2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Normalde kanunen Doğumun son 3 Haftası calisamiyoruz zaten 37 haftadan sonra size gel diyemezler, dün verilen bilgide rapor ikiye ayrılıyor dedi..Benimkinde tarih vardı gerek yok bidaha dogumda alırsın dediler.. Ama siz yine rapor aldığınız doktora bı sorun veriyorlarsa tekrar alır iletirsiniz..

Selamlar Tebrik ederim.. çok sevindim.. Bizde kemiklerdeki citirtiyi konuşuyorduk Siizn öyle bir durum var mı ? İyi olan bu durum miymis
Bide aynı haftadayiz benim bebişim 2600 dedi doktorum , size 3350 şu an bile doğuma hazir Neler yiyip içiyorsunuz tavsiyeniz olur mu..

Mrblar kızlar bugün sabah sağlık ocağına gittim kan idrar tahlili kontrol için aile hekimimle konuştuk biraz da kontrol için randevu bulamadım pazartesi olan randevum iptal edildi dedim çok sık ağrın olursa acile git son randevunda her şey yolunda ise endişe etme dikkat et bebeğin hareketlerine yavaş yap her işini dedi kızım da 36 haftalık doğum yapmıştım az ağrım olduğunda açılmam varmış acile gitmiştik dedim sıkıntı değil 4 cm açıklıkla doğum olmaz henüz 3-4 gün sonra gerçekleşir nerden baksan o zmn da sancin sıklaşır mutlaka git ihmal etme dedi onun dışında leke suyun gelirse git dedi saolsun ilgilendi idrar tahlilim temiz çıktı kan tahlili pazartesi çıkınca konuşcaz gece sabaha kadar bacağıma sürekli kramp girdi demiştim değerlerine bakalım konuşuruz dedi ebe de kalp atışını dinledi bı sıkıntı yok şimdilik benden haberler böyle bı aksilik olmazsa 26 sinda gidicem doktora insAllah o zmn da 37 haftalık olucak tam nasipse

Ben oluyom o arkadaş canim bugünde kontrole gideyim de bende yazayım

Bildiğim kadarıyla raporu gebe kaldığınız haftayı baz alarak yazıyorlar Ben son regl tarihini iletmiştim Normalde çıkmanız gereken tarihtir herhalde.. Benim için öyle.. Daha fazlasını bilemiyorum

Aslında dönerken bende de oluyordu gece dönerken bir şeyler çıtırtı gibi ama sormayı unutmuşum açıkçası. Ekstra bişey tüketmiyorum sadece sabahları mutlaka haşlanmış yumurta yiyorum kahvaltıyı sağlam yapıyorum, meyve tüketiyorum akşamları. Ama öyle aman ara öğün yapayım şöyle dikkat edeyim falan gibi bir durumum olmadı. Biraz iri bir bebek dedi doktor sanırım biraz genetik. Bir de eltim 2500 gr doğurdu 38.haftada gayet sağlıklı bir bebek. Ağırlığı değil de gelişimi önemli bence. 37.hafta olduğunda artık erken saymıyoruz dedi artık her an hazırlıklı olmak lazım sanırım. Daha doğum çantam hazır değil

Merhaba kızlar, bugün 37 hafta olduk ve sabah tan beri karnı ağrısı var ishal oldum ve midem de bulanıyor. Eşim le aynı yemek yedik ama o iyi ben böyleyim. Doğum yaklaşıyor mi acaba?

Evet kızlar hastane çantamı hazırladım çok ekstralara çıkmadım ama unuttuğum var mı çok gerekli olan bilmiorum

ÇANTAYA KOYULACAKLAR
1 tane hastane çıkışı ✓
Patikli alt✓
Yenidoğan tulum✓
Zıbın 2 ✓
Çorap✓
Kundak ✓
Müslin örtü✓
Bebek bezi (5)✓
Islak mendil✓
Ağız mendili ✓
Puset
Hasta bezi 2✓
Gece pedi 1 paket ✓
Pijama✓
İç çamaşırı✓
Eşarp✓
Çorap✓
Terlik✓
Göğüs pedi✓
Powerbank+kablo
Peçete✓
Uzun Yelek ✓
İşaretli olanların hepsini koydum çantaya puset ve powerbank gibi o anlık alınacak ya da arkadan gelecek kaldı

Merhaba kızlar, bugün 37 hafta olduk ve sabah tan beri karnı ağrısı var ishal oldum ve midem de bulanıyor. Eşim le aynı yemek yedik ama o iyi ben böyleyim. Doğum yaklaşıyor mi acaba?
Bir gün var aramızda bende de o durum var. Halsizlik ve iştahsızlıkta var. Ben sezeryan ile 23 Haziran da doğum yapacağım için bir şeye yoramıyorun.

ben 10 tane bez koydum ve bazi yerde oyle okumustum, az yeter mi acaba? bide alt degistirmek icin ortu da koysam mi?

Bir gün var aramızda bende de o durum var. Halsizlik ve iştahsızlıkta var. Ben sezeryan ile 23 Haziran da doğum yapacağım için bir şeye yoramıyorun.
aa tarih belli ne guzel o da yaklasiyor. Ben nasip se inshallah normal dogurmaya dusnuorum ama bakalim her an birsey olabiliyor, acayip midem bulaniyor bugun ki hameile boyu hic bulanmadi. Vucudum hazirlaniyor demek ki. siz niye sezeryan olacaksiniz?

aa tarih belli ne guzel o da yaklasiyor. Ben nasip se inshallah normal dogurmaya dusnuorum ama bakalim her an birsey olabiliyor, acayip midem bulaniyor bugun ki hameile boyu hic bulanmadi. Vucudum hazirlaniyor demek ki. siz niye sezeryan olacaksiniz?
Kapı pencereye dikkat. Beni sanırım iki pencere arası hava çarptı dikkat ediyorum ama yinede oluyor. İkiz bebeklerim canım onun için sezeryan ile doğum yapacağım.

Kapı pencereye dikkat. Beni sanırım iki pencere arası hava çarptı dikkat ediyorum ama yinede oluyor. İkiz bebeklerim canım onun için sezeryan ile doğum yapacağım.
hayirli olsun canim :) evet o da olabillir ama genel de ben oyle usumuyorum. Bebekte cok aktif bu arada bende acaba diyorum ama bilemedim

hayirli olsun canim :) evet o da olabillir ama genel de ben oyle usumuyorum. Bebekte cok aktif bu arada bende acaba diyorum ama bilemedim
Benimkiler de hareketli içim rahatlıyor ama böyle olsunlar. Yok canım senin daha vardır vücut yoruldu, senin ondandır. Birde doktorum bebekler ne kadar çok hareketli olursa sen o kadar çok yorulursun demişti. Hareketli oldukları ve artık sona geldiğimiz için çok normal bence. Sağlıkla gelsin kuzular.

aynen canım devlete gidiyorum 26sina aldım artık acil bı durum olursa giderim tabi ama bekliycem o zmna kadar
aynen canım ya insAllah sağlıkla olsun da

MaşAllah cnm sağlıkla gelsin insAllah
Sana yazdım al sana randevu der gibi büssürü boş buldum raporumda hazır bakalım sezeryanı kabul edicekler mi

ben 10 tane bez koydum ve bazi yerde oyle okumustum, az yeter mi acaba? bide alt degistirmek icin ortu da koysam mi?
bence yeter 5-6 tane cunki çok çabuk batirmiyorlar ilk günler alt değiştirme örtüsü koymadım ben gerek yok bence
Daha yeni geldim 22 Haziran'da sezeryan oluyorum bebeğin döneceği yokmuş
Ay az kalmış canım hadi hayırlısyla kucağına alırsın insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…