2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ya kimdi Acemianneeee miydi dogumunu yazdi, sezeryanda bir igne uygulanmis aslinda ayni onun gibi bise
Tek fark sezeryanda vurulan igne (adini unuttum ya soylemisti Acemianneeee ama aklimda kalmadi) bir kez vuruluyo ama epidural sirtinda kalan bise oluyo oradan dozajini arttirabilir anestezist. Yani sistem ayni aslinda belkide epidural cok yaygin olmadigi icin teklif edilmiyodur bilmiyorum inanki canim

hareket noktasında emin degilim canım benımkı hareketlydi sabah ama sanki adet agrılarım arttı gbi ve kasılmam olmuo artık.arada belimede vuruo sancı bakalım neler olacak
Ay bi dogursaydik hayirlisiyla
Bide 8ay boyunca midem bulanmadi neredeyse, ama son ayimda mide bulantilarim oluyo sabahlari iyimi

ya illaki heryerin bi eksik tarafıda artı tarafıda vardır.ben sizin hakkınzda yanlış düşünmüyorum
Sagol canim Allah razi olsun
Gercektende amacim hava atmak veya turkiyeyi kucumsemek asla degil
Benim teyzem turkiyede hemsire bise olsa doktorumdan once ona danisiyorum bilgi alip doktora gittigimde ben diyorum bundan dolayi olabilirmi diye doktorda aaa evet olabilir diyo dusun yani koskoca doktor hemsirenin bildigi bilgiye sahip degil

Bende tam tersini yazmistim bi ara sizin icin turkiyeyi cok övuyorsaniz buyrun gelin niye avrupadasiniz diyeo arkadasin yaptigi yorumu bulamadim ona da yazardim ama okur galiba ,hormonlardan olsa galiba bazen parliyoruz

O zaman hepsine dikkat edeceksin annesi

Candysisters canım alıntı çıkmamış çok zorlanmazsan git yine de bence
beni de salgın olduktan sonra hiç gelme dediler de bu sefer çağırdı tahlil yapılacak diye çağırdı kiloyu falan telefonla soruyordu normalde
Az kalmis sabret, onceleri bukadar iple cekmezdim ama son 2 rdvudur 4gozle bekler oldum inanki
Pofffff ya iptal oldu başlayacam devletin düzenine vala kafalarına göre randevu iptal ediyorlar bı kaçıncı oldu yeminle randevuya 3 gün kala iptal edilir mi doktorumun çalışma takvimi zorunlu olarak değişmişmis ben napim şu saatten sonra başka randevu yok en yakın taaaa 26 sina veriyorlar

Bende tam tersini yazmistim bi ara sizin icin turkiyeyi cok övuyorsaniz buyrun gelin niye avrupadasiniz diyeo arkadasin yaptigi yorumu bulamadim ona da yazardim ama okur galiba ,hormonlardan olsa galiba bazen parliyoruz
Ya soyle bisede olabilir benim konusma tarzim belki yanlistir, turkiyedeki insanlar gibi kelimelerimi itinayla secemiyorum belki buda dil sorunu. Ama ben kimseye kirgin veya kizgin degilim. Buradaki herkesi kafamda sevimli hamis anneler olarak canlandiriyorum
Yeri geliyo bi parliyoz yeri geliyo melek oluyoz
Hos gormeliyiz birbirimizi
Ama kimse beni turkiyeyi kucumseyen ukala, avrupa duskunu diye algilasinn istemem
Ya aksine bu konuda sayfalar dolusu yazabilirim
Ama burasi yeri degilki hamis hamis duralim surda

Ooow cok kotu olmus canim ya uzuldum, peki ayni hastaneden baska bir doktora gorunsen bu arada olmazmi? Hani dosyalar bilgisayardan isleniyorsa hastanedeki butun doktorlar gorebilir. Benim basima bir kez gelmisti bende baska doktora gitmek zorunda kaldim. Ama dosyamdaki herseyi gorup biliyodu zaten
Sende oyle yapsan olmazmi

bi kaç gün benimde bulandı.diğer hamileliğimdede son haftamda 35. hafta sürekli kusmuştum.
Kusmayi birtek seker yuklemesinde yasadim, cok nadirde olsa baslarda bulantim oldu ama kusmadim hic. Simdi sabahlari midem bulaniyo, gecen gun namazda kusacaktim nerdeyse
Ay ne tuhaflastik yaa

Beni de hemşire 2 seferdir arıyor telde bilgi veriyorum. Bi sonraki bebeğin topuk kanı için çağırdı.

[
bebeğinin doğum günü 4 temmuz 2020 olan tüm annelerimizin kimlik göstermeleri durumunda üyelikleri pro olacaktır.

söz ağızdan bir kez çıkar...
Benim hazirana alındı doğum kalan arkadaslara iyi şanslar

Valla normal doğumda artık nadir bı olaya döndü yok 3500 kg geçerse risk almayız diyorlar artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…