2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bugün işten dolayi o kadar gerginim ki bebek içimde beni çok geriyor Bir türlü rahat bırakmadı Gerildi ve öyle göğsümun altında taş gibi kesildi.Oturamiyorum ,kalkamıyorum ,geri yaslanamiyorum.Ben gerildikce oda gerilip ,canımı yakmaya devam ediyor

Kızlar bende bugünlerde çok gerginim herkesin lafı bana batıyor adeta bir de sezeryan istemiyordum şimdi sezeryan olucam ayın 10 unda ve çok korkuyorum hem ameliyat anı hem sonrası yaşayacağım sıkıntılar için offf sevinemiyorum bile bebeğim doğacak diye Allah’ım yardımcımız olsun

Off canım yaa dua ediyorum sürekli inşallah halimden anlar da gitmez başka kim giderse gitsin umurumda da değil yeter ki eşim kalsın..

Yaa bi taraftan hak vermeye çalışıyorum bi taraftan da kızmadan edemiyorum. Sizin düğün hadi gene bi nebze.. Bizim gene iyice nişan yanii .. Düğününe gitsinler dimi ama

Çok kırgınım hakkımı helal edemiyorum o derece

sezeryan ile doğum yapan tecrübeli arkadaşlar sütünüz hemen geldi mi hastaneye süt sağma makinasını götürmeyi düşünüyorum sizler ne önerirsiniz
On gün önce doğum yaptım. Benimde şüphem vardı birde ikiz bebeklerim olunca pompa götürdüm ama çok şükür o gün gerek kalmadı. Sütüm hastanede geldi. Önlem amaçlı koyun bence.

Son ayda istemsiz bir şekilde oluyor.Kizimda da oldu ,bunda da başladı.Birinle göz göze gelince bile tartışmak istiyor insan.Zaten içimizde bir ağırlık ,birde insanların lafları ,hareketleri.İster istemez geriyor

On gün önce doğum yaptım. Benimde şüphem vardı birde ikiz bebeklerim olunca pompa götürdüm ama çok şükür o gün gerek kalmadı. Sütüm hastanede geldi. Önlem amaçlı koyun bence.
ilk doğumumda çok uğraştım gelmedi çok üzülmüştüm şimdi yine böyle olacak diye korkuyorum. imşallah dediği gibi olur. sağlıcakla büyük inşallah

Kızlar bu ultrason kağıdında iki tane hafta yazıyor ne oluyor bu. Biri GA(EFW) 35+4 diğeri GA (FL) Hadlock 34+2

Aynen gerçekten istemsiz sonra kendime kızıyorum kalp kırmaya değer mi diye ama insanlar da gerçekten anlayışsız yok anacım anlamıyorlar herkes kendi başına bir devlet olmuş

Evet birde bunun lohusa evresi var ne olacak inan kestiremiyorum

Kızlar az önce hastaneye tlf ettim. Benim doğum yapacağım hastane de corona testi fln yapmıyolarmış. İsterseniz devlette yaptırabilirsiniz dediler.

Kizlar bugunde kontrolum vardi ve dr yarin sabahtan gelmemi istedi. Bugun batmalar hissetmistim ve artik ruyalarimda sanci goruyorum dedim. Yarin tekrar muayene edecek belkide yatisim yapilacak bilemiyorum cok stresliyim henuz cok acilmam olmamisken boyle olsun istemiyorum ya dogumu baslatacak diye korkuyorum

C
az önce evimize geldik eve öyle dedilet fakat biz başka yere gitsek olur mu dedik olur dedi dr hanım o yüzden artık oraya gitmeyiz

hakknda hayrlısı olsun canm stres yapma bugun bolca yat dinlen herseye hazrlıklı ol yınede.valla sabah bende ruyamda sancı gordum bı uyandım ki sancıdan kıvranıom

Ultrason birebir aynı bile gösterebiliyor. Benimki pazar günü 3700dü. Başı da 9 küsür. Göbeği 2 hafta ileride görünüyor benim de. Ben de düşünüyorum nasıl doğacak diye

Ben geçen hafta ağladım sezeryan olayım kalça ağrısından duramıyorum diye hiiç valla doğurcan diyor adam

içimi dökmeye okadar ihtiyacım varki anlatamam ama işte herkesede anlatlmıo burda konuşsam herkesn baska derdı var bnmki başka

Ahh anlatsa da insan çok bi çare olmuyo ki cnm En azından bende olmadı derdin ne bilmiyorm ama dediğin gibi hepimizin derdi başından aşkın ve sanırım hormonlardan şu an en uç noktalarda yaşıyoruz herşeyi... Başkasına göre ufakcık bişey olan şey bizim gözümüzde kaf dağı gbii Anlat birz rahatlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…