2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

kalp atışlarıda düzensiz ip gbi çıkıo sancım glmzse bna ne yaprlar
Canim gecen gun bi videoda izledim...ne kadar acikligim var, sancim olmazsa ne yaparim gibi dusunceleri aklindan sil..aciliyorum,gevsiyorum ben yapabilirim,bugun bebegimi kucagima alicam diye dusundugunde rahim agzin cok guzel acilir..endiselenme,rahat ol...sanci aninda da nefes alip ver,sanci aralarin seni dinlendirecek sayet eger sancin olursa..hic endiselenme

saatte 5 6 kez olması dikkatmi çekti canım.onun haricinde malesefki diğerleri bende de var ve bayadır var.doğum istıosan İnşallah hayırlısıyla doğum gelıodur
Bugun randevum var bakslim doktor ne diyecek uyuyamiyorum resmen..insallah hepimiz saglikli sihatli dogumlar yapariz bebeklerimeze kavusuruz

M Mrs terazi bugün doktora gidecektin dimi? Ne yaptın yaz bize

Selam kızlar dun sabah kontrole gelmistim. Bebegin kilosu 3900 oldugundan, henuz acilmam olmadıgından ve doktorun 4 kilo ve uzerini de doguramayacagimi dusundugunden ogleden sonra bir anda sezeryanla doguma girdim suan ikimizde iyiyiz cok şükür ilk gece biraz ağrılı gecti. Sütüm gelmedi ama 1 -2 gune gelecegini umuyorum. Tum bekleyenlere sağlıklı dogumlar diliyorum

şuan boş serum taktılar gida faln sanrm.sonrada suni vereckler çok korkuyorum ne olur dua edin.2. doğumum ama ilk gbi tedrgnm ve duygusalm kızmı aradm aglamktan konuşamadm.annecim seni çok sevıyorum dıo
ilknde suyum gldgi için hazrşıklıydım bunda hazırda degıldım şok oldum .suni sancıda benı korkutuyor

Cevap verdiğiniz icin çok teşekkür ederim, evet dolduğu için böyleymiş.. Hemen buzla falan masaj yaptık biraz rahatladım emzirmek te rahatlatiyor Maşallah emzirebilmissiniz .. ben Sezeryan doğum yaptım ilk bı kaç gün içinde milimetrik damlaya damlaya geldi hala yumuşaktı 3 gün anca sertleşti Biraz da ağrı olunca korktum doğrusu Hep mastit diyorlar kötü bı durum diye panik oldum..

kızlarrrr bna dua edin açıklığm 3 4 cm olmuş nst deyim şimdi ebe yatış yplm bnu dedı çok tırsıyorum ya doğum sncım glmzse

Haber et lutfen , en fazla sezeryana alırlar

Aynen boyla kalcayla alakali degil bu isler.173 boyum var da ne ise yaradi cati muayenesi bile yapamamisti ebe o kadar dar imkansiz sen kocanla nasil iliskiye giriyorsun demisti1

Yok artık ya . Neden sağlık çalışanları öz eleştiri yaparlar anlamam . Ben ameliyat olmuştum hayatımda ilk defa ve çok korkmuştum . Bir anda olmuştu gerizekalı bi hemşire eşime çok nazlı demiş benim için . Gerizekalı ya narkozluyum narkozlu ne naz'ı bilimsel açıklamayı yap yeter . Abartacaklar ya illa

Canım hiç korkma insallah sıkıntısız bir şekilde gelir bebeğin sonunun güzel olucağını ve bunu daha önce başardığını düşün.Allah bir nefeste kurtarsın

Suni sancı kötü diyorlar.Birden sancılar basliyormus öyle mi ? Bizim çünkü yavaş yavas gelip birkac saat sürmüştü.En azından dinlenebiliyorduk ama sizin sürekli oldu galiba

Suni sancı kötü diyorlar.Birden sancılar basliyormus öyle mi ? Bizim çünkü yavaş yavas gelip birkac saat sürmüştü.En azından dinlenebiliyorduk ama sizin sürekli oldu galiba
Olur mu öyle şey. Çook yavaş başladı sancı. Sadece son 2 saat zorladı beni. Bi zaman sonra zaten serumu çıkarıp alıyorlar. Sancılar devam ediyor. Abarttıkları gibi birşey değil.

Hayırlısı olsun canım gözün aydın ultrasonda 3900 dedi ya kaç kilo doğdu kız yaz hele

Bende ilkini suni sancıyla 40+2 de yapmıştım.öğlen 12 de serum takıldı sadece 1 cm açıklığım vardı saat 4 e doğru çok hafif sancılar başladı gitgide yoğunlaştı gece 12 gibi suyumun gelmesiyle birlikte ıkınmalar başladı saat 1 de 6 cm açıklık saat 2 de 8 cm ve gece 2 buçuktada doğum oldu.Normal doğum sancısını bilmediğim için bildigim tek sancı suni doğum sancısı evet kolay değil ama dayandık sonuçta sonunun güzel olucağını bilerek ....
Allah dayanma gücü veriyor.

Canım hiç korkma bende ilkini suni ile yaptım hatta benim 1 cm açıklığım vardı sadece senin maşallah var şükür güzel düşün bende evladımı evde bırakıp gideceğim hem de 2 yaşında ve hasta.. Allah yardımcın olsun dualarım seninle sakın ağlama rabbime dayan güçlü annemiz

Ayy gözün aydın ne güzel anlatmışsın, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

kızlarrrr bna dua edin açıklığm 3 4 cm olmuş nst deyim şimdi ebe yatış yplm bnu dedı çok tırsıyorum ya doğum sncım glmzse

İyi ki gitmişsin bak hastaneye. Gelir sancın, sen kendini rahatlatmaya bak, kavuşma anını düşün bol bol, Allahın izniyle sancı da gelir. Gelmezse bin türlü çaresi var sen onları düşünme, doktorlar düşünür, sen anın hislerini yaşa ❤❤ Rabbim kolaylık versin, sağlıkla kavuştursun.

Maşallah Allah bağışlasın birbirinize Gelir tabi sütün de, bebeğin iyi olsun da gerisi hallolacaktır illa ki

Son düzenleme:
Bu arada ben de salı günü gittim 36+4tüm, 3700 olmuş dedi, diyabet diyetime devam edeceğim. Haftaya salı muhtemelen 4 kiloyu geçmiş olur, haftaya cumartesi de alırız dedi doktorum. 11 Temmuz olacak yani inşallah zaten anne baba iriyiz, çocuğun da iri olması normal dedi, önemli olan kof iri olmasın, ciğerleri daha tam gelismemiş şu an gelirse solunum sıkıntısı kesin yaşar dedi. Seviyorum doktorumu, bana bebekte erken giden kilonun çok da iyi bir şey olmadığını öğretti.
Kızlar sizden bir ricam olacak, erkek anneleri isim ne koydunuz, ara ara yazsanız ben de fikir alsam süper olmaz mı ya resmen isim bulamadım ama doğuma son 9 gün

Allah kolaylık versin inşallah canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…