Ne güzel bir duygu demi, belki bende dogunca bir anda herseyi hatirlar cesaretlenirimHiç paniğe gerek yok Rabbim biz kadınlara o kadar güzel bir duyguyu aşılamışki derler ki kızlar doğuştan anaç, gerçekten öyle benimde ilki 9 yaşında ama herşeyi hatırlıyorum hatta bir iki kıyafetini hatıra diye sakladım şimdi kardeşine giydirdim nerdeyse ağlıyacamRabbim evlatlarımızı bağışlasın çok güzel bir duygu. Bence kadınlar çok kutsaldır boşuna cennet anaların ayakları altında değilmiş. Kadın ve anne olduğum için Rabbime ne kadar şükretsem azdır.
Bide onun temizligi var bende buny dusunuyorumHep aynı şeyi bende düşünüyorum ya kızımda gelmedi sancı için hastanede beklerken en son ebe açmıştı suyumu birden ne varsa boşaldı normalde de böyle oluyorsa ayyy her yer batar
Banyo sonrasi göğüs uçlarıma sürüyorum 1 haftadir. Dogumu tetiklememek adına küçük bir parcayi tek parmağımla hafifce yediriyorum. 15-20 gun oncesinde kullanmaya başlamış oldum boylece daha erken baslamak gerekir mi bilmiyorumKızlar, agıstosta dogumum, ama sizler benden daha tecrübelisiniz, sormak istedim. Lansinoh gögüs ucu kremi kullanıyormusunuz ? Kullanıyorsanız dogumdan ne kadar önce başladınız ? Bütün gögüsemi sürüyorsunuz yoksa meme başına mı sadece ?
Ah ah sizde yine tecrübe varmis bir de bizi düşününYaaa MasAllah
Beni simdiden korku aldi
2.bebegim olacak ama ilki 10 yasinda oldugu icin herseyi unutmusum
Simdi videolara falan bakiyorum banyo yaptirirken ustunu degistirirken agliyo ayy diyorum bende orda onla aglarim paniklerim
Bende de hastanede doktor açtı suyuHep aynı şeyi bende düşünüyorum ya kızımda gelmedi sancı için hastanede beklerken en son ebe açmıştı suyumu birden ne varsa boşaldı normalde de böyle oluyorsa ayyy her yer batar
İnşallah ebe yada doktorun patlatmasına gerek kalmaz. Bendede doktor patlatmıştı.Valla ben 8 cm açıklıkla hastaneye gitmiştim.Kizim keseyi patlatmamisti.Ebe birşeyle patlattı.Zaten onu patlatinca sancılar daha ağır oldu 20-25 dk ya doğdu .Çoğu kişinin suyu geliyor ama.Bende bunda suyun paylayacagini düşünüyorum.Hareketleri çok sert
Su ile sancı başlama saati arasında epey zaman geçmiş. Herkesin doğumu farklı oluyor işte canım. Hayırlısıyla kolay doğum yaparız inşallah. Bakalım bu seferkiler nasıl olacak.Benimde once suyum geldi ama oyle fos diye degil lavabodan kalkarken akti kesildi ara ara oyle geldi. Sabah 8de geldi. Sancim ise 3 te basladi. Ben hastaneye 1de gittim ve gittigimde 2cm acikligim varmis. Tecrubeli olmadigim icin evde daha fazla bekleyemedim. Kasilmalarimi sanci sandigim icin
Nisanim 2 gün önce geldi.Ertesi günü kanama başladı.Yikandim gittim,kırmızı kan kahverengine dönüştü( Regl zamanında öyle oluyordu benim ).Ebe muayene etti bu kan değil lekelenme dedi.Kadina ısrarla kan geldiğini söyledim.2 cm açıklığın var ,nst de hiç sancin yok 2-3 güne anca dogurursun dedi gönderdi beni.Geldim eve çok halsizim ,yerimden kalkamıyorum .Biraz uyumuşum.Aksam 22.00 gibi ilk sancıları hissettim.23.30 da sayac açtım ,5 dk da bir geliyordu.Film açtık eşimle ,pilates topu üstünde yuvarlandim ama sancılar geliyor 1 dk sürüyor.Film bitti 2 gibi hastaneyi aradık.Ayni ebe ben hastayı biliyorum ,sanci değildir onun ki ,siz sabah kontrole gelin dedi.Yattim ,sancım 8 dk da bire düştü ve en son titreme krizine girdim.Esim sinirlendi ,kalk gidiyoruz ebeyi mi dinleyeceğiz diye.Dusa girdim 10 dk da 3 kez daha girdi.20 merdiven var yarısında kaldım ,zor indim.Hastane Allah'tan 5 dk.Dogumhaneye girdim ,ebe kontrole geldi ve benimle dalga geçti.Aradigim saatle gittiğim saat arasında 1 saat vardı. 1 saat mi dayanabildin dedi gülerek.Dayanamiyorum dedim.Aciklik muayenesi 8 cm çıktı ,şok oldu kadın.Sen ne yaptın da bu kadar acildin ,doğumun başlamış nerdesin sen dedi bana bideNe kadar kisa bir dogum suresi masallah vallahi ☺ nasil o kadar acilmaya kadar durabildiniz acaba??
Evet su patlamadan önce gene sancıyı kaldırabiliyordum ama kese patlayınca gelen sancılar "sanki belime bina çöktü " diyordum.Megerse zaten bebek son raddedeymisHakikaten bende de aynısı oldu şu açılmadan önce çok bı ağrım yoktu açıldıktan sonra ağrılar siklasmaya başlamıştı ben 4 cmlik acilma ile yatmıştım hastaneye ama
Normal de yurtdışında kese ile doğmasına izin veriyorlarmış.Ve çok rahat çıkıyormuş bebek.Türkiye de 5 cm le gitsen bile hemen patlatiyorlar .Sonra bebek gelmeyince hemen sezaryen diyorlarİnşallah ebe yada doktorun patlatmasına gerek kalmaz. Bendede doktor patlatmıştı.
Okurken çok sinirlendim ebeye. Böyle insanlara kürekle dalasım varNisanim 2 gün önce geldi.Ertesi günü kanama başladı.Yikandim gittim,kırmızı kan kahverengine dönüştü( Regl zamanında öyle oluyordu benim ).Ebe muayene etti bu kan değil lekelenme dedi.Kadina ısrarla kan geldiğini söyledim.2 cm açıklığın var ,nst de hiç sancin yok 2-3 güne anca dogurursun dedi gönderdi beni.Geldim eve çok halsizim ,yerimden kalkamıyorum .Biraz uyumuşum.Aksam 22.00 gibi ilk sancıları hissettim.23.30 da sayac açtım ,5 dk da bir geliyordu.Film açtık eşimle ,pilates topu üstünde yuvarlandim ama sancılar geliyor 1 dk sürüyor.Film bitti 2 gibi hastaneyi aradık.Ayni ebe ben hastayı biliyorum ,sanci değildir onun ki ,siz sabah kontrole gelin dedi.Yattim ,sancım 8 dk da bire düştü ve en son titreme krizine girdim.Esim sinirlendi ,kalk gidiyoruz ebeyi mi dinleyeceğiz diye.Dusa girdim 10 dk da 3 kez daha girdi.20 merdiven var yarısında kaldım ,zor indim.Hastane Allah'tan 5 dk.Dogumhaneye girdim ,ebe kontrole geldi ve benimle dalga geçti.Aradigim saatle gittiğim saat arasında 1 saat vardı. 1 saat mi dayanabildin dedi gülerek.Dayanamiyorum dedim.Aciklik muayenesi 8 cm çıktı ,şok oldu kadın.Sen ne yaptın da bu kadar acildin ,doğumun başlamış nerdesin sen dedi bana bideAradık gelme dedin ,dayanmaya çalıştım.Artik dayanamıyorum dedim.Keseyi patlattı ,kızım kaka yapmış Hemen çıkarman lazım dedi .Son 5 dk doktor geldi ,epizyo ,3 ıkınma bebek çıktı. Umarım bunda da kısa sürer diyorum ama kızım evde bana sancı yaşatmaz ağlar durur O yüzden kendisi kreşte iken doğurmak istiyorum
Sahi kesesi patlamayanları kese ile doğurtsalar mesela. Benimki patlamamıştı. Her ülkenin prosedürleri farklı işte canım...Normal de yurtdışında kese ile doğmasına izin veriyorlarmış.Ve çok rahat çıkıyormuş bebek.Türkiye de 5 cm le gitsen bile hemen patlatiyorlar .Sonra bebek gelmeyince hemen sezaryen diyorlar
Coook tesekkur ederim amiinnsaengie 15/06/2020
634 18/06/2020
I istanbul24 19/06/2020
A Acemianneeee 22/06/2020
Karusel 22/06/2020
Y ysmnc 22/06/2020
Minnaklarimm 23/06/2020
E edlammm 23/06/2020
B Bluemom 24/06/2020
Rosemiracle 25/06/2020
K krmzcck 25/06/2020
K krclskn 26/06/2020
A Arven fdn 26/06/2020
M Miranurr 27/06/2020
Denizferdi34 29/06/2020
B bitekAnnemolsun 29/06/2020
Peripellas 30/06/2020
Doğum yapan annelere Tebrikler
Bugün günlerden;
Ozlemfusuy 01/07/2020
Sağlıklı ve hayırlı doğumlar nasip olur inşallah ♥
V vuslat yolcusu 02/07/2020
M mutlu annee 04/07/2020
mutlu2127 07/07/2020
Ruya 07/07/2020
D didemcik 08/07/2020
@Ezooo62 09/07/2020
pastirma 10/07/2020
shewa 14/07/2020
sandriyon 21/07/2020
birkartanesiii 21/07/2020
A Asliii60 24/07/2020
Rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin inşallahKızlar, hastaneye yatışım yapıldı 1-2 saate spinal sezeryan olucam cookk korkuyorum dualarınızı bekliyorum
Coook tesekkur ederim amiinn
Allah yardımcın olsun canım agrısıx sızısız al kucagına İnşallahKızlar, hastaneye yatışım yapıldı 1-2 saate spinal sezeryan olucam cookk korkuyorum dualarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?