2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Evet olabillir daha bekleyelim en az 39 a kdr tabi o da beklerse ama hersey iyidi en son kontrolumda. Bakalim nasil olur

Benimde doğum çantam hazır değil, ama sizin kesin vaktiniz var hazırlarsiniz.. Sağlıkla gelsin de.. Ya yumurta yemekten sogudum.. Hergun olmasa da yiyorum.. Yarasin annesinin yediği .. Allah nazarlardan saklasin kemik ağrısı derken onu kastettiginizi düşünün

Daha yeni geldim 22 Haziran'da sezeryan oluyorum bebeğin döneceği yokmuş

Yaaa 10 gün var tam 10 gün Dönmezse donmesin.. Çok heyecanlandım ki.. Hayırlısı olsun Kavuşmak çok yakin Kaç gram olmus bebisin

Ben de çok heyecanlıyım 3150 olmuş

Kızlar bu ara çok fenayım geçen hafta 3 gün hastanede yattıktan sonra tansiyon takibini evde yapıyorduk iki gün önce ateşlendim Nabzımda 147-140larda ateşim 38.5lardaydı doktora gittik üst solunum yolu enfeksyonu olmuşum kanda da çıktı antibiyotik verdi hiç kullanmak istemezdim ama daha kötü olursun dedi.. hastanede bi serum yiyince gözüm açıldı resmen
34+4teyim ama bu hastalık durumları resmen yatağa bağlı yaptı beni. Halsizim başın tuhaf böyle keyifsizim sanki tüm kemiklerim ağrıyor.. benim gibi olan var mı hiç:/

Hem de nasıl ☺ Senin biraz daha erken oluyor sanırım sebebi nedir acaba?
Evet hiç böyle planlamamistik aslında normali beklemeyi düşünüyordum ben ama 1 haftadir cok yogun kaşıntılar başladı tahlil verince de karaciğer enzimlerim yükselmiş onu görünce kolestazdan şüpheleri doktor bebegi etkilenmesin ciddi olabilir durum diye 36yi doldurunca almamiz lazim diyince işler 2 gun icinde degisti bizim

Olsun üzülme hayırlısı böyleymiş karnında tehlikedeyse yanında olsun daha iyi, inşallah sorunsuz bitiririz

Ben de çok heyecanlıyım 3150 olmuş ☺

Maşallah güzelliğe Allahim sağlıkla nasip etsin inşallah

Gecmis olsun Bi doktora tekrar gorunseniz mi acaba..

Olsun üzülme hayırlısı böyleymiş karnında tehlikedeyse yanında olsun daha iyi, inşallah sorunsuz bitiririz
Aynen öyle sağlıkla doğsunlar da en önemlisi o. Bebegi riske atmak yerine erken doğum riskini göze alalim dedi doktor ciğer geliştirici vuruluyorum bugun de. Sağlıkla gelsin bebisler :)

Kizlar normal kontrol diye geldim, nstye aldilar
Normalde nst son haftada yapiliyormus burada, sadece acil bi durum olursa yada doktor gerek duyarsa nst oluyomus.
Doktor ultrasonla bakarken bebek kimildiyomu diye sordu bende dun ve bugun cok az kimildadi dedim
Beyindeki kalp atis olcusuyle gercek olcu tutmuyo dedi baska bi ultrasondan(daha profesyonel) bakti baska doktor oda ayni sonuc elde etti
Dogumhaneye aldilar beni, nstye bagladilar simdi bekliyorum baska doktor gelecekmis

O kramplar hep oluyor canım bende de bazen bacagıma vuruyor bazen vajinadan vuruyor Ama aklın kalıyorsa git bence özele falan dahada varmıs randevuna

Benim de bugün kontrol vardı. İyi dedi yine. Bi değişik olarak 1 hafta ileri gözükürdü hep, bugün 5 gün çıktı
MaşAllah cnm
çok geçmiş olsun canım insAllah toparlarsin bı an önce
Bu arada kilosu 2840 olmus
Toplu bebek olacak dedi doktor
34+3oldum bugun
yaaa hadi hayırlı sonuçlar olsun canım herşey yolundadır insAllah sağlıklı olsun da kilosu önemli değil
O kramplar hep oluyor canım bende de bazen bacagıma vuruyor bazen vajinadan vuruyor Ama aklın kalıyorsa git bence özele falan dahada varmıs randevuna
yok canım aile hekimimize de güvenirim çok ilgili bı doktor içim rahatladı biraz dediği gibi aksi bişey hissedersen giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…