2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

32 hafta da raporu aldım verdim sonra korona izinleri iptal oldu tam da o hafta işte isteyen ücretli ücretsiz izin alabilir denildi ben 33-36 haftam da gittim çalıştım doğum sonrasına aktarılacak

Doğum öncesi mi yapıyorlar korona testini ? Doğum yapacağınız gün mü yapılıyor ? Ücreti ne kadarmış ücretsiz olması lazım aslında
Bana o sabah yapılacak 7 de hastanede olacağız. Evet yaptıran diğer 2 arkadaş ücretsiz demişti. Daha önce dr konuştuğumuzda 300 tl dedi.

Benimde once suyum geldi ama oyle fos diye degil lavabodan kalkarken akti kesildi ara ara oyle geldi. Sabah 8de geldi. Sancim ise 3 te basladi. Ben hastaneye 1de gittim ve gittigimde 2cm acikligim varmis. Tecrubeli olmadigim icin evde daha fazla bekleyemedim. Kasilmalarimi sanci sandigim icin

Valla ben 8 cm açıklıkla hastaneye gitmiştim.Kizim keseyi patlatmamisti.Ebe birşeyle patlattı.Zaten onu patlatinca sancılar daha ağır oldu 20-25 dk ya doğdu .Çoğu kişinin suyu geliyor ama.Bende bunda suyun paylayacagini düşünüyorum.Hareketleri çok sert

Kizlar bugun akupunktur icin ikinci seansa girdim. Ve bebegin kafasi dahada gelmis dogum kanalina. Henuz kanalda degil ama baskisi artmis cunku nst de 60lara cikti sancim ama hissetmiyordum dr hafta sonu dogurursun dedi hayirlisi ile insallah
merhaba akapuntura ne için gidiyorsunux ben dğum sonrası için ayarladım ama doğum öncesi ne gibi faydası var

ben kullanıorum canım ama düzenli degil aklıma geldıkce srüyorum ne zaman dgum olacagını bılmedgm için sürmeye başlayalı 3 hafta faln olmuştr ama en son sürerken göğüslerimi çok mu uyardım bılmıorum ama 1 gün süt geldi sızladı çok agrı oldu bende sürmeyı bıraktım.sebebi omuydu bılmıorum ama

merhaba akapuntura ne için gidiyorsunux ben dğum sonrası için ayarladım ama doğum öncesi ne gibi faydası var
Kadin dogum doktorum yapiyor. Soyledigine gore kolay dogum icin ve acilma icin. Yapmaya basladigindan beri olumlu sekilde ilerleme var. İnsallah ise yarar ve kolay dogum olur

Ne kadar kisa bir dogum suresi masallah vallahi nasil o kadar acilmaya kadar durabildiniz acaba??

Su yatağı batırır ya kıyamam ben doğuma gitmeden temizlediniz mi gerçi belki halıya falan da gelmiş olabilir. O kadar çok geliyor mu onu da bilmem de
Hep aynı şeyi bende düşünüyorum ya kızımda gelmedi sancı için hastanede beklerken en son ebe açmıştı suyumu birden ne varsa boşaldı normalde de böyle oluyorsa ayyy her yer batar

Hakikaten bende de aynısı oldu şu açılmadan önce çok bı ağrım yoktu açıldıktan sonra ağrılar siklasmaya başlamıştı ben 4 cmlik acilma ile yatmıştım hastaneye ama

Kadin dogum doktorum yapiyor. Soyledigine gore kolay dogum icin ve acilma icin. Yapmaya basladigindan beri olumlu sekilde ilerleme var. İnsallah ise yarar ve kolay dogum olur
ben hamilelik öncesi de gidiyordum hamile kalınca bıraktım. doktorum süt için özellikle çok faydası olduğunu söyledi doğum snrası hemen başlıcam tekrardan inşallah. benim ikinci gebeliğim sezeryan olacak zaten ama inşallah çok faydasını görürsün sağlıcakla kucağımıza alalım hepimiz.

merhaba kızlar öcelikle doğum yapan herkesi tebrik ediyorum bekleyenlere de allah yardım etsin inşallah. geçen hafta değerlerim çok kötü çıktı protein kaçağı da dahil olmak üzere. çok fazla ödemim var ama tansiyonum iyi çok şükür. sonra başka bi hastanede daha yaptırdım ordada çıkmadı bişey. Kendi özel hastanem erken doğum olabilir dedi. Çok telaş yaptım başka bi yere daha mı yaptırsam test acaba. Protein kaçağı korkuttu beni başka bi belirtisi var mı?

Amin amin insallah. Gercekten etkili bi cok sey icin ben ilk defa deniyorum. İnsallah sizde faydasini gorursunuz

süt kesiği gibiyse belki mantar da olabilir takip et canım. ama doğum öncesi hazırlıkta olabilir

Yaaa MasAllah
Beni simdiden korku aldi
2.bebegim olacak ama ilki 10 yasinda oldugu icin herseyi unutmusum
Simdi videolara falan bakiyorum banyo yaptirirken ustunu degistirirken agliyo ayy diyorum bende orda onla aglarim paniklerim
Hiç paniğe gerek yok Rabbim biz kadınlara o kadar güzel bir duyguyu aşılamışki derler ki kızlar doğuştan anaç, gerçekten öyle benimde ilki 9 yaşında ama herşeyi hatırlıyorum hatta bir iki kıyafetini hatıra diye sakladım şimdi kardeşine giydirdim nerdeyse ağlıyacamRabbim evlatlarımızı bağışlasın çok güzel bir duygu. Bence kadınlar çok kutsaldır boşuna cennet anaların ayakları altında değilmiş. Kadın ve anne olduğum için Rabbime ne kadar şükretsem azdır.

Durumun nasıl bebek nasıl kilosu hayırlı olsun Rabbim analı babalı büyütsün..... refakatçi bulabildin mi.
Durumun nasıl bebek nasıl kilosu hayırlı olsun Rabbim analı babalı büyütsün..... refakatçi bulabildin mi.
Cnm çok şükür biz gayet iyiyiz çok şükür kızımda 3180 doğdu boyu 53 bugün taburcu olucaz inşallah emmiyorda meleğim Rabbim tüm bekleyen isteyen arkadaslara bu duyguyu yaşatsın tez zamanda inşallah sen nasılsın nasıl oldun gögüsün nasıl oldu benimde artık acıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…