- 25 Eylül 2019
- 1.580
- 13.654
- 158
Temmuz annelerinde normal doğum yapan yok mu gerçektenMaster kullanıcı isimli arkadaş normal doğurmuştuyarın öğleden sonra gidicez. Cumaya belki suni verir bilemiyorum. Bebek kilo almadıysa haftayı da beklerim kendi sancımı
nasıl yani canım suni verip doğummu olacak kaç haftalıksın bide böyle bişeye nasıl karar verdnz haftan mı dolduAçıklığım 2,5 cm di salı günü sancı var ama yetersiz .bugün güzel şeyler duydum bir doktor denk geldi 2. Doğumda sunide 2 saatten uzun süreni görmedim dedi yeni suni sancı ilaçlarının farkından bahsetti nasıl sevindim. 2 saatten uzun sürerse beni bul diyor okadar emin. açılma olunca çok hızlıymış
Ayy hadi ya çok sevindim senin adına canım benimAçıklığım 2,5 cm di salı günü sancı var ama yetersiz .bugün güzel şeyler duydum bir doktor denk geldi 2. Doğumda sunide 2 saatten uzun süreni görmedim dedi yeni suni sancı ilaçlarının farkından bahsetti nasıl sevindim. 2 saatten uzun sürerse beni bul diyor okadar emin. açılma olunca çok hızlıymış
Ederiz tabi canım benim dualarım hep sizinle valla allahım bir avazda kurtarsın hepimiziSıraya girdik vallabenden önce kurtulacaksınız Allahın izniyle. Doğum yaparken dua edin kızlar benim için de kolay doğum olsun. Aklınıza gelirim inşallah
açıklığım ilerledmi acaba 2 cm di bu sancılarla artmışmıdır.sancılarım kasılmalarım çok fazla ve artık canımı çok sıkıo bu durum bianda sancıyla sıkısıyorum tuvalete gıdıyorum bu seferde yapmama izin vermıo sancı. sankı bebek deliği tıkamısda çıkmıo gbi off.
doktra desem doğurtmazmı benı ya.bebek çok kilo alrda dgramazsam dıede korkuyorum.doktor boyun kaç dedı neden dedım doğumu etkılıo dedım evet etkılıo ama ilkini normal yapmışsın zaten dedı.ama ilkim 2.700 falndı.bu 3 ü gecerde doğuramazsam die korkuorm
4 ü geçince risk oluyor. Neden doktora gitmiyorsunuz beni 1 cm açıklıkla eve yollamamıştı ne olur ne olmaz diye ilktesancılarım kasılmalarım çok fazla ve artık canımı çok sıkıo bu durum bianda sancıyla sıkısıyorum tuvalete gıdıyorum bu seferde yapmama izin vermıo sancı. sankı bebek deliği tıkamısda çıkmıo gbi off.
doktra desem doğurtmazmı benı ya.bebek çok kilo alrda dgramazsam dıede korkuyorum.doktor boyun kaç dedı neden dedım doğumu etkılıo dedım evet etkılıo ama ilkini normal yapmışsın zaten dedı.ama ilkim 2.700 falndı.bu 3 ü gecerde doğuramazsam die korkuorm
önceki hamilelğnden kalmıştr dedı 1 gece yattım 35 haftalkken serum taktılar sancılar gecnce gnderdıler.gecen haftada bebegn klp atışları kötydu yıne serum taktılar nrmale döndü eve gnderdiler.randevu 13 üne bulabıldım ama bi aklım dıokı cuma gnu acile git bnde blmıorum4 ü geçince risk oluyor. Neden doktora gitmiyorsunuz beni 1 cm açıklıkla eve yollamamıştı ne olur ne olmaz diye ilkte
Önceki hamilelikten kalan ne? Nasıl TİSK alıyorlar bu kadar yaaönceki hamilelğnden kalmıştr dedı 1 gece yattım 35 haftalkken serum taktılar sancılar gecnce gnderdıler.gecen haftada bebegn klp atışları kötydu yıne serum taktılar nrmale döndü eve gnderdiler.randevu 13 üne bulabıldım ama bi aklım dıokı cuma gnu acile git bnde blmıorum
2 cm açıklık.bende kalp atışından korkuyorumÖnceki hamilelikten kalan ne? Nasıl TİSK alıyorlar bu kadar yaa
Normal doğum yapan master ı hatırlıyorum. Başka hatırlamıyorum canım. Temmuza yeni girdik bakalım olur elbetTemmuz annelerinde normal doğum yapan yok mu gerçekten
hayırlısyla negatif çıkar insAllah testin canımSelam kızlar bende buğün kontrole gittim haftaya spinal sezeryan doğum olucak inş buğün kan verdim ve korona testi yapıldı up uuzn kulak çöpü gibi bişy burnumun köküne kadar soktu boğazıma da aynı şekilde kusucaktım nerdeyse.. neyse oldu bitti inş sonuçlar iyi cıkar..
Sor sorabildigin kadar ben hep unutuyorum soracağım şeyleriBenim ilki kendi sancımla doğdu yazdığın gibi abartılacak bi sancım olmadı taaki sabah 5 te suyu müdahale ile açana kadar. 8 de doğum oldu ama o 3 saat zorlamıştı beni. Suni de bu süreci kısaltabiliyorlar mı acaba. Epidural ihtimalini, bunları falan hep sorucam doktora bunaltıcam kendisini inşallah ptesi
Sut sagma olayım olmasa daha iyi olurmusum cok vaktimi aliyo onun disinda su an esnemekten agzim yoruldusut mu sagsam yarım saat uyusam mi ikilemdeyim
En son kaç kiloydu canım benim şu an geçti insAllah dediğin gibi bebeğin kilosu olunca normal doğumu etkilemez bende düşünüyorum onusancılarım kasılmalarım çok fazla ve artık canımı çok sıkıo bu durum bianda sancıyla sıkısıyorum tuvalete gıdıyorum bu seferde yapmama izin vermıo sancı. sankı bebek deliği tıkamısda çıkmıo gbi off.
Kız ben 3300 doğurdum, sen de doğurursun merak etme. Korkma şimdiden. Bide biz 4 kiloya dayandık, doğurcaz diyoruz bak bizden güç alsancılarım kasılmalarım çok fazla ve artık canımı çok sıkıo bu durum bianda sancıyla sıkısıyorum tuvalete gıdıyorum bu seferde yapmama izin vermıo sancı. sankı bebek deliği tıkamısda çıkmıo gbi off.
evet canım 40+3 oluyoruz yarın bebekte iri doktor bu şekilde önerdi bende kabul ettim çünkü artık gece uykumda bile hareketini dinlemekten biraz psikolojim bozulmaya başladınasıl yani canım suni verip doğummu olacak kaç haftalıksın bide böyle bişeye nasıl karar verdnz haftan mı doldu
2. Ler çok hızlı ilerliyormuş senin açılmanda öyle ilerler inşallah ben dua edicem hepimize inşallah en jet normal doğumlar olucakAyy hadi ya çok sevindim senin adına canım benim ☺ Benim hiç açıklık yok nasıl olacak bilmiyorum
evet canım o zman doğuma hazırlıktır hadş hayırlısı bşr avazda doğuralım hepimizyok kuzum öyle mantar gibi değildi Yapıskan katı biseydi Bidaha gelmedi dogumda olmadı Bakalım artık vücut kendini doguma hazırlıyor diyenler oldu öyle olabilir belki
o iki günde mamayla mecburDogumdan 2 gun sonra gelmisti benim sütüm. Bunda cantama koydum o yuzden sut sagma makinesini
Önceki hamilelikten kalma olur mu hiç ne saçma sen başka doktora da görün canım bebeğin riske girmesin Allah korusun2 cm açıklık.bende kalp atışından korkuyorum
Ahh canım benim inşallah Allah razı olsun sakın unutma bizievet canım 40+3 oluyoruz yarın bebekte iri doktor bu şekilde önerdi bende kabul ettim çünkü artık gece uykumda bile hareketini dinlemekten biraz psikolojim bozulmaya başladı
2. Ler çok hızlı ilerliyormuş senin açılmanda öyle ilerler inşallah ben dua edicem hepimize inşallah en jet normal doğumlar olucak
cuma günü 2800 dü canım.seni bilememde nedense beni etkiker gbi boydan dolayıhayırlısyla negatif çıkar insAllah testin canım
Sor sorabildigin kadar ben hep unutuyorum soracağım şeyleri
kıyamam o evreye ben ne zmn gelicem acaba
En son kaç kiloydu canım benim şu an geçti insAllah dediğin gibi bebeğin kilosu olunca normal doğumu etkilemez bende düşünüyorum onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?