2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Tarçınlı su- süt bende deneyeyim hem sekere se iyi gelir bu ara frensiz yiyorum

Yarin yaz bize Sanci hafif cikiyor bende ama acilma yok
Merhaba, ben 32. Haftaya kadar idari iznimi kullandim. 1 haziranda idari izinler kalkinca 34-36 hafta arasi fiili olarak calisip dogum iznine ayrildim. Yani mecbur calismamiz gerekiyor o aradaki sureyi aktarmak icin

benım ilkde gece tuvalte die klktım daha odadsn cıkmadan şarr suyum boşaldı o kasılmalar sanvılar yaln oldu hoplya hplaya hastnye gttım saat ilerledkce sancm arttı doğurdum şükür

Yaaa MasAllah
Beni simdiden korku aldi
2.bebegim olacak ama ilki 10 yasinda oldugu icin herseyi unutmusum
Simdi videolara falan bakiyorum banyo yaptirirken ustunu degistirirken agliyo ayy diyorum bende orda onla aglarim paniklerim

Bende doğum yaptıktan 3 gün sonra eşimin teyzeoğlu evleniyor biz gitmeyeceğiz ama kayınvalidem ordan çıkıp bize gelme planı var biz de nasıl söylesek diye düşünüyorum ne kötü zamana denk geldi insanlar gelse bi türlü gelmese bize çok zor olacak rabbim korusun

Benimde once su geldi 2saat sonra sancim geldi, ilk gebelikte yani

Yaaaa olamaz sanki beni anlattınnnn her sancıda yok ya değildir diyorum bakalım ne olacak halimiz

Su yatağı batırır ya kıyamam ben doğuma gitmeden temizlediniz mi gerçi belki halıya falan da gelmiş olabilir. O kadar çok geliyor mu onu da bilmem de
Yok canım benimki tam yerinde geldi
Hastanede geldi
Kanamaya yakin lekem geldi hastaneye gittim orada nstye girdim bitince eve gitmek icin hazirlaniyodum suyum geldi
Simdi bu sefer nasil gelecek bilmiyorum
Daha bu haftasonu koltuk takimi aldik diyorumki ben doguma kadar oturmayim bunlarin uzerinde otururken gelir falan
O temizleme olayi nasil olacak bilmiyorum bakalim nerde gelecek

Gözünüz aydın ☺
Teste ücret vermiş miydiniz ve özel hastane mi ?
Benimde Cumartesi Doğum olacak dr sabahı test yapılacak dedi ve en son ücretli old söylemişti testin .
Doğum öncesi mi yapıyorlar korona testini ? Doğum yapacağınız gün mü yapılıyor ? Ücreti ne kadarmış ücretsiz olması lazım aslında

Aman koltuklara oturma hayırlısı nasılsa öyle gelsin

Kızlar, agıstosta dogumum, ama sizler benden daha tecrübelisiniz, sormak istedim. Lansinoh gögüs ucu kremi kullanıyormusunuz ? Kullanıyorsanız dogumdan ne kadar önce başladınız ? Bütün gögüsemi sürüyorsunuz yoksa meme başına mı sadece ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…