2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

İnşallah canımm benimkide öyle olur

Kizlar covid sonucum negatif çıkmış ay çok sevindim Allah kimseye vermesin Hepinize teşekkür ederim dualarınız ve iyi dilekleriniz için Allah razı olsun Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
Ne güzel canım. Bizim hastanede de sezeryan öncesi hamileye antikor testi yapmıslar 3 ay önce korona geçirmiş meğer kadın ama hiç belirti göstermemiş

ya bu idrara sksma sancilar olduo beni ya yataktan kalkana kadar ölüp ölüp diriliyorum resmen ya.uyurken sancılıyım rüyamdada sancılıyım pufff

Cooook tesekkurler cookk güzel bı duygu öğle saatlerinde doğdu çok şükür Sağlığı yerinde, tek sıkıntım sadece karnimda ki sizi.. çok fena
Gözün Aydın canım iyi olmanıza sevindim Evet ağrılar sızılar çok fena ama bi kaç güne hepsini atlatıp unutacaz İnşAllah. Rabbim size bağışlasın

Benim tarihim netleşti 4 Temmuz

Kizlar covid sonucum negatif çıkmış ay çok sevindim Allah kimseye vermesin Hepinize teşekkür ederim dualarınız ve iyi dilekleriniz için Allah razı olsun Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah

Gözünüz aydın
Teste ücret vermiş miydiniz ve özel hastane mi ?
Benimde Cumartesi Doğum olacak dr sabahı test yapılacak dedi ve en son ücretli old söylemişti testin .

Yaaa heyecanlandım bak Hayırlısıyla bir doğursak ya son günlerde çok zorlanmaya başladımmm.
Kız dün doktor bana rahim yolun incelmiş bikaç haftaya doğurursun dedi heyecan bastı beni en son ben doğururum sanıyordum sanırım sona kalmıcam bu gidişle 3 cm açıklık var ama gerçek sancılarım yok

Gözün aydın canım

sizinde çamaşırınız sürekli ıslanıormu ya su gbi böle dün sürekli ıslandı hatta bırınde esrtmanın dışına bile çıkmıştı.su bu şekilde azalmaz demi?
Benim de sürekli bi ıslaklık öyle ama çok az. Bakıyorum akıntı. Şeffaf değil yani.
Su gibiyse ter de olabilir başka şey de. Ben bazen oturduğum yerden yapış yapış kalkıyorum sıcaktan

Kızlar tarihi bu kadar yakın olup da doğurmayan bir ben kaldım sanırım, ne sancım var ne bişi. Doktor gerekirse 41.haftayı da bekleriz olmazsa suni sancı veririz ama sanmıyorum o zamana kadar doğurursun dedi. Çok bunaldım artık var mı benimle aynı durumda olan?

Maalesef gitmedi

Gider diye umut ediyordum napalım kremlerden medet umucaz artık

Haftalardır aynı konu Kayınvalidem giderim gibisinden laf ediyrdu herkese "giderseniz 14 gün gelmeyin " dedim. Düğün sahibine de çağırdığında "kusura bakma sizde yoktur ama misafir karşılacaksınız bilemem var mı yok mu onlarda , lütfen bebek görmeye gelmeyin " dedim. Bn bu derece açık ve netken bu insanların bu nişann merakını anlamıyorum... Düğün bile değil yani nişann sonuçta...

Eşim de şakayla karışık demişti ona da sende gelme öyleyse 14 gün demiştim ama cidden gidicek gitme desem de çünkü akşam iyice " sen gelmessen gelme ben gidicem " dedi...

Ayy ne meraklı herkes !!! nişana gidende , nişanı yapan da !!! bunca ölen kalan var anlamıyorum ben biz mi geri zekalıyız aylarca evden çıkmadan bekledik ? Resmen eşimle huzursuzluk yaşıyoruz yaa ! Ben çok takıntılıymışım !!

Canım 41. Haftayı bekleme suni sancı için ya. Allah korusun bebek kakasını yapar falan. Yada çok çok sıkı kontrol altında ol. Ben göze alamdım mesela. 40 dolduğu gün suni sancı ile doğum yaptım ilk bebeğimde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…