2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ilk duyunca böyle bisey insan panikliyor ister istemez de sakinim simdi :) ast 47 alt 115 cikti değerler. Birazdan da safra için gideceğim doktora onun tahlili yapılacak. Önlem olarak zaten başlarız hemen ilaca dedi. Hic hazir değilken 36da alabilirizi duyunca ben şok geçirdim sanirim

Yok yok sakin ol. Benimde alt değerim bi 9. Haftada yükseldi 160 ları gördüm. Folikasit ilacımı kestiler. Pek fark olmadı sonra progestan iğnemi kesince düştü. 30. Haftada tekrardan deli gibi kaşındım öyle böyle değil. Ast normal alt 65, safra içinde alp yazan değer 81 çıktı. Alp de referans aralığı 42-98 düşün aslında normal aralıkta ama ona rağmen deliler gibi kaşıntı oldu. Kendi kadın doğum doktorumun ilacı etki etmedi. 32. Haftada tekrar gittim dahiliye ye yönlendirme yaptı ki öncesinde dermatolojiye gittim. O doktor bizlik değil bu tamamen gebelikten dedi. Kontrol için gittiğim hastanede dahiliye doktoruna gittim. İlaç verdi üç tane biri gece atak olunca iç dedi benim hep olduğu için içiyorum . Bebeler için hiçbir zararı yok dedi. Dahiliye dokturu başhekim ayrıca öyle kurtuldum canım.

bebeğinin doğum günü 4 temmuz 2020 olan tüm annelerimizin kimlik göstermeleri durumunda üyelikleri pro olacaktır.

söz ağızdan bir kez çıkar...

Oğlum olsaydı kazen ismini verirdim (göbek adı ) ama kızım olacak
Şanslı kisiyi çok meraktayim büyüksün Böyle bişey yok

Merhaba bende ilk bebeğimde yaşadım 39artı 5 e kadr hergun nerdeyse kan werdk ast alt 120 leri geçerse artk bebek strese girip kaka yapar dedi son gece çok kaşındö uyuyamadım o gun yukselmş değerler ertesi gün zorunlu sezeryana alndım kızımda doğumda kakasını yaptı takiple giderseniz hemen doğum yapmanız gerekmez tek onemli olan kan değerlri takibi 120 li dğerleri geçmememsi lazm snır olrak

C

Cnm namaz kilarken eglince falan sende bir agri oluyor mi o an ?

Allah kabul etsin inşallah ... ben hafif eğildiğimde bile sanki yavrum yuvarlanıp aşağıya düşüyor orada bir ağrı oluyor .. çok şiddetli olmasa da .. Oturarak kilsaniz daha iyi olacak sanki..

Sakın ol canım arkadasim Minnaklarimm da yazmış , yanlış bilmiyorsam bazı vitaminler de karaciğer dengelerini değiştirebilir mis , Bi arkadaşa vitamini kestikten sonra bakmışlar herşey normal çıkmış.. Ki olmasa da ilacla dengelenebilir.. hiç olmasa bile 36 haftada kavussaniz bile bebisinle çok korkmamiza gerek yok artık demek istiyorum ki en azından çok büyük riski yok Allah'ın izniyle kucağımıza sağlıkla alalım inşallah Lütfen sakin ol derin derin nefes al

Ya bende sana yazacaktım ki saat 4 te randevum çok heyecanlıyım ki Sanki içimden çıkacak ama midemden gibi dün belime ağrı vurdu ama sebebi kendimi yordugum için olabilir , Temizlik falan ... Ki bugün çatı muayenesi yapma ihtimali olduğunu söylediler derin derin nefes alıyorum Size çatı muayenesi yapmışlar miydi..

Temizlikten olabilir dediğin gibi bakalım ne diyecek Yok bana yapmadı daha, inşallah kolay geçirirsin muayeneni

Bana doktor bebişler büyüdüğü için safraya baskı yaptığını, bu nedenlede safra görevini tam yerine getiremediği için asit salgıladığını bunun vücuda yayılması sonucu kaşıntı yaptığını söyledi. Doğumla birlikte inşallah ortadan kalkacak

Benim hastanem yapıyor ekstra ücreti de 500 tl imiş. Doktor bir tanıdığımız var, sezeryan olmasaydı ben öyle yapacaktım dedi. Ben de isteyeceğim öyle düşünüyorum yarın kontrolüm var doktorumla da konuşacağım bakalım neler söyleyecek :)

Canım ya kıyamamm hem sen hem bebek tedirgin oluyor dimi. Benim bebişkom kaç kilo olacak bakalım. Gerçekten normal doğum istiyorum daha dönmedide . Allah hayırlısıyla sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin
Amin İnşallah canım cümlemix saglıcakla kavusuruz

Dun geceden beri karnimda bir sertlik var
Ve genelde sabah namazina kalktigimda kipir kipir oynardi uyutmazdi bugun cok az oynadi bir iki hareket yapti
Endiselenmelimiyim acaba
hareket noktasında emin degilim canım benımkı hareketlydi sabah ama sanki adet agrılarım arttı gbi ve kasılmam olmuo artık.arada belimede vuruo sancı bakalım neler olacak

Arkadaşlar merhaba, aranızda çatı muayenesi olan var mı? Benim doktorum yarın yapacağını söyledi, biraz tedirginim açıkçası

ya illaki heryerin bi eksik tarafıda artı tarafıda vardır.ben sizin hakkınzda yanlış düşünmüyorum

Arkadaşlar merhaba, aranızda çatı muayenesi olan var mı? Benim doktorum yarın yapacağını söyledi, biraz tedirginim açıkçası
ben çatı muayenesi oldum ama benımkı mecburıyetten olmustu 2 ay önce kabızlık yaşadım o zaman bı sıkıntı oldu alttan çatı muayenesı yaptılar ve alt kısmımdakı kaslar kasıldıgı ıcın zorlayınca kanamam olmustu ama dedıgım gıbı benımkı ozel bı durumdu rahat ol canım kasma kendını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…