2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bugün randevum vardı ve nst de sancı birsey yok şimdilik her şey yolunda bakalım ne zaman gelir hayırlısı

25/10/2019 ilk testim pozitif sonucunu aldığımda ki saskinligim babasıyla birlikte aptal gibiydik Sevinçten ne yapabileceğimizi bilemedik.. Evlilik yıl dönümümuzdu hemde Bundan güzel hediye olamazdı ikimize de

Hemen doktor aramaya başladık. bı kaç kötü deneyim sonrası mükemmel bir doktora rastladık. Herşey kontrol altında aylar geçerken , detaylı ultrasonda bide ne görelim Tansiyon.. detaylı ultrasoncu bey amca sen kesin ama kesin erken dogurursun dedi.. Ama bizim doktor amcamız ve şansımız bebeğimiz Güneş'imiz sabirliydi, direncliydi çok güçlü çıktı.. Erken doğar dediler ama belki normal doğuma bile gidecektik biz seninle.. Sabirsizdin belliki artık yeter dedin sanırım.. ilk sinyali 27/06/2020 de versin epey yüksek Tansiyon değerleri ile.. Yatıp dinlendik herşey iyi geldi.. Ertesi gün 28/06/2020 bidaha girişimlerin başladı akşama doğru hiç inmeyen hayatımda görmediğim kadar yüksek tansiyon değerleriyle Doktor amcamız sabah aç karnina gel mutlaka dedi Bı isaretmis te biz anlamadik babanla çünkü bize sürekli bebek çok iyi iki gün sonra gel , üç gün sonra gel.. diye diye 39+3 haftaya ulaştık

30/06/2020 de sabah doktor amcanın kapısında beklerken herşey normaldi.. muayene bitmeden yarım bırakıp hadi gel içeri dedi Çok şaşırdım alıyoruz dedi Telefonlar açıldı Planlama yapıldı Hemen yatis yapın odaya dedi.. Kosa kosa odaya gittik.. İşlemler basladi. Ameliyat odasına piirrr diye bir kuş kanat cirpar gibi hızlıca alındık.. Anestezist doktora sordu Ne karar verdiniz diye , Genel anestezi dedi. Çok yerinde olmuş Preakemlsi başlamış dedi.. ama ben doğum başladı sanıyorum meğer sen tehlike altindaymissin.. tam narkozu verecekleri an anladım sonrası yok.. Gözümü açtığımda kaç kilo iyi mi nerede ne yaptınız binbir soru.. Cevap bulana kadar sordum en son babani gördüm çok iyi ve çok sağlıklı dedi ya Dünyalar benim oldu.. Hele sonra o kokun Hemen yanıma getirdiler bı içime çektim ya seni.. Hala karnımı yokluyorum ama olsun Zafer sarhoşluğu o kadar... Bu zamana kadar yaptığım en güzel şey sen oldun Rabbime binlerce şükür olsun.. Hayatıma Güneş gibi doğdun sarı kızım..

Bı gece beraber geçirdik kucağımdan hiç inmedin hatta beraber uyuduk.. Ertesi gun doktor amcalar kan sekerin düştü diye seni Kuvoze aldılar ama olsun Sen çok gucluymussun ki.. Şimdi taburcu olmanı bekliyoruz doğrusu ama belki bugün , belki yarın ama bundan sonra hep beraberiz Allah in izniyle

Bu arada Sezeryan doğum çok kolay görülüyor olabilir Ben dikiş ağrılarını da unuttum ama gaz sancısı çok çektim.. Rezene çayı veya gerekli gaz sancısı gideren ne varsa yanınızda bulunsun.. En kral hareket bu olur.. Bide tuvalete çıkabildiğiniz ilk fırsatta mümkünse boş boş ta olsa oturun .. Bol yürüyüş yapın ve çok su için.. Ben ancak böyle rahatladim

Herkese hayırlı doğumlar dilerim .. aradığınız kuvvet karninizdaki canlida mevcuttur. onu dogurmak ilk vazifemizdir

Sağlıkla sevgiyle ve bebislerinizle mutlu ömürlerimiz olsun İnşallah

Ay inanmiyorum yaa ebe yuzunden ne kadar sikintilar yasamissiniz birde dalga geciyo insani cildirtir icerigini ogrenince cok uzuldum ya. İnsallah bu dogumunuz istediginiz gibi olur

Kizlar bu ara ben cok sinirliyim ya ota cope sinirleniyorum dunde annemin bi sozunu buyuttup tartismaya basladim. Pisman oluyorum ama susmakta bilmiyorum sizde de oluyor mu? Neden bu kadar gerginim anlamiyorum

Kizlar bu ara ben cok sinirliyim ya ota cope sinirleniyorum dunde annemin bi sozunu buyuttup tartismaya basladim. Pisman oluyorum ama susmakta bilmiyorum sizde de oluyor mu? Neden bu kadar gerginim anlamiyorum

Bende ota boka herşeye durmadan ağlıyorum Doğumdan iki hafta önce başladı.. sürekli herşeye ağlar mı insan.. Hormonlar etkiliyor galiba..

Bide onun temizligi var bende buny dusunuyorum
aynen ya
Günaydın hanımlar ....
günaydın canım
Bende de hastanede doktor açtı suyu
öylesi daha mı iyi sanki ya
kesinlikle çok iyi ozetlemissin durumu vala Rabb'im isteyen herkese nasip etsin insAllah
Kızlar, hastaneye yatışım yapıldı 1-2 saate spinal sezeryan olucam cookk korkuyorum dualarınızı bekliyorum
sağlıkla kucağına alırsın insAllah canım
çok güzel anlatmissjn ya Rabbim sağlıkla bebeğine kavuştuğunu evde güzel vakit geçirmenizi nasip etsin insAllah
Vala sinirlenecej illa bişey bulduruyolar bana Allah razı olsun hiç yok yere sinirleniyorum

Haydi kizlar bir avazda dogurun da yorgun ama tatli gunler baslasin

Ah ah sizde yine tecrübe varmis bir de bizi düşünün Birde bu ara iyiden iyiye tepkisizlestim heyecanlansam mi korksammi emin olamadigimdan Nasil bir his oldugunu kucagima almadan anlayamayacağım sanırım
Allah yardimcimiz olsun artik yapacak bise yok o dogunca gorucez nasil olacak diye

Masallah meleğine......Çok şükür sagdim şimdi iyiyim. Gümüş kapak göğüs ucunu sürekli nemli tuttuğu için yara yapmıyor....Kontrol için gebe polikliniği ne mi gidiceksin... Tekrardan geçmiş olsun. Evde daha rahat ediliyor...

Hadi hayırlısı insallah . Nasil heyecanlı mı ? bebek napıyor şuan bende merak ediyorum nasil olacak diye

MaşAllah canım sağlıkla gelir insAllah
Ayyyy herkes patır patır doğuruyor bende tık yok daha

Merhaba anneler. Doğum yapanlar için çok geçmiş olsun gözünüz aydın kavuştunuz meleklerinize darısı başımıza inşallah

Bende az önce kontrolden geldim hiiç niyeti yok gelmeye kanalda değil başı aşağıdam ama. Ne nişan ne sancı hiiç bişey yok bende. Geçen hafta çok ağrım vardı kalçamda yürüyemez olmuştum bu hafta dipçik gibi hissediyorum

Doktor ptesi gel artık tekrar bir çatı muayenesi yapalım sonra doğumu başlatalım dedi(3. Çatı muayenesi Olacak bu)

ikinci doğum olacak nasipse. ilki kendi sancımla 39/4 de gelmişti 5 yıl önce bakalım bunun hikayesi nasıl olacak. Okuduklarımdan benimle aynı günlerde olan anneler ile aynı ruh halindeyiz. Ne bir belirti ne bir sancı hakkımızda hayırlısı.

Suni sancıdan sağdan soldan duyduklarım biraz acılı olduğu yönünde. Tecrübe edenler deneyimlerini yazarsa sevinirim şimdiden teşekkürler

Hadi hayırlısı insallah . Nasil heyecanlı mı ? bebek napıyor şuan bende merak ediyorum nasil olacak diye
Kavuşacağını için heyecanlıyım ama hiç panik yok. Gayet evde dusumu aldım kaşımı bıyığını aldım yüzüme maske yaptım ojelerimi tazeledim şimdi uyucam biraz sancılar çoğalana kadar. Oğlum içerde Bi sağa Bi sola atiyo kendini. Delirdi

Seninki ebe değil körebeymiş canım ya

İlk bebeğiniz mi ? Canım ya o da heyecan yapmıştır annesini goreceği için insan kendini bilince panik olmaz heralde. Benim ilk gebeliģim daha önce hic yasamadim kendimi şartladım bir günün sanciyla gececek diye Allah kolaylık versin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…