2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Hadi bakalım ikiniz yarın güzel haberle gelin. Perşembe de ben gidicem.
Açılma olsa da sancı olmayınca birşey yapmıyor ki. Benimki yapmadı..

Ah ah hepsini yiyorum dondurma aşığıyım zaten şekerim yok şükür canım alıcagını alıyor galiba bebek

Ah ah hepsini yiyorum dondurma aşığıyım zaten şekerim yok şükür canım alıcagını alıyor galiba bebek
Evet kuzum o alması gerekeni alıyordur önemli olan kilosu değil sağlıklı olması hiç dert etme Zaten biz ne yaparsak yapalım iri bebekse ne kadar dikkat etsek de iri oluyor, minyonsa neler yersek yiyelim kilolu olmayacaktır. Doğduktan sonra kilo aldırırsın annesi

Ahh canim inşallah Benim tek bide sizde ikiz nasıl gidiyor ?!
İnan topiğe günde 1 zor giriyorum bazen yarımda kalıyor Bütün gün alt değiştirip emziriyorum ama çok şükür güzel telaşlar Rabbim hepinizin bağışlasın gözlerine bakınca herşeyi unutuyor insan. Bide şunu söyleyim ilk çocukta insan illaki biraz tecrübesiz oluyor afallıyor fazla tadını çıkaramıyor bunlar ikinci ya her ne kadar zor olsada o kadar güzelki şuan büyüsünler bile istemiyorum böyle deli seviyorum.

Evet canım doğru söylüyorsun inşallah öyle olur sağlıkla gelsinlerde ya insan stres oluyor ne zormuş ana olmak

Benim sezeryan olcak ztn ilki sezryandı kızım 4 kılo doğmuştu heralde ona odaklandm aslnda kılosu iyi dedğn gibi

Benim de sürekli bi ıslaklık öyle ama çok az. Bakıyorum akıntı. Şeffaf değil yani.
Su gibiyse ter de olabilir başka şey de. Ben bazen oturduğum yerden yapış yapış kalkıyorum sıcaktan
yok canım ter degıl emınım ter çamaşrm kenarlarnda oluo bu akıntıda ne sebepten anlayamadım

bende 2 gündür hurma yiyorum sancılarım kasılmalarım tavan ama doğum yok bölesi daha kötü annem o sancı degıl bu sancı degıl dıe dıe evde doğuracan dıo.hakıkaten suyum faln gelmezse hiç anlamayacam sanırım.bebek kafayı cıkarınca derım herlde aha dguruom dıe

Benim annemde önce su gelmiş sonra sancı. Senin de öyle olur diyor. Önce su mu gelir bilmiyorum ki. Ben suni ile doğurdum çünkü. Doğal sancım gelir de inşallah nasıl birşey olduğunu anlarım ya. Çok heyecanlandırır beni kendi sancım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…