2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Master kullanıcı isimli arkadaş normal doğurmuştu yarın öğleden sonra gidicez. Cumaya belki suni verir bilemiyorum. Bebek kilo almadıysa haftayı da beklerim kendi sancımı
Temmuz annelerinde normal doğum yapan yok mu gerçekten

nasıl yani canım suni verip doğummu olacak kaç haftalıksın bide böyle bişeye nasıl karar verdnz haftan mı doldu

Ayy hadi ya çok sevindim senin adına canım benim Benim hiç açıklık yok nasıl olacak bilmiyorum

Sıraya girdik valla benden önce kurtulacaksınız Allahın izniyle. Doğum yaparken dua edin kızlar benim için de kolay doğum olsun. Aklınıza gelirim inşallah
Ederiz tabi canım benim dualarım hep sizinle valla allahım bir avazda kurtarsın hepimizi

sancılarım kasılmalarım çok fazla ve artık canımı çok sıkıo bu durum bianda sancıyla sıkısıyorum tuvalete gıdıyorum bu seferde yapmama izin vermıo sancı. sankı bebek deliği tıkamısda çıkmıo gbi off.
doktra desem doğurtmazmı benı ya.bebek çok kilo alrda dgramazsam dıede korkuyorum.doktor boyun kaç dedı neden dedım doğumu etkılıo dedım evet etkılıo ama ilkini normal yapmışsın zaten dedı.ama ilkim 2.700 falndı.bu 3 ü gecerde doğuramazsam die korkuorm

açıklığım ilerledmi acaba 2 cm di bu sancılarla artmışmıdır.

4 ü geçince risk oluyor. Neden doktora gitmiyorsunuz beni 1 cm açıklıkla eve yollamamıştı ne olur ne olmaz diye ilkte

4 ü geçince risk oluyor. Neden doktora gitmiyorsunuz beni 1 cm açıklıkla eve yollamamıştı ne olur ne olmaz diye ilkte
önceki hamilelğnden kalmıştr dedı 1 gece yattım 35 haftalkken serum taktılar sancılar gecnce gnderdıler.gecen haftada bebegn klp atışları kötydu yıne serum taktılar nrmale döndü eve gnderdiler.randevu 13 üne bulabıldım ama bi aklım dıokı cuma gnu acile git bnde blmıorum

Önceki hamilelikten kalan ne? Nasıl TİSK alıyorlar bu kadar yaa

hayırlısyla negatif çıkar insAllah testin canım
Sor sorabildigin kadar ben hep unutuyorum soracağım şeyleri
Sut sagma olayım olmasa daha iyi olurmusum cok vaktimi aliyo onun disinda su an esnemekten agzim yoruldu sut mu sagsam yarım saat uyusam mi ikilemdeyim
kıyamam o evreye ben ne zmn gelicem acaba
En son kaç kiloydu canım benim şu an geçti insAllah dediğin gibi bebeğin kilosu olunca normal doğumu etkilemez bende düşünüyorum onu

Kız ben 3300 doğurdum, sen de doğurursun merak etme. Korkma şimdiden. Bide biz 4 kiloya dayandık, doğurcaz diyoruz bak bizden güç al

nasıl yani canım suni verip doğummu olacak kaç haftalıksın bide böyle bişeye nasıl karar verdnz haftan mı doldu
evet canım 40+3 oluyoruz yarın bebekte iri doktor bu şekilde önerdi bende kabul ettim çünkü artık gece uykumda bile hareketini dinlemekten biraz psikolojim bozulmaya başladı
Ayy hadi ya çok sevindim senin adına canım benim ☺ Benim hiç açıklık yok nasıl olacak bilmiyorum
2. Ler çok hızlı ilerliyormuş senin açılmanda öyle ilerler inşallah ben dua edicem hepimize inşallah en jet normal doğumlar olucak

Selamlar ,
Ben bişey merak ediyorum emziren anneler Benim normalde göğüslerim yumuşaktı Sezeryan doğum yaptım Hem bebeğimi emzirmeye çalışırken hem sagmaktan birazcık süt geldi şimdi göğüslerim çok irilesti ve biraz da sertlik var.. Normal mi acaba bu durum..

yok kuzum öyle mantar gibi değildi Yapıskan katı biseydi Bidaha gelmedi dogumda olmadı Bakalım artık vücut kendini doguma hazırlıyor diyenler oldu öyle olabilir belki
evet canım o zman doğuma hazırlıktır hadş hayırlısı bşr avazda doğuralım hepimiz

Ahh canım benim inşallah Allah razı olsun sakın unutma bizi İnşallah suniyle açıklığım olur da doğururum. Evde kuzum hasta benden başka düzgün bakabilecek annemden başka kimse yok o yüzden ona rahat bakmak için en iyisi normal benim için nolur dua et bana hayırlı sağlıklı bir normal doğum olsun

cuma günü 2800 dü canım.seni bilememde nedense beni etkiker gbi boydan dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…