2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

saengie 15/06/2020
634 18/06/2020
I istanbul24 19/06/2020
A Acemianneeee 22/06/2020
Karusel 22/06/2020
Y ysmnc 22/06/2020
Minnaklarimm 23/06/2020
E edlammm 23/06/2020
B Bluemom 24/06/2020
Rosemiracle 25/06/2020
K krmzcck 25/06/2020
K krclskn 26/06/2020
A Arven fdn 26/06/2020
M Miranurr 27/06/2020
Denizferdi34 29/06/2020
B bitekAnnemolsun 29/06/2020
Peripellas 30/06/2020
Ozlemfusuy 01/07/2020
Alessias 01/07/2020

Doğum yapan tüm anneleri tebrik ederim , Sağlıklı ve sevgiyle büyütmek nasıp olsun İnşallah

Bugün günlerden,
V vuslat yolcusu 02/07/2020
jeremh 02/07/2020

Hayırlı doğumlar olsun İnşallah

M mutlu annee 04/07/2020
S salihanifi 06/07/2020
mutlu2127 07/07/2020
Ruya 07/07/2020
D didemcik 08/07/2020
@Ezooo62 09/07/2020
pastirma 10/07/2020
shewa 14/07/2020
sandriyon 21/07/2020
birkartanesiii 21/07/2020
A Asliii60 24/07/2020

Çok geçmiş olsun kuzuya İnşallah kardeşi ona şans getirir, sağlık getirir Guzellik iyi olur

Bu minik yavrumuzda inşallah normal doğum olur kardeşine yardımcı olur .. Herşey yolunda gitsin inşallah..

Sizin hala tarih belli değil o zaman.. Listeye hızlı giriş yapacaksınız

Ya çok teşekkür ederim, sanırım süt birikmesinden.. Göğsüme masajlarla daha rahatladı .. Biraz hafif ağrısı vardı Tabi daha düzelmesi gerekli de alismamiz gerekiyor.. minnacık göğüslerim oldu basketbol topu gibi

Dualarınızı eksik etmeyin kolay ağrısız sancısız bir doğum ve sağlıklı bir bebeklerimiz olsun inşallah heyecan dorukta uyku sıfır napicaksak bakalım bugün kendimde olursam yazarım ayrıntıları

Anladim canim tabi burada hamile cok ve kimin ne tepki verecegi belli degil maalesef senin mevzuu da agir gercekten Allah yardimcin olsun ben vakifim senin anlattigin kadariyla. İnsallah annen gelsinde onunla rahatlarsin
amin canım amin

Bence senin acilman olmus suyununda sizinti seklinde geldigini dusunuyorum benden soylemesi ama hayirlisi. Acilden giris yapsan zaten patlatirlar keseyi 2cm aciklik bile olsa yatis yapiyorlar cunku.
az önce uyandım ve hemen randvu sistemine girdim çok şükür sabah 9 a boşluk oluşmuş hemen aldım bakalım ne olacak.ama nedense geri yollayacaklar die düşünüorum.zaten canım doktor ultrasyonla muayene edıp doğum haneye gönderio.orda nstye baglıolar alttan açılmama bakıolar.sordum yatış için kaç cm olması lazım die 4 demşti ordkı ebe

saatte 5 6 kez olması dikkatmi çekti canım.onun haricinde malesefki diğerleri bende de var ve bayadır var.doğum istıosan İnşallah hayırlısıyla doğum gelıodur

sancı arasında uyumak derken hangi sancılardan bahsedıoruz

Rabbim yardımcınız olsun canım kısa zamanda bebişini alırsın İnşallah kucagına

Kızlar benim hikayem biraz şaşırtıcı ama sizlerle paylaşmak istiyorum. Hamile kalma sürecimde de hamileliğim boyunca da burada sizlere danıştım sorular sordum hepiniz hakkınızı helal edin. Şimdi geleyim konuya 1 temmuza randevu almıştım 37+1 di. Muayeneye girdim doktor ultrasondan baktı her şey normal dedi bir de çatına bakalım normal doğurabilir misin dedi muayene sırasında doktor sancın var mı dedi yok dedim ama 5 cm açılman var dedi inanamadı kadın. Neyse seni nstye yollayacağım ama doğuma hazırlıklı ol nstde sancın çıkarsa yatışını vericem dedi. Ben şok içinde kaldım yürüyere yürüye muayeneye geldim ve belki de birkaç saate doğuracağımı öğrendim. Nstye girdim sancım çıktı ama hissetmiyorum diyorum sonra yatışımı verdiler 1 saat içinde 7 cm oldu sonra bebeğimin kalp ritminde bozukluk görüldü doktor suyunu patlatalım bakalım kaka yapmış mı dedi suyumu patlattılar kaka yapmamıştı ama işte asıl sancı ondan sonra başladı birkaç saat daha sancı çektim odada squat yaptım sürekli ağlaya ağlaya yürüdüm 9-10 cm ile doğuma girdim. Yavrumu 15 dakika sonra doğurdum ve her şey bitti bütün sancılarım ağrılarım geçti. Çok uzun yazdım ama sorularınız varsa da cevaplayabilirim sizi seviyorum hepinize dua ettim Rabbim yardımcınız olsun

Aaa sasirdim suan.
Yani sen dunmu dogum yaptin aaa gozun aydin canim bazen bu tur kucuk suprizler iyi oluyo en azindan biranda oldu bitti hayirlisiyla geldi, beklemekden iyidir heralde
Dogumun normalmiydi
Epidural falan yaptinmi
Gunumuz ayniydi seninle
Benimde ne sancim var ne biseyim sadece asiri derecede fazla kasilmalarim oluyo ama bebek Yukarda henuz
Bende yarin kontrola gidicem bakalim ne diyecek
Tekrardan hayirli olsun canim :)

Evet dün ani bir doğum yaptım akşam 10 buçuk gibiydi. Evet normal oldu kuzum epidural falan da olmadı. Çok teşekkür ederim darısı başınıza

o iki günde mamayla mecbur bende götürücem hemen başlıcam sağmay. ilk kızımda hollanda inekleri gibiydim
Aynen mecbur mama.hatta oglum 10 gun kuvezde kalmisti ara ara emzirmeye gitmistim ama cok korkmustum meme almayacak diye şükür korktugum olmadi hatta biberon agzina surmedi bir daha insallah hemen gelir sütlerimiz

Benim tanıdığım bir arkadaş var boyu kısa zayıf ama 2. yi gecenlerde normal doğurdu 2 tane normal doğurmuş oldu
Aynen boyla kalcayla alakali degil bu isler.173 boyum var da ne ise yaradi cati muayenesi bile yapamamisti ebe o kadar dar imkansiz sen kocanla nasil iliskiye giriyorsun demisti1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…