2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Benimde 6 temmuz inş ekleyeblirsinz

Bence abartıyorlar. Suni sancı ile doğum yaptım ben. Dayanılmayacak birşey değil. Bebeğin kilosu kaç oldu senin bebim meşhur sorum

Hayırlısyla kucağına alırsın insAllah canım herkesin hikayesi farklı bence ya bende kızımı suni sancı ile doğum yaptım ama abartılacak bı sancı çekmemiştim suyumu açtıktan sonra bira siddetliydi ama yine dayanilmayacak kadar değildi Rabb'im hepimize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin bklm benim yaramaz ne zmn gelecek şu ara hiç ağrı hissetmiyorum

Selam kızlar bende buğün kontrole gittim haftaya spinal sezeryan doğum olucak inş buğün kan verdim ve korona testi yapıldı up uuzn kulak çöpü gibi bişy burnumun köküne kadar soktu boğazıma da aynı şekilde kusucaktım nerdeyse.. neyse oldu bitti inş sonuçlar iyi cıkar..

Ay o testten nefret ediyorum. Hayırlısıyla doğum yaparsın inşallah

Bence abartıyorlar. Suni sancı ile doğum yaptım ben. Dayanılmayacak birşey değil. Bebeğin kilosu kaç oldu senin bebim meşhur sorum

Evet ya farkettim bugün 3.450 gr olmuş. 9.43 baş çevresi. Nasıl doğurcam ultrason genelde eksik gösterir dedim rahat ol doğurursun dedi gönderdi

Benim ilki kendi sancımla doğdu yazdığın gibi abartılacak bi sancım olmadı taaki sabah 5 te suyu müdahale ile açana kadar. 8 de doğum oldu ama o 3 saat zorlamıştı beni. Suni de bu süreci kısaltabiliyorlar mı acaba. Epidural ihtimalini, bunları falan hep sorucam doktora bunaltıcam kendisini inşallah ptesi

Hadi ya acı oldu mu peki ?
Sonuç ne zaman çıkacakmış? Ücret alındı mı özel hastane mi ? Herkese soruyorum çünkü ona göre benden isterlerse söyleyeceğim

Evet ya farkettim bugün 3.450 gr olmuş. 9.43 baş çevresi. Nasıl doğurcam ultrason genelde eksik gösterir dedim rahat ol doğurursun dedi gönderdi
Ultrason birebir aynı bile gösterebiliyor. Benimki pazar günü 3700dü. Başı da 9 küsür. Göbeği 2 hafta ileride görünüyor benim de. Ben de düşünüyorum nasıl doğacak diye

sezeryan ile doğum yapan tecrübeli arkadaşlar sütünüz hemen geldi mi hastaneye süt sağma makinasını götürmeyi düşünüyorum sizler ne önerirsiniz

Kizlar bu ara ben cok sinirliyim ya ota cope sinirleniyorum dunde annemin bi sozunu buyuttup tartismaya basladim. Pisman oluyorum ama susmakta bilmiyorum sizde de oluyor mu? Neden bu kadar gerginim anlamiyorum
ben anlata anlata bitiremem kesin kv grmce bndelerya ne ypsalar bna bişey oluo.dün taze yapragı haşlmk yerine sıcak suya bastım nese sardk benımkıne pişerken ustte kln yerı gelmiş kv demiş bu nie böle oldukı ypraktn mı dıe oda bnı solemiş haşlmadı dıe.sabh glmiş bnmki bna kızıo nie haslmdnda bılmem nede altta kalnlardan verdım al bk yumuşack dedım yok dio buda bıraz sert iyi dedm.artık bnde onlrn her eksgni sölerım.offf.canım çok dıkılıo ya normlde bnm yptgm bişeye laf sölmz kv ama bu sefer sölmiş o bile bni sinr etmye yetti.yani kafalr gidik daha bunun lohusa dönemi var.
bi aklm dıo odadan hiç çıkma dgrnca

Benim doğum esnasında kaburgalarim zarar görmüş resmen yat kalk sürün modundayim.. sezeryan ağrısı hicmis ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…