Tosbik gelmiyor kızNaptın daha doğuramadın mı tosbiği ya
kalp atışlarıda düzensiz ip gbi çıkıosancım glmzse bna ne yaprlar
Canim gecen gun bi videoda izledim...ne kadar acikligim var, sancim olmazsa ne yaparim gibi dusunceleri aklindan sil..aciliyorum,gevsiyorum ben yapabilirim,bugun bebegimi kucagima alicam diye dusundugunde rahim agzin cok guzel acilir..endiselenme,rahat ol...sanci aninda da nefes alip ver,sanci aralarin seni dinlendirecek sayet eger sancin olursa..hic endiselenmekalp atışlarıda düzensiz ip gbi çıkıosancım glmzse bna ne yaprlar
Bugun randevum var bakslim doktor ne diyecek uyuyamiyorum resmen..insallah hepimiz saglikli sihatli dogumlar yapariz bebeklerimeze kavusuruzsaatte 5 6 kez olması dikkatmi çekti canım.onun haricinde malesefki diğerleri bende de var ve bayadır var.doğum istıosan İnşallah hayırlısıyla doğum gelıodur
M Mrs terazi bugün doktora gidecektin dimi? Ne yaptın yaz bize
Bebeginin kilosunu bilmiyorum. Doktorlar zaten felaket tellalı gibibebeği kaç kiloydu.bılmıorum ki doktor gözümü korkuttu ya.
Çok normal.Normal doğumdan sonra hemen buyuyup sertleşiyor.Sancının etkisi ile oksitosin fazla salgılanıyor.Sezaryende hemen sütü gelmeyen oluyormuş ,ondan birkaç güne anca oluyormuş .6 aya kadar dolduğunda hep çok sertti benim .Dolduğu anda fıskiye gibi açılıp boşalıyordu bir kismini.6 aydan sonra yumuşama oldu .Bu seferde dolunca ağrı yapıp ,kendi kendine açıldı.Üstüne yatmamaya çalış ,ben çok mastit oldum kanali tikadim diye
kızlarrrr bna dua edin açıklığm 3 4 cm olmuş nst deyim şimdi ebe yatış yplm bnu dedı çok tırsıyorum ya doğum sncım glmzse
kalp atışlarıda düzensiz ip gbi çıkıosancım glmzse bna ne yaprlar
Aynen boyla kalcayla alakali degil bu isler.173 boyum var da ne ise yaradi cati muayenesi bile yapamamisti ebe o kadar dar imkansiz sen kocanla nasil iliskiye giriyorsun demisti1
Canım hiç korkma insallah sıkıntısız bir şekilde gelir bebeğin sonunun güzel olucağını ve bunu daha önce başardığını düşün.Allah bir nefeste kurtarsınşuan boş serum taktılar gida faln sanrm.sonrada suni vereckler çok korkuyorum ne olur dua edin.2. doğumum ama ilk gbi tedrgnm ve duygusalm kızmı aradm aglamktan konuşamadm.annecim seni çok sevıyorum dıo
ilknde suyum gldgi için hazrşıklıydım bunda hazırda degıldım şok oldum .suni sancıda benı korkutuyor
Suni sancı kötü diyorlar.Birden sancılar basliyormus öyle mi ? Bizim çünkü yavaş yavas gelip birkac saat sürmüştü.En azından dinlenebiliyorduk ama sizin sürekli oldu galibaİlk bebeğim 40 haftayı doldurdu gelmedi. Baktık gelmiyor, suni sancı ile doğum yaptım. Şimdi de nerdeyse 39 bitecek, gelmiyornedense bana 5 sene öncesini hatırlatıyor bu durum ben diyorum bu da ilki gibi mi olacak nedir..
Olur mu öyle şey. Çook yavaş başladı sancı. Sadece son 2 saat zorladı beni. Bi zaman sonra zaten serumu çıkarıp alıyorlar. Sancılar devam ediyor. Abarttıkları gibi birşey değil.Suni sancı kötü diyorlar.Birden sancılar basliyormus öyle mi ? Bizim çünkü yavaş yavas gelip birkac saat sürmüştü.En azından dinlenebiliyorduk ama sizin sürekli oldu galiba
Hayırlısı olsun canım gözün aydınSelam kızlar dun sabah kontrole gelmistim. Bebegin kilosu 3900 oldugundan, henuz acilmam olmadıgından ve doktorun 4 kilo ve uzerini de doguramayacagimi dusundugunden ogleden sonra bir anda sezeryanla doguma girdimsuan ikimizde iyiyiz cok şükür ilk gece biraz ağrılı gecti. Sütüm gelmedi ama 1 -2 gune gelecegini umuyorum. Tum bekleyenlere sağlıklı dogumlar diliyorum
Bende ilkini suni sancıyla 40+2 de yapmıştım.öğlen 12 de serum takıldı sadece 1 cm açıklığım vardı saat 4 e doğru çok hafif sancılar başladı gitgide yoğunlaştı gece 12 gibi suyumun gelmesiyle birlikte ıkınmalar başladı saat 1 de 6 cm açıklık saat 2 de 8 cm ve gece 2 buçuktada doğum oldu.Normal doğum sancısını bilmediğim için bildigim tek sancı suni doğum sancısı evet kolay değil ama dayandık sonuçta sonunun güzel olucağını bilerek ....Suni sancı kötü diyorlar.Birden sancılar basliyormus öyle mi ? Bizim çünkü yavaş yavas gelip birkac saat sürmüştü.En azından dinlenebiliyorduk ama sizin sürekli oldu galiba
Ahh canım iyi ki gittin bak dedim sana Allah yardımcın olsunkızlarrrr bna dua edin açıklığm 3 4 cm olmuş nst deyim şimdi ebe yatış yplm bnu dedı çok tırsıyorum ya doğum sncım glmzse
Canım hiç korkma bende ilkini suni ile yaptım hatta benim 1 cm açıklığım vardı sadece senin maşallah var şükür güzel düşün bende evladımı evde bırakıp gideceğim hem de 2 yaşında ve hasta.. Allah yardımcın olsun dualarım seninle sakın ağlama rabbime dayan güçlü annemizşuan boş serum taktılar gida faln sanrm.sonrada suni vereckler çok korkuyorum ne olur dua edin.2. doğumum ama ilk gbi tedrgnm ve duygusalm kızmı aradm aglamktan konuşamadm.annecim seni çok sevıyorum dıo
ilknde suyum gldgi için hazrşıklıydım bunda hazırda degıldım şok oldum .suni sancıda benı korkutuyor
Kızlar benim hikayem biraz şaşırtıcı ama sizlerle paylaşmak istiyorum. Hamile kalma sürecimde de hamileliğim boyunca da burada sizlere danıştım sorular sordum hepiniz hakkınızı helal edin. Şimdi geleyim konuya 1 temmuza randevu almıştım 37+1 di. Muayeneye girdim doktor ultrasondan baktı her şey normal dedi bir de çatına bakalım normal doğurabilir misin dedi muayene sırasında doktor sancın var mı dedi yok dedim ama 5 cm açılman var dedi inanamadı kadın. Neyse seni nstye yollayacağım ama doğuma hazırlıklı ol nstde sancın çıkarsa yatışını vericem dedi. Ben şok içinde kaldım yürüyere yürüye muayeneye geldim ve belki de birkaç saate doğuracağımı öğrendim. Nstye girdim sancım çıktı ama hissetmiyorum diyorum sonra yatışımı verdiler 1 saat içinde 7 cm oldu sonra bebeğimin kalp ritminde bozukluk görüldü doktor suyunu patlatalım bakalım kaka yapmış mı dedi suyumu patlattılar kaka yapmamıştı ama işte asıl sancı ondan sonra başladı birkaç saat daha sancı çektim odada squat yaptım sürekli ağlaya ağlaya yürüdüm9-10 cm ile doğuma girdim. Yavrumu 15 dakika sonra doğurdum ve her şey bitti bütün sancılarım ağrılarım geçti. Çok uzun yazdım ama sorularınız varsa da cevaplayabilirim sizi seviyorum hepinize dua ettim Rabbim yardımcınız olsun
kızlarrrr bna dua edin açıklığm 3 4 cm olmuş nst deyim şimdi ebe yatış yplm bnu dedı çok tırsıyorum ya doğum sncım glmzse
Selam kızlar dun sabah kontrole gelmistim. Bebegin kilosu 3900 oldugundan, henuz acilmam olmadıgından ve doktorun 4 kilo ve uzerini de doguramayacagimi dusundugunden ogleden sonra bir anda sezeryanla doguma girdimsuan ikimizde iyiyiz cok şükür ilk gece biraz ağrılı gecti. Sütüm gelmedi ama 1 -2 gune gelecegini umuyorum. Tum bekleyenlere sağlıklı dogumlar diliyorum
Cnm suni mi vericekler acaba yoksa kendi sancini mi beklicekler?kızlarrrr bna dua edin açıklığm 3 4 cm olmuş nst deyim şimdi ebe yatış yplm bnu dedı çok tırsıyorum ya doğum sncım glmzse
şuan boş serum taktılar gida faln sanrm.sonrada suni vereckler çok korkuyorum ne olur dua edin.2. doğumum ama ilk gbi tedrgnm ve duygusalm kızmı aradm aglamktan konuşamadm.annecim seni çok sevıyorum dıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?