2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ayy maşallah. İnşallah bizim de böyle kolay olur.

Benim suda sıkıntı yok tansiyonumda 14-9 civarına sabitlenmiş gibi görünüyor inşallah sorunsuz hallolur benimde

Ayy maşallah. İnşallah bizim de böyle kolay olur.
Amin insallah olur yaa biraz boyle panik yapmadan si direrek kendini tutup rahatlatarak sanci vekince daha sakin ve kolay oluyor.ben.odaya esim.diainda kimseyi almam ve sancim arttikca hic sesimi cikaramam bazisinin boyle olurmus acisi seaine vururmuas ayyyy bile diyemem agzimi acamam okadar yanii herkesin farkli oluyor

Baya kahverengi akıntım oldu yaaa benim hala da az az geliyor
Nişan olmayabilir de diyen oldu dr muayenesinden sonra olabiliyomuş galiba

benm

benimde iilkinde göbeğim komple cıkmıştı bunda daha farklı şekilde dışarda yarısı gbi duruyo ayy sayılı günlerimiz kaldı cok heyecanlı :)
Valla stressten heyecan bile yapamıyorum.. Eşimin teyzesinin kızı nişan yapacak bunhafta sonu herkes oraya gitmek istiyo.. Benim doğuracağım zamanı buldular.. Eşim de gitmek istiyo üstelik sinirden gerim gerim geriliyorum inşallah erken doğum falan olmaz bunca stressle

Nisan sehir disinda mi olucak.

Gözünüz aydın tez zamanda tüm acıların geçer inşallah

Gözün aydın canım kaç kilo doğdu bebişin

hayirli olsun canim gozun aydin

Teşekkür ederim 2980 doğdu Doktorum 3000 Gr a yakın doğar demisti, haklıymış En son iki gün önce 2800 de bırakmıştık tansiyon dan dolayı

Benim suda sıkıntı yok tansiyonumda 14-9 civarına sabitlenmiş gibi görünüyor inşallah sorunsuz hallolur benimde

Bol bol su iç tansiyon u dengeler limonlu su mutlaka yat uyu dinlen bişey yemeden içmeden hastaneye... Hiç korkma çok kolaymış Valla biraz acı var Ama bı daha dogururum cidden öyle korkma yani

Çok az kaldı canım

Ağrı kesici iyi geldi anca simdi, hadi bakalım

Bana seninn haftanda 2700 dedi doktor dert etme gercekten

Ben bilmem nasıl olcam ya. Gerçi benim daha kanala bile inmemişti en son. Bu cuma kontrolüm var. Tam 38 olcam. İnşallah inmiş olur.
Kefir tüketiyormusunuz kızlar
Ben arada bir içiyorum.
Benim hem et benleri hemde yüzümde çok leke var.. Geçti mi doğumdan sonra lekeler ???
Maalesef gitmedi
Benim çilimsi güneş lekelerim koyulaştı ya. Geçmez mi dersiniz? :/ Belki zamanla azalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…