2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Doğduğunda bir hafta sonra gel topuk kanı alnicak dedi bana da hemsire

İki ülkede de yasamissaniz karşılaştırma yapmak en doğal hakkınız insan elinde olmadan yapiyo bence bu kadar açıklama yapmanıza bile gerek yok ben bile yasamadigim sadece sık sık gezilerde bulunduğum kaldığım için ister istemez bazı şeyleri kiyasliyorum ki siz yaşıyorsunuz orda

Benimde haziran olduğu kesinleşti ama yinede buraya bakmadan duramıyorum. Doğum yapanlar oldu mu diye bakıyorum
İlk göz ağrılarım buradaki arkadaşlarım bırakamam merak ederim kız sizleri senin ne zamandi tarih olarak

yok kuzum ya öyle bı zamanda iptal bilgisi verdiler ki randevular hep bitmiş
Size de uyumak için kanepeler daha rahat gelmeye başladı mi
yatak en rahatı geliyor bana sanırım ya

Konu uzun aslinda ama ben girmek istemiyorum, konusmayi seven biri olarak girersem cikmam zor olur
Hemde bu konu burada yeri degil. Yani topik de hamileligimizi bebislerimizi konusuyoruz, deneyim, tecrubelerimizi Paylasiyoruz kimse skmak istemiyorum bu konuyla :)

Sanırım öyle bir şey . Anestezide önemli tabi . her yerde farklı faŕklı

Valla normal doğumda artık nadir bı olaya döndü yok 3500 kg geçerse risk almayız diyorlar artik

Aynen ya . Imzada attiriyolarmis bir şey olursa diye . Ben anlamdım işlerine mi öyle geliyor . Ben tedirgin oluyorum şu sıralar böyle dedikleri için .

Sezeryanda ek ücret aliniyomus diye duydum normalde sezeryan daha riskli bir işlem bildiğin ameliyat diye geçiyor ama işte

geçmiş olsun cnm tansiyonun kaç cıktı ki yüksek buldu doktorun?

Çok geö canım bu haftalarda o kadar geç tarihe kalma bence özele gitsen bir seferlik

Cok sukur ulastim gelecegim yere ayaklarimi uzatarak 2 saat 2 saat yatarak 1 saatte oturarak geldim bu sure zarfinda 5 kere 30 snlik kasilmalarim oldu tek onun disinda iyi geldim dogumumu memleketimde ailemin yakininda yapacagim icin cok mutluyum. Koronadan dolayi cok endiseliydim elhamdulillah bugunlere gelebildik insallah hersey daha cok ve hizli bisekilde duzelir

Kizlar benim bebegimde yattigimda kaburgalarimi kiracak resmen cok canimi acitiyor ya bildiginiz icimden o takirtilari hissediyorum sanki takiliyor kaburgami iteliyor gibi yapiyo boyle olan var mi?

Kizlar benim bebegimde yattigimda kaburgalarimi kiracak resmen cok canimi acitiyor ya bildiginiz icimden o takirtilari hissediyorum sanki takiliyor kaburgami iteliyor gibi yapiyo boyle olan var mi?
Ben uzanırken yatakta dönerken çit çıt diye takirtilar duyuyorum ama vajina girişinden geliyo gibi geliyo eskiden kaburgalarima doğru vururdu şimdi nerdeyse göbek hizamda ayakları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…