Oyle kivranma durumum yok belirtimde yok bi kac kere batma hissettim cok bi acilmada yok. Birde esim gelemez diye henuz dogum yapmak istemiyorum hafta sonu gorev almishakknda hayrlısı olsun canm stres yapma bugun bolca yat dinlen herseye hazrlıklı ol yınede.valla sabah bende ruyamda sancı gordum bı uyandım ki sancıdan kıvranıom
Aslinda bura tamda rahatlama yeri kimse kimseyi tanimiyor ve istedigini soylemekte ozgursun kendini kisitlamaya gerek duymadan. Tabi herkesin bir suru derdi oluyor. Allah yardim etsin sabir ve dayanma gucu versin demekten baska bisey bulamiyorum canimiçimi dökmeye okadar ihtiyacım varki anlatamam ama işte herkesede anlatlmıo burda konuşsam herkesn baska derdı var bnmki başka
Yok be canım. Sen doğum yapmadın daha dimiHiç belirtin yok mu?
Benimki de sezeryan istemiyor. 2 gün önce suni ile doğurtacaktı. Az daha beklicem dedim. Yarın muayeneye çağırdıBen geçen hafta ağladım sezeryan olayım kalça ağrısından duramıyorum diye hiiç valla doğurcan diyor adam
Benimki de sezeryan istemiyor. 2 gün önce suni ile doğurtacaktı. Az daha beklicem dedim. Yarın muayeneye çağırdı
Çok karısık benim hangisi tam haftam onu anlayamıyorumFl ile bacak boyu ölçülüyor 7 ile çarpılınca tahmini boy hesaplanıyor.
yok kuzum öyle mantar gibi değildi Yapıskan katı biseydi Bidaha gelmedi dogumda olmadı Bakalım artık vücut kendini doguma hazırlıyor diyenler oldu öyle olabilir belkisüt kesiği gibiyse belki mantar da olabilir takip et canım. ama doğum öncesi hazırlıkta olabilir
Sezeryan esnasında vakumla çekmemek için dirsekle bastırırken olmuş .. asistanimin marifeti diye doktorum üzüldü hatta.. fitil verdiler çok iyi geldi rahatladım valla.mgeçmiş olsun cnm karburgaların nasıl zarar görmüş normal doğum esnasında mı ?
Evet canım ilk gebeliğin benimde... Ben ne kadar rahat olursam bebeğim de rahat olur. Hem bu anları ileride hep güzel hatırlamak istiyorum. Panik ve stresten uzak durmaya çalışıyorum. Sen de hepimizde artık sağlıkla kucağımıza alalım. Bu arada hala sancı falan yokİlk bebeğiniz mi ? Canım ya o da heyecan yapmıştır annesini goreceği içininsan kendini bilince panik olmaz heralde. Benim ilk gebeliģim daha önce hic yasamadim kendimi şartladım bir günün sanciyla gececek diye Allah kolaylık versin hepimize
Dogumdan 2 gun sonra gelmisti benim sütüm. Bunda cantama koydum o yuzden sut sagma makinesinisezeryan ile doğum yapan tecrübeli arkadaşlar sütünüz hemen geldi mi hastaneye süt sağma makinasını götürmeyi düşünüyorum sizler ne önerirsiniz
içimi dökmeye okadar ihtiyacım varki anlatamam ama işte herkesede anlatlmıo burda konuşsam herkesn baska derdı var bnmki başka
Master kullanıcı isimli arkadaş normal doğurmuştuGüzel haberler alırız inşallah yarın senden. Sanırım grupta hiç normal doğum yapan olmadı henüz. Yarın kır şu zincirleri en normalinden doğurda bizde sana heves edip çatır çatır doğuralım. haftaya da süt geldi göğüs ucum şöyle acıyor muhabbetine girelimçünkü çok sıcaklar beni delirtti artık karnımı taşıyamıyorum
Ay çok heyecanlıSelamlar Temmuz anneleri ben güyya Haziran annesiydim 40+2 deyim oğlum hiiiç acele etmiyor sayesinde temmuz annesi olacağım inşallah .yarın sabahtan suni sancı ile başlayacak doğum .korku ve stres içindeyim dualarınızı istiyorumbusra1tan LeylaKaya sanırım siz kontroldeylen ben doğuruyor olacağım kaç saat sürerki acep
Ahh canım benim Allah yardımcın olsun benim doğumum da cuma günüSelamlar Temmuz anneleri ben güyya Haziran annesiydim 40+2 deyim oğlum hiiiç acele etmiyor sayesinde temmuz annesi olacağım inşallah .yarın sabahtan suni sancı ile başlayacak doğum .korku ve stres içindeyim dualarınızı istiyorumbusra1tan LeylaKaya sanırım siz kontroldeylen ben doğuruyor olacağım kaç saat sürerki acep
Sıraya girdik vallaAhh canım benim Allah yardımcın olsun benim doğumum da cuma günüHiç korkma Allah büyüktür inşallah kolay gerçek. Suni sancı çok kötü bir şey değil ağrısı var tabi ama mecbur o kadar olacak. Hiç tedirgin olma ama suniyle daha hızlı ilerliyor Hiç açıklığın filan var mı ? Sancın vs.
Açıklığım 2,5 cm di salı günü sancı var ama yetersiz .bugün güzel şeyler duydum bir doktor denk geldi 2. Doğumda sunide 2 saatten uzun süreni görmedim dedi yeni suni sancı ilaçlarının farkından bahsetti nasıl sevindim. 2 saatten uzun sürerse beni bul diyor okadar emin. açılma olunca çok hızlıymışAhh canım benim Allah yardımcın olsun benim doğumum da cuma günü ☺ Hiç korkma Allah büyüktür inşallah kolay gerçek. Suni sancı çok kötü bir şey değil ağrısı var tabi ama mecbur o kadar olacak. Hiç tedirgin olma ama suniyle daha hızlı ilerliyor ☺ Hiç açıklığın filan var mı ? Sancın vs.
Sezeryan doğum yapacağım için Dr um ameliyat öncesi yapılması gerekiyor eğer pozitif çıkarsa tam teşekküllü bir hastaneye sevkim gerceklesecekti özel hastaneler kabul etmuyorlarmis CoronalilariBu testi neden yaptırdınız? Şüphe mi vardı yoksa genel kontrol için siz mi talep ettiniz?
ben bildiğin kıvranıorum ama tık yok.diorum şimdi patlyacak suyum ama yok.bnde tam tersi artk doğurmak istıorum.senınde hakkında hayrlısı olsun.Oyle kivranma durumum yok belirtimde yok bi kac kere batma hissettim cok bi acilmada yok. Birde esim gelemez diye henuz dogum yapmak istemiyorum hafta sonu gorev almisdusunecek o kadar cok sey var ki. O yuzden yarin gitmeye korkuyorum dogumumun kendiliginden baslamasini istiyorum ki bence zamanim var daha
gecen anlattığım konudan rahatsız olanlar olmuştu oyuzden burda anlatmak istemıorum canım.dedgın gbı kımse kmseyı tanmyor ama işte.Amin canım sagolAslinda bura tamda rahatlama yeri kimse kimseyi tanimiyor ve istedigini soylemekte ozgursun kendini kisitlamaya gerek duymadan. Tabi herkesin bir suru derdi oluyor. Allah yardim etsin sabir ve dayanma gucu versin demekten baska bisey bulamiyorum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?