2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ne güzel bir duygu demi, belki bende dogunca bir anda herseyi hatirlar cesaretlenirim
Bende kaldirdim birkac kiyafetini hatta hastanede ilk takilan sapkasini takicam bunada, kismetse tabi
Nekadar sukretsek azdir dedigin gibi,

Banyo sonrasi göğüs uçlarıma sürüyorum 1 haftadir. Dogumu tetiklememek adına küçük bir parcayi tek parmağımla hafifce yediriyorum. 15-20 gun oncesinde kullanmaya başlamış oldum boylece daha erken baslamak gerekir mi bilmiyorum

Yaaa MasAllah
Beni simdiden korku aldi
2.bebegim olacak ama ilki 10 yasinda oldugu icin herseyi unutmusum
Simdi videolara falan bakiyorum banyo yaptirirken ustunu degistirirken agliyo ayy diyorum bende orda onla aglarim paniklerim
Ah ah sizde yine tecrübe varmis bir de bizi düşünün Birde bu ara iyiden iyiye tepkisizlestim heyecanlansam mi korksammi emin olamadigimdan Nasil bir his oldugunu kucagima almadan anlayamayacağım sanırım

İnşallah ebe yada doktorun patlatmasına gerek kalmaz. Bendede doktor patlatmıştı.

Su ile sancı başlama saati arasında epey zaman geçmiş. Herkesin doğumu farklı oluyor işte canım. Hayırlısıyla kolay doğum yaparız inşallah. Bakalım bu seferkiler nasıl olacak.

Ne kadar kisa bir dogum suresi masallah vallahi ☺ nasil o kadar acilmaya kadar durabildiniz acaba??
Nisanim 2 gün önce geldi.Ertesi günü kanama başladı.Yikandim gittim,kırmızı kan kahverengine dönüştü( Regl zamanında öyle oluyordu benim ).Ebe muayene etti bu kan değil lekelenme dedi.Kadina ısrarla kan geldiğini söyledim.2 cm açıklığın var ,nst de hiç sancin yok 2-3 güne anca dogurursun dedi gönderdi beni.Geldim eve çok halsizim ,yerimden kalkamıyorum .Biraz uyumuşum.Aksam 22.00 gibi ilk sancıları hissettim.23.30 da sayac açtım ,5 dk da bir geliyordu.Film açtık eşimle ,pilates topu üstünde yuvarlandim ama sancılar geliyor 1 dk sürüyor.Film bitti 2 gibi hastaneyi aradık.Ayni ebe ben hastayı biliyorum ,sanci değildir onun ki ,siz sabah kontrole gelin dedi.Yattim ,sancım 8 dk da bire düştü ve en son titreme krizine girdim.Esim sinirlendi ,kalk gidiyoruz ebeyi mi dinleyeceğiz diye.Dusa girdim 10 dk da 3 kez daha girdi.20 merdiven var yarısında kaldım ,zor indim.Hastane Allah'tan 5 dk.Dogumhaneye girdim ,ebe kontrole geldi ve benimle dalga geçti.Aradigim saatle gittiğim saat arasında 1 saat vardı. 1 saat mi dayanabildin dedi gülerek.Dayanamiyorum dedim.Aciklik muayenesi 8 cm çıktı ,şok oldu kadın.Sen ne yaptın da bu kadar acildin ,doğumun başlamış nerdesin sen dedi bana bide Aradık gelme dedin ,dayanmaya çalıştım.Artik dayanamıyorum dedim.Keseyi patlattı ,kızım kaka yapmış Hemen çıkarman lazım dedi .Son 5 dk doktor geldi ,epizyo ,3 ıkınma bebek çıktı. Umarım bunda da kısa sürer diyorum ama kızım evde bana sancı yaşatmaz ağlar durur O yüzden kendisi kreşte iken doğurmak istiyorum

Hakikaten bende de aynısı oldu şu açılmadan önce çok bı ağrım yoktu açıldıktan sonra ağrılar siklasmaya başlamıştı ben 4 cmlik acilma ile yatmıştım hastaneye ama
Evet su patlamadan önce gene sancıyı kaldırabiliyordum ama kese patlayınca gelen sancılar "sanki belime bina çöktü " diyordum.Megerse zaten bebek son raddedeymis O yüzden doğum yapacak arkadaşlara hep diyorum..Son 1 saate kadar dayanılmaz bir acı yok ama son 1 saat evet sancı agır oluyor.Sonra zaten bumuymus abarttiklari diyorsun.Filmlerde bizi boşuna korkutmuslar bağırıp çağırıp diye düşünüyorum.Ama o an çok özelmis.O sancıları karşılarken kimse size birşey yapamıyor .Tamamen sen ve bebek ,müthiş bir olay.Allah herkese rahat doğum nasip etsin .Ne kadar rahat olabilirse

İnşallah ebe yada doktorun patlatmasına gerek kalmaz. Bendede doktor patlatmıştı.
Normal de yurtdışında kese ile doğmasına izin veriyorlarmış.Ve çok rahat çıkıyormuş bebek.Türkiye de 5 cm le gitsen bile hemen patlatiyorlar .Sonra bebek gelmeyince hemen sezaryen diyorlar

saengie 15/06/2020
634 18/06/2020
I istanbul24 19/06/2020
A Acemianneeee 22/06/2020
Karusel 22/06/2020
Y ysmnc 22/06/2020
Minnaklarimm 23/06/2020
E edlammm 23/06/2020
B Bluemom 24/06/2020
Rosemiracle 25/06/2020
K krmzcck 25/06/2020
K krclskn 26/06/2020
A Arven fdn 26/06/2020
M Miranurr 27/06/2020
Denizferdi34 29/06/2020
B bitekAnnemolsun 29/06/2020
Peripellas 30/06/2020
Doğum yapan annelere Tebrikler

Bugün günlerden;
Ozlemfusuy 01/07/2020

Sağlıklı ve hayırlı doğumlar nasip olur inşallah

V vuslat yolcusu 02/07/2020
M mutlu annee 04/07/2020
mutlu2127 07/07/2020
Ruya 07/07/2020
D didemcik 08/07/2020
@Ezooo62 09/07/2020
pastirma 10/07/2020
shewa 14/07/2020
sandriyon 21/07/2020
birkartanesiii 21/07/2020
A Asliii60 24/07/2020

Okurken çok sinirlendim ebeye. Böyle insanlara kürekle dalasım var

Normal de yurtdışında kese ile doğmasına izin veriyorlarmış.Ve çok rahat çıkıyormuş bebek.Türkiye de 5 cm le gitsen bile hemen patlatiyorlar .Sonra bebek gelmeyince hemen sezaryen diyorlar
Sahi kesesi patlamayanları kese ile doğurtsalar mesela. Benimki patlamamıştı. Her ülkenin prosedürleri farklı işte canım...

Coook tesekkur ederim amiinn

Coook tesekkur ederim amiinn

Sakın korkma tamam mı.. insan tedirgin oluyor ne yaşayacağını bilmeden Ben ki iğneden korkarim Genel anestezi aldım Ayildigimda ilk aklıma gelen bebekti.. Meryem suresini oku canim iyi geliyor İyi hissettiriyor insana... İlk defa açtım okudum rahatlık geldi.. bı bakmışsın güzel evladın kucağında.. Herşey çok güzel olacak Allah'in izniyle.. bı kokusu dünyaya yeter..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…