2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Temizlikten olabilir dediğin gibi bakalım ne diyecek ☺ Yok bana yapmadı daha, inşallah kolay geçirirsin muayeneni
İnşallah Bakalım nasıl geçecek , çok heyecanlıyız akşama yazarım detayları..

Canım benim ikiz olunca neler yaşıyor insan.. Bende mide sıkıntım ve tansiyon derdim geçsin diye bekliyorum Hem biz hem bebelerimiz sağlıklı olalım inşallah

Ben de istanbulda özel hastaneye gidiyorum nst için ayrıca ücret almıyorlar normal muayene ücreti. Bence ekstra ücret saçma olur zaten çünkü nst yi ben talep etmiyorum, doktor yapılması gerek diyor.
O zaman her hastane farklı bir uygulama yapıyor. Bencede çok saçma muanenin içinde sayılması lazım muane hemen 15 dk bile sürmüyor yani nerdeyse

Çok sagolun hepiniz sakinlestirmeye çalıştınız şu serptiniz icime :) safra icin kan verdim onun sonuçları beklemedeyiz simdi ama doktor ilaca başlattı önlem olarak. Nstye girdim bugün sanci görünmüyor henuz guzel durum dedi. Yarin ciğer geliştirici iğne olacağız. Kolestazin bebegi etkilemesi riskindense erken doğum riskini göze alicaz gibi gorunuyo dedi doktor. Hic beklenmedik olaylar zinciriyle sezeryan dönmüş olduk biz sonuç olarak. 36. Haftada aliriz o zamana kadar kontrollü getirelim dedi haftada 2 kez Nstye girecekmiş. Ben haziran annesi olmaya doğru katıyorum galiba biraz öyle oldu hala sindiremedim tam saskinim sağlıkla gelsin de bebisim önemli olan o diyorum simdi

Sizin ikiz normal mi olacak?

nasılsın canım?
benim sanki kasılmalarım geçti ya onun yerıne belimde ve kasıklarımda agrı kaldı sanırım yaklaşıo artık
cnm benimde geçti çok fazla sıkıntım yok aynen demin sağlık ocağındaki ebe aramış saolsun sordum ona da normal artık diyor yorma kendini çok yavaş hareket et artık anlık hızlı hareketler yapma dedi yarın gel tahlil falan yapalım bı dedi
Kizlar selam, benden sonra dogum yapan oldu mu
yok cnm hepimiz tutuyoruz daha
Kızlar özel hastanede nst ücretlimi
bende demin arkadaşıma sordum değil dedi ama hastnaeyr ile göre degisiyorsa bilmiorum

Canım benim 1 ay öncesi ast 344 Alt 168 e yükseldi progestan ve puruluton depot iğne kullandığım için onları bırakınca haftada 100 birim düştü inşallah seninde düşer kullandığın bir ilaç varmıydı bu duruma sebep olabilecek.Bana hiç erken doğum filan demediler farklı testlerde yapıp gözlemlediler.inşallah seninde yoluna girer stres yapma..

Progestan kullandım ama gebeliğin 4. Ayından sonra bırakmıştım kanamaları durunca. Sadece doktorun verdiği vitaminleri kullanıyorum onlarla ilgili bir değişikliğe gitmedi henuz doktor. Son haftalara yaklaşınca bebegi strese sokmadan alma taraftarı oluyorlar sanırım biraz daha. Cok gecmis olsun sana da bir sıkıntı yok dmi simdi kalmadı?

Aslında kimse acı çekmek istemez maddi yada bilinçsizlik

Bilmiorum ya bı sıkıntı olmzsa ben epidural istemem mesela snrm normal kişiye göre değişiyor bence bana çok zor gelmemisti kızımda insAllah yine aynı olur da

Benim ağızdan kullandığım votaminleri dahi bıraktırdı sadece magnezyum kullanıyorum oda kasılmalarım çok olduğu için.karaciğer enzimleri en son 2 hafta önce 166 ve 79 du tabi 344 lerden düştü buralara .Bugün tekrar kan verdim daha sonuçlar çıkmadı ama düştüğünü umuyorum.

Vitaminleri biraktirmadi benim devam ediyorum onlara. Umarım düşmüştür değerler sizin de sağlıkla atlatiriz bu surecleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…