- 12 Kasım 2014
- 577
- 841
- 103
Tarçınlı su- süt bende deneyeyim hem sekere se iyi gelir bu ara frensiz yiyorumBen de yapıyorum bakalım 2 cm daha ilerledi mi açılmam. Yarın haber et bakalım kilosu kaç olduhiç belli olmaz, her an sancı gelebilir. Hurma yiyorum ve tarçınlı süt içiyorum. Bana mısın demiyor vücudum
Yarin yaz bizeKızlar bende aynıyım hiç doğuracak gibi gözükmüyor sadece hereketler arttı bakalım sonuç ne olur yarın doktor çağırdı açılma var diye kontrol edecek ama benim nst de bile sancı çıkmıyorbakalım hayırlısı olsun inşallah
Merhaba, ben 32. Haftaya kadar idari iznimi kullandim. 1 haziranda idari izinler kalkinca 34-36 hafta arasi fiili olarak calisip dogum iznine ayrildim. Yani mecbur calismamiz gerekiyor o aradaki sureyi aktarmak icinArkadaşlar merhaba
Hepinize hayırlı, sağlıklı doğumlar diliyorum
Kamuda çalışan arkadaşlar var ise bir sorum olacaktı
Malum pandemi yüzünden 22. Hafta ve sonrası olarak işe gitmedik 32. Haftada çalışabilirlik raporu alanlar ne yaptınız yani o 5 haftalık süre doğum sonrasına aktarılacak mı yoksa aktarılmayacak mi sanırım öğretmenlerde durum daha Farklı dilerim öğretmen dışında kamuda çalışan vardır
Sevgiler
benım ilkde gece tuvalte die klktım daha odadsn cıkmadan şarr suyum boşaldı o kasılmalar sanvılar yaln oldu hoplya hplaya hastnye gttım saat ilerledkce sancm arttı doğurdum şükürBenim annemde önce su gelmiş sonra sancı. Senin de öyle olur diyor. Önce su mu gelir bilmiyorum ki. Ben suni ile doğurdum çünkü. Doğal sancım gelir de inşallah nasıl birşey olduğunu anlarım ya. Çok heyecanlandırır beni kendi sancım
rndevu bulmdım pazrtse randevm var bklmBence bi muayeneye git canim anlasiliyor suyun azalip azalmadigi. Belki sizinti seklinde geliyordur suyun
Yani önce su geliyor öyle mi. Hadi bakalım nolcakbenım ilkde gece tuvalte die klktım daha odadsn cıkmadan şarr suyum boşaldı o kasılmalar sanvılar yaln oldu hoplya hplaya hastnye gttım saat ilerledkce sancm arttı doğurdum şükür
Ben gunde 3 4 degistiriyorum cok diye dusunuyodum 8 waouwbenim akintim 2 3 aydir hic bitmedi suyum da azalmadi .gunde 8 camasir falan degistiriyorum fenalik geldi artık
Yaaa MasAllahİnan topiğe günde 1 zor giriyorum bazen yarımda kalıyor Bütün gün alt değiştirip emziriyorumama çok şükür güzel telaşlar Rabbim hepinizin bağışlasın gözlerine bakınca herşeyi unutuyor insan. Bide şunu söyleyim ilk çocukta insan illaki biraz tecrübesiz oluyor afallıyor fazla tadını çıkaramıyor bunlar ikinci ya her ne kadar zor olsada o kadar güzelki şuan büyüsünler bile istemiyorum böyle deli seviyorum.
Bende doğum yaptıktan 3 gün sonra eşimin teyzeoğlu evleniyor biz gitmeyeceğiz ama kayınvalidem ordan çıkıp bize gelme planı var biz de nasıl söylesek diye düşünüyorum ne kötü zamana denk geldi insanlar gelse bi türlü gelmese bize çok zor olacak rabbim korusunGider diye umut ediyordumnapalım kremlerden medet umucaz artık
Haftalardır aynı konuKayınvalidem giderim gibisinden laf ediyrdu herkese "giderseniz 14 gün gelmeyin " dedim. Düğün sahibine de çağırdığında "kusura bakma sizde yoktur ama misafir karşılacaksınız bilemem var mı yok mu onlarda , lütfen bebek görmeye gelmeyin " dedim. Bn bu derece açık ve netken bu insanların bu nişann merakını anlamıyorum... Düğün bile değil yani nişann sonuçta...
Eşim de şakayla karışık demişti ona da sende gelme öyleyse 14 gün demiştim ama cidden gidicek gitme desem de çünkü akşam iyice " sen gelmessen gelme ben gidicem " dedi...
Ayy ne meraklı herkes !!! nişana gidende , nişanı yapan da !!! bunca ölen kalan var anlamıyorum ben biz mi geri zekalıyız aylarca evden çıkmadan bekledik ? Resmen eşimle huzursuzluk yaşıyoruz yaa ! Ben çok takıntılıymışım !!
Benimde once su geldi 2saat sonra sancim geldi, ilk gebelikte yaniBenim annemde önce su gelmiş sonra sancı. Senin de öyle olur diyor. Önce su mu gelir bilmiyorum ki. Ben suni ile doğurdum çünkü. Doğal sancım gelir de inşallah nasıl birşey olduğunu anlarım ya. Çok heyecanlandırır beni kendi sancım
Su yatağı batırır ya kıyamam benBenimde once su geldi 2saat sonra sancim geldi, ilk gebelikte yani
Yaaaa olamaz sanki beni anlattınnnnbende 2 gündür hurma yiyorum sancılarım kasılmalarım tavan ama doğum yokbölesi daha kötü annem o sancı degıl bu sancı degıl dıe dıe evde doğuracan dıo.hakıkaten suyum faln gelmezse hiç anlamayacam sanırım.bebek kafayı cıkarınca derım herlde aha dguruom dıe
Bazen akıntı dediğimiz idrar da olabiliyor benim bi arkadaşım suyum geliyor DİE gitti Dr baskı yaptığı için idrar kaçırıyorsun demişbenim akintim 2 3 aydir hic bitmedi suyum da azalmadi .gunde 8 camasir falan degistiriyorum fenalik geldi artık
Yok canım benimki tam yerinde geldiSu yatağı batırır ya kıyamam bendoğuma gitmeden temizlediniz mi gerçi belki halıya falan da gelmiş olabilir. O kadar çok geliyor mu onu da bilmem de
Hayırlı olsun cnm ay çok az kaldı sağlıkla kavuşalım inşallahBenim tarihim netleşti 4 Temmuz ☺
Doğum öncesi mi yapıyorlar korona testini ? Doğum yapacağınız gün mü yapılıyor ? Ücreti ne kadarmış ücretsiz olması lazım aslındaGözünüz aydın ☺
Teste ücret vermiş miydiniz ve özel hastane mi ?
Benimde Cumartesi Doğum olacak dr sabahı test yapılacak dedi ve en son ücretli old söylemişti testin .
Aman koltuklara oturmaYok canım benimki tam yerinde geldi
Hastanede geldi
Kanamaya yakin lekem geldi hastaneye gittim orada nstye girdim bitince eve gitmek icin hazirlaniyodum suyum geldi
Simdi bu sefer nasil gelecek bilmiyorum
Daha bu haftasonu koltuk takimi aldik diyorumki ben doguma kadar oturmayim bunlarin uzerinde otururken gelir falan
O temizleme olayi nasil olacak bilmiyorum bakalim nerde gelecek
Testi doğumdan bikaç gün önce mi yapıyorlar doğum yapacağımız gün mü ? Ay bi de onun stresi cıktıEvet özel hastane hiç bir ücret talep etmediler SSK karşıladı sanırım
Doğumdan 72 saat önce yapılması gerekiyormuş ücret almadılarDoğum öncesi mi yapıyorlar korona testini ? Doğum yapacağınız gün mü yapılıyor ? Ücreti ne kadarmış ücretsiz olması lazım aslında
Ayy ne güzel ya keşke bende uyuyabilsem ilkinde bende öyleydim şimdi hiç uyku fln yokBende uyanamıyorumsürekli uyuyorum . Gözümü açamıyorum ne olcak böyle bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?