2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kizlar 35. Haftadan bildiriyorum. Dün gece 20 dkda bir kasilmalarim oldu sag gogsumden sut geldi sabah hastaneye gittim. Dr acilman yok ama dogum sancilarin nstde cikti dedi 5 dkda 1e dusunce gelirsin dedi
Anam ufaktan bizim topiktekilerdr doğuruyor heyecan basıyor iyice hadi hayırlısı canım sağlıkla kucağına alırsın insAllah su an bebeğin kaç hafta günlük tam kaç kg

Kizlar 35. Haftadan bildiriyorum. Dün gece 20 dkda bir kasilmalarim oldu sag gogsumden sut geldi sabah hastaneye gittim. Dr acilman yok ama dogum sancilarin nstde cikti dedi 5 dkda 1e dusunce gelirsin dedi
ayy hadi hayırlı doğumların olsun İnşallah.nst deki sancı kaça kadar çıktı

kızlar tansiyonunuz yükselince kaç çıkıyor ? benm sıcaklardan mıdır anladım 13 -8 lere çıkınca baş dönmesi dengesizlik fln hissediyorum bu ay başladı buda
Takip et canım sürekli ölç. Uykusuzluk sıcaklarda etkiler ama yinede takip et. Ben gece hiç uyumadım 10/7 çıkmıstı sonra dinlenince düştü hemen

kızlar tansiyonunuz yükselince kaç çıkıyor ? benm sıcaklardan mıdır anladım 13 -8 lere çıkınca baş dönmesi dengesizlik fln hissediyorum bu ay başladı buda
Benim en yüksek 11/7 falan oluyor yemeklerden sonra bazen o da cnm asıl nabız hızlı çıkınca çok yoruyor beni ya sizde kaç çıkıyor dinlen dikkat et kendine aman takip et tansiyonunu yükselmez insAllah çok daha

inş cnm indi cok şükür.. yükselince ztn hemen hissediyor insan nabız genelde 70-75 civarında

Çok teşekkür ederm deniycem en doğalı bu sanrım

Topiğe girmeyeli doğum yapanlar olmuş sağlıkla büyütün inşaallah darısı bize
Ben de evde günde 20 defa tansiyon takibi yapıyorum genel olarak 13/9 civarı çıkıyor arada 14/9 oluyor. Doktor sancın kanaman veya tansiyon düşüklüğün olmazsa hemen gel dedi.
Prş kontrole gideceğim tansiyon kaydımla.
Dün bebeğin kıyafetleri yıkadık çantayıda bugün hazırlayacağım çok yazıldı ama hastane çantasına neler koyduğunuzu yazar mısınız kızlar tüm bildiklerm uçtu sanki
Ve sıcak bence tansiyonu kesinlikle etkiliyor..

Benim 10/6- 9/6 çıkıyor en fazla canım. Zaten gebelik şekeri çıktı, tansiyonumun çıkmaması için duadayım havalar çok ısındı çünkü. Bol su iç ve tuzsuz beslenmeye çalış

Bende cuma ayrılacağım izne, aynı durum söz konusu. 1 haftada bileklerim şişti resmen akşam ayakkabıdan çıkarınca ayaklarımı tanıyamıyorum.Terlikli günler bizi bekler :))

Ben 3 aylıkken mecbur donucem

Bende cuma ayrılacağım izne, aynı durum söz konusu. 1 haftada bileklerim şişti resmen akşam ayakkabıdan çıkarınca ayaklarımı tanıyamıyorum.Terlikli günler bizi bekler :))
Dün gece ayaklarıma guluyodum bende fil ayaklarım var artık diye

inş cnm benimde ayaklarım şişmeye başladı.. 36 haftada ayrılmış oluyorsun dmi doğum sonrasına aktarılır

Aaa anladim çok güzel yani siz idari izin dönemi 32 haftaya denk geldiniz idari izin kalkınca da sizi cagurmadilar fiilen çalışıyor devam etti hiç gitmeden beş haftanizi aktarabildiniz bu sizin kurumunuzla alakalı bir durum dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…