32 den sonrasini kapsamiyor artık, dogum izni başladığından iznini baslatman gerekiyor yada çalışmanı bekliyorlar.
Ancak ben öğretmen degilim sizlerde durum farkliysa bilememOgretmen arkadaslar daha iyi bilir
Memlekete gidecegim insallah. Ama gobek asagi indi ve baskilarda artti ya erken gelirse diyeAnladım canım.. Sen niye kaygilisin .. İnşallah sağlıkla kucağımıza alalım da. Gerisinden korkmuyorum.. Tehlikeli haftaları astık diye düşünüyorum..
O soyle emzirirken usutmeyeceksin ben oyle biliyorumYa kızlar bu arada etrafimdakiler üşütme senin gazin olursa bebegin gazli olur diyor. Havalar sicak zaten üşütmüyorum ama yine de gazım oluyor sizce etkiler mi bebegi? İnternette araştırdım boyle bir tibbi kanit yokAma eskinin kadinlari hakli çıkıyor bir sekilde
kızımda da hemen hemen bu haftalarda hazırlamıştım ben yine daha var diye düşündüğümden ama kızım aceleci olunca şimdi ondan tedirginim hazırlasam rahatlycamİlk ile ikinci farkli oluyor ya en azindan bende oyle oldu ilkinde 6 ayliktim hazir ettigimde
o emzirirken geçerli canım hamilelikte alakalı değilYa kızlar bu arada etrafimdakiler üşütme senin gazin olursa bebegin gazli olur diyor. Havalar sicak zaten üşütmüyorum ama yine de gazım oluyor sizce etkiler mi bebegi? İnternette araştırdım boyle bir tibbi kanit yokAma eskinin kadinlari hakli çıkıyor bir sekilde
Bebek doğunca da bitmeyecek sıkıntılar evet ama bı yüz üstü yatmanın rahatlığı gelecek inşAllahBu uyku duzensizligi bu mide yanmalari birde sabahlari hapsurma krizleri ben iyice coktum kizlar yabu arada bebek dogsun rahatlatacagiz bi bebek dogsun hersey yoluna girecek vs vs yok oyle bir dunya bebek dogunca en rahat evrenin karnimizdayken ki evre oldugunu anlayacaksiniz bu sıkıntılarımıza ragmen
Gecen instagramda bebekten sonra annelerin yasadigi ilginc anilari okuyordum. İlk cocugunu mama sandalyesinde unutan mi ararsiniz. Bebegi evde unutup a101 bim aktuel urunleri icin alisverise cikan mi dersiniz. Su isiticisini ocaga koyan mi dersiniz(bunu bende ilk cocugumda yaptim o anda farkettim ama). Bebek agliyor diye kedisini kucagina alip sallayan mi esas mesele dogumdan sonra basliyo simdi cok soyleniyoruz ya suram agriyo buram boyle diye (ozellikle ben ) dogduktan sonra kolay bebek olacaklar diye bisey yok buna hazirlikli olun. Ozellikle ilk bebek sahibi olacaklara soyluyorum
Sabah sabah iyi felaket tellalligi yaptim artik uyuyabilirim
Allah yardimcimiz olsun her konuda cunku annelik zor ama guzel. Rabbim yasatsin insallah herkese
Kisaca gunaydin kizlar ben uyuyamadim
Yaramazliktan degilde uykusuzluktan nevri donuyo annelerinBebek doğunca da bitmeyecek sıkıntılar evet ama bı yüz üstü yatmanın rahatlığı gelecek inşAllaho anıları bende okuyorum ama ne bilim çok çok yaramaz olup kendini kaybetmen gerek sanırım ben kızımda hiç öyle şeyler yaşamadım şimdi büyükte konuşmayim bu sefer yaparım falan
Amin insAllahYaramazliktan degilde uykusuzluktan nevri donuyo annelerinbende cok guldum bazilarina insallah yasamam
Haftalarımız ayni olmali ☺ peki nasil gidiyor 37 ye kadar mi çalışacaksınız?
evet bir skntı çıkmazsa inş çalışmayı düşünüyorum 25 haziran da 37+0 oluyorum
doğum sonrası aktarım olmuyor çalışmayınca
aynen öyle uykusuz geceler yüzünden insanın nevri dönüyor geceler gündüzlere karışıyor o ilk aylar cok zor geçiyor karnımda en rahat dönemmiş d,yorsun :)Yaramazliktan degilde uykusuzluktan nevri donuyo annelerinbende cok guldum bazilarina insallah yasamam
Doktor sancılarının durması için ilaç falan vermedi daha erken değilmi doğum için. Günlerimiz aynı ben doğum olacak diye korkuyorumKizlar 35. Haftadan bildiriyorum. Dün gece 20 dkda bir kasilmalarim oldu sag gogsumden sut geldi sabah hastaneye gittim. Dr acilman yok ama dogum sancilarin nstde cikti dedi 5 dkda 1e dusunce gelirsin dedi
Benimki 2 hafta onden gidiyo canim 37 haftaya uyumlu o yuzdenDoktor sancılarının durması için ilaç falan vermedi daha erken değilmi doğum için. Günlerimiz aynı ben doğum olacak diye korkuyorum
Anladım canım hayırlısı olsun kolay doğumlar olur İnşAllahBenimki 2 hafta onden gidiyo canim 37 haftaya uyumlu o yuzden
Amin cumlemize insAnladım canım hayırlısı olsun kolay doğumlar olur İnşAllah
Kasılmaların çok sancılı mıydı. Nasıl bir şey tahmin edemiyorum da .. Hayırlısıyla doğsun inşallahKizlar 35. Haftadan bildiriyorum. Dün gece 20 dkda bir kasilmalarim oldu sag gogsumden sut geldi sabah hastaneye gittim. Dr acilman yok ama dogum sancilarin nstde cikti dedi 5 dkda 1e dusunce gelirsin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?