- 4 Ekim 2018
- 357
- 373
- 103
Bugün randevum vardı ve nst de sancı birsey yokTarçınlı su- süt bende deneyeyim hem sekere se iyi gelir bu ara frensiz yiyorum
Yarin yaz bize ☺ Sanci hafif cikiyor bende ama acilma yok
Merhaba, ben 32. Haftaya kadar idari iznimi kullandim. 1 haziranda idari izinler kalkinca 34-36 hafta arasi fiili olarak calisip dogum iznine ayrildim. Yani mecbur calismamiz gerekiyor o aradaki sureyi aktarmak icin
Ay inanmiyorum yaa ebe yuzunden ne kadar sikintilar yasamissinizNisanim 2 gün önce geldi.Ertesi günü kanama başladı.Yikandim gittim,kırmızı kan kahverengine dönüştü( Regl zamanında öyle oluyordu benim ).Ebe muayene etti bu kan değil lekelenme dedi.Kadina ısrarla kan geldiğini söyledim.2 cm açıklığın var ,nst de hiç sancin yok 2-3 güne anca dogurursun dedi gönderdi beni.Geldim eve çok halsizim ,yerimden kalkamıyorum .Biraz uyumuşum.Aksam 22.00 gibi ilk sancıları hissettim.23.30 da sayac açtım ,5 dk da bir geliyordu.Film açtık eşimle ,pilates topu üstünde yuvarlandim ama sancılar geliyor 1 dk sürüyor.Film bitti 2 gibi hastaneyi aradık.Ayni ebe ben hastayı biliyorum ,sanci değildir onun ki ,siz sabah kontrole gelin dedi.Yattim ,sancım 8 dk da bire düştü ve en son titreme krizine girdim.Esim sinirlendi ,kalk gidiyoruz ebeyi mi dinleyeceğiz diye.Dusa girdim 10 dk da 3 kez daha girdi.20 merdiven var yarısında kaldım ,zor indim.Hastane Allah'tan 5 dk.Dogumhaneye girdim ,ebe kontrole geldi ve benimle dalga geçti.Aradigim saatle gittiğim saat arasında 1 saat vardı. 1 saat mi dayanabildin dedi gülerek.Dayanamiyorum dedim.Aciklik muayenesi 8 cm çıktı ,şok oldu kadın.Sen ne yaptın da bu kadar acildin ,doğumun başlamış nerdesin sen dedi bana bideAradık gelme dedin ,dayanmaya çalıştım.Artik dayanamıyorum dedim.Keseyi patlattı ,kızım kaka yapmış Hemen çıkarman lazım dedi .Son 5 dk doktor geldi ,epizyo ,3 ıkınma bebek çıktı. Umarım bunda da kısa sürer diyorum ama kızım evde bana sancı yaşatmaz ağlar durur O yüzden kendisi kreşte iken doğurmak istiyorum
Kizlar bu ara ben cok sinirliyim ya ota cope sinirleniyorumdunde annemin bi sozunu buyuttup tartismaya basladim. Pisman oluyorum ama susmakta bilmiyorum sizde de oluyor mu? Neden bu kadar gerginim anlamiyorum
aynen yaBide onun temizligi var bende buny dusunuyorum
günaydın canımGünaydın hanımlar ....
öylesi daha mı iyi sanki yaBende de hastanede doktor açtı suyu
kesinlikle çok iyi ozetlemissin durumu vala Rabb'im isteyen herkese nasip etsin insAllahEvet su patlamadan önce gene sancıyı kaldırabiliyordum ama kese patlayınca gelen sancılar "sanki belime bina çöktü " diyordum.Megerse zaten bebek son raddedeymisO yüzden doğum yapacak arkadaşlara hep diyorum..Son 1 saate kadar dayanılmaz bir acı yok ama son 1 saat evet sancı agır oluyor.Sonra zaten bumuymus abarttiklari diyorsun.Filmlerde bizi boşuna korkutmuslar bağırıp çağırıp diye düşünüyorum.Ama o an çok özelmis.O sancıları karşılarken kimse size birşey yapamıyor .Tamamen sen ve bebek ,müthiş bir olay.Allah herkese rahat doğum nasip etsin .Ne kadar rahat olabilirse
sağlıkla kucağına alırsın insAllah canımKızlar, hastaneye yatışım yapıldı 1-2 saate spinal sezeryan olucam cookk korkuyorum dualarınızı bekliyorum
çok güzel anlatmissjn ya Rabbim sağlıkla bebeğine kavuştuğunu evde güzel vakit geçirmenizi nasip etsin insAllah25/10/2019 ilk testim pozitif sonucunu aldığımda ki saskinligim babasıyla birlikte aptal gibiydik Sevinçten ne yapabileceğimizi bilemedik.. Evlilik yıl dönümümuzdu hemde Bundan güzel hediye olamazdı ikimize de
Hemen doktor aramaya başladık. bı kaç kötü deneyim sonrası mükemmel bir doktora rastladık. Herşey kontrol altında aylar geçerken , detaylı ultrasonda bide ne görelim Tansiyon.. detaylı ultrasoncu bey amca sen kesin ama kesin erken dogurursun dedi.. Ama bizim doktor amcamız ve şansımız bebeğimiz Güneş'imiz sabirliydi, direncliydi çok güçlü çıktı.. Erken doğar dediler ama belki normal doğuma bile gidecektik biz seninle.. Sabirsizdin belliki artık yeter dedin sanırım.. ilk sinyali 27/06/2020 de versin epey yüksek Tansiyon değerleri ile.. Yatıp dinlendik herşey iyi geldi.. Ertesi gün 28/06/2020 bidaha girişimlerin başladı akşama doğru hiç inmeyen hayatımda görmediğim kadar yüksek tansiyon değerleriyle Doktor amcamız sabah aç karnina gel mutlaka dedi Bı isaretmis te biz anlamadik babanlaçünkü bize sürekli bebek çok iyi iki gün sonra gel , üç gün sonra gel.. diye diye 39+3 haftaya ulaştık ♥
30/06/2020 de sabah doktor amcanın kapısında beklerken herşey normaldi.. muayene bitmeden yarım bırakıp hadi gel içeri dedi Çok şaşırdım alıyoruz dedi Telefonlar açıldı Planlama yapıldı Hemen yatis yapın odaya dedi.. Kosa kosa odaya gittik.. İşlemler basladi. Ameliyat odasına piirrr diye bir kuş kanat cirpar gibi hızlıca alındık.. Anestezist doktora sordu Ne karar verdiniz diye , Genel anestezi dedi. Çok yerinde olmuş Preakemlsi başlamış dedi.. ama ben doğum başladı sanıyorum meğer sen tehlike altindaymissin.. tam narkozu verecekleri an anladım sonrası yok.. Gözümü açtığımda kaç kilo iyi mi nerede ne yaptınız binbir soru.. Cevap bulana kadar sordum en son babani gördüm çok iyi ve çok sağlıklı dedi ya Dünyalar benim oldu.. Hele sonra o kokun Hemen yanıma getirdiler bı içime çektim ya seni.. Hala karnımı yokluyorum ama olsun Zafer sarhoşluğu o kadar... Bu zamana kadar yaptığım en güzel şey sen oldun ♥ Rabbime binlerce şükür olsun.. Hayatıma Güneş gibi doğdun sarı kızım..
Bı gece beraber geçirdik kucağımdan hiç inmedin hatta beraber uyuduk.. Ertesi gun doktor amcalar kan sekerin düştü diye seni Kuvoze aldılar ama olsun Sen çok gucluymussun ki.. Şimdi taburcu olmanı bekliyoruz doğrusuama belki bugün , belki yarın ama bundan sonra hep beraberiz Allah in izniyle
Bu arada Sezeryan doğum çok kolay görülüyor olabilir Ben dikiş ağrılarını da unuttum ama gaz sancısı çok çektim.. Rezene çayı veya gerekli gaz sancısı gideren ne varsa yanınızda bulunsun.. En kral hareket bu olur.. Bide tuvalete çıkabildiğiniz ilk fırsatta mümkünse boş boş ta olsa oturun .. Bol yürüyüş yapın ve çok su için.. Ben ancak böyle rahatladim
Herkese hayırlı doğumlar dilerim .. aradığınız kuvvet karninizdaki canlida mevcuttur. onu dogurmak ilk vazifemizdir ♥♥
Sağlıkla sevgiyle ve bebislerinizle mutlu ömürlerimiz olsun İnşallah
Vala sinirlenecej illa bişey bulduruyolar bana Allah razı olsun hiç yok yere sinirleniyorumKizlar bu ara ben cok sinirliyim ya ota cope sinirleniyorumdunde annemin bi sozunu buyuttup tartismaya basladim. Pisman oluyorum ama susmakta bilmiyorum sizde de oluyor mu? Neden bu kadar gerginim anlamiyorum
Haydi kizlar bir avazda dogurun da yorgun ama tatli gunler baslasin@saengie 15/06/2020
@634 18/06/2020
I istanbul24 19/06/2020
@Acemianneeee 22/06/2020
@ogrtmn hnm 22/06/2020
@ysmnc 22/06/2020
@Minnaklarim 23/06/2020
@edlammm 23/06/2020
@Bluemom 24/06/2020
Rosemiracle 25/06/2020
@krmzcck 25/06/2020
@krclskn 26/06/2020
@Arven fdn 26/06/2020
@Miranurr 27/06/2020
@Denizferdi34 29/06/2020
B bitekAnnemolsun 29/06/2020
@Peripellas 30/06/2020
Doğum yapan annelere Tebrikler
Bugün günlerden;
@Ozlemfusuy 01/07/2020
Sağlıklı ve hayırlı doğumlar nasip olur inşallah
@vuslat yolcusu 02/07/2020
@mutlu annee 04/07/2020
@mutlu2127 07/07/2020
@Ruya 07/07/2020
@didemcik 08/07/2020
@Ezooo62 09/07/2020
@pastirma 10/07/2020
@shewa 14/07/2020
sandriyon 21/07/2020
birkartanesiii 21/07/2020
@Asliii60 24/07/2020
Kız takvimini kaldir gari çıktı senin minikHaydi kizlar bir avazda dogurun da yorgun ama tatli gunler baslasin
Allah yardimcimiz olsun artik yapacak bise yok o dogunca gorucez nasil olacak diyeAh ah sizde yine tecrübe varmis bir de bizi düşününBirde bu ara iyiden iyiye tepkisizlestim heyecanlansam mi korksammi emin olamadigimdan Nasil bir his oldugunu kucagima almadan anlayamayacağım sanırım
Ayy ne güzel ya keşke bende uyuyabilsem ilkinde bende öyleydim şimdi hiç uyku fln yok
Masallah meleğine......Çok şükür sagdim şimdi iyiyim. Gümüş kapak göğüs ucunu sürekli nemli tuttuğu için yara yapmıyor....Kontrol için gebe polikliniği ne mi gidiceksin... Tekrardan geçmiş olsun. Evde daha rahat ediliyor...Cnm çok şükür biz gayet iyiyiz çok şükür kızımda 3180 doğdu boyu 53 bugün taburcu olucaz inşallah emmiyorda meleğim Rabbim tüm bekleyen isteyen arkadaslara bu duyguyu yaşatsın tez zamanda inşallah sen nasılsın nasıl oldun gögüsün nasıl oldu benimde artık acıyor
Hadi hayırlısı insallah . Nasil heyecanlı mı ?Selam kızlar. Benim sabah 9 gibi Nişanım geldi. Adet olacakmışım gibi hafif Bi ağrı ve aşağı baskı var. Doktorum aradım evde takıp edelim istersen dedi. Suyum yada sancim gelmesini bekliyorum. Çok heyecanlıyım
MaşAllah canım sağlıkla gelir insAllahSelam kızlar. Benim sabah 9 gibi Nişanım geldi. Adet olacakmışım gibi hafif Bi ağrı ve aşağı baskı var. Doktorum aradım evde takıp edelim istersen dedi. Suyum yada sancim gelmesini bekliyorum. Çok heyecanlıyım
Cok ilginçBazen akıntı dediğimiz idrar da olabiliyor benim bi arkadaşım suyum geliyor DİE gitti Dr baskı yaptığı için idrar kaçırıyorsun demiş
Kavuşacağını için heyecanlıyım ama hiç panik yok. Gayet evde dusumu aldım kaşımı bıyığını aldım yüzüme maske yaptım ojelerimi tazeledimHadi hayırlısı insallah . Nasil heyecanlı mı ?bebek napıyor şuan bende merak ediyorum nasil olacak diye
Seninki ebe değil körebeymiş canım yaNisanim 2 gün önce geldi.Ertesi günü kanama başladı.Yikandim gittim,kırmızı kan kahverengine dönüştü( Regl zamanında öyle oluyordu benim ).Ebe muayene etti bu kan değil lekelenme dedi.Kadina ısrarla kan geldiğini söyledim.2 cm açıklığın var ,nst de hiç sancin yok 2-3 güne anca dogurursun dedi gönderdi beni.Geldim eve çok halsizim ,yerimden kalkamıyorum .Biraz uyumuşum.Aksam 22.00 gibi ilk sancıları hissettim.23.30 da sayac açtım ,5 dk da bir geliyordu.Film açtık eşimle ,pilates topu üstünde yuvarlandim ama sancılar geliyor 1 dk sürüyor.Film bitti 2 gibi hastaneyi aradık.Ayni ebe ben hastayı biliyorum ,sanci değildir onun ki ,siz sabah kontrole gelin dedi.Yattim ,sancım 8 dk da bire düştü ve en son titreme krizine girdim.Esim sinirlendi ,kalk gidiyoruz ebeyi mi dinleyeceğiz diye.Dusa girdim 10 dk da 3 kez daha girdi.20 merdiven var yarısında kaldım ,zor indim.Hastane Allah'tan 5 dk.Dogumhaneye girdim ,ebe kontrole geldi ve benimle dalga geçti.Aradigim saatle gittiğim saat arasında 1 saat vardı. 1 saat mi dayanabildin dedi gülerek.Dayanamiyorum dedim.Aciklik muayenesi 8 cm çıktı ,şok oldu kadın.Sen ne yaptın da bu kadar acildin ,doğumun başlamış nerdesin sen dedi bana bideAradık gelme dedin ,dayanmaya çalıştım.Artik dayanamıyorum dedim.Keseyi patlattı ,kızım kaka yapmış Hemen çıkarman lazım dedi .Son 5 dk doktor geldi ,epizyo ,3 ıkınma bebek çıktı. Umarım bunda da kısa sürer diyorum ama kızım evde bana sancı yaşatmaz ağlar durur O yüzden kendisi kreşte iken doğurmak istiyorum
Artik hormonlar mi dogum stresi mi bilemedimBende ota boka herşeye durmadan ağlıyorum Doğumdan iki hafta önce başladı.. sürekli herşeye ağlar mı insan.. Hormonlar etkiliyor galiba..
İlk bebeğiniz mi ? Canım ya o da heyecan yapmıştır annesini goreceği içinKavuşacağını için heyecanlıyım ama hiç panik yok. Gayet evde dusumu aldım kaşımı bıyığını aldım yüzüme maske yaptım ojelerimi tazeledimşimdi uyucam biraz sancılar çoğalana kadar. Oğlum içerde Bi sağa Bi sola atiyo kendini. Delirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?