Şu virüs zamanı ne nişanı eşini kesinlikle gönderme bence hem bebek gelebilir hem eşin virüs falan kapsa allah korusun bebekler ilk doğduğunda bağışıklığı gelişmemiş oluyor riske atmaya ne gerek varValla stressten heyecan bile yapamıyorum.. Eşimin teyzesinin kızı nişan yapacak bunhafta sonu herkes oraya gitmek istiyo.. Benim doğuracağım zamanı buldular.. Eşim de gitmek istiyo üstelik sinirden gerim gerim geriliyoruminşallah erken doğum falan olmaz bunca stressle
Benimde beş altı gündğr adet sancısı gibi sancılarım arttı günde 4-5 defa oluyor en az. Rahim yolu kalınlığına bakarak doğım tahmininde bulunur doktorun muhtemelenKızlar çarşamba günü kontrolüm var çatı muayenesi olucam ama son günlerde kasılmalar çok arttı ya sanki alt tarafa bıçak saplanması gibi ağrı giriyor takip ediyorum şimdilik düzensiz. Doğum yakın mıdır sizce? 37 haftalık şuan.
Okurken o ani sanki yasiyomusum gibi oldum valla39.haftadasin 1 haftan kalmis 4 kilo 4250 cikar cnm.benim dogumlarim ilk dogumumda panik yapmistim ama yine cok uzun surmemisti 4.5 saat surmustu.oda 37de suyum gelmisti suni sanciyla dogurmustum.2.incidede yuruye yuruye gittik sanciyi verdiler.az kalsin koridorda sedyede dogueuyordum ebe 2 de gelip bakicam dedi10 dk gec geldi dugmeye bastik bi geldi10 cm acilmavar benim.ikinmalarim baslamis.acil butonlariyla dogumhaneye gittik 2.ikinmada bebek ciktikorkma sende kolay digurursun dua et bol bol doguma girerkende meryem suresini okusunlar
sorma aynısı bende de var 4 temmuzda nişan olucak amcamın kızı herkes ona hazırlanıyor kendi ailem bile sırf nişan için şehir dışından erkenden gelicekler korona fln korkuyorum stres oluyor insan nasıl olduysa herkesin temmuz da nişan düğün yapası geldi....Valla stressten heyecan bile yapamıyorum.. Eşimin teyzesinin kızı nişan yapacak bunhafta sonu herkes oraya gitmek istiyo.. Benim doğuracağım zamanı buldular.. Eşim de gitmek istiyo üstelik sinirden gerim gerim geriliyoruminşallah erken doğum falan olmaz bunca stressle
Canım benimkide 3200larda en son gittiğimde doktor bana kolay doğurursun dedi çok kilolu değil diye bende mutlu oldum çünkü şekerem de çıkıyordu benim, bana cumartesiye kadar doğurursun dedi bakalım hayırlısıSelam kızlar çok yazamadım bende ama tskip ediyorum hepinizi bende bgun son kontrole gittim 39 u bitrdiğimde yani haftaya pazrtsi doğumum olck inş kılosu geçen hafta 3200 küsür dü bu hafta 3380 olmş çok almamş ona biraz canım skıldı ama sağlkla gelsinde inş
Hiç takma bence çok kilolu olmasındansa böylesi daha sağlıklı dedi bizim doktorumuzİnşallah öyledir canım insan ister istemez takıyor yemediğim şey yok vallahi
Aa ne güzel inşallah sağlıklı bir şekilde kucağını alırsınKizlar bugun akupunktur icin ikinci seansa girdim. Ve bebegin kafasi dahada gelmis dogum kanalina. Henuz kanalda degil ama baskisi artmis cunku nst de 60lara cikti sancim ama hissetmiyordum dr hafta sonu dogurursun dedihayirlisi ile insallah
Nstdekini hic anlamadim kalp atimi cok hizli artinca kafami bi cevirdim 60lara geliyo. Bende sanciya dair bi his yok ama. Bunuda suna bagladim henuz dogum kanalinda degil oraya gelince boyle sancilarda catiya dayaniyor ya bebek oda muthis bir agri yapiyor. Henuz girmeyince sanci olsada hissedilmiyor.Aa ne güzel inşallah sağlıklı bir şekilde kucağını alırsınbenim de ara ara sancı gelip geçiyor ama anlamadım bu sanci hangisi adet sancisinden çok farklı
alıntı yapmışım ama cevoalayamafan doğum yaptınBen Sezeryan doğuma gidiyorum kizlar birazdan dua edin
cnm sağlıklı olsun da varsın kiloyu alır üzülme hiç kızım 2950 Gr doğdu MaşAllah şimdi görsen o çocuk mu dersin bebekler daha güçlüYa kızlar bugün ultrasonda 10 günde bebeğim nerdeyse hiç gram almamış aynı kilosu kordonunda hiçbir belirti yok küçük doğucak dedi senlik bişey yok dedi haftası zaten geriden geliyordu hep canım sıkıldı herşeyi yedim yaptım ama almamışhareketli de aslında ama anlamadım
hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin de insAllah önemli olan oMerhaba kızlar
3209 gr 49 cm olmuş kızım doğum için de bugün çatı muayenesi yaptı doktorum ve çatın çok dar sonuna kadar beklesek de normal doğum senin için çok zor dedi ve 10 Temmuz da zorunlu sezeryan olacağım. Sezeryan öncesi ve sonrası tavsiyeleriniz olursa sevinirimBu zamana kadar kendimi hep normal diye şartladım olmayacağını öğrenince biraz canım sıkıldı ama sağlık olsun her şeyden önemlisi o tabi
sağlıkla kucağına alırsın insAllahKızlar bende normal doğumu bekliyodum ancak tansiyonum düşmüyordu bu gün idrarda protein kaçağo tespit edildi yarın sabah sezeryan ile alcaklar dualarınızı bekliyorum
gözün aydın cnm Rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin insAllahİki tane tansiyon ilacı verdiler, benim tansiyon düşmedi.. Bebek iyi bende genel olarak iyi hissediyorum Keşke hemen operasyonu yaptirsaydiniz.. doktoruma çok güvendiğim için çok rahat oldu operasyon.. Bebeğimin suyu azalmıştı Bekletmeden aldı beni..
ben tüketmiyorum cnmKefir tüketiyormusunuz kızlar
sağlıkla gelsin insAllah cnm kilo doğunca da alırSelam kızlar çok yazamadım bende ama tskip ediyorum hepinizi bende bgun son kontrole gittim 39 u bitrdiğimde yani haftaya pazrtsi doğumum olck inş kılosu geçen hafta 3200 küsür dü bu hafta 3380 olmş çok almamş ona biraz canım skıldı ama sağlkla gelsinde inş
hadi hyrlisi cnm Rabb'im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insAllahKızlar çarşamba günü kontrolüm var çatı muayenesi olucam ama son günlerde kasılmalar çok arttı ya sanki alt tarafa bıçak saplanması gibi ağrı giriyor takip ediyorum şimdilik düzensiz. Doğum yakın mıdır sizce? 37 haftalık şuan.
akupunkturu nereye uyguluyor cnm MasAllah hadi inşAllah sağlıkla kucağına alırsın insAllahKizlar bugun akupunktur icin ikinci seansa girdim. Ve bebegin kafasi dahada gelmis dogum kanalina. Henuz kanalda degil ama baskisi artmis cunku nst de 60lara cikti sancim ama hissetmiyordum dr hafta sonu dogurursun dedihayirlisi ile insallah
Kaç saattir uyucam ama olmuyor sıcak basıyorİyi geceleri kızlar bugün uyku tutmuyor beni yine ya
Midem bı tuhaf açim karnım da acıyor ayaklarım sanki davul gibi hissediyorum görünürde çok skıntılı degil hayır olsun bklm
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla sihhatle büyümesini nasip etsin inşallahCooook tesekkurler cookk güzel bı duygu öğle saatlerinde doğdu çok şükür Sağlığı yerinde, tek sıkıntım sadece karnimda ki sizi.. çok fena
İyi geceleri kızlar bugün uyku tutmuyor beni yine ya
Midem bı tuhaf açim karnım da acıyor ayaklarım sanki davul gibi hissediyorum görünürde çok skıntılı degil hayır olsun bklm
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla sihhatle büyümesini nasip etsin inşallah
gözün aydın canım sıra sağlıkla kucağına evladını almakta insAllahKizlar covid sonucum negatif çıkmış ay çok sevindim Allah kimseye vermesin Hepinize teşekkür ederim dualarınız ve iyi dilekleriniz için Allah razı olsun Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
Keşke uyku depolayabilsek ama malesrfKeyfini çıkar bacım Toplasan 2 saat uyumusumdur ,gerçi sen tecrubelisin
Amin canım sağol Darısı başına insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?