- 1 Ağustos 2017
- 79
- 76
- 38
- 44
Ayy maşallah. İnşallah bizim de böyle kolay olur.39.haftadasin 1 haftan kalmis 4 kilo 4250 cikar cnm.benim dogumlarim ilk dogumumda panik yapmistim ama yine cok uzun surmemisti 4.5 saat surmustu.oda 37de suyum gelmisti suni sanciyla dogurmustum.2.incidede yuruye yuruye gittik sanciyi verdiler.az kalsin koridorda sedyede dogueuyordum ebe 2 de gelip bakicam dedi10 dk gec geldi dugmeye bastik bi geldi10 cm acilmavar benim.ikinmalarim baslamis.acil butonlariyla dogumhaneye gittik 2.ikinmada bebek ciktikorkma sende kolay digurursun dua et bol bol doguma girerkende meryem suresini okusunlar
Benim suda sıkıntı yok tansiyonumda 14-9 civarına sabitlenmiş gibi görünüyor inşallah sorunsuz hallolur benimdeİki tane tansiyon ilacı verdiler, benim tansiyon düşmedi.. Bebek iyi bende genel olarak iyi hissediyorum Keşke hemen operasyonu yaptirsaydiniz.. doktoruma çok güvendiğim için çok rahat oldu operasyon.. Bebeğimin suyu azalmıştı Bekletmeden aldı beni..
Aminn inşallahRabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin canim.hic stres yapma bian once kavus bebisine
Amin insallah olur yaa biraz boyle panik yapmadan si direrek kendini tutup rahatlatarak sanci vekince daha sakin ve kolay oluyor.ben.odaya esim.diainda kimseyi almam ve sancim arttikca hic sesimi cikaramam bazisinin boyle olurmus acisi seaine vururmuas ayyyy bile diyemem agzimi acamam okadar yanii herkesin farkli oluyorAyy maşallah. İnşallah bizim de böyle kolay olur.
Bizim de 34+6 da 2500 Dü canım doktorumuz da çok tombiş olmaz 3300 flan olur doğana kadar dedi. Yani senin de çok az değil gibi aslında iyi gibi aynı sayılırBilmiyorum canım 10 gğn öncede aynı kilodaydı ondan biraz canım sıkıldı
Çok az kaldı canımHala sizi var mı ... Koselerdeki yer bağırsaklara mi ne dedi Bağlantı olan yermiş O yüzden sızlıyormuş ..
Baya kahverengi akıntım oldu yaaa benim hala da az az geliyorSümüksü kahverengi kanlı (reglinin son günlerdeki renk gibi) oluyo genelde .
doktorun suçu desene
Kasılma hesaplayıcı uygulamalar var indir onlardan takibi daha kolay olur arkadaşımhayırlı haberlerle inşallah
İnşallah öyledir canım insan ister istemez takıyor yemediğim şey yok vallahiBizim de 34+6 da 2500 Dü canım doktorumuz da çok tombiş olmaz 3300 flan olur doğana kadar dedi. Yani senin de çok az değil gibi aslında iyi gibi aynı sayılır
O et benleri bende de oldu ya
Benim kız ama ☺
Oğlumda olmamıştı o zaman da yüzümde lekeler oldu
Valla stressten heyecan bile yapamıyorum.. Eşimin teyzesinin kızı nişan yapacak bunhafta sonu herkes oraya gitmek istiyo.. Benim doğuracağım zamanı buldular.. Eşim de gitmek istiyo üstelik sinirden gerim gerim geriliyorumbenm
benimde iilkinde göbeğim komple cıkmıştı bunda daha farklı şekilde dışarda yarısı gbi duruyo ayy sayılı günlerimiz kaldı cok heyecanlı :)
Nisan sehir disinda mi olucak.Valla stressten heyecan bile yapamıyorum.. Eşimin teyzesinin kızı nişan yapacak bunhafta sonu herkes oraya gitmek istiyo.. Benim doğuracağım zamanı buldular.. Eşim de gitmek istiyo üstelik sinirden gerim gerim geriliyoruminşallah erken doğum falan olmaz bunca stressle
Benim hem et benleri hemde yüzümde çok leke var.. Geçti mi doğumdan sonra lekeler ???
Gözünüz aydıntez zamanda tüm acıların geçer inşallah
Gözün aydın canım kaç kilo doğdu bebişin
hayirli olsun canim gozun aydin
Benim suda sıkıntı yok tansiyonumda 14-9 civarına sabitlenmiş gibi görünüyor inşallah sorunsuz hallolur benimde
Çok az kaldı canım
Bana seninn haftanda 2700 dedi doktor dert etme gercektenSelam kızlar çok yazamadım bende ama tskip ediyorum hepinizi bende bgun son kontrole gittim 39 u bitrdiğimde yani haftaya pazrtsi doğumum olck inş kılosu geçen hafta 3200 küsür dü bu hafta 3380 olmş çok almamş ona biraz canım skıldı ama sağlkla gelsinde inş
Hayırlı olsunCooook tesekkurler cookk güzel bı duygu öğle saatlerinde doğdu çok şükür Sağlığı yerinde, tek sıkıntım sadece karnimda ki sizi.. çok fena
Ben bilmem nasıl olcam ya. Gerçi benim daha kanala bile inmemişti en son. Bu cuma kontrolüm var. Tam 38 olcam. İnşallah inmiş olur.Amin insallah olur yaa biraz boyle panik yapmadan si direrek kendini tutup rahatlatarak sanci vekince daha sakin ve kolay oluyor.ben.odaya esim.diainda kimseyi almam ve sancim arttikca hic sesimi cikaramam bazisinin boyle olurmus acisi seaine vururmuas ayyyy bile diyemem agzimi acamam okadar yanii herkesin farkli oluyor
Ben arada bir içiyorum.Kefir tüketiyormusunuz kızlar
Benim hem et benleri hemde yüzümde çok leke var.. Geçti mi doğumdan sonra lekeler ???
Benim çilimsi güneş lekelerim koyulaştı ya. Geçmez mi dersiniz? :/ Belki zamanla azalır.Maalesef gitmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?