- 2 Kasım 2015
- 72
- 86
- 38
Benimde 6 temmuz inş ekleyeblirsinz@saengie 15/06/2020
@634 18/06/2020
@istanbul24 19/06/2020
@Acemianneeee 22/06/2020
@ogrtmn hnm 22/06/2020
@ysmnc 22/06/2020
@Minnaklarim 23/06/2020
@edlammm 23/06/2020
@Bluemom 24/06/2020
Rosemiracle 25/06/2020
@krmzcck 25/06/2020
@krclskn 26/06/2020
@Arven fdn 26/06/2020
@Miranurr 27/06/2020
@Denizferdi34 29/06/2020
B bitekAnnemolsun 29/06/2020
@Peripellas 30/06/2020
Doğum yapan annelere Tebrikler
Bugün günlerden;
@Ozlemfusuy 01/07/2020
Sağlıklı ve hayırlı doğumlar nasip olur inşallah ♥
@vuslat yolcusu 02/07/2020
M mutlu annee 04/07/2020
mutlu2127 07/07/2020
@Ruya 07/07/2020
@didemcik 08/07/2020
@Ezooo62 09/07/2020
@pastirma 10/07/2020
@shewa 14/07/2020
@sandriyon 21/07/2020
@Canpare 21/07/2020
@Asliii60 24/07/2020
Bence abartıyorlar. Suni sancı ile doğum yaptım ben. Dayanılmayacak birşey değil. Bebeğin kilosu kaç oldu seninMerhaba anneler. Doğum yapanlar için çok geçmiş olsun gözünüz aydın kavuştunuz meleklerinize darısı başımıza inşallah
Bende az önce kontrolden geldim hiiç niyeti yok gelmeye kanalda değil başı aşağıdam ama. Ne nişan ne sancı hiiç bişey yok bende. Geçen hafta çok ağrım vardı kalçamda yürüyemez olmuştum bu hafta dipçik gibi hissediyorum
Doktor ptesi gel artık tekrar bir çatı muayenesi yapalım sonra doğumu başlatalım dedi(3. Çatı muayenesi Olacak bu)
ikinci doğum olacak nasipse. ilki kendi sancımla 39/4 de gelmişti 5 yıl önce bakalım bunun hikayesi nasıl olacak. Okuduklarımdan benimle aynı günlerde olan anneler ile aynı ruh halindeyiz. Ne bir belirti ne bir sancıhakkımızda hayırlısı.
Suni sancıdan sağdan soldan duyduklarım biraz acılı olduğu yönünde. Tecrübe edenler deneyimlerini yazarsa sevinirim şimdiden teşekkürler
Hayırlısyla kucağına alırsın insAllah canımMerhaba anneler. Doğum yapanlar için çok geçmiş olsun gözünüz aydın kavuştunuz meleklerinize darısı başımıza inşallah
Bende az önce kontrolden geldim hiiç niyeti yok gelmeye kanalda değil başı aşağıdam ama. Ne nişan ne sancı hiiç bişey yok bende. Geçen hafta çok ağrım vardı kalçamda yürüyemez olmuştum bu hafta dipçik gibi hissediyorum
Doktor ptesi gel artık tekrar bir çatı muayenesi yapalım sonra doğumu başlatalım dedi(3. Çatı muayenesi Olacak bu)
ikinci doğum olacak nasipse. ilki kendi sancımla 39/4 de gelmişti 5 yıl önce bakalım bunun hikayesi nasıl olacak. Okuduklarımdan benimle aynı günlerde olan anneler ile aynı ruh halindeyiz. Ne bir belirti ne bir sancıhakkımızda hayırlısı.
Suni sancıdan sağdan soldan duyduklarım biraz acılı olduğu yönünde. Tecrübe edenler deneyimlerini yazarsa sevinirim şimdiden teşekkürler
Ay o testten nefret ediyorum. Hayırlısıyla doğum yaparsın inşallahSelam kızlar bende buğün kontrole gittim haftaya spinal sezeryan doğum olucak inş buğün kan verdim ve korona testi yapıldı up uuzn kulak çöpü gibi bişy burnumun köküne kadar soktu boğazıma da aynı şekilde kusucaktım nerdeyse.. neyse oldu bitti inş sonuçlar iyi cıkar..
Bence abartıyorlar. Suni sancı ile doğum yaptım ben. Dayanılmayacak birşey değil. Bebeğin kilosu kaç oldu seninbebim meşhur sorum
Hayırlısyla kucağına alırsın insAllah canımherkesin hikayesi farklı bence ya bende kızımı suni sancı ile doğum yaptım ama abartılacak bı sancı çekmemiştim suyumu açtıktan sonra bira siddetliydi ama yine dayanilmayacak kadar değildi Rabb'im hepimize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin bklm benim yaramaz ne zmn gelecek şu ara hiç ağrı hissetmiyorum
Selam kızlar bende buğün kontrole gittim haftaya spinal sezeryan doğum olucak inş buğün kan verdim ve korona testi yapıldı up uuzn kulak çöpü gibi bişy burnumun köküne kadar soktu boğazıma da aynı şekilde kusucaktım nerdeyse.. neyse oldu bitti inş sonuçlar iyi cıkar..
Sut sagma olayım olmasa daha iyi olurmusum cok vaktimi aliyo onun disinda su an esnemekten agzim yorulduKız takvimini kaldir gari çıktı senin miniknapiyosun nasıl gidiyor bebekli hayat alistinz mi
Ultrason birebir aynı bile gösterebiliyor. Benimki pazar günü 3700dü. Başı da 9 küsür. Göbeği 2 hafta ileride görünüyor benim de. Ben de düşünüyorum nasıl doğacak diyeEvet ya farkettimbugün 3.450 gr olmuş. 9.43 baş çevresi. Nasıl doğurcam ultrason genelde eksik gösterir dedim rahat ol doğurursun dedi gönderdi
Hiç belirtin yok mu?Ultrason birebir aynı bile gösterebiliyor. Benimki pazar günü 3700dü. Başı da 9 küsür. Göbeği 2 hafta ileride görünüyor benim de. Ben de düşünüyorum nasıl doğacak diye
Bu testi neden yaptırdınız? Şüphe mi vardı yoksa genel kontrol için siz mi talep ettiniz?Merhaba kizlar bnde bugün covid testi verdim ay inşallah negatif çıkar da bı sıkıntı olmaz dua edin lütfen bana Allah rızası için
ben anlata anlata bitiremem kesinKizlar bu ara ben cok sinirliyim ya ota cope sinirleniyorumdunde annemin bi sozunu buyuttup tartismaya basladim. Pisman oluyorum ama susmakta bilmiyorum sizde de oluyor mu? Neden bu kadar gerginim anlamiyorum
Amin cnm inşAy o testten nefret ediyorum. Hayırlısıyla doğum yaparsın inşallah
sonuçlar e-nabızdan 4-9 gün arası cıkıyor dedi. Özel hastane ek bi ücret ödemedim cnmHadi ya acı oldu mu peki ?
Sonuç ne zaman çıkacakmış? Ücret alındı mıözel hastane mi ? Herkese soruyorum çünkü ona göre benden isterlerse söyleyeceğim ☺
cnm buğün bana da yapıldı hastane zorunlu tutuyor doğum öncesi her gebeye yapılıyormuşBu testi neden yaptırdınız? Şüphe mi vardı yoksa genel kontrol için siz mi talep ettiniz?
Kaburgana ne olmuşBenim doğum esnasında kaburgalarim zarar görmüşresmen yat kalk sürün modundayim.. sezeryan ağrısı hicmis ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?