2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

ya bu idrara sksma sancilar olduo beni ya yataktan kalkana kadar ölüp ölüp diriliyorum resmen ya.uyurken sancılıyım rüyamdada sancılıyım pufff
bende aynıyım cnm yataktan doğrulup kalkana kadar karnım kasıklarım felaket oluyor bı an hiç kalkamayacm sanıyorum zor bela gidiyorum çıkınca da çok sıkıştıgim için her halde ağrı baskı çok oluyor
sizinde çamaşırınız sürekli ıslanıormu ya su gbi böle dün sürekli ıslandı hatta bırınde esrtmanın dışına bile çıkmıştı.su bu şekilde azalmaz demi?
bı ara öyleydi cnm benimde su sıra azıcık azaldı ama yine var akintim
Bende uyanamıyorum sürekli uyuyorum . Gözümü açamıyorum ne olcak böyle bakalım
iyi kız MaşAllah sıcaklarda uyuyabiliyosan ben çok daraliyorum
şifa olsun insAllah akupunktur daha önce yaptrmistim cnm ben kilo vermek için bana biraz dhaa fazla yakıyordu tabi göbekte de vardı acıtmiyor cidden sadece baş parmak ve işaret parmağının arasındaki çok hafif sizliyordu elimde kulağa takılan ignelerden kaldı bı
alakası olduğunu sanmıyorum cnm ya illa olacak diye bişey yok benim de rengi koyualsti kahverengi kısmı da ucu da büyüdü ama bunlar hamileliğe kişiye özel bence kızımda hiç renk değişikliği olmamıştı
Sen o iğneleri taktırabiliyorsan doğumu da şıp diye yaparsın canım
ki acıtmiyor ki hiç
Kızlar gebelikten önce ben hap kullanmıştım şimdi doğumdan sonra en güvenilir ,rahat ve sağlıklı korunma yöntemi nedir ? Bilgisi olan var mı?
O konu bende de düşünceli ya hap 6 aydan sonra kullanılabiliyormus geçen ebeye sordum spiral düşünmüyorum dolayısıyla başta kondomla devam sonrasında belki hap deneyebilirim

1 hafta var aramizda bende de hic belirti yok açılmam da yoktu en son şıp diye suyumuz gelsin de doguralim artik hayirlisiyla

Diğer yerler gibi keselemeye korkuyorum acır diye.
Lekeler yine göğüslerin orda di mi? Benim de göğüs uç çevresinde nokta nokta şeklinde kahverengi koyulaşmalar var.
İlk gebeligimde oldu bunda oyle noktalar olmadi canim

Yarin gidecegim carsambalari ben gidiyorum persembeleri sen ama sen bu gidisle benden once doguracaksin 1 haftadir ara ara squat yaptim merak ediyorum açılmam var mi . Kiz cocugu erken gelir diyorlardi birde
Ben de yapıyorum bakalım 2 cm daha ilerledi mi açılmam. Yarın haber et bakalım kilosu kaç oldu hiç belli olmaz, her an sancı gelebilir. Hurma yiyorum ve tarçınlı süt içiyorum. Bana mısın demiyor vücudum

Amin cok tesekkur ederim. Bende ilk defa yaptiriyorum insallah ise yarar

[/QUOTE]
O konu bende de düşünceli ya hap 6 aydan sonra kullanılabiliyormus geçen ebeye sordum spiral düşünmüyorum dolayısıyla başta kondomla devam sonrasında belki hap deneyebilirim
[/QUOTE]
Hap hormonları çok etkiliyor . Mesela bir süre sonra sanki yüzümde bıyık varmış gibi iz çıkmıştı sonra göğüslerim önceden adet olacağım zaman belirti olarak ağrıyordu o kayboldu ,göguslerim kucule kucule ufacık olmustu . Bilmiyorum ya bende ne yapacam .

Ben eşimin korunmasını isticem hap kullanıp hormonlarımı bozmak istemiyorum normalde de düzenli hormonlarım yok çünkü. ☺

Ben de bu hormonlar yüzünden hap kullanmak istemiyorum aslında . Ćok etkiliyor diger yontemlerinde hangisi iyi bilemiyorum . Esim hicc orali degil ya beni hapa zorlicak kesin

Kızlar birşey sorucam biz yemek yedikten sonra bebeğe hemen geçiyormu besin hani tatlı yiyince emen oynuyorlar ya merak ediyorum☺
Bir doktordan duyduğum kadarıyla şeker ve su hemen bebeğe geçiyormuş ama diğer besinler daha geç bebeğe ulaşıyormuş kuzum.

Yarin gidecegim carsambalari ben gidiyorum persembeleri sen ama sen bu gidisle benden once doguracaksin 1 haftadir ara ara squat yaptim merak ediyorum açılmam var mi . Kiz cocugu erken gelir diyorlardi birde
Kızlar bende aynıyım hiç doğuracak gibi gözükmüyor sadece hereketler arttı bakalım sonuç ne olur yarın doktor çağırdı açılma var diye kontrol edecek ama benim nst de bile sancı çıkmıyor bakalım hayırlısı olsun inşallah

[/QUOTE]
Hap hormonları çok etkiliyor . Mesela bir süre sonra sanki yüzümde bıyık varmış gibi iz çıkmıştı sonra göğüslerim önceden adet olacağım zaman belirti olarak ağrıyordu o kayboldu ,göguslerim kucule kucule ufacık olmustu . Bilmiyorum ya bende ne yapacam .

Ben de bu hormonlar yüzünden hap kullanmak istemiyorum aslında . Ćok etkiliyor diger yontemlerinde hangisi iyi bilemiyorum . Esim hicc orali degil ya beni hapa zorlicak kesin
[/QUOTE]
Valla eşim kendi koruncak kendi de baştan beri onu diyor hap kullanıp kendimle oynayamam daha 2.çocugum yok

Arkadaşlar merhaba
Hepinize hayırlı, sağlıklı doğumlar diliyorum
Kamuda çalışan arkadaşlar var ise bir sorum olacaktı
Malum pandemi yüzünden 22. Hafta ve sonrası olarak işe gitmedik 32. Haftada çalışabilirlik raporu alanlar ne yaptınız yani o 5 haftalık süre doğum sonrasına aktarılacak mı yoksa aktarılmayacak mi sanırım öğretmenlerde durum daha Farklı dilerim öğretmen dışında kamuda çalışan vardır
Sevgiler

Bende ikiside oluyor yiyince hemen başlıyor buna ragmen yavas kilo alması şaşırtıyor beni
Kilosu çok az değil ki canım ya üzme kendini. Eğer kafaya çok taktıysan sabahları kahvaltı yapmadan önce pekmez ye, dondurmanın bebeğe kilo aldırdığını duymuştum. Meyve ye bolca tabi şekere dikkat ederek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…