2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

cümlemde ti li geçmiş zaman kullandım. Bu da yeni bir zaman durumu :)))

aslında dili geçmiş zaman ve artık benim için özel değil zira ESKİ konu sahibi daha popüler diye bir çok üyeyi başka yerlere taşımış. Mayıs ayında burayla irtibatları kesilmiş. Benim doğduğum gün doğum yapanı pro yapalım diyeceğimde eski konu sahibi o gün doğuracak bırakın pro üyeliği üyeliğini kapamadığıma dua etsin ...

Kızlar kazen böyle yazmış yukarda tam anlayamadım noldu ama topik sahibi değişmiş sonuç olarak

arkadaşlar yaptım ya açıklama, başka bir mecraya buradan üye götürmek hoş değil. Hoş olmayan bu durumun da bir cezası olmalı. Normalde üyeliği kapatıyoruz ama ben üyeliği kapatmadım sadece konudan yetkileri aldım.

olay budur...

işin daha da acı tarafı ne biliyor musunuz ?

buradan hızlı, buradan daha iyi, artık orada zaman geçiriyoruz vs vs vs

şunu unutuyorlar BURADA tanıştılar...

not : herkes birbirinin sosyal medyasını ekleyebilir, bunu yapamazsınız demek komik olur. Lakin burada ki grubun aynısı kurulursa bunda iyi niyet aramam.

işin daha da acı tarafı ne biliyor musunuz ?

buradan hızlı, buradan daha iyi, artık orada zaman geçiriyoruz vs vs vs

şunu unutuyorlar BURADA tanıştılar...
Haaa site olarak başka mecraya taşımış bende kk da başka topige götürmüş anlıyorum n'olacak ki diyorum anladım hayrlisi

Haaa site olarak başka mecraya taşımış bende kk da başka topige götürmüş anlıyorum n'olacak ki diyorum anladım hayrlisi

WA grubu vb : ) Orada gerilip burada da patlama yaşıyorlar, sonra biz suçlu oluyoruz. Yani o grupta bir sorun yaşıyorsanız gidin orada çözün burada değil.

neyse çıktım...

Sayın devletlu , kimlik diye bir şey var doğum gunusu hediyesi gerekli itina ve özenle verilir bilhasla sizinki kanlı olan kişiyi istisna eyleyiniz.. Hala grup üyeleri şaşkınlık icinde Sayfaya (mudahalenizi) tesrifinizi idrak edemedik basgan bırak grup yerinde kalsın

İçimden bir ses banlanacan diyor anacım grup duruyor. Topik sahibini listeden çıkarmış birde geçen ay tartışma yaşanan arkadaşı. Art niyetli yapılan bir davranış yok aslında ama kk sağlam kuralları var.

bebeğinin doğum günü 4 temmuz 2020 olan tüm annelerimizin kimlik göstermeleri durumunda üyelikleri pro olacaktır.

söz ağızdan bir kez çıkar...

fikirlerini hakaret etmeden beyan eden kimse banlanmadı.

topik aynen duruyor
sadece konu sahibi artık konu sahibi değil zaten kendisi pek buralara uğramıyor
son durum budur

yani aynen devam edebilirsiniz...

Bende her hafta kontrole gidiyorum nstde bakılıyor merakla ne olacak beklemedeyim

Canım ya kıyamamm hem sen hem bebek tedirgin oluyor dimi. Benim bebişkom kaç kilo olacak bakalım. Gerçekten normal doğum istiyorum daha dönmedide . Allah hayırlısıyla sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin

Kızlar benim inanılmaz moralim bozuldu. Ellerimde kaşıntı döküntü başladı diye dun kontrolümden sonra dermatologa göründüm kan testi yapıldı. Karaciğer enzimlerim yüksek cikmis sıkıntı olabilir diye doktoruma yönlendirdi. Onunla konustuk sonuçları gorunce kolestaz olabilir gelin hemen safra kesesi için de test yapalim bakalim eğer varsa 36da almamiz gerekir bebegi dedi. Cok garip oldum şuan elim ayağım dolaştı birbirine. Gebelik kolestazi yaşayan var mi hiç aranızda?

Sezeryan icin herseyi bahane ediyolar bence, arkadasim 4300kg normal dogum yapti (not: turkiyede degiliz, sezeryan bahane derken tr icin demek istedim)
Bende video dogum hikayesi dinlerken yabancı kadınların nerdeyse hepsi 4.5 kg 5 kg. doguruyor ama epiduralle . Güle oynaya doğuruyolar . Turkiyede epidural hic yaygın değil. Nerdeyse kimse bilmiyor yada oyleece duymuş ve extra ücret talep ediliyormuş .

Canım sakin olur musun? Ben yaşıyorum 30. Haftadan beri enzim değerlerin kaç çıktı yazar mısın? Birde safra tahlilinindeki değeri. Ben 37+3 te sezeryan ile doğum yapacağım. İlaç kullanıyorum bunun için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…