- 8 Kasım 2019
- 1.577
- 1.737
- 133
Doğduğunda bir hafta sonra gel topuk kanı alnicak dedi bana da hemsireBen sağlık ocağına çağırdıklarında telefonda bilgilerimi söylüyorum gelmenize gerek yok diyor ebe. Hastalık var diye çok gelmenizi önermiyorum dedi son iki takibi telefondan hallettik ve takibimiz bitti dedi kadın sadece bebek doğduğunda mutlaka arayıp haber verin dedi aşılar için falanmış herhalde o da.
Benimde haziran olduğu kesinleşti ama yinede buraya bakmadan duramıyorum. Doğum yapanlar oldu mu diye bakıyorum[
Benim hazirana alındı doğum kalan arkadaslara iyi şanslar
İki ülkede de yasamissaniz karşılaştırma yapmak en doğal hakkınız insan elinde olmadan yapiyo bence bu kadar açıklama yapmanıza bile gerek yok ben bile yasamadigim sadece sık sık gezilerde bulunduğum kaldığım için ister istemez bazı şeyleri kiyasliyorum ki siz yaşıyorsunuz ordaYa soyle bisede olabilir benim konusma tarzim belki yanlistir, turkiyedeki insanlar gibi kelimelerimi itinayla secemiyorum belki buda dil sorunu. Ama ben kimseye kirgin veya kizgin degilim. Buradaki herkesi kafamda sevimli hamis anneler olarak canlandiriyorum
Yeri geliyo bi parliyoz yeri geliyo melek oluyoz
Hos gormeliyiz birbirimizi
Ama kimse beni turkiyeyi kucumseyen ukala, avrupa duskunu diye algilasinn istemem
Ya aksine bu konuda sayfalar dolusu yazabilirim
Ama burasi yeri degilki hamis hamis duralim surda
İlk göz ağrılarım buradaki arkadaşlarım bırakamam merak ederim kız sizleriBenimde haziran olduğu kesinleşti ama yinede buraya bakmadan duramıyorum. Doğum yapanlar oldu mu diye bakıyorum
yok kuzum ya öyle bı zamanda iptal bilgisi verdiler ki randevular hep bitmişOoow cok kotu olmus canim ya uzuldum, peki ayni hastaneden baska bir doktora gorunsen bu arada olmazmi? Hani dosyalar bilgisayardan isleniyorsa hastanedeki butun doktorlar gorebilir. Benim basima bir kez gelmisti bende baska doktora gitmek zorunda kaldim. Ama dosyamdaki herseyi gorup biliyodu zaten
Sende oyle yapsan olmazmi
yatak en rahatı geliyor bana sanırım yaSize de uyumak için kanepeler daha rahat gelmeye başladı mi
Konu uzun aslinda ama ben girmek istemiyorum, konusmayi seven biri olarak girersem cikmam zor olurİki ülkede de yasamissaniz karşılaştırma yapmak en doğal hakkınız insan elinde olmadan yapiyo bence bu kadar açıklama yapmanıza bile gerek yok ben bile yasamadigim sadece sık sık gezilerde bulunduğum kaldığım için ister istemez bazı şeyleri kiyasliyorum ki siz yaşıyorsunuz orda
yok kuzum ya öyle bı zamanda iptal bilgisi verdiler ki randevular hep bitmiş
yatak en rahatı geliyor bana sanırım ya
Sanırım öyle bir şey . Anestezide önemli tabi .Ya kimdi Acemianneeee miydi dogumunu yazdi, sezeryanda bir igne uygulanmis aslinda ayni onun gibi bise
Tek fark sezeryanda vurulan igne (adini unuttum ya soylemisti Acemianneeee ama aklimda kalmadi) bir kez vuruluyo ama epidural sirtinda kalan bise oluyo oradan dozajini arttirabilir anestezist. Yani sistem ayni aslinda belkide epidural cok yaygin olmadigi icin teklif edilmiyodur bilmiyorum inanki canim
Valla normal doğumda artık nadir bı olaya döndü yok 3500 kg geçerse risk almayız diyorlar artik
Sezeryanda ek ücret aliniyomus diye duydumSanırım öyle bir şey . Anestezide önemli tabi .her yerde farklı faŕklı
Aynen ya . Imzada attiriyolarmis bir şey olursa diye . Ben anlamdım işlerine mi öyle geliyor . Ben tedirgin oluyorum şu sıralar böyle dedikleri için .
geçmiş olsun cnm tansiyonun kaç cıktı ki yüksek buldu doktorun?Hayır hemen şimdi değilTansiyon konusunda takipte kalacağım İdrar tahlili yaptırdık şimdi sonuclar temiz çıktı çok şükür Hareket ve tansiyon takibi verdi .. Eğer tansiyonunum yine yüksek çıkarsa sezeryana alacak.. Normal doğum bekleyecektik yoksa.. haftaya Çarşamba görüşeceğiz.. Bakalım zaman ne gösterecek..
Çok geö canım bu haftalarda o kadar geç tarihe kalma bence özele gitsen bir seferlik@EFfatmagul canım alıntı çıkmamış çok zorlanmazsan git yine de bence
beni de salgın olduktan sonra hiç gelme dediler de bu sefer çağırdı tahlil yapılacak diye çağırdı kiloyu falan telefonla soruyordu normalde
Pofffff ya iptal oldu başlayacam devletin düzenine vala kafalarına göre randevu iptal ediyorlar bı kaçıncı oldu yeminle randevuya 3 gün kala iptal edilir mi doktorumun çalışma takvimi zorunlu olarak değişmişmis ben napim şu saatten sonrabaşka randevu yok en yakın taaaa 26 sina veriyorlar
Sıcaklardan mı acabaAynen bendede istah yok fazla
Cok sukur ulastim gelecegim yere ayaklarimi uzatarak 2 saat 2 saat yatarak 1 saatte oturarak geldim bu sure zarfinda 5 kere 30 snlik kasilmalarim oldu tek onun disinda iyi geldimBizde gittiğimiz yerde kalacak bir otel bulamadığımız için bende gitmekten vazgeçtim.aynı gün 3 saat gidip 3 saat gelmeyi göze alamadı.bence sürekli yatarak değilde bir saat yatarak sonra bir 10 dk mola 1 saat oturarak yine 10 dk mola vererek git.kan akışını etkilememiş olursun.bende gitseydim böyle yapmayı düşünüyordum.
hadi hayırlı olsun cnm sağlıkla al kucağına inş (haziran da kaçıncı hafta da doğmuş olucak ? )[
Benim hazirana alındı doğum kalan arkadaslara iyi şanslar
25 haziranda 39 haftalik oluyohadi hayırlı olsun cnm sağlıkla al kucağına inş (haziran da kaçıncı hafta da doğmuş olucak ? )
Bilmiyorum belki de öyle yapicazSen ozelden birisine gitsen bir kereye mahsus odami olmaz
Amac icin rahatlasin
Ben uzanırken yatakta dönerken çit çıt diye takirtilar duyuyorum ama vajina girişinden geliyo gibi geliyo eskiden kaburgalarima doğru vururdu şimdi nerdeyse göbek hizamda ayaklarıKizlar benim bebegimde yattigimda kaburgalarimi kiracak resmen cok canimi acitiyor ya bildiginiz icimden o takirtilari hissediyorum sanki takiliyor kaburgami iteliyor gibi yapiyo boyle olan var mi?
39 hafta gayet iyi inşallah az kaldı25 haziranda 39 haftalik oluyo
Yarın kontrolüm var keşke doktor bir an önce alalım problem olmaz dese39 hafta gayet iyi inşallah az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?