- 5 Ekim 2018
- 1.297
- 1.797
- 83
- 38
Şunu demek istiyorum siz gibi başka bir arkadaşima da 37 de rapor vermiyoruz doğumda vereceğiz demişler.Arkadasımda idaresine bildirmiş ben 37. Haftama girdim diye.Şimdi benim doktor da bana rapor vermezse ben de idareme öyle bildireceğim ama seminerlere gitmeyeceğim sorun olmaz mi acaba?
Merhaba kızlar bugün benim de kontrolüm vardı, tosunum 3350gr olmuş. Çatı muayenemi de oldum nst ye de bağladılar. Her şey yolunda çok şükür. Doktora bacaklarımın arasındaki kemikler ağrıyor diyorum, çok iyi çok iyi diyor. Bir arkadaşın doktoru herşeye normal diyordu ya benimki de o hesap ağrıya sevindi adeta. Normal doğurursunuz, biraz iri bir bebek doğuma kadar 3800e kadar çıkabilir ama sorun değil, kilosuna değil kafa çapına bakıyoruz dedi. Bir de çatı muayenesinde hastanın tolere edişine de bakıyoruz aslında dedi. Biz de haberler böyle acayip rahatladım. Hayırlısıyla sağlıklı ve mutlu mutlu doğuralım inşallah.
Normalde kanunen Doğumun son 3 Haftası calisamiyoruz zaten 37 haftadan sonra size gel diyemezler, dün verilen bilgide rapor ikiye ayrılıyor dedi..Benimkinde tarih vardı gerek yok bidaha dogumda alırsın dediler.. Ama siz yine rapor aldığınız doktora bı sorun veriyorlarsa tekrar alır iletirsiniz..
Bana verilen raporda da doğum tarihi yazıyor ama işte çalişabiliri 4 gün geç aldiğim için 4 gün geç yazıyor doğum tarihi.Doğum sonrasina ekliyorlar ya sorun oluşturur mu bu durum
Evet canim öğleden sonra giderim pek bı beklentim yok kontrolden amaKontrol vardı bugün galiba sizinde
Evet canim öğleden sonra giderim pek bı beklentim yok kontrolden amaKontrol vardı bugün galiba sizinde
Ben oluyom o arkadaş canim bugünde kontrole gideyim de bende yazayımMerhaba kızlar bugün benim de kontrolüm vardı, tosunum 3350gr olmuş. Çatı muayenemi de oldum nst ye de bağladılar. Her şey yolunda çok şükür. Doktora bacaklarımın arasındaki kemikler ağrıyor diyorum, çok iyi çok iyi diyor. Bir arkadaşın doktoru herşeye normal diyordu ya benimki de o hesap ağrıya sevindi adeta. Normal doğurursunuz, biraz iri bir bebek doğuma kadar 3800e kadar çıkabilir ama sorun değil, kilosuna değil kafa çapına bakıyoruz dedi. Bir de çatı muayenesinde hastanın tolere edişine de bakıyoruz aslında dedi. Biz de haberler böyle acayip rahatladım. Hayırlısıyla sağlıklı ve mutlu mutlu doğuralım inşallah.
Aslında dönerken bende de oluyordu gece dönerken bir şeyler çıtırtı gibi ama sormayı unutmuşum açıkçası. Ekstra bişey tüketmiyorum sadece sabahları mutlaka haşlanmış yumurta yiyorum kahvaltıyı sağlam yapıyorum, meyve tüketiyorum akşamları. Ama öyle aman ara öğün yapayım şöyle dikkat edeyim falan gibi bir durumum olmadı. Biraz iri bir bebek dedi doktor sanırım biraz genetik. Bir de eltim 2500 gr doğurdu 38.haftada gayet sağlıklı bir bebek. Ağırlığı değil de gelişimi önemli bence. 37.hafta olduğunda artık erken saymıyoruz dedi artık her an hazırlıklı olmak lazım sanırım. Daha doğum çantam hazır değilNormalde kanunen Doğumun son 3 Haftası calisamiyoruz zaten 37 haftadan sonra size gel diyemezler, dün verilen bilgide rapor ikiye ayrılıyor dedi..Benimkinde tarih vardı gerek yok bidaha dogumda alırsın dediler.. Ama siz yine rapor aldığınız doktora bı sorun veriyorlarsa tekrar alır iletirsiniz..
Selamlar Tebrik ederim.. çok sevindim.. Bizde kemiklerdeki citirtiyi konuşuyorduk Siizn öyle bir durum var mı ? İyi olan bu durum miymis
Bide aynı haftadayiz benim bebişim 2600 dedi doktorum , size3350 şu an bile doğuma hazir Neler yiyip içiyorsunuz tavsiyeniz olur mu..
Bir gün var aramızda bende de o durum var. Halsizlik ve iştahsızlıkta var. Ben sezeryan ile 23 Haziran da doğum yapacağım için bir şeye yoramıyorun.Merhaba kızlar, bugün 37 hafta olduk ve sabah tan beri karnı ağrısı var ishal oldum ve midem de bulanıyor. Eşim le aynı yemek yedik ama o iyi ben böyleyim. Doğum yaklaşıyor mi acaba?
ben 10 tane bez koydum ve bazi yerde oyle okumustum, az yeter mi acaba? bide alt degistirmek icin ortu da koysam mi?Evet kızlar hastane çantamı hazırladım çok ekstralara çıkmadım ama unuttuğum var mı çok gerekli olan bilmiorum
ÇANTAYA KOYULACAKLAR
1 tane hastane çıkışı ✓
Patikli alt✓
Yenidoğan tulum✓
Zıbın 2 ✓
Çorap✓
Kundak ✓
Müslin örtü✓
Bebek bezi (5)✓
Islak mendil✓
Ağız mendili ✓
Puset
Hasta bezi 2✓
Gece pedi 1 paket ✓
Pijama✓
İç çamaşırı✓
Eşarp✓
Çorap✓
Terlik✓
Göğüs pedi✓
Powerbank+kablo
Peçete✓
Uzun Yelek ✓
İşaretli olanların hepsini koydum çantaya puset ve powerbank gibi o anlık alınacak ya da arkadan gelecek kaldı
aa tarih belli ne guzel o da yaklasiyor. Ben nasip se inshallah normal dogurmaya dusnuorum ama bakalim her an birsey olabiliyor, acayip midem bulaniyor bugun ki hameile boyu hic bulanmadi. Vucudum hazirlaniyor demek ki. siz niye sezeryan olacaksiniz?Bir gün var aramızda bende de o durum var. Halsizlik ve iştahsızlıkta var. Ben sezeryan ile 23 Haziran da doğum yapacağım için bir şeye yoramıyorun.
Kapı pencereye dikkat. Beni sanırım iki pencere arası hava çarptı dikkat ediyorum ama yinede oluyor. İkiz bebeklerim canım onun için sezeryan ile doğum yapacağım.aa tarih belli ne guzel o da yaklasiyor. Ben nasip se inshallah normal dogurmaya dusnuorum ama bakalim her an birsey olabiliyor, acayip midem bulaniyor bugun ki hameile boyu hic bulanmadi. Vucudum hazirlaniyor demek ki. siz niye sezeryan olacaksiniz?
hayirli olsun canim :) evet o da olabillir ama genel de ben oyle usumuyorum. Bebekte cok aktif bu arada bende acaba diyorum ama bilemedimKapı pencereye dikkat. Beni sanırım iki pencere arası hava çarptı dikkat ediyorum ama yinede oluyor. İkiz bebeklerim canım onun için sezeryan ile doğum yapacağım.
Benimkiler de hareketli içim rahatlıyor ama böyle olsunlar. Yok canım senin daha vardır vücut yoruldu, senin ondandır. Birde doktorum bebekler ne kadar çok hareketli olursa sen o kadar çok yorulursun demişti. Hareketli oldukları ve artık sona geldiğimiz için çok normal bence. Sağlıkla gelsin kuzular.hayirli olsun canim :) evet o da olabillir ama genel de ben oyle usumuyorum. Bebekte cok aktif bu arada bende acaba diyorum ama bilemedim
Daha yeni geldim
Sana yazdım al sana randevu der gibi büssürü boş buldumaynen canım devlete gidiyorum 26sina aldım artık acil bı durum olursa giderim tabi ama bekliycem o zmna kadar
aynen canım ya insAllah sağlıkla olsun da
MaşAllah cnmsağlıkla gelsin insAllah
bence yeter 5-6 tane cunki çok çabuk batirmiyorlar ilk günler alt değiştirme örtüsü koymadım ben gerek yok benceben 10 tane bez koydum ve bazi yerde oyle okumustum, az yeter mi acaba? bide alt degistirmek icin ortu da koysam mi?
Ay az kalmış canım hadi hayırlısyla kucağına alırsın insAllahDaha yeni geldim22 Haziran'da sezeryan oluyorum bebeğin döneceği yokmuş
Aaa çok iyi gözün aydın canım hadi hayırlısı ne raporuSana yazdım al sana randevu der gibi büssürü boş buldumraporumda hazır bakalım sezeryanı kabul edicekler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?