- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Anam ufaktan bizim topiktekilerdr doğuruyor heyecan basıyor iyice hadi hayırlısı canım sağlıkla kucağına alırsın insAllah su an bebeğin kaç hafta günlük tam kaç kgKizlar 35. Haftadan bildiriyorum. Dün gece 20 dkda bir kasilmalarim oldu sag gogsumden sut geldi sabah hastaneye gittim. Dr acilman yok ama dogum sancilarin nstde cikti dedi 5 dkda 1e dusunce gelirsin dedi
Karnin taş gibi oluyor kasiklardan girip belden cikarmiscasina bir agri ve en onemlisi duzenli araliklarla 1 dkyi gecmeyenKasılmaların çok sancılı mıydı. Nasıl bir şey tahmin edemiyorum da .. Hayırlısıyla doğsun inşallah
Amin ins. 34+2 ama 35+5 cikiyor 2.926 gr. 48 cmAnam ufaktan bizim topiktekilerdr doğuruyor heyecan basıyor iyice hadi hayırlısı canım sağlıkla kucağına alırsın insAllah su an bebeğin kaç hafta günlük tam kaç kg
MaşAllah canım iyiymiş sağlıkla gelsin insAllah haberdar et bizi deAmin ins. 34+2 ama 35+5 cikiyor 2.926 gr. 48 cm
ayy hadi hayırlı doğumların olsun İnşallah.nst deki sancı kaça kadar çıktıKizlar 35. Haftadan bildiriyorum. Dün gece 20 dkda bir kasilmalarim oldu sag gogsumden sut geldi sabah hastaneye gittim. Dr acilman yok ama dogum sancilarin nstde cikti dedi 5 dkda 1e dusunce gelirsin dedi
Takip et canım sürekli ölç. Uykusuzluk sıcaklarda etkiler ama yinede takip et. Ben gece hiç uyumadım 10/7 çıkmıstı sonra dinlenince düştü hemenkızlar tansiyonunuz yükselince kaç çıkıyor ? benm sıcaklardan mıdır anladım 13 -8 lere çıkınca baş dönmesi dengesizlik fln hissediyorum bu ay başladı buda
evet cnm sıcakalrdan oldu sanırım bunaltıyor hava birden aşırı ısındıTakip et canım sürekli ölç. Uykusuzluk sıcaklarda etkiler ama yinede takip et. Ben gece hiç uyumadım 10/7 çıkmıstı sonra dinlenince düştü hemen
Benim en yüksek 11/7 falan oluyor yemeklerden sonra bazen o da cnm asıl nabız hızlı çıkınca çok yoruyor beni ya sizde kaç çıkıyor dinlen dikkat et kendine aman takip et tansiyonunu yükselmez insAllah çok dahakızlar tansiyonunuz yükselince kaç çıkıyor ? benm sıcaklardan mıdır anladım 13 -8 lere çıkınca baş dönmesi dengesizlik fln hissediyorum bu ay başladı buda
inş cnm indi cok şükür.. yükselince ztn hemen hissediyor insan nabız genelde 70-75 civarındaBenim en yüksek 11/7 falan oluyor yemeklerden sonra bazen o da cnm asıl nabız hızlı çıkınca çok yoruyor beni ya sizde kaç çıkıyor dinlen dikkat et kendine aman takip et tansiyonunu yükselmez insAllah çok daha
Benim normalde 80-85 falan çıkıyor ama bazen 110-115 falan oluyor nabız acaba sıkıntılı bir durum olur mu kiinş cnm indi cok şükür.. yükselince ztn hemen hissediyor insan nabız genelde 70-75 civarında
Çok teşekkür ederm deniycem en doğalı bu sanrımMerhaba canım maalesef bende seninle aynı durumdayım son 4-5 gündür mahvoldum resmen zaten kabızlığım vardı hamileliğimin başından beri kabızlıktan ötürü oluşmuş hemoroid. Bana da doktorum krem verdi ama hiçbir faydasını görmedim. Son olarak zeytinyağı sürmeyi denedim o işe yarıyor ama hergün düzenli şekilde ılık su ile o bölgeyi yıkadıktan sonra tamamen kurulayıp zeytinyağı parmağına sürüp o bölgeye masaj yapa yapa yedirdim. 1-2 dk kadar masaj yaptım ama bastırmadan yoksa patlayabilir. Ertesi gün kanama yaptı tekrar yıkayıp kurulayıp saf zeytinyağı sürdüm. Şuanda kurudu çok şükürAma 5 gündür ayakta bir iş yapamadım annem geldi sağolsun herşeyime koşturdu sana tavsiyem bol istirahat et ve o bölgeyi temiz tutup zeytinyağlı bakım yap. Başka türlü hafiflemiyor bu illet
Benim 10/6- 9/6 çıkıyor en fazla canım. Zaten gebelik şekeri çıktı, tansiyonumun çıkmaması için duadayım havalar çok ısındı çünkü. Bol su iç ve tuzsuz beslenmeye çalışkızlar tansiyonunuz yükselince kaç çıkıyor ? benm sıcaklardan mıdır anladım 13 -8 lere çıkınca baş dönmesi dengesizlik fln hissediyorum bu ay başladı buda
Bende cuma ayrılacağım izne, aynı durum söz konusu. 1 haftada bileklerim şişti resmen akşam ayakkabıdan çıkarınca ayaklarımı tanıyamıyorum.Terlikli günler bizi bekler :))selam arkadaşlar zaman daralıyor. doğum yapanlar oldu. darısı hayırlısıyla saglıkla bıze olsun ınşallah:)
bu hafta çalışıp sonrakı hafta ıkı gun daha calışıp dogum ıznıne ayrılacam kısmetse. oturunca ayaklarım sısmeye başladı sankı. evde uzatıyordum hep
Ben 3 aylıkken mecbur donucemBende 2haftaligina rapor alip dinlenmekti niyetim aslinda ama bu korona cikinca e bide hastane personeli oldugum icin doktorum tehlikeli dedi surekli raporumu uzatti bu sebeplede hic donmedim, zaten dogum sonrasida donmucem. Benim icin is hayati burada sonlandi simdilik
Dün gece ayaklarıma guluyodum bende fil ayaklarım var artık diyeBende cuma ayrılacağım izne, aynı durum söz konusu. 1 haftada bileklerim şişti resmen akşam ayakkabıdan çıkarınca ayaklarımı tanıyamıyorum.Terlikli günler bizi bekler :))
inş cnm benimde ayaklarım şişmeye başladı.. 36 haftada ayrılmış oluyorsun dmi doğum sonrasına aktarılırselam arkadaşlar zaman daralıyor. doğum yapanlar oldu. darısı hayırlısıyla saglıkla bıze olsun ınşallah:)
bu hafta çalışıp sonrakı hafta ıkı gun daha calışıp dogum ıznıne ayrılacam kısmetse. oturunca ayaklarım sısmeye başladı sankı. evde uzatıyordum hep
Aaa anladim çok güzel yani siz idari izin dönemi 32 haftaya denk geldiniz idari izin kalkınca da sizi cagurmadilar fiilen çalışıyor devam etti hiç gitmeden beş haftanizi aktarabildiniz bu sizin kurumunuzla alakalı bir durum dimiYok soyle oldu idari izinde olanlar analik izni aktarmak istiyorsa dilekce ile baslama yapabilirler dediler bize ... bende 21 mayista calisabilir raporu ile ise basladim tekrar o tarihten beri de fiilen calisiyorum 25 ine kadar calisabilirim var ama 17 sinde ayrilip ucakla ailemin yanina gidecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?