- 8 Kasım 2019
- 1.577
- 1.737
- 133
Aynen ya hepsinden korkuyor insanSezeryanda ek ücret aliniyomus diye duydumnormalde sezeryan daha riskli bir işlem bildiğin ameliyat diye geçiyor ama işte
Uzaninca yukari cikiyor benim. Ama ayakta iken bildigin capraz duruyo ve gobegimin hizasinda aynenBen uzanırken yatakta dönerken çit çıt diye takirtilar duyuyorum ama vajina girişinden geliyo gibi geliyo eskiden kaburgalarima doğru vururdu şimdi nerdeyse göbek hizamda ayakları
Bende İstanbul 60 TL veriyorum muayeneye ek nst içinTamam canım ne kadar bir ücreti oluyor acaba genelde
Benimde mide yanmalarım arttı iyice yaKusmayi birtek seker yuklemesinde yasadim, cok nadirde olsa baslarda bulantim oldu ama kusmadim hic. Simdi sabahlari midem bulaniyo, gecen gun namazda kusacaktim nerdeyse
Ay ne tuhaflastik yaa
Canım sürekli tansiyon takibi yap yüzünde şişme yoksa sıkıntı yoktur diye biliyorumKizlar vucudumdaki ödemi anlatamam ayaklarım o kadar sis ki aciyoo 38 numara giyen ben 50 numara olmuş olabilirşakası bi yana da canim aciyo artık ayaklarımı uzatıyorum yastık alıyorum altına ama yok ise yaramiyo bu kadar ödemi olan var mi
Bence kimseyi dinleme herkeste farklı çünkü bu olay kafan rahatken rahatsız oluyor kendin araştır dilediğine göreNe sezaryen istiyorum ne epidral ne spinal ne normal hepsinden korktum nasıl çıkacak bu bebek sezaryen yapan aman sezaryen yapma normal doğum yapan aman sezaryen daha kolay sancı zor vs vs etrafımdaki herkesin doğumları kötü anılarla dolu anlatıp duruyorlar ben ne halt edeceğimi şaşırdım
13/9geçmiş olsun cnm tansiyonun kaç cıktı ki yüksek buldu doktorun?
Yok canim burasi daha sicak degilSıcaklardan mı acaba
Ya boyle patavatsizlara yapmak istedigimNe sezaryen istiyorum ne epidral ne spinal ne normal hepsinden korktum nasıl çıkacak bu bebek sezaryen yapan aman sezaryen yapma normal doğum yapan aman sezaryen daha kolay sancı zor vs vs etrafımdaki herkesin doğumları kötü anılarla dolu anlatıp duruyorlar ben ne halt edeceğimi şaşırdım
Herkesin doğum hikayesi kendine canım hiç korkma bana göre normal kolaydır sana göre sezeryan bu bizim vücudumuzla alakalı fazla düşünüp de stres yapma ayrıca bebiş nasıl gelmek istiyorsa öyle olacak elbet ben ilkini normal yaptım suni sancıya herkes çok berbat vs der hiçte öyle değildi çok rahat bı doğumum olmuştu nasip bu işler güzel düşün güzel olsunNe sezaryen istiyorum ne epidral ne spinal ne normal hepsinden korktum nasıl çıkacak bu bebek sezaryen yapan aman sezaryen yapma normal doğum yapan aman sezaryen daha kolay sancı zor vs vs etrafımdaki herkesin doğumları kötü anılarla dolu anlatıp duruyorlar ben ne halt edeceğimi şaşırdım
o çıt çıtları bende duyuyorum benımde göbek hizamda ama kasıklarımdan gelıo gbı sesBen uzanırken yatakta dönerken çit çıt diye takirtilar duyuyorum ama vajina girişinden geliyo gibi geliyo eskiden kaburgalarima doğru vururdu şimdi nerdeyse göbek hizamda ayakları
Aynı benimde öyle işte ne acabao çıt çıtları bende duyuyorum benımde göbek hizamda ama kasıklarımdan gelıo gbı ses
Selam benimde kasıklarımda geldiğine eminim ogrenirsen yazar misin... 25 hazirana ne kaldıBen uzanırken yatakta dönerken çit çıt diye takirtilar duyuyorum ama vajina girişinden geliyo gibi geliyo eskiden kaburgalarima doğru vururdu şimdi nerdeyse göbek hizamda ayakları
Ya arkadaşlar tansiyonum 14 10u bile gördü doktor hala 15 falan kursa müdahale ederiz diyor normal tansiyonum 10a 6 idi
Yarın unutmazsan sorayım doktora ama benim doktoru bilenleriniz biliyo ne desem normalllllll diyoSelam benimde kasıklarımda geldiğine eminim ogrenirsen yazar misin... 25 hazirana ne kaldıkeşke benimde belli olsa.. belirsizlik daha zor..
Benimde aynı şekilde.. idrar testi yapıldımi?? Sonuçlar nasıldı.. Bana da takip verildi 14lu olursa yine gel dedi.. çok su içmeye başlayın.. Hamur işini azaltın.. Kendinizi asla yormayin Mazallah.. Ayakları uzatıp Dinlenelim bakalım..
Bacım senin doktora anormal gelen birşey olursa topluca şaşıracazYarın unutmazsan sorayım doktora ama benim doktoru bilenleriniz biliyo ne desem normalllllll diyoayaklarım resmen 50 numara oldu ona da normal der
Yarın unutmazsan sorayım doktora ama benim doktoru bilenleriniz biliyo ne desem normalllllll diyoayaklarım resmen 50 numara oldu ona da normal der
genelde kasılsıgında öyle oluyor ama senin normaldemı oldu.bende şimdi uyandım herzamanki gbi sancıyla zorla tuvalete atabıldım kendımı karnım küçülmüş gbi bi tarafa toplanmış çok komik görünüoduBenim oğlan demin öyle bı yatmış ki şaka gibi karnımın sağ tarafı tamamen inmiş solu kocaman devirmiş kıçını o tarafa toplanmışay çok komik görünüyordu karnım düzelmedi baya bı dedim eyvah böyle kalcaksa. neyseki fikrini değiştirdi herhlde
Bilmiyorum ki kasıldım mıgenelde kasılsıgında öyle oluyor ama senin normaldemı oldu.bende şimdi uyandım herzamanki gbi sancıyla zorla tuvalete atabıldım kendımı karnım küçülmüş gbi bi tarafa toplanmış çok komik görünüodu
bi gün sabah bi uyanacam yanımda bebek doguracam farketmeyecem bilebu kadar sancıyı beklermı bi insan ya çok sıkışıyorum oda sancı yapıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?