- 4 Ekim 2018
- 357
- 373
- 103
Evet olabillir daha bekleyelim en az 39 a kdr tabi o da beklerse ama hersey iyidi en son kontrolumda. Bakalim nasil olurBenimkiler de hareketli içim rahatlıyor ama böyle olsunlar. Yok canım senin daha vardır vücut yoruldu, senin ondandır. Birde doktorum bebekler ne kadar çok hareketli olursa sen o kadar çok yorulursun demişti. Hareketli oldukları ve artık sona geldiğimiz için çok normal bence. Sağlıkla gelsin kuzular.
İnşallah canımbence yeter 5-6 tane cunki çok çabuk batirmiyorlar ilk günler alt değiştirme örtüsü koymadım ben gerek yok bence
Ay az kalmış canım hadi hayırlısyla kucağına alırsın insAllah
4 yıl önce 2 kere sistol yani idrar torbasından ameliyat oldum drum normal yapamazsın dikişlerin patlar demişti haklı olarak drda rapor istedi cnmAaa çok iyi gözün aydın canım hadi hayırlısı ne raporu
Himm anladm cnm insAllah sağlıkla sezeryanla gelir4 yıl önce 2 kere sistol yani idrar torbasından ameliyat oldum drum normal yapamazsın dikişlerin patlar demişti haklı olarak drda rapor istedi cnm
Aslında dönerken bende de oluyordu gece dönerken bir şeyler çıtırtı gibi ama sormayı unutmuşum açıkçası. Ekstra bişey tüketmiyorum sadece sabahları mutlaka haşlanmış yumurta yiyorum kahvaltıyı sağlam yapıyorum, meyve tüketiyorum akşamları. Ama öyle aman ara öğün yapayım şöyle dikkat edeyim falan gibi bir durumum olmadı. Biraz iri bir bebek dedi doktor sanırım biraz genetik. Bir de eltim 2500 gr doğurdu 38.haftada gayet sağlıklı bir bebek. Ağırlığı değil de gelişimi önemli bence. 37.hafta olduğunda artık erken saymıyoruz dedi artık her an hazırlıklı olmak lazım sanırım. Daha doğum çantam hazır değil
Daha yeni geldim22 Haziran'da sezeryan oluyorum bebeğin döneceği yokmuş
Sagol cnmHimm anladm cnm insAllah sağlıkla sezeryanla gelir ☺
Ben de çok heyecanlıyımBenimde doğum çantam hazır değil, ama sizin kesin vaktiniz var hazırlarsiniz.. Sağlıkla gelsin de.. Ya yumurta yemekten sogudum.. Hergun olmasa da yiyorum.. Yarasin annesinin yediği .. ♥ Allah nazarlardan saklasinkemik ağrısı derken onu kastettiginizi düşünün
Yaaa 10 gün var tam 10 günDönmezse donmesin.. Çok heyecanlandım ki.. Hayırlısı olsun Kavuşmak çok yakin ♥ Kaç gram olmus bebisin ❣
Basmıştır heyecanlar :) bizim de belli gibi tarih 24 haziran dedi doktor 36yi doldurduğu gibiDaha yeni geldim22 Haziran'da sezeryan oluyorum bebeğin döneceği yokmuş
Hem de nasılBasmıştır heyecanlar :) bizim de belli gibi tarih 24 haziran dedi doktor 36yi doldurduğu gibi
Evet hiç böyle planlamamistik aslında normali beklemeyi düşünüyordum ben ama 1 haftadir cok yogun kaşıntılar başladı tahlil verince de karaciğer enzimlerim yükselmiş onu görünce kolestazdan şüpheleri doktor bebegi etkilenmesin ciddi olabilir durum diye 36yi doldurunca almamiz lazim diyince işler 2 gun icinde degisti bizimHem de nasıl ☺ Senin biraz daha erken oluyor sanırım sebebi nedir acaba?
Olsun üzülme hayırlısı böyleymiş karnında tehlikedeyse yanında olsun daha iyi, inşallah sorunsuz bitiririzEvet hiç böyle planlamamistik aslında normali beklemeyi düşünüyordum ben ama 1 haftadir cok yogun kaşıntılar başladı tahlil verince de karaciğer enzimlerim yükselmiş onu görünce kolestazdan şüpheleri doktor bebegi etkilenmesin ciddi olabilir durum diye 36yi doldurunca almamiz lazim diyince işler 2 gun icinde degisti bizim
Ben de çok heyecanlıyım3150 olmuş ☺
Gecmis olsunKızlar bu ara çok fenayım geçen hafta 3 gün hastanede yattıktan sonra tansiyon takibini evde yapıyorduk iki gün önce ateşlendim Nabzımda 147-140larda ateşim 38.5lardaydı doktora gittik üst solunum yolu enfeksyonu olmuşum kanda da çıktı antibiyotik verdi hiç kullanmak istemezdim ama daha kötü olursun dedi.. hastanede bi serum yiyince gözüm açıldı resmen
34+4teyim ama bu hastalık durumları resmen yatağa bağlı yaptı beni. Halsizim başın tuhaf böyle keyifsizim sanki tüm kemiklerim ağrıyor.. benim gibi olan var mı
Aynen öyle sağlıkla doğsunlar da en önemlisi o. Bebegi riske atmak yerine erken doğum riskini göze alalim dedi doktor ciğer geliştirici vuruluyorum bugun de. Sağlıkla gelsin bebisler :)Olsun üzülme hayırlısı böyleymiş karnında tehlikedeyse yanında olsun daha iyi, inşallah sorunsuz bitiririz
Benden önce mi oluyon aşk olsunDaha yeni geldim22 Haziran'da sezeryan oluyorum bebeğin döneceği yokmuş
O kramplar hep oluyor canım bende de bazen bacagıma vuruyor bazen vajinadan vuruyorMrblar kızlar bugün sabah sağlık ocağına gittim kan idrar tahlili kontrol için aile hekimimle konuştuk biraz da kontrol için randevu bulamadım pazartesi olan randevum iptal edildi dedim çok sık ağrın olursa acile git son randevunda her şey yolunda ise endişe etme dikkat et bebeğin hareketlerine yavaş yap her işini dedi kızım da 36 haftalık doğum yapmıştım az ağrım olduğunda açılmam varmış acile gitmiştik dedim sıkıntı değil 4 cm açıklıkla doğum olmaz henüz 3-4 gün sonra gerçekleşir nerden baksan o zmn da sancin sıklaşır mutlaka git ihmal etme dedi onun dışında leke suyun gelirse git dedi saolsun ilgilendi idrar tahlilim temiz çıktı kan tahlili pazartesi çıkınca konuşcaz gece sabaha kadar bacağıma sürekli kramp girdi demiştim değerlerine bakalım konuşuruz dedi ebe de kalp atışını dinledi bı sıkıntı yok şimdilik benden haberler böyle bı aksilik olmazsa 26 sinda gidicem doktora insAllah o zmn da 37 haftalık olucak tam nasipse
MaşAllah cnmBenim de bugün kontrol vardı. İyi dedi yine. Bi değişik olarak 1 hafta ileri gözükürdü hep, bugün 5 gün çıktı
çok geçmiş olsun canım insAllah toparlarsin bı an önceKızlar bu ara çok fenayım geçen hafta 3 gün hastanede yattıktan sonra tansiyon takibini evde yapıyorduk iki gün önce ateşlendim Nabzımda 147-140larda ateşim 38.5lardaydı doktora gittik üst solunum yolu enfeksyonu olmuşum kanda da çıktı antibiyotik verdi hiç kullanmak istemezdim ama daha kötü olursun dedi.. hastanede bi serum yiyince gözüm açıldı resmen
34+4teyim ama bu hastalık durumları resmen yatağa bağlı yaptı beni. Halsizim başın tuhaf böyle keyifsizim sanki tüm kemiklerim ağrıyor.. benim gibi olan var mı hiç:/
Kizlar normal kontrol diye geldim, nstye aldilar
Normalde nst son haftada yapiliyormus burada, sadece acil bi durum olursa yada doktor gerek duyarsa nst oluyomus.
Doktor ultrasonla bakarken bebek kimildiyomu diye sordu bende dun ve bugun cok az kimildadi dedim
Beyindeki kalp atis olcusuyle gercek olcu tutmuyo dedi baska bi ultrasondan(daha profesyonel) bakti baska doktor oda ayni sonuc elde etti
Dogumhaneye aldilar beni, nstye bagladilar simdi bekliyorum baska doktor gelecekmis
yaaa hadi hayırlı sonuçlar olsun canım herşey yolundadır insAllahBu arada kilosu 2840 olmus
Toplu bebek olacak dedi doktor
34+3oldum bugun
yok canım aile hekimimize de güvenirim çok ilgili bı doktor içim rahatladı biraz dediği gibi aksi bişey hissedersen giderimO kramplar hep oluyor canım bende de bazen bacagıma vuruyor bazen vajinadan vuruyorAma aklın kalıyorsa git bence özele falan dahada varmıs randevuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?