- 25 Temmuz 2019
- 139
- 310
- 33
- 34
Günaydın canım amin insAllahGünaydın hanımlar ağrısız sızısız bir günümüz olsun inşallah
Aynı benimde öyle işte ne acaba
Benimkide bazen öyle duruyor çok komik oluyorBenim oğlan demin öyle bı yatmış ki şaka gibi karnımın sağ tarafı tamamen inmiş solu kocaman devirmiş kıçını o tarafa toplanmışay çok komik görünüyordu karnım düzelmedi baya bı dedim eyvah böyle kalcaksa. neyseki fikrini değiştirdi herhlde
benım de kaburgalara vuruyor oraya dayıyor bazen batıyo gıbı oluyor kaburga kemıklerımKizlar benim bebegimde yattigimda kaburgalarimi kiracak resmen cok canimi acitiyor ya bildiginiz icimden o takirtilari hissediyorum sanki takiliyor kaburgami iteliyor gibi yapiyo boyle olan var mi?
Senden iki gün önceİlk göz ağrılarım buradaki arkadaşlarım bırakamam merak ederim kız sizlerisenin ne zamandi tarih olarak
Cnm devlete gidiyosun galiba bende 1 kere gittim 2 randevu alamıyrm@EFfatmagul canım alıntı çıkmamış çok zorlanmazsan git yine de bence
beni de salgın olduktan sonra hiç gelme dediler de bu sefer çağırdı tahlil yapılacak diye çağırdı kiloyu falan telefonla soruyordu normalde
Pofffff ya iptal oldu başlayacam devletin düzenine vala kafalarına göre randevu iptal ediyorlar bı kaçıncı oldu yeminle randevuya 3 gün kala iptal edilir mi doktorumun çalışma takvimi zorunlu olarak değişmişmis ben napim şu saatten sonrabaşka randevu yok en yakın taaaa 26 sina veriyorlar
Senden iki gün önce23 Haziran inşallah
Aynı hislerle doluyum dün eşime keşke üçüncü bir yol olsa diyodumNe sezaryen istiyorum ne epidral ne spinal ne normal hepsinden korktum nasıl çıkacak bu bebek sezaryen yapan aman sezaryen yapma normal doğum yapan aman sezaryen daha kolay sancı zor vs vs etrafımdaki herkesin doğumları kötü anılarla dolu anlatıp duruyorlar ben ne halt edeceğimi şaşırdım
Benim de son 1 haftadır şişliği belli oluyo. Ayakları 2 yastık üstüne koyup sağa sola hareket ettirerek durunca az da olsa işe yarıyo.Kizlar vucudumdaki ödemi anlatamam ayaklarım o kadar sis ki aciyoo 38 numara giyen ben 50 numara olmuş olabilirşakası bi yana da canim aciyo artık ayaklarımı uzatıyorum yastık alıyorum altına ama yok ise yaramiyo bu kadar ödemi olan var mi
Bende bilmiyorum hazır mıyımAaa belli oldu mu Hadi hayırlısı olsun inşallah ♥ Hazır hissediyor musunuz kendinizi
Ben gibi pinpirikli bı insana böylesi denk geldiBacım senin doktora anormal gelen birşey olursa topluca şaşıracaz
Bende bilmiyorum hazır mıyımdoğduklarında anlayacağum sanırım
Normalde kanunen raporumuzun bitmesi gereken 37 hafta daha fazla yada az calisabilir raporu alamiyoruz. Ben raporla ilgili gorustugumde bana raporlarin üzerinde bulunan tarih te resmi olarak bana 13/06/2020 yazmışlar mesela izne ciktigimi gosteriyormus İkinci bir Çalışamaz raporuna ihtiyaç olmadığı söylediler.. Bide doğum gerçekleştiğinde rapor verilecek.. Size en sağlıklı bilgi için rapor aldığınız kurumu arayın.. Sağlıklı bilgi versinler... Ona göre gerek olursa tekrar gider rapor alırsınızArkadaşlar kafama takılan bir mevzu var size sorayım.Çalişabilir raporunu 32+4 de ancak alabildik sokağa cıkma yasağı randevu bul vs.Şimdi 37. Haftamda çalişamaz alacağim haliyle.Ama bu sefer tam gününde gidip alsak bile 37 den önce almişim gibi görünecek.Daha geç de alamam öğretmenlerin seminerleri başlayacak biliyorsunuz.Sorun yok yere doğum sonrasina aktaracağim izinden 4 gün ya da bir hafta yanmiş olacak.Seminerler olmasa 37+4 de gider 37+0 miş gibi alirrim raporu ama seminer için almam gerek bekleyemem.Ama yok yere aktaracağim gün de yansin istemiyorum hoş öğretmenler doğum öncesini aktarabilecek mi onu da tam öğrenemedik ya.Sizce ne yapmaliyim?
Ben gibi pinpirikli bı insana böylesi denk geldiadam bağımlılık yaptı her gittiğimde sinirden guluyom
Şunu demek istiyorum siz gibi başka bir arkadaşima da 37 de rapor vermiyoruz doğumda vereceğiz demişler.Arkadasımda idaresine bildirmiş ben 37. Haftama girdim diye.Şimdi benim doktor da bana rapor vermezse ben de idareme öyle bildireceğim ama seminerlere gitmeyeceğim sorun olmaz mi acaba?Aynı durumdayım Valla.. ama düşünüyorum Sen koca 9 ay bu bebeği karnında besledin, Şimdi kucağında bakmak daha kolay olmali diye telkin ediyorumyaparız ya Allah'ın izniyle..
Normalde kanunen raporumuzun bitmesi gereken 37 hafta daha fazla yada az calisabilir raporu alamiyoruz. Ben raporla ilgili gorustugumde bana raporlarin üzerinde bulunan tarih te resmi olarak bana 13/06/2020 yazmışlar mesela izne ciktigimi gosteriyormus İkinci bir Çalışamaz raporuna ihtiyaç olmadığı söylediler.. Bide doğum gerçekleştiğinde rapor verilecek.. Size en sağlıklı bilgi için rapor aldığınız kurumu arayın.. Sağlıklı bilgi versinler... Ona göre gerek olursa tekrar gider rapor alırsınız
aynen canım devlete gidiyorum 26sina aldım artık acil bı durum olursa giderim tabi ama bekliycem o zmna kadarD
Cnm devlete gidiyosun galiba bende 1 kere gittim 2 randevu alamıyrm
aynen canım ya insAllah sağlıkla olsun daBelim ve sağ kalçam ağriyor artik sürekli yürütmüyor yaw valla doğuralim da artik rahatlayalim
Ben gibi pinpirikli bı insana böylesi denk geldiadam bağımlılık yaptı her gittiğimde sinirden guluyom
MaşAllah cnmMerhaba kızlar bugün benim de kontrolüm vardı, tosunum 3350gr olmuş. Çatı muayenemi de oldum nst ye de bağladılar. Her şey yolunda çok şükür. Doktora bacaklarımın arasındaki kemikler ağrıyor diyorum, çok iyi çok iyi diyor. Bir arkadaşın doktoru herşeye normal diyordu ya benimki de o hesap ağrıya sevindi adeta. Normal doğurursunuz, biraz iri bir bebek doğuma kadar 3800e kadar çıkabilir ama sorun değil, kilosuna değil kafa çapına bakıyoruz dedi. Bir de çatı muayenesinde hastanın tolere edişine de bakıyoruz aslında dedi. Biz de haberler böyle acayip rahatladım. Hayırlısıyla sağlıklı ve mutlu mutlu doğuralım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?