evet cnm istanbul da ücretliKızlar özel hastanede nst ücretlimi
İnşallah Bakalım nasıl geçecek , çok heyecanlıyız akşama yazarım detayları..Temizlikten olabilir dediğin gibi bakalım ne diyecek ☺ Yok bana yapmadı daha, inşallah kolay geçirirsin muayeneni
Canım benim ikiz olunca neler yaşıyor insan.. Bende mide sıkıntım ve tansiyon derdim geçsin diye bekliyorum Hem biz hem bebelerimiz sağlıklı olalım inşallahBana doktor bebişler büyüdüğü için safraya baskı yaptığını, bu nedenlede safra görevini tam yerine getiremediği için asit salgıladığını bunun vücuda yayılması sonucu kaşıntı yaptığını söyledi. Doğumla birlikte inşallah ortadan kalkacak
Ben de istanbulda özel hastaneye gidiyorum nst için ayrıca ücret almıyorlar normal muayene ücreti. Bence ekstra ücret saçma olur zaten çünkü nst yi ben talep etmiyorum, doktor yapılması gerek diyor.Kızlar özel hastanede nst ücretlimi
Tamam canım ne kadar bir ücreti oluyor acaba geneldeevet cnm istanbul da ücretli
O zaman her hastane farklı bir uygulama yapıyor. Bencede çok saçma muanenin içinde sayılması lazım muane hemen 15 dk bile sürmüyor yani nerdeyseBen de istanbulda özel hastaneye gidiyorum nst için ayrıca ücret almıyorlar normal muayene ücreti. Bence ekstra ücret saçma olur zaten çünkü nst yi ben talep etmiyorum, doktor yapılması gerek diyor.
Pro uye olunca ne oluxorkibence 07.07.2020 doğucaklara da verilmeliiiii
Canım ben özelde sgk lı olarak 30 tl vermiştim ama hastaneye göre değişiyor.Tamam canım ne kadar bir ücreti oluyor acaba genelde
evet cnm saçma bencede ben hiç girmedim ama nst den çıkan bi hasta ödeme yapıyorduO zaman her hastane farklı bir uygulama yapıyor. Bencede çok saçma muanenin içinde sayılması lazım muane hemen 15 dk bile sürmüyor yani nerdeyse
ayy hiç bilmiyorum kiPro uye olunca ne oluxorki
Yok yok sakin ol. Benimde alt değerim bi 9. Haftada yükseldi 160 ları gördüm. Folikasit ilacımı kestiler. Pek fark olmadı sonra progestan iğnemi kesince düştü. 30. Haftada tekrardan deli gibi kaşındım öyle böyle değil. Ast normal alt 65, safra içinde alp yazan değer 81 çıktı. Alp de referans aralığı 42-98 düşün aslında normal aralıkta ama ona rağmen deliler gibi kaşıntı oldu. Kendi kadın doğum doktorumun ilacı etki etmedi. 32. Haftada tekrar gittim dahiliye ye yönlendirme yaptı ki öncesinde dermatolojiye gittim. O doktor bizlik değil bu tamamen gebelikten dedi. Kontrol için gittiğim hastanede dahiliye doktoruna gittim. İlaç verdi üç tane biri gece atak olunca iç dedi benim hep olduğu için içiyorum . Bebeler için hiçbir zararı yok dedi. Dahiliye dokturu başhekim ayrıca öyle kurtuldum canım.
Merhaba bende ilk bebeğimde yaşadım 39artı 5 e kadr hergun nerdeyse kan werdk ast alt 120 leri geçerse artk bebek strese girip kaka yapar dedi son gece çok kaşındö uyuyamadım o gun yukselmş değerler ertesi gün zorunlu sezeryana alndım kızımda doğumda kakasını yaptıtakiple giderseniz hemen doğum yapmanız gerekmez tek onemli olan kan değerlri takibi 120 li dğerleri geçmememsi lazm snır olrak
Çok sagolun hepiniz sakinlestirmeye çalıştınız şu serptiniz icime :) safra icin kan verdim onun sonuçları beklemedeyiz simdi ama doktor ilaca başlattı önlem olarak. Nstye girdim bugün sanci görünmüyor henuz guzel durum dedi. Yarin ciğer geliştirici iğne olacağız. Kolestazin bebegi etkilemesi riskindense erken doğum riskini göze alicaz gibi gorunuyo dedi doktor. Hic beklenmedik olaylar zinciriyle sezeryan dönmüş olduk biz sonuç olarak. 36. Haftada aliriz o zamana kadar kontrollü getirelim dedi haftada 2 kez Nstye girecekmiş. Ben haziran annesi olmaya doğru katıyorum galiba biraz öyle oldu hala sindiremedim tam saskinimAllah kabul etsin inşallah ... ben hafif eğildiğimde bile sanki yavrum yuvarlanıp aşağıya düşüyor orada bir ağrı oluyor .. çok şiddetli olmasa da .. Oturarak kilsaniz daha iyi olacak sanki..
Sakın ol canım arkadasimMinnaklarimm da yazmış , yanlış bilmiyorsam bazı vitaminler de karaciğer dengelerini değiştirebilir mis , Bi arkadaşa vitamini kestikten sonra bakmışlar herşey normal çıkmış.. Ki olmasa da ilacla dengelenebilir.. hiç olmasa bile 36 haftada kavussaniz bile bebisinle çok korkmamiza gerek yok artık demek istiyorum ki en azından çok büyük riski yok Allah'ın izniyle kucağımıza sağlıkla alalım inşallah ♥ Lütfen sakin ol derin derin nefes al
Sizin ikiz normal mi olacak?İnşallah Bakalım nasıl geçecek , çok heyecanlıyız akşama yazarım detayları..
Canım benim ikiz olunca neler yaşıyor insan.. Bende mide sıkıntım ve tansiyon derdim geçsin diye bekliyorum Hem biz hem bebelerimiz sağlıklı olalım inşallah
cnm benimde geçti çok fazla sıkıntım yok aynen demin sağlık ocağındaki ebe aramış saolsun sordum ona da normal artık diyor yorma kendini çok yavaş hareket et artık anlık hızlı hareketler yapma dedi yarın gel tahlil falan yapalım bı dedinasılsın canım?
benim sanki kasılmalarım geçti ya onun yerıne belimde ve kasıklarımda agrı kaldı sanırım yaklaşıo artık
yok cnm hepimiz tutuyoruz dahaKizlar selam, benden sonra dogum yapan oldu mu
bende demin arkadaşıma sordum değil dedi ama hastnaeyr ile göre degisiyorsa bilmiorumKızlar özel hastanede nst ücretlimi
Canım benim 1 ay öncesi ast 344 Alt 168 e yükseldi progestan ve puruluton depot iğne kullandığım için onları bırakınca haftada 100 birim düştü inşallah seninde düşer kullandığın bir ilaç varmıydı bu duruma sebep olabilecek.Bana hiç erken doğum filan demediler farklı testlerde yapıp gözlemlediler.inşallah seninde yoluna girer stres yapma..Çok sagolun hepiniz sakinlestirmeye çalıştınız şu serptiniz icime :) safra icin kan verdim onun sonuçları beklemedeyiz simdi ama doktor ilaca başlattı önlem olarak. Nstye girdim bugün sanci görünmüyor henuz guzel durum dedi. Yarin ciğer geliştirici iğne olacağız. Kolestazin bebegi etkilemesi riskindense erken doğum riskini göze alicaz gibi gorunuyo dedi doktor. Hic beklenmedik olaylar zinciriyle sezeryan dönmüş olduk biz sonuç olarak. 36. Haftada aliriz o zamana kadar kontrollü getirelim dedi haftada 2 kez Nstye girecekmiş. Ben haziran annesi olmaya doğru katıyorum galiba biraz öyle oldu hala sindiremedim tam saskinimsağlıkla gelsin de bebisim önemli olan o diyorum simdi
Progestan kullandım ama gebeliğin 4. Ayından sonra bırakmıştım kanamaları durunca. Sadece doktorun verdiği vitaminleri kullanıyorum onlarla ilgili bir değişikliğe gitmedi henuz doktor. Son haftalara yaklaşınca bebegi strese sokmadan alma taraftarı oluyorlar sanırım biraz daha. Cok gecmis olsun sana da bir sıkıntı yok dmi simdi kalmadı?Canım benim 1 ay öncesi ast 344 Alt 168 e yükseldi progestan ve puruluton depot iğne kullandığım için onları bırakınca haftada 100 birim düştü inşallah seninde düşer kullandığın bir ilaç varmıydı bu duruma sebep olabilecek.Bana hiç erken doğum filan demediler farklı testlerde yapıp gözlemlediler.inşallah seninde yoluna girer stres yapma..
Aslında kimse acı çekmek istemez maddi yada bilinçsizlikBende video dogum hikayesi dinlerken yabancı kadınların nerdeyse hepsi 4.5 kg 5 kg. doguruyor ama epiduralle . Güle oynaya doğuruyolar . Turkiyede epidural hic yaygın değil. Nerdeyse kimse bilmiyor yada oyleece duymuş ve extra ücret talep ediliyormuş .
15 tl cik burda cnmKızlar özel hastanede nst ücretlimi
Bende o kadar verdim. Nts ve idrar tahlili için 15 lira verdim.15 tl cik burda cnm
Bilmiorum ya bı sıkıntı olmzsa ben epidural istemem mesela snrm normal kişiye göre değişiyor bence bana çok zor gelmemisti kızımda insAllah yine aynı olur daBende video dogum hikayesi dinlerken yabancı kadınların nerdeyse hepsi 4.5 kg 5 kg. doguruyor ama epiduralle . Güle oynaya doğuruyolar . Turkiyede epidural hic yaygın değil. Nerdeyse kimse bilmiyor yada oyleece duymuş ve extra ücret talep ediliyormuş .
Benim ağızdan kullandığım votaminleri dahi bıraktırdı sadece magnezyum kullanıyorum oda kasılmalarım çok olduğu için.karaciğer enzimleri en son 2 hafta önce 166 ve 79 du tabi 344 lerden düştü buralara .Bugün tekrar kan verdim daha sonuçlar çıkmadı ama düştüğünü umuyorum.Progestan kullandım ama gebeliğin 4. Ayından sonra bırakmıştım kanamaları durunca. Sadece doktorun verdiği vitaminleri kullanıyorum onlarla ilgili bir değişikliğe gitmedi henuz doktor. Son haftalara yaklaşınca bebegi strese sokmadan alma taraftarı oluyorlar sanırım biraz daha. Cok gecmis olsun sana da bir sıkıntı yok dmi simdi kalmadı?
Vitaminleri biraktirmadi benim devam ediyorum onlara. Umarım düşmüştür değerler sizin de sağlıkla atlatiriz bu surecleriBenim ağızdan kullandığım votaminleri dahi bıraktırdı sadece magnezyum kullanıyorum oda kasılmalarım çok olduğu için.karaciğer enzimleri en son 2 hafta önce 166 ve 79 du tabi 344 lerden düştü buralara .Bugün tekrar kan verdim daha sonuçlar çıkmadı ama düştüğünü umuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?