- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Ben de 22 Mayısta gitmistim cnm 3 hafta sonra gel demişti işte 15 ine buldum randevuEn son nezaman gittin
Ben 26 mayisda gitmistim
Haaa site olarak başka mecraya taşımış bende kk da başka topige götürmüş anlıyorum n'olacak ki diyorumişin daha da acı tarafı ne biliyor musunuz ?
buradan hızlı, buradan daha iyi, artık orada zaman geçiriyoruz vs vs vs
şunu unutuyorlar BURADA tanıştılar...
Haaa site olarak başka mecraya taşımış bende kk da başka topige götürmüş anlıyorum n'olacak ki diyorumanladım hayrlisi
Ben de haziranda doğum yapacak diye o başlıktadır diye düşünmüştüm..Haaa site olarak başka mecraya taşımış bende kk da başka topige götürmüş anlıyorum n'olacak ki diyorumanladım hayrlisi
cümlemde ti li geçmiş zaman kullandım. Bu da yeni bir zaman durumu :)))
aslında dili geçmiş zaman ve artık benim için özel değil zira ESKİ konu sahibi daha popüler diye bir çok üyeyi başka yerlere taşımış. Mayıs ayında burayla irtibatları kesilmiş. Benim doğduğum gün doğum yapanı pro yapalım diyeceğimde eski konu sahibi o gün doğuracak bırakın pro üyeliği üyeliğini kapamadığıma dua etsin ...
İçimden bir ses banlanacan diyor anacımSayın devletlu , kimlik diye bir şey vardoğum gunusu hediyesi gerekli itina ve özenle verilir bilhasla sizinki kanlı olan kişiyi istisna eyleyiniz.. Hala grup üyeleri şaşkınlık icinde Sayfaya (mudahalenizi) tesrifinizi idrak edemedik basgan bırak grup yerinde kalsın
Sayın devletlu , kimlik diye bir şey vardoğum gunusu hediyesi gerekli itina ve özenle verilir bilhasla sizinki kanlı olan kişiyi istisna eyleyiniz.. Hala grup üyeleri şaşkınlık icinde Sayfaya (mudahalenizi) tesrifinizi idrak edemedik basgan bırak grup yerinde kalsın
İçimden bir ses banlanacan diyor anacımgrup duruyor. Topik sahibini listeden çıkarmış birde geçen ay tartışma yaşanan arkadaşı. Art niyetli yapılan bir davranış yok aslında ama kk sağlam kuralları var.
Konumuz artık popüler değil.bebeğinin doğum günü 4 temmuz 2020 olan tüm annelerimizin kimlik göstermeleri durumunda üyelikleri pro olacaktır.
söz ağızdan bir kez çıkar...
Konumuz artık popüler değil.Temmuz ayına küsme
Hayırlısıhala küsüm, o ayrı...
Cnm namaz kilarken eglince falan sende bir agri oluyor mi o an ?Dun geceden beri karnimda bir sertlik var
Ve genelde sabah namazina kalktigimda kipir kipir oynardi uyutmazdi bugun cok az oynadi bir iki hareket yapti
Endiselenmelimiyim acaba
Bende her hafta kontrole gidiyorum nstde bakılıyor merakla ne olacak beklemedeyimCanım benimde suyum normalden biraz fazla çıkıyor doktor 2 hafta bir kontrol verdi.1 ay önce fazla çıkmıştı sonra ki hafta normale döndü dediler.şimdi tekrar fazla dediler bakalım ayın 18 inde kontrolum var.nasıl çıkacak merak ediyorum
Canım ya kıyamammmalesefki degıl canım yanılma payları var ama benım son haftalarım buyuzden burnumdan gelmişti.bana 2 den az doğacak kesinlikle burda doğum yapma küvezimz yeterli degil faln dediler kesin küveze alınır dediler bide son anda kalp atışlarıda zayfladı ama çok şükür doğduğunda 2700 dü gayet saglıklıydı küveze faln konulmadı.
doğum masasına çıktım ebe bile eliyle yokladı bu dedı 2 den az hiç ellemeyin kendi doğursun yırtığı olmasın dedi zorladım zorladım çıkmadı sonra baktı çıkmıo diğer eblere el atın dedi
Bende video dogum hikayesi dinlerken yabancı kadınların nerdeyse hepsi 4.5 kg 5 kg. doguruyor ama epiduralle . Güle oynaya doğuruyolar . Turkiyede epidural hic yaygın değil. Nerdeyse kimse bilmiyor yada oyleece duymuş ve extra ücret talep ediliyormuş .Sezeryan icin herseyi bahane ediyolar bence, arkadasim 4300kg normal dogum yapti (not: turkiyede degiliz, sezeryan bahane derken tr icin demek istedim)
Canım sakin olur musun? Ben yaşıyorum 30. Haftadan beri enzim değerlerin kaç çıktı yazar mısın? Birde safra tahlilinindeki değeri. Ben 37+3 te sezeryan ile doğum yapacağım. İlaç kullanıyorum bunun için.Kızlar benim inanılmaz moralim bozuldu. Ellerimde kaşıntı döküntü başladı diye dun kontrolümden sonra dermatologa göründüm kan testi yapıldı. Karaciğer enzimlerim yüksek cikmis sıkıntı olabilir diye doktoruma yönlendirdi. Onunla konustuk sonuçları gorunce kolestaz olabilir gelin hemen safra kesesi için de test yapalim bakalim eğer varsa 36da almamiz gerekir bebegi dedi. Cok garip oldum şuan elim ayağım dolaştı birbirine. Gebelik kolestazi yaşayan var mi hiç aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?