Hayırlısı olsun canım benim haberdar et bizleri Allah’a emanetsiniz9 da randevu buldum canım bakalım ne olacak.eve geri gelecegmi düşünüorum hayrlısı bklm
Ayy evetÇok geçmiş olsun kuzuya İnşallah kardeşi ona şans getirir, sağlık getirir Guzellik iyi olur
Bu minik yavrumuzda inşallah normal doğum olur kardeşine yardımcı olur .. Herşey yolunda gitsin inşallah..
Sizin hala tarih belli değil o zaman.. Listeye hızlı giriş yapacaksınız♥
Ya çok teşekkür ederim, sanırım süt birikmesinden.. Göğsüme masajlarla daha rahatladı .. Biraz hafif ağrısı vardı Tabi daha düzelmesi gerekli de alismamiz gerekiyor..minnacık göğüslerim oldu basketbol topu gibi
Yaa maşallah o kadar iyi geliyor ki böyle doğumları okumak, darısı başımıza:) inşallah bebeğini de böyle kolaycacık sağlıkla büyütürsün hemen. Bir kaç sorum var:)Kızlar benim hikayem biraz şaşırtıcı ama sizlerle paylaşmak istiyorum. Hamile kalma sürecimde de hamileliğim boyunca da burada sizlere danıştım sorular sordum hepiniz hakkınızı helal edin. Şimdi geleyim konuya 1 temmuza randevu almıştım 37+1 di. Muayeneye girdim doktor ultrasondan baktı her şey normal dedi bir de çatına bakalım normal doğurabilir misin dedi muayene sırasında doktor sancın var mı dedi yok dedim ama 5 cm açılman var dedi inanamadı kadın. Neyse seni nstye yollayacağım ama doğuma hazırlıklı ol nstde sancın çıkarsa yatışını vericem dedi. Ben şok içinde kaldım yürüyere yürüye muayeneye geldim ve belki de birkaç saate doğuracağımı öğrendim. Nstye girdim sancım çıktı ama hissetmiyorum diyorum sonra yatışımı verdiler 1 saat içinde 7 cm oldu sonra bebeğimin kalp ritminde bozukluk görüldü doktor suyunu patlatalım bakalım kaka yapmış mı dedi suyumu patlattılar kaka yapmamıştı ama işte asıl sancı ondan sonra başladı birkaç saat daha sancı çektim odada squat yaptım sürekli ağlaya ağlaya yürüdüm9-10 cm ile doğuma girdim. Yavrumu 15 dakika sonra doğurdum ve her şey bitti bütün sancılarım ağrılarım geçti. Çok uzun yazdım ama sorularınız varsa da cevaplayabilirim sizi seviyorum hepinize dua ettim Rabbim yardımcınız olsun♥
Amin cnm inşallahRabbim yardımcınız olsun canım kısa zamanda bebişini alırsın İnşallah kucagına
Çok normal.Normal doğumdan sonra hemen buyuyup sertleşiyor.Sancının etkisi ile oksitosin fazla salgılanıyor.Sezaryende hemen sütü gelmeyen oluyormuş ,ondan birkaç güne anca oluyormuş .6 aya kadar dolduğunda hep çok sertti benim .Dolduğu anda fıskiye gibi açılıp boşalıyordu bir kismini.6 aydan sonra yumuşama oldu .Bu seferde dolunca ağrı yapıp ,kendi kendine açıldı.Üstüne yatmamaya çalış ,ben çok mastit oldum kanali tikadim diyeSelamlar ,
Ben bişey merak ediyorum emziren anneler Benim normalde göğüslerim yumuşaktı Sezeryan doğum yaptım Hem bebeğimi emzirmeye çalışırken hem sagmaktan birazcık süt geldi şimdi göğüslerim çok irilesti ve biraz da sertlik var.. Normal mi acaba bu durum..
160 kısamı canımCanim benimde boyum kisa yani 160
Ilk dogumum normaldi ve zor olmadi sukur
Bebek 3360 kg dogdu
Boyla gercekten baglantisi varmi hic duymadim bi doktor agzindan
Gelir gelirkızlarrrr bna dua edin açıklığm 3 4 cm olmuş nst deyim şimdi ebe yatış yplm bnu dedı çok tırsıyorum ya doğum sncım glmzse
Ayy maşallah bak ne kadar da kolay olmuş. Gözün aydın canım, darısı başımızaKızlar benim hikayem biraz şaşırtıcı ama sizlerle paylaşmak istiyorum. Hamile kalma sürecimde de hamileliğim boyunca da burada sizlere danıştım sorular sordum hepiniz hakkınızı helal edin. Şimdi geleyim konuya 1 temmuza randevu almıştım 37+1 di. Muayeneye girdim doktor ultrasondan baktı her şey normal dedi bir de çatına bakalım normal doğurabilir misin dedi muayene sırasında doktor sancın var mı dedi yok dedim ama 5 cm açılman var dedi inanamadı kadın. Neyse seni nstye yollayacağım ama doğuma hazırlıklı ol nstde sancın çıkarsa yatışını vericem dedi. Ben şok içinde kaldım yürüyere yürüye muayeneye geldim ve belki de birkaç saate doğuracağımı öğrendim. Nstye girdim sancım çıktı ama hissetmiyorum diyorum sonra yatışımı verdiler 1 saat içinde 7 cm oldu sonra bebeğimin kalp ritminde bozukluk görüldü doktor suyunu patlatalım bakalım kaka yapmış mı dedi suyumu patlattılar kaka yapmamıştı ama işte asıl sancı ondan sonra başladı birkaç saat daha sancı çektim odada squat yaptım sürekli ağlaya ağlaya yürüdüm9-10 cm ile doğuma girdim. Yavrumu 15 dakika sonra doğurdum ve her şey bitti bütün sancılarım ağrılarım geçti. Çok uzun yazdım ama sorularınız varsa da cevaplayabilirim sizi seviyorum hepinize dua ettim Rabbim yardımcınız olsun♥
kalp atışlarıda düzensiz ip gbi çıkıokızlarrrr bna dua edin açıklığm 3 4 cm olmuş nst deyim şimdi ebe yatış yplm bnu dedı çok tırsıyorum ya doğum sncım glmzse
O kasılma ,baskı hep oluyor bir yerden sonra merak etme.İlk gebelikte anneler anlamıyor ,korkuyor.Dogum başlamadan önce bebek hareketleri azalıyor .Sadece hickirdigini falan hissediyorsun.Sancın başlayınca zaten sancıdan başka bişi hissetmiyorsun.Oda ara ara geliyor,sonradan sıklasıyor.Tuvalete (ishal gibi ) çıkma hissi oluyor.Yaa maşallah o kadar iyi geliyor ki böyle doğumları okumak, darısı başımıza:) inşallah bebeğini de böyle kolaycacık sağlıkla büyütürsün hemen. Bir kaç sorum var:)
1-normalde adetlerin sancılı olur mu? Yani o kadar açılmayı hissetmemen alışkın olduğundan mı acaba?
2-doğumdan önceki günler veya haftalar karnında hiç sertleşme-kasılma vs hissettin mi?
2. Doğum değil mi senin ?kalp atışlarıda düzensiz ip gbi çıkıosancım glmzse bna ne yaprlar
Rabbim yardımcın olsun canım. Sancın hiç çıkmıyor mu?kızlarrrr bna dua edin açıklığm 3 4 cm olmuş nst deyim şimdi ebe yatış yplm bnu dedı çok tırsıyorum ya doğum sncım glmzse
İlk bebeğin kaç haftalık doğdu ? Benim 39. Hafta da geldi.Belki bu kadar bekletmez diyorum amaRabbim yardımcın olsun canım. Sancın hiç çıkmıyor mu?
Ay canım hayırlı olsun çok sevindim sürpriz olmuş resmen hayırlısıyla almışsın ya kucağına ne güzelKızlar benim hikayem biraz şaşırtıcı ama sizlerle paylaşmak istiyorum. Hamile kalma sürecimde de hamileliğim boyunca da burada sizlere danıştım sorular sordum hepiniz hakkınızı helal edin. Şimdi geleyim konuya 1 temmuza randevu almıştım 37+1 di. Muayeneye girdim doktor ultrasondan baktı her şey normal dedi bir de çatına bakalım normal doğurabilir misin dedi muayene sırasında doktor sancın var mı dedi yok dedim ama 5 cm açılman var dedi inanamadı kadın. Neyse seni nstye yollayacağım ama doğuma hazırlıklı ol nstde sancın çıkarsa yatışını vericem dedi. Ben şok içinde kaldım yürüyere yürüye muayeneye geldim ve belki de birkaç saate doğuracağımı öğrendim. Nstye girdim sancım çıktı ama hissetmiyorum diyorum sonra yatışımı verdiler 1 saat içinde 7 cm oldu sonra bebeğimin kalp ritminde bozukluk görüldü doktor suyunu patlatalım bakalım kaka yapmış mı dedi suyumu patlattılar kaka yapmamıştı ama işte asıl sancı ondan sonra başladı birkaç saat daha sancı çektim odada squat yaptım sürekli ağlaya ağlaya yürüdüm9-10 cm ile doğuma girdim. Yavrumu 15 dakika sonra doğurdum ve her şey bitti bütün sancılarım ağrılarım geçti. Çok uzun yazdım ama sorularınız varsa da cevaplayabilirim sizi seviyorum hepinize dua ettim Rabbim yardımcınız olsun♥
Hakkında hayırlısı olsun canım yakızlarrrr bna dua edin açıklığm 3 4 cm olmuş nst deyim şimdi ebe yatış yplm bnu dedı çok tırsıyorum ya doğum sncım glmzse
İlk bebeğim 40 haftayı doldurdu gelmedi. Baktık gelmiyor, suni sancı ile doğum yaptım. Şimdi de nerdeyse 39 bitecek, gelmiyorİlk bebeğin kaç haftalık doğdu ? Benim 39. Hafta da geldi.Belki bu kadar bekletmez diyorum amaSende 39. Haftadssin ya merak ettim
Naptın daha doğuramadın mı tosbiği yaİlk bebeğim 40 haftayı doldurdu gelmedi. Baktık gelmiyor, suni sancı ile doğum yaptım. Şimdi de nerdeyse 39 bitecek, gelmiyornedense bana 5 sene öncesini hatırlatıyor bu durum ben diyorum bu da ilki gibi mi olacak nedir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?