2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kız ben 3300 doğurdum, sen de doğurursun merak etme. Korkma şimdiden. Bide biz 4 kiloya dayandık, doğurcaz diyoruz bak bizden güç al
benim boyum baya kısa oldgu için.sanırım sorun oluo.bunu öncedende duymuştum boyu çok kısa olnca normal doğum zor oluomuş die

sen artık haftanı doldurmuşsun canım hayırlı doğumlar dilerim

Seninle ayni gun dogumumiz tatlim ve inan yanliz degilsin...benim de ilk gebeligim be spinal olucam..bu haftaya kdar hic susunmuyordum bile dogumu ama korku sarmaya basladi ve dedigin gb bebegim olacak diye dusunemiyorum bile ...

canım o sertlık için soğuk sıcak masaj yapman lazım netten bak şuan unuttumda önce sıcakmıydı.süt beze bırakıo onuda masajla dagıtmak gerekıo sanırım süt damarlarında tıkanıklık oluo.bide bebek emdkten sonra göğsü sagıp tamamen boşaltmakda lazım

Yok be canım. Sen doğum yapmadın daha dimi
Yok cnm biz daha minnoşuz hafta olarak. 15'ini düşünüyor doktorum hayırlısı bakalım.
Göğüsler süt birikmesi sıtma yada mastit yapabilir. Tavsiyem boşlaltın sağarak. Ağrısı çok oluyor yoksa

benim boyum baya kısa oldgu için.sanırım sorun oluo.bunu öncedende duymuştum boyu çok kısa olnca normal doğum zor oluomuş die
Benim tanıdığım bir arkadaş var boyu kısa zayıf ama 2. yi gecenlerde normal doğurdu 2 tane normal doğurmuş oldu

gecen anlattığım konudan rahatsız olanlar olmuştu oyuzden burda anlatmak istemıorum canım.dedgın gbı kımse kmseyı tanmyor ama işte.Amin canım sagol
Anladim canim tabi burada hamile cok ve kimin ne tepki verecegi belli degil maalesef senin mevzuu da agir gercekten Allah yardimcin olsun ben vakifim senin anlattigin kadariyla. İnsallah annen gelsinde onunla rahatlarsin

ben bildiğin kıvranıorum ama tık yok.diorum şimdi patlyacak suyum ama yok.bnde tam tersi artk doğurmak istıorum.senınde hakkında hayrlısı olsun.
Bence senin acilman olmus suyununda sizinti seklinde geldigini dusunuyorum benden soylemesi ama hayirlisi. Acilden giris yapsan zaten patlatirlar keseyi 2cm aciklik bile olsa yatis yapiyorlar cunku.

Suni sanciyida ovenlerde ne bileyim kizlar hizli ilerletiyor felan diyorsunuz ama arada uyku dinlenme olmadan dogum yapmak demek. Belkide herkeste ayni etkiyi gostermiyo bilemiyorum ama ben suni ile dogum yapmak istemiyorum sanci aralarinda uyumak gibisi yok cunku benim fikrim bu yonde sahsen

Herkeste etkisi değişiyor bence ya Rabbim kolaylık versin sağlıkla gelsinler insAllah

Normal doğumda 2. Daha kolay oluyormuş inş avazda kurtarırsın stres yapma ilkini yapmışın bunu hayli hayli yaparsın

Merhaba anneler
Benim karnim bugun gun boyudur kasiliyor yani sertlesiyor saatte ortlama 5 yada 6 kez oluyor sirtimda adet agrisi gibi sanci var surekli..ve bebegim cok hareketli bugun ..bu sertlesmeler normal mi bu arada yaklasik 4 gundur de vajinamda cok baski var ...ne oluyor bana bilden varsa Tehsis koysun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…