2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben varım canım bekliyorum. Perşembe sabahtan kontrol var bakalım ne dicek doktorumuz.. Arada kasıklarımda sancı hissediyorum yokluyor gibi ama sık değil.. Hayırlı doğumlarımız olsun inşallah.

Yani bilmiyorum cuma günü kontrole gitcem eğer doğurmamış olursam. Sonrasında daha sık çağırır herhalde bebeğim de kanala girmiş sanırım. 41.haftaya kalmayacağını düşünüyor doktor bakalım

Ben varım canım bekliyorum. Perşembe sabahtan kontrol var bakalım ne dicek doktorumuz.. Arada kasıklarımda sancı hissediyorum yokluyor gibi ama sık değil.. Hayırlı doğumlarımız olsun inşallah.
Bende hiç sancı da yok henüz nst de çıkmadı, benim kontrolüm de cuma günü bakalım hakkımızda hayırlısı, sağlıkla inşallah

Kanala girdiyse kendi sancın ile gelir inşallah. Hayırlısıyla kucağına al canım.

Canim benim 3haftam kaldi ne bir sanci ne bir belirti tik yok bende senin gibi 41e gelirim heralde
Ama ilk dogumumdada 40+1 de kontrolüm vardi doktor daha gunun var bekleyelim demisti o gun hafif kanamam geldi hastanede nst normaldi yine bekleyelim dediler hastaneden cikmaya hazirlanirken suyum geldi 40+2de dogumum oldu
Belki buda boyle olacaktir diyorum
Seninde belki oyle olur
Sabret bakalim, zaten herhangi kotu bi durum olsaydi doktor hemen alalim derdi sanada

akupunkturu nereye uyguluyor cnm MasAllah hadi inşAllah sağlıkla kucağına alırsın insAllah
Amiiin insallah
Sirayla 1 igne tepeme, 1 koluma, bas parmak ve isaret parmak arasina 1, diz kapagimin yanindaki kasa, birde ayak bilegime1 igne takiyor yarim saat duruyo oyle. Hic acimiyor sadece elimdeki cok az aciyor. Bu noktalar rahimle ilgiliymis. Dr cok ilgili cok memnunum kendisinden insallah dogumumda kolay ve guzel olur

Hadi yaa ciddi misin ayy çok heyecanlı Bizim tarihler de aynıydı beraber doğurcaz galiba. Açılman olurken ağrın falan oldu mu çok merak ediyorum

Bişey sorcam. Dün çocuklu bi arkadaşla konuşuyoduk. İlk emzirme zamanları, işte hemen gelmezse elle ya da makinayla sağım konuları falan. Sonra senin de ucu koyulaştı di mi dedi manuel makina kullanımını anlatacaktı onun için sordu. Dedim evet bayadır öyle. Yok öyledir ama son zamanda koyulaşır yayılır gibi olurya dedi. Dedim evet öyle şu an. O an anlamadım galiba. Çünkü bu konuşmadan sonra youtube dan videolar izliyodum bebek bakımıyla ilgili. Emzirmeyle ilgili olanı izlerken baktım kadının göğüs ucu koyulaşmış ama aynı zaman da çok da genişlemiş. Tamam benim de koyulaştı ve biraz genişledi ama öyle devasa bi yer kaplamıyo.
Sonra düşündüm arkadaş bunu mu kastetmişti acaba diye.
Bu arada benim göğüslerim 80di şu an 90lar.
Taktım şimdi kafaya benim göğüs uçlarım çok genişlemedi diye Sıkıntı olacak bişey mi? İlla çok genişlemesi mi gerekiyor? :/

Sen o iğneleri taktırabiliyorsan doğumu da şıp diye yaparsın canım

Sen o iğneleri taktırabiliyorsan doğumu da şıp diye yaparsın canım
Yok kiz hic acimiyor inanki bu arada agdaya bile gittim bikini bolgesi icin oda oyle korkulacak bisey degil ustelik ilk defa gittim. Lazer daha acili cunku sanirim dogum agrisini yasadim ya butun acilar vizzz geliyor bana

Hadi yaa ciddi misin ayy çok heyecanlı Bizim tarihler de aynıydı beraber doğurcaz galiba. Açılman olurken ağrın falan oldu mu çok merak ediyorum
Ben de heyecanlıyım doğumdan sonrada tecrübelerimizi yazarız inşaallah açılmayı ben hiç hissetmedim ya. Adet sancısı ishal karışımı sancım oluyor ama onla mı alakalı bebeğin kanala yaklaşmasıyla mı bilmiyorum. Bide bence açıklığın ilişkiye alakası var

Ya gerçekten sinir olmakta çok çok haklısın ama sen dik dur bence. O ne ya, olması gerekeni söyleyene ve yapana bi de takıntılı yaftası.. Vallahi eşinin de bebeği olacak, nişan daha mı elzem yani şu an? Çaresiz kaldığını da biliyor.. Umarım gitmez bari kendisi.

Yok canım, kişiden kişiye hatta gebelikten gebeliğe bile değişiyor bence. Benim bu sefer koyulaştı ama genişlemedi, ilk gebeligimde daha genişti. Bi arkadaşımın koyulaşmadı da. Ama sütle hiçbir bağlantısı yok bu durumun, tamamen yapısal

Yok ya oyle bisey herkesin yapisi farkli benim ablamin ayni o dedigin gibi genis ve kocaman ama benim oyle buyumedi koyuluk oldu evet ama keseleyince aciliyo rengi bilgin olsun. Zaten koyulasmasi normal.

Birde et benlerim benim ilk kizimda cogalmisti lekelerimde ama bunda ne et beni ne lekem oldu hatta kansizliktan mi bilmiyorum ruh gibiyim

Rahatladım o zaman canım. Yine sütüm az mı olacak yoksa'ya bağlayacaktım nerdeyse
Diğer yerler gibi keselemeye korkuyorum acır diye.
Lekeler yine göğüslerin orda di mi? Benim de göğüs uç çevresinde nokta nokta şeklinde kahverengi koyulaşmalar var.

Aynen doğumdan sonra da yazışmaya devam edelim inşaAllah. Açılmanın nasıl olduğunu merak ediyorum son zamanlarda bir farklılıklar var bende ama bakalım yarın doktora gidince öğrenicem. İlişki konusunda da haklısın erken doğum riski bittiği için deneyebilirsiniz demişti doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…