2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kizlar vucudumdaki ödemi anlatamam ayaklarım o kadar sis ki aciyoo 38 numara giyen ben 50 numara olmuş olabilir şakası bi yana da canim aciyo artık ayaklarımı uzatıyorum yastık alıyorum altına ama yok ise yaramiyo bu kadar ödemi olan var mi

Ne sezaryen istiyorum ne epidral ne spinal ne normal hepsinden korktum nasıl çıkacak bu bebek sezaryen yapan aman sezaryen yapma normal doğum yapan aman sezaryen daha kolay sancı zor vs vs etrafımdaki herkesin doğumları kötü anılarla dolu anlatıp duruyorlar ben ne halt edeceğimi şaşırdım

Ben uzanırken yatakta dönerken çit çıt diye takirtilar duyuyorum ama vajina girişinden geliyo gibi geliyo eskiden kaburgalarima doğru vururdu şimdi nerdeyse göbek hizamda ayakları
Uzaninca yukari cikiyor benim. Ama ayakta iken bildigin capraz duruyo ve gobegimin hizasinda aynen

Tamam canım ne kadar bir ücreti oluyor acaba genelde
Bende İstanbul 60 TL veriyorum muayeneye ek nst için
Kusmayi birtek seker yuklemesinde yasadim, cok nadirde olsa baslarda bulantim oldu ama kusmadim hic. Simdi sabahlari midem bulaniyo, gecen gun namazda kusacaktim nerdeyse
Ay ne tuhaflastik yaa
Benimde mide yanmalarım arttı iyice ya
Canım sürekli tansiyon takibi yap yüzünde şişme yoksa sıkıntı yoktur diye biliyorum

Bence kimseyi dinleme herkeste farklı çünkü bu olay kafan rahatken rahatsız oluyor kendin araştır dilediğine göre Bana kötü hikayelerini anlatanlara kızıyorum artık dost mu düşman mı yani

Ya boyle patavatsizlara yapmak istedigim hamile kadina denecek seymi bu
Canim korkma ya oyle yada boyle doguracaz
Ben epidural yaptim ilkinde cok sukur cok iyi bi dogum oldu
Ikincisindede oyle dusunuyorum insallah

Herkesin doğum hikayesi kendine canım hiç korkma bana göre normal kolaydır sana göre sezeryan bu bizim vücudumuzla alakalı fazla düşünüp de stres yapma ayrıca bebiş nasıl gelmek istiyorsa öyle olacak elbet ben ilkini normal yaptım suni sancıya herkes çok berbat vs der hiçte öyle değildi çok rahat bı doğumum olmuştu nasip bu işler güzel düşün güzel olsun

Ben uzanırken yatakta dönerken çit çıt diye takirtilar duyuyorum ama vajina girişinden geliyo gibi geliyo eskiden kaburgalarima doğru vururdu şimdi nerdeyse göbek hizamda ayakları
o çıt çıtları bende duyuyorum benımde göbek hizamda ama kasıklarımdan gelıo gbı ses

Selam benimde kasıklarımda geldiğine eminim ogrenirsen yazar misin... 25 hazirana ne kaldı keşke benimde belli olsa.. belirsizlik daha zor..

Ya arkadaşlar tansiyonum 14 10u bile gördü doktor hala 15 falan kursa müdahale ederiz diyor normal tansiyonum 10a 6 idi

Benimde aynı şekilde.. idrar testi yapıldımi?? Sonuçlar nasıldı.. Bana da takip verildi 14lu olursa yine gel dedi.. çok su içmeye başlayın.. Hamur işini azaltın.. Kendinizi asla yormayin Mazallah.. Ayakları uzatıp Dinlenelim bakalım..

Yarın unutmazsan sorayım doktora ama benim doktoru bilenleriniz biliyo ne desem normalllllll diyo ayaklarım resmen 50 numara oldu ona da normal der

Yarın unutmazsan sorayım doktora ama benim doktoru bilenleriniz biliyo ne desem normalllllll diyo ayaklarım resmen 50 numara oldu ona da normal der

Biliyorum canım Ayakların ödem yapması normal artık sanıyorum ama çok çok çok fazlaysa sende bı tansiyona baktır Yarın kendisi bakar zaten..

genelde kasılsıgında öyle oluyor ama senin normaldemı oldu.bende şimdi uyandım herzamanki gbi sancıyla zorla tuvalete atabıldım kendımı karnım küçülmüş gbi bi tarafa toplanmış çok komik görünüodu
bi gün sabah bi uyanacam yanımda bebek doguracam farketmeyecem bile bu kadar sancıyı beklermı bi insan ya çok sıkışıyorum oda sancı yapıo

Bilmiyorum ki kasıldım mı ama çok komik gözüküyordu benim bacağıma kramp giriyor geceden beri iki kez oldu
bı uyusak uyansak doğurmuş olsak güzel olurdu ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…