- 25 Eylül 2019
- 1.580
- 13.654
- 158
bende aynıyım cnm yataktan doğrulup kalkana kadar karnım kasıklarım felaket oluyor bı an hiç kalkamayacm sanıyorum zor bela gidiyorum çıkınca da çok sıkıştıgim için her halde ağrı baskı çok oluyorya bu idrara sksma sancilar olduo beni ya yataktan kalkana kadar ölüp ölüp diriliyorum resmen ya.uyurken sancılıyım rüyamdada sancılıyım pufff
bı ara öyleydi cnm benimde su sıra azıcık azaldı ama yine var akintimsizinde çamaşırınız sürekli ıslanıormu ya su gbi böle dün sürekli ıslandı hatta bırınde esrtmanın dışına bile çıkmıştı.su bu şekilde azalmaz demi?
iyi kız MaşAllah sıcaklarda uyuyabiliyosan ben çok daraliyorumBende uyanamıyorumsürekli uyuyorum . Gözümü açamıyorum ne olcak böyle bakalım
şifa olsun insAllah akupunktur daha önce yaptrmistim cnm ben kilo vermek için bana biraz dhaa fazla yakıyordu tabi göbekte de vardı acıtmiyor cidden sadece baş parmak ve işaret parmağının arasındaki çok hafif sizliyordu elimde kulağa takılan ignelerden kaldı bıAmiiin insallah
Sirayla 1 igne tepeme, 1 koluma, bas parmak ve isaret parmak arasina 1, diz kapagimin yanindaki kasa, birde ayak bilegime1 igne takiyor yarim saat duruyo oyle. Hic acimiyor sadece elimdeki cok az aciyor. Bu noktalar rahimle ilgiliymis. Dr cok ilgili cok memnunum kendisinden insallah dogumumda kolay ve guzel olur
alakası olduğunu sanmıyorum cnm ya illa olacak diye bişey yok benim de rengi koyualsti kahverengi kısmı da ucu da büyüdü ama bunlar hamileliğe kişiye özel bence kızımda hiç renk değişikliği olmamıştıBişey sorcam. Dün çocuklu bi arkadaşla konuşuyoduk. İlk emzirme zamanları, işte hemen gelmezse elle ya da makinayla sağım konuları falan. Sonra senin de ucu koyulaştı di mi dedi manuel makina kullanımını anlatacaktı onun için sordu. Dedim evet bayadır öyle. Yok öyledir ama son zamanda koyulaşır yayılır gibi olurya dedi. Dedim evet öyle şu an. O an anlamadım galiba. Çünkü bu konuşmadan sonra youtube dan videolar izliyodum bebek bakımıyla ilgili. Emzirmeyle ilgili olanı izlerken baktım kadının göğüs ucu koyulaşmış ama aynı zaman da çok da genişlemiş. Tamam benim de koyulaştı ve biraz genişledi ama öyle devasa bi yer kaplamıyo.
Sonra düşündüm arkadaş bunu mu kastetmişti acaba diye.
Bu arada benim göğüslerim 80di şu an 90lar.
Taktım şimdi kafaya benim göğüs uçlarım çok genişlemedi diyeSıkıntı olacak bişey mi? İlla çok genişlemesi mi gerekiyor? :/
ki acıtmiyor ki hiçSen o iğneleri taktırabiliyorsan doğumu da şıp diye yaparsın canım
O konu bende de düşünceli ya hap 6 aydan sonra kullanılabiliyormus geçen ebeye sordum spiral düşünmüyorum dolayısıyla başta kondomla devam sonrasında belki hap deneyebilirimKızlar gebelikten önce ben hap kullanmıştım şimdi doğumdan sonra en güvenilir ,rahat ve sağlıklı korunma yöntemi nedir ? Bilgisi olan var mı?
1 hafta var aramizda bende de hic belirti yok açılmam da yoktu en sonKızlar tarihi bu kadar yakın olup da doğurmayan bir ben kaldım sanırım, ne sancım var ne bişi. Doktor gerekirse 41.haftayı da bekleriz olmazsa suni sancı veririz ama sanmıyorum o zamana kadar doğurursun dedi. Çok bunaldım artık var mı benimle aynı durumda olan?
Yeni muayenen ne zaman. Beni perşembe çağırdı1 hafta var aramizda bende de hic belirti yok açılmam da yoktu en sonşıp diye suyumuz gelsin de doguralim artik hayirlisiyla
Yarin gidecegim carsambalari ben gidiyorum persembeleri sen ama sen bu gidisle benden once doguracaksinYeni muayenen ne zaman. Beni perşembe çağırdı
İlk gebeligimde oldu bunda oyle noktalar olmadi canimDiğer yerler gibi keselemeye korkuyorum acır diye.
Lekeler yine göğüslerin orda di mi? Benim de göğüs uç çevresinde nokta nokta şeklinde kahverengi koyulaşmalar var.
Ben de yapıyorum bakalım 2 cm daha ilerledi mi açılmam. Yarın haber et bakalım kilosu kaç olduYarin gidecegim carsambalari ben gidiyorum persembeleri sen ama sen bu gidisle benden once doguracaksin1 haftadir ara ara squat yaptim merak ediyorum açılmam var mi . Kiz cocugu erken gelir diyorlardi birde
Ben eşimin korunmasını isticem hap kullanıp hormonlarımı bozmak istemiyorum normalde de düzenli hormonlarım yok çünkü.Kızlar gebelikten önce ben hap kullanmıştım şimdi doğumdan sonra en güvenilir ,rahat ve sağlıklı korunma yöntemi nedir ? Bilgisi olan var mı?
Amin cok tesekkur ederim. Bende ilk defa yaptiriyorum insallah ise yararşifa olsun insAllah akupunktur daha önce yaptrmistim cnm ben kilo vermek için bana biraz dhaa fazla yakıyordu tabi göbekte de vardı acıtmiyor cidden sadece baş parmak ve işaret parmağının arasındaki çok hafif sizliyordu elimde kulağa takılan ignelerden kaldı bı
benim akintim 2 3 aydir hic bitmedi suyum da azalmadi .gunde 8 camasir falan degistiriyorum fenalik geldi artıksizinde çamaşırınız sürekli ıslanıormu ya su gbi böle dün sürekli ıslandı hatta bırınde esrtmanın dışına bile çıkmıştı.su bu şekilde azalmaz demi?
Ben eşimin korunmasını isticem hap kullanıp hormonlarımı bozmak istemiyorum normalde de düzenli hormonlarım yok çünkü. ☺
Bir doktordan duyduğum kadarıyla şeker ve su hemen bebeğe geçiyormuş ama diğer besinler daha geç bebeğe ulaşıyormuş kuzum.Kızlar birşey sorucam biz yemek yedikten sonra bebeğe hemen geçiyormu besin hani tatlı yiyince emen oynuyorlar ya merak ediyorum☺
Yarin gidecegim carsambalari ben gidiyorum persembeleri sen ama sen bu gidisle benden once doguracaksin1 haftadir ara ara squat yaptim merak ediyorum açılmam var mi . Kiz cocugu erken gelir diyorlardi birde
Kızlar bende aynıyım hiç doğuracak gibi gözükmüyor sadece hereketler arttı bakalım sonuç ne olur yarın doktor çağırdı açılma var diye kontrol edecek ama benim nst de bile sancı çıkmıyorBen de yapıyorum bakalım 2 cm daha ilerledi mi açılmam. Yarın haber et bakalım kilosu kaç olduhiç belli olmaz, her an sancı gelebilir. Hurma yiyorum ve tarçınlı süt içiyorum. Bana mısın demiyor vücudum
Benim hiç bilgim yok yemek yiyince hareket ediyor ama tatlı yiyince hemen etki etmiyor benim kuzuyaKızlar birşey sorucam biz yemek yedikten sonra bebeğe hemen geçiyormu besin hani tatlı yiyince emen oynuyorlar ya merak ediyorum☺
Anladım canım o yuzden tatlı yiyince hemen kımıldanıyorBir doktordan duyduğum kadarıyla şeker ve su hemen bebeğe geçiyormuş ama diğer besinler daha geç bebeğe ulaşıyormuş kuzum.
Bende ikiside oluyor yiyince hemen başlıyor buna ragmen yavas kilo alması şaşırtıyor beniBenim hiç bilgim yok yemek yiyince hareket ediyor ama tatlı yiyince hemen etki etmiyor benim kuzuya
Kilosu çok az değil ki canım ya üzme kendini. Eğer kafaya çok taktıysan sabahları kahvaltı yapmadan önce pekmez ye, dondurmanın bebeğe kilo aldırdığını duymuştum. Meyve ye bolca tabi şekere dikkat ederekBende ikiside oluyor yiyince hemen başlıyor buna ragmen yavas kilo alması şaşırtıyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?