2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Aynen bakalım bizim hastane alıyormu her an nstye alırlar diye hazırlıklı gidiyim dedim para açısından

Karusel Doktora geldim şimdi Herşey yolunda bebeğim iyi ama tansiyonumu yüksek buldu İdrar testine bakacagiz Hayırlısıyla ona göre sezeryana alabiliriz dedi Bekletmeden.. Tansiyon yüzünden zaten riskli gebelikte ilk zamanlar alsa erken doğumu , şimdi en azından alması gerekirse sıkıntı olmayacak insallah.. 2600 olmuş kilosu..

Hemen şimdi mi alacaklar yani

Hemen şimdi mi alacaklar yani

Hayır hemen şimdi değil Tansiyon konusunda takipte kalacağım İdrar tahlili yaptırdık şimdi sonuclar temiz çıktı çok şükür Hareket ve tansiyon takibi verdi .. Eğer tansiyonunum yine yüksek çıkarsa sezeryana alacak.. Normal doğum bekleyecektik yoksa.. haftaya Çarşamba görüşeceğiz.. Bakalım zaman ne gösterecek..

benide saglık ocagından aradılar ben gelrim yarın dedım ama eşim gitme bi yere dio 5. katta otruorz asansor yok.çıkma bi onun için dedi hsatneye gdecegn gün onada gdersin dedi.Ne yapılacakmış saglık ocagnda bilgi verdıler mi

İnşallah kalabildiği yere kadar kalır canım ama hangisi hayırlıysa o olsun artık büyüdü zaten Tansiyonunu ne tetikliyor acaba?

Canım 35.haftada sağlık ocağı tüm kan idrar testlerini yapıyor.Rutin tarama filan yapıyor Benide bugün için çağırmıştı gittim.

Demir ilacı kullanann var mı beni de bugün sağlık ocağından aradılar David 3 vereyim gel de dedi hemşire kullanman gerekiyor dedi kendi Dr umda maltofer vermişti acaba onu da içsem bişey olur mu hemşire olmaz gel al dedi ama bilemedim ay...

Kan idrar tahlilidir bı de kalp atışına bakarlar herhlde başka bişey yapacaklarını sanmam cnm

Ben sağlık ocağına çağırdıklarında telefonda bilgilerimi söylüyorum gelmenize gerek yok diyor ebe. Hastalık var diye çok gelmenizi önermiyorum dedi son iki takibi telefondan hallettik ve takibimiz bitti dedi kadın sadece bebek doğduğunda mutlaka arayıp haber verin dedi aşılar için falanmış herhalde o da.

İnşallah kalabildiği yere kadar kalır canım ama hangisi hayırlıysa o olsun artık büyüdü zaten ☺ Tansiyonunu ne tetikliyor acaba?

Benim detaylı ultrasonda çıkmıştı zaten.. Gebelik zehirlenmesi sebebi.. En son baktığında doktor riskinde geçmiş dedi ilacı kestik.. iyi gidiyorduk ama .. Normalde çok daha erken bekleniyordu doğum .. Bugünlere geldik çok şükür.. Beslenmeye dikkat etmek gerekiyor tabi bide.. duygusal olarak ta dikkat etmek gerekli.. suyu yeterli içmek te..

36+6 da doktor çalişamaz raporu verir herhalde değil mi?37+0 pazara denk geliyo.37+1 de seminerin ilk günü.Başlamadan direkt raporu alip idareye atayım diyorum ama.37+1 de olur mu ki müdüre söylerim alinca atarim falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…