- 25 Temmuz 2019
- 139
- 310
- 33
- 34
Evet özel hastane hiç bir ücret talep etmediler SSK karşıladı sanırımGözünüz aydın
Teste ücret vermiş miydiniz ve özel hastane mi ?
Benimde Cumartesi Doğum olacak dr sabahı test yapılacak dedi ve en son ücretli old söylemişti testin .
Kızlar tarihi bu kadar yakın olup da doğurmayan bir ben kaldım sanırım, ne sancım var ne bişi. Doktor gerekirse 41.haftayı da bekleriz olmazsa suni sancı veririz ama sanmıyorum o zamana kadar doğurursun dedi. Çok bunaldım artık var mı benimle aynı durumda olan?
Yani bilmiyorum cuma günü kontrole gitcem eğer doğurmamış olursam. Sonrasında daha sık çağırır herhalde bebeğim de kanala girmiş sanırım. 41.haftaya kalmayacağını düşünüyor doktor bakalımCanım 41. Haftayı bekleme suni sancı için ya. Allah korusun bebek kakasını yapar falan. Yada çok çok sıkı kontrol altında ol. Ben göze alamdım mesela. 40 dolduğu gün suni sancı ile doğum yaptım ilk bebeğimde...
Bende hiç sancı da yok henüz nst de çıkmadı, benim kontrolüm de cuma günü bakalım hakkımızda hayırlısı, sağlıkla inşallahBen varım canım bekliyorum. Perşembe sabahtan kontrol var bakalım ne dicek doktorumuz.. Arada kasıklarımda sancı hissediyorum yokluyor gibi ama sık değil.. Hayırlı doğumlarımız olsun inşallah.
Kanala girdiyse kendi sancın ile gelir inşallah. Hayırlısıyla kucağına al canım.Yani bilmiyorum cuma günü kontrole gitcem eğer doğurmamış olursam. Sonrasında daha sık çağırır herhalde bebeğim de kanala girmiş sanırım. 41.haftaya kalmayacağını düşünüyor doktor bakalım
Canim benim 3haftam kaldi ne bir sanci ne bir belirti tik yok bende senin gibi 41e gelirim heraldeKızlar tarihi bu kadar yakın olup da doğurmayan bir ben kaldım sanırım, ne sancım var ne bişi. Doktor gerekirse 41.haftayı da bekleriz olmazsa suni sancı veririz ama sanmıyorum o zamana kadar doğurursun dedi. Çok bunaldım artık var mı benimle aynı durumda olan?
Bende de oluyor oya bu idrara sksma sancilar olduo beni ya yataktan kalkana kadar ölüp ölüp diriliyorum resmen ya.uyurken sancılıyım rüyamdada sancılıyım pufff
Bende de akıntı oluyor sürekli ama sıcaktan terliyorum ben onun ıslaklıgı çünkü suyum fala iyiydi benimsizinde çamaşırınız sürekli ıslanıormu ya su gbi böle dün sürekli ıslandı hatta bırınde esrtmanın dışına bile çıkmıştı.su bu şekilde azalmaz demi?
Amiiin insallahakupunkturu nereye uyguluyor cnm MasAllah hadi inşAllah sağlıkla kucağına alırsın insAllah
Hadi yaa ciddi misin ayy çok heyecanlıKız dün doktor bana rahim yolun incelmiş bikaç haftaya doğurursun dedi heyecan bastı beni en son ben doğururum sanıyordum sanırım sona kalmıcam bu gidişle3 cm açıklık var ama gerçek sancılarım yok
Sen o iğneleri taktırabiliyorsan doğumu da şıp diye yaparsın canımAmiiin insallah
Sirayla 1 igne tepeme, 1 koluma, bas parmak ve isaret parmak arasina 1, diz kapagimin yanindaki kasa, birde ayak bilegime1 igne takiyor yarim saat duruyo oyle. Hic acimiyor sadece elimdeki cok az aciyor. Bu noktalar rahimle ilgiliymis. Dr cok ilgili cok memnunum kendisinden insallah dogumumda kolay ve guzel olur
Yok kiz hic acimiyor inankiSen o iğneleri taktırabiliyorsan doğumu da şıp diye yaparsın canım
Hastanedeyim cnm başakşehir şehir hastanesinde sezeryan oldum dünDenizferdi34 nasılsın doğum yaptın mı
Ben de heyecanlıyım doğumdan sonrada tecrübelerimizi yazarız inşaallahHadi yaa ciddi misin ayy çok heyecanlıBizim tarihler de aynıydı beraber doğurcaz galiba. Açılman olurken ağrın falan oldu mu çok merak ediyorum
Gider diye umut ediyordumnapalım kremlerden medet umucaz artık
Haftalardır aynı konuKayınvalidem giderim gibisinden laf ediyrdu herkese "giderseniz 14 gün gelmeyin " dedim. Düğün sahibine de çağırdığında "kusura bakma sizde yoktur ama misafir karşılacaksınız bilemem var mı yok mu onlarda , lütfen bebek görmeye gelmeyin " dedim. Bn bu derece açık ve netken bu insanların bu nişann merakını anlamıyorum... Düğün bile değil yani nişann sonuçta...
Eşim de şakayla karışık demişti ona da sende gelme öyleyse 14 gün demiştim ama cidden gidicek gitme desem de çünkü akşam iyice " sen gelmessen gelme ben gidicem " dedi...
Ayy ne meraklı herkes !!! nişana gidende , nişanı yapan da !!! bunca ölen kalan var anlamıyorum ben biz mi geri zekalıyız aylarca evden çıkmadan bekledik ? Resmen eşimle huzursuzluk yaşıyoruz yaa ! Ben çok takıntılıymışım !!
Yok canım, kişiden kişiye hatta gebelikten gebeliğe bile değişiyor bence. Benim bu sefer koyulaştı ama genişlemedi, ilk gebeligimde daha genişti. Bi arkadaşımın koyulaşmadı da. Ama sütle hiçbir bağlantısı yok bu durumun, tamamen yapısalBişey sorcam. Dün çocuklu bi arkadaşla konuşuyoduk. İlk emzirme zamanları, işte hemen gelmezse elle ya da makinayla sağım konuları falan. Sonra senin de ucu koyulaştı di mi dedi manuel makina kullanımını anlatacaktı onun için sordu. Dedim evet bayadır öyle. Yok öyledir ama son zamanda koyulaşır yayılır gibi olurya dedi. Dedim evet öyle şu an. O an anlamadım galiba. Çünkü bu konuşmadan sonra youtube dan videolar izliyodum bebek bakımıyla ilgili. Emzirmeyle ilgili olanı izlerken baktım kadının göğüs ucu koyulaşmış ama aynı zaman da çok da genişlemiş. Tamam benim de koyulaştı ve biraz genişledi ama öyle devasa bi yer kaplamıyo.
Sonra düşündüm arkadaş bunu mu kastetmişti acaba diye.
Bu arada benim göğüslerim 80di şu an 90lar.
Taktım şimdi kafaya benim göğüs uçlarım çok genişlemedi diyeSıkıntı olacak bişey mi? İlla çok genişlemesi mi gerekiyor? :/
Yok ya oyle bisey herkesin yapisi farkli benim ablamin ayni o dedigin gibi genis ve kocaman ama benim oyle buyumedi koyuluk oldu evet ama keseleyince aciliyo rengi bilgin olsun. Zaten koyulasmasi normal.Bişey sorcam. Dün çocuklu bi arkadaşla konuşuyoduk. İlk emzirme zamanları, işte hemen gelmezse elle ya da makinayla sağım konuları falan. Sonra senin de ucu koyulaştı di mi dedi manuel makina kullanımını anlatacaktı onun için sordu. Dedim evet bayadır öyle. Yok öyledir ama son zamanda koyulaşır yayılır gibi olurya dedi. Dedim evet öyle şu an. O an anlamadım galiba. Çünkü bu konuşmadan sonra youtube dan videolar izliyodum bebek bakımıyla ilgili. Emzirmeyle ilgili olanı izlerken baktım kadının göğüs ucu koyulaşmış ama aynı zaman da çok da genişlemiş. Tamam benim de koyulaştı ve biraz genişledi ama öyle devasa bi yer kaplamıyo.
Sonra düşündüm arkadaş bunu mu kastetmişti acaba diye.
Bu arada benim göğüslerim 80di şu an 90lar.
Taktım şimdi kafaya benim göğüs uçlarım çok genişlemedi diyeSıkıntı olacak bişey mi? İlla çok genişlemesi mi gerekiyor? :/
Rahatladım o zaman canım. Yine sütüm az mı olacak yoksa'ya bağlayacaktım nerdeyseYa gerçekten sinir olmakta çok çok haklısın ama sen dik dur bence. O ne ya, olması gerekeni söyleyene ve yapana bi de takıntılı yaftası.. Vallahi eşinin de bebeği olacak, nişan daha mı elzem yani şu an? Çaresiz kaldığını da biliyor.. Umarım gitmez bari kendisi.
Yok canım, kişiden kişiye hatta gebelikten gebeliğe bile değişiyor bence. Benim bu sefer koyulaştı ama genişlemedi, ilk gebeligimde daha genişti. Bi arkadaşımın koyulaşmadı da. Ama sütle hiçbir bağlantısı yok bu durumun, tamamen yapısal
Yok ya oyle bisey herkesin yapisi farkli benim ablamin ayni o dedigin gibi genis ve kocaman ama benim oyle buyumedi koyuluk oldu evet ama keseleyince aciliyo rengi bilgin olsun. Zaten koyulasmasi normal.
Birde et benlerim benim ilk kizimda cogalmisti lekelerimde ama bunda ne et beni ne lekem oldu hatta kansizliktan mi bilmiyorum ruh gibiyim
Aynen doğumdan sonra da yazışmaya devam edelim inşaAllah. Açılmanın nasıl olduğunu merak ediyorum son zamanlarda bir farklılıklar var bende ama bakalım yarın doktora gidince öğrenicem. İlişki konusunda da haklısın erken doğum riski bittiği için deneyebilirsiniz demişti doktorumBen de heyecanlıyım doğumdan sonrada tecrübelerimizi yazarız inşaallahaçılmayı ben hiç hissetmedim ya. Adet sancısı ishal karışımı sancım oluyor ama onla mı alakalı bebeğin kanala yaklaşmasıyla mı bilmiyorum. Bide bence açıklığın ilişkiye alakası var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?