Ya kimdi Acemianneeee miydi dogumunu yazdi, sezeryanda bir igne uygulanmis aslinda ayni onun gibi biseBende video dogum hikayesi dinlerken yabancı kadınların nerdeyse hepsi 4.5 kg 5 kg. doguruyor ama epiduralle . Güle oynaya doğuruyolar . Turkiyede epidural hic yaygın değil. Nerdeyse kimse bilmiyor yada oyleece duymuş ve extra ücret talep ediliyormuş .
Ay bi dogursaydik hayirlisiylahareket noktasında emin degilim canım benımkı hareketlydi sabah ama sanki adet agrılarım arttı gbi ve kasılmam olmuo artık.arada belimede vuruo sancı bakalım neler olacak
Sagol canim Allah razi olsunya illaki heryerin bi eksik tarafıda artı tarafıda vardır.ben sizin hakkınzda yanlış düşünmüyorum
Verir ne zaman istersen o zaman veriyor doktorlar calisamazi36+6 da doktor çalişamaz raporu verir herhalde değil mi?37+0 pazara denk geliyo.37+1 de seminerin ilk günü.Başlamadan direkt raporu alip idareye atayım diyorum ama.37+1 de olur mu ki müdüre söylerim alinca atarim falan
Canim sanki biri daha yapmisti ama unuttum kim oldugunu yaKizlar selam, benden sonra dogum yapan oldu mu
Bende tam tersini yazmistim bi ara sizin icin turkiyeyi cok övuyorsaniz buyrun gelin niye avrupadasiniz diyeSagol canim Allah razi olsun
Gercektende amacim hava atmak veya turkiyeyi kucumsemek asla degil
Benim teyzem turkiyede hemsire bise olsa doktorumdan once ona danisiyorum bilgi alip doktora gittigimde ben diyorum bundan dolayi olabilirmi diye doktorda aaa evet olabilir diyodusun yani koskoca doktor hemsirenin bildigi bilgiye sahip degil
O zaman hepsine dikkat edeceksin annesiBenim detaylı ultrasonda çıkmıştı zaten.. Gebelik zehirlenmesi sebebi.. En son baktığında doktor riskinde geçmiş dedi ilacı kestik.. iyi gidiyorduk ama .. Normalde çok daha erken bekleniyordu doğum .. Bugünlere geldik çok şükür.. Beslenmeye dikkat etmek gerekiyor tabi bide.. duygusal olarak ta dikkat etmek gerekli.. suyu yeterli içmek te..
Ya bende de oluyor mide bulantısı bu ara normal mi acaba iştahım falan da gitti resmenAy bi dogursaydik hayirlisiyla
Bide 8ay boyunca midem bulanmadi neredeyse, ama son ayimda mide bulantilarim oluyo sabahlari iyimi
O zaman hepsine dikkat edeceksin annesi ☺
Tamamdır haber veririmHepsine dikkat edecegim, Bakalım nasıl olacak..Sıra sendeyarın randevun vardı bakalım haberlerini bekliyorum ❣❣❣❣
beni de salgın olduktan sonra hiç gelme dediler de bu sefer çağırdı tahlil yapılacak diye çağırdı kiloyu falan telefonla soruyordu normaldeBen sağlık ocağına çağırdıklarında telefonda bilgilerimi söylüyorum gelmenize gerek yok diyor ebe. Hastalık var diye çok gelmenizi önermiyorum dedi son iki takibi telefondan hallettik ve takibimiz bitti dedi kadın sadece bebek doğduğunda mutlaka arayıp haber verin dedi aşılar için falanmış herhalde o da.
Pofffff ya iptal oldu başlayacam devletin düzenine vala kafalarına göre randevu iptal ediyorlar bı kaçıncı oldu yeminle randevuya 3 gün kala iptal edilir mi doktorumun çalışma takvimi zorunlu olarak değişmişmis ben napim şu saatten sonraAz kalmis sabret, onceleri bukadar iple cekmezdim ama son 2 rdvudur 4gozle bekler oldum inanki
Ya soyle bisede olabilir benim konusma tarzim belki yanlistir, turkiyedeki insanlar gibi kelimelerimi itinayla secemiyorum belki buda dil sorunu. Ama ben kimseye kirgin veya kizgin degilim. Buradaki herkesi kafamda sevimli hamis anneler olarak canlandiriyorumBende tam tersini yazmistim bi ara sizin icin turkiyeyi cok övuyorsaniz buyrun gelin niye avrupadasiniz diyeo arkadasin yaptigi yorumu bulamadim ona da yazardim ama okur galiba ,hormonlardan olsa galiba bazen parliyoruz
bi kaç gün benimde bulandı.diğer hamileliğimdede son haftamda 35. hafta sürekli kusmuştum.Ay bi dogursaydik hayirlisiyla
Bide 8ay boyunca midem bulanmadi neredeyse, ama son ayimda mide bulantilarim oluyo sabahlari iyimi
Aynen bendede istah yok fazlaYa bende de oluyor mide bulantısı bu ara normal mi acaba iştahım falan da gitti resmen
Ooow cok kotu olmus canim ya uzuldum, peki ayni hastaneden baska bir doktora gorunsen bu arada olmazmi? Hani dosyalar bilgisayardan isleniyorsa hastanedeki butun doktorlar gorebilir. Benim basima bir kez gelmisti bende baska doktora gitmek zorunda kaldim. Ama dosyamdaki herseyi gorup biliyodu zatenCandysisters canım alıntı çıkmamış çok zorlanmazsan git yine de bence
beni de salgın olduktan sonra hiç gelme dediler de bu sefer çağırdı tahlil yapılacak diye çağırdı kiloyu falan telefonla soruyordu normalde
Pofffff ya iptal oldu başlayacam devletin düzenine vala kafalarına göre randevu iptal ediyorlar bı kaçıncı oldu yeminle randevuya 3 gün kala iptal edilir mi doktorumun çalışma takvimi zorunlu olarak değişmişmis ben napim şu saatten sonrabaşka randevu yok en yakın taaaa 26 sina veriyorlar
Kusmayi birtek seker yuklemesinde yasadim, cok nadirde olsa baslarda bulantim oldu ama kusmadim hic. Simdi sabahlari midem bulaniyo, gecen gun namazda kusacaktim nerdeysebi kaç gün benimde bulandı.diğer hamileliğimdede son haftamda 35. hafta sürekli kusmuştum.
Ben sağlık ocağına çağırdıklarında telefonda bilgilerimi söylüyorum gelmenize gerek yok diyor ebe. Hastalık var diye çok gelmenizi önermiyorum dedi son iki takibi telefondan hallettik ve takibimiz bitti dedi kadın sadece bebek doğduğunda mutlaka arayıp haber verin dedi aşılar için falanmış herhalde o da.
Benim hazirana alındı doğum kalan arkadaslara iyi şanslarbebeğinin doğum günü 4 temmuz 2020 olan tüm annelerimizin kimlik göstermeleri durumunda üyelikleri pro olacaktır.
söz ağızdan bir kez çıkar...
Valla normal doğumda artık nadir bı olaya döndü yok 3500 kg geçerse risk almayız diyorlar artikBende video dogum hikayesi dinlerken yabancı kadınların nerdeyse hepsi 4.5 kg 5 kg. doguruyor ama epiduralle . Güle oynaya doğuruyolar . Turkiyede epidural hic yaygın değil. Nerdeyse kimse bilmiyor yada oyleece duymuş ve extra ücret talep ediliyormuş .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?