2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Şu virüs zamanı ne nişanı eşini kesinlikle gönderme bence hem bebek gelebilir hem eşin virüs falan kapsa allah korusun bebekler ilk doğduğunda bağışıklığı gelişmemiş oluyor riske atmaya ne gerek var

Kızlar çarşamba günü kontrolüm var çatı muayenesi olucam ama son günlerde kasılmalar çok arttı ya sanki alt tarafa bıçak saplanması gibi ağrı giriyor takip ediyorum şimdilik düzensiz. Doğum yakın mıdır sizce? 37 haftalık şuan.

Benimde beş altı gündğr adet sancısı gibi sancılarım arttı günde 4-5 defa oluyor en az. Rahim yolu kalınlığına bakarak doğım tahmininde bulunur doktorun muhtemelen

Okurken o ani sanki yasiyomusum gibi oldum valla masallah

sorma aynısı bende de var 4 temmuzda nişan olucak amcamın kızı herkes ona hazırlanıyor kendi ailem bile sırf nişan için şehir dışından erkenden gelicekler korona fln korkuyorum stres oluyor insan nasıl olduysa herkesin temmuz da nişan düğün yapası geldi....

Canım benimkide 3200larda en son gittiğimde doktor bana kolay doğurursun dedi çok kilolu değil diye bende mutlu oldum çünkü şekerem de çıkıyordu benim, bana cumartesiye kadar doğurursun dedi bakalım hayırlısı

Kizlar bugun akupunktur icin ikinci seansa girdim. Ve bebegin kafasi dahada gelmis dogum kanalina. Henuz kanalda degil ama baskisi artmis cunku nst de 60lara cikti sancim ama hissetmiyordum dr hafta sonu dogurursun dedi hayirlisi ile insallah
Aa ne güzel inşallah sağlıklı bir şekilde kucağını alırsın benim de ara ara sancı gelip geçiyor ama anlamadım bu sanci hangisi adet sancisinden çok farklı

Aa ne güzel inşallah sağlıklı bir şekilde kucağını alırsın benim de ara ara sancı gelip geçiyor ama anlamadım bu sanci hangisi adet sancisinden çok farklı
Nstdekini hic anlamadim kalp atimi cok hizli artinca kafami bi cevirdim 60lara geliyo. Bende sanciya dair bi his yok ama. Bunuda suna bagladim henuz dogum kanalinda degil oraya gelince boyle sancilarda catiya dayaniyor ya bebek oda muthis bir agri yapiyor. Henuz girmeyince sanci olsada hissedilmiyor.

Sanci adet sancisi ne ki oyle bi agri yok. İnsan bebegi cikarmaktan vazgecesi geliyor ama care yok mecbur cikacak.

Ben Sezeryan doğuma gidiyorum kizlar birazdan dua edin
alıntı yapmışım ama cevoalayamafan doğum yaptın
cnm sağlıklı olsun da varsın kiloyu alır üzülme hiç kızım 2950 Gr doğdu MaşAllah şimdi görsen o çocuk mu dersin bebekler daha güçlü
hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin de insAllah önemli olan o
Kızlar bende normal doğumu bekliyodum ancak tansiyonum düşmüyordu bu gün idrarda protein kaçağo tespit edildi yarın sabah sezeryan ile alcaklar dualarınızı bekliyorum
sağlıkla kucağına alırsın insAllah
gözün aydın cnm Rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin insAllah
Kefir tüketiyormusunuz kızlar
ben tüketmiyorum cnm
sağlıkla gelsin insAllah cnm kilo doğunca da alır
hadi hyrlisi cnm Rabb'im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insAllah
Kizlar bugun akupunktur icin ikinci seansa girdim. Ve bebegin kafasi dahada gelmis dogum kanalina. Henuz kanalda degil ama baskisi artmis cunku nst de 60lara cikti sancim ama hissetmiyordum dr hafta sonu dogurursun dedi hayirlisi ile insallah
akupunkturu nereye uyguluyor cnm MasAllah hadi inşAllah sağlıkla kucağına alırsın insAllah

İyi geceleri kızlar bugün uyku tutmuyor beni yine ya
Midem bı tuhaf açim karnım da acıyor ayaklarım sanki davul gibi hissediyorum görünürde çok skıntılı degil hayır olsun bklm

İyi geceleri kızlar bugün uyku tutmuyor beni yine ya
Midem bı tuhaf açim karnım da acıyor ayaklarım sanki davul gibi hissediyorum görünürde çok skıntılı degil hayır olsun bklm

Keyfini çıkar bacım Toplasan 2 saat uyumusumdur , gerçi sen tecrubelisin
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla sihhatle büyümesini nasip etsin inşallah

Amin canım sağol Darısı başına insallah

saengie 15/06/2020
634 18/06/2020
I istanbul24 19/06/2020
A Acemianneeee 22/06/2020
Karusel 22/06/2020
Y ysmnc 22/06/2020
Minnaklarimm 23/06/2020
E edlammm 23/06/2020
B Bluemom 24/06/2020
Rosemiracle 25/06/2020
K krmzcck 25/06/2020
K krclskn 26/06/2020
A Arven fdn 26/06/2020
M Miranurr 27/06/2020
Denizferdi34 29/06/2020
B bitekAnnemolsun 29/06/2020

Tüm doğum yapan anneleri ve kendimi de tebrik ederim supriz bı şekilde doğdu kızım ucuz kurtulduk Neyseki ...

Bugün günlerden ,
Peripellas 30/06/2020

Ozlemfusuy 01/07/2020
V vuslat yolcusu 02/07/2020
mutlu2127 07/07/2020
Ruya 07/07/2020
D didemcik 08/07/2020
@Ezooo62 09/07/2020
pastirma 10/07/2020
shewa 14/07/2020
sandriyon 21/07/2020
birkartanesiii 21/07/2020
A Asliii60 24/07/2020

Kizlar covid sonucum negatif çıkmış ay çok sevindim Allah kimseye vermesin Hepinize teşekkür ederim dualarınız ve iyi dilekleriniz için Allah razı olsun Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
gözün aydın canım sıra sağlıkla kucağına evladını almakta insAllah
Keyfini çıkar bacım Toplasan 2 saat uyumusumdur , gerçi sen tecrubelisin

Amin canım sağol Darısı başına insallah
Keşke uyku depolayabilsek ama malesrf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…