2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Sabahtan beri karnım yanıyor resmen kızlar.. gerginliği hiç gitmedi ve o gerginlikten yanıyor sanki Taş gibi karnım.. Özellikle göbek deliğinin sağ tarafı çok acıyor

Böyle olan var mı ?? napıyosunuz geçmesi için ??

5 gün sonra sezeryan tarihim ama erken mi gelecek acaba ??

Gerçekten bazilari çok lakayt sanane sanki.bir de ustune nazli ol.insan aglar da zirlar da bagirir da ben aglamisim onu bile hatirlamiyorum

Insl saglikla kucagina alirsin canim günümüz tam ayni benimde 24.07 pazartesi randevum var benimde baklm bana nedicek

Hemen hemen aynı o zaman .Birisi beni yargilamisti.Tabi sen kolay doğum yaptın kendi sancınla.Bizim gibi olsan duramazdın demişti.Bende o yüzden suni sancı alınca hemen 2-3 saate çok acılı doğum oluyor saniyordum.Dogumun her türlüsü normali sezaryeni ,suni sunisiz aynı şeydir ama kadın baya baya normal sancısı ile gelenleri aşağılık bulmuştu Herhalde canı çok yandığından.Ben o an demiştim bebek ölü de olsa çıksın yada bende şurada öleyim bu acı bitsin Bir insanın canı çok yanmasa bunu dusunebilir mi Tabi bunu söylediğimde son 15 dk falandı.İlk deneyimsiz olduğum için öyle düşündüm.Simdi olsa ne yapacağımı biliyorum.Sanciyi bastırmaya çalışıyordum aklımda.İkinma hiç gelmedi bana .En son doktor beline ağrı girmeye başlayınca bebeği ittir demişti.O şekilde dünyaya getirebildim

Ben ilk doğumumda suni almadım. Akşam 8 den sabah 8 e kadar sancı çektim ama aralarda hiç uyumadım. Sanırım benim ağrı eşiğim düşüktü o yüzden hiç uyumadım gece hep yürüdüm yatınca belim çok ağrıyordu.

Ya masallah ya imrendim simdi
Ya burda tobe billah almiyolar doguma gunun gelmedigi surece
Gozun aydin canim rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah

Ben
Yumurtlamamın 11.günü

Adetime 4 gün kaldı.
Ama sabah test yaptım negatif
Kızlar bana dua eder misiniz

Canim korkma, sonucta suni alanda doguruyo. Insallah sende saglikla doguracaksin
Strees yapma rahat ol
Ben yapabilirim
Nelerin ustesinden geldimki bunu yapmayim de
Allah yardimcin olsun canim

Tebrik ederim taze anne darısı başımıza çok güzel ilerlemiş doğumun maşallah

İşte herkes kendi yaşadığıyla kıyaslıyor.Normal doğumu bekliyen birkaç kişiyiz sanirim insallah sezeryan olacak arkadaşlarıda bizlerede rabbim 1 nefeste kurtarsın.

Tebrik ederim maşallah bugün hep seri doğum hikayeleri duyuyoruz

Benim doktorda aynısını söylemişti önden gitmesi iyi değil iç organları tam grlişmiyor ama bebek kilo alıyor erken doğuma hazırlanıyor diye. Erken gelen bebişler heyecanlanıyorlar herhalde tek başlarına nefes alamıyorlar. Allah hepimize gününde saatinde rahat doğumlar nasip etsin inşallah. Ben oğlum yok ikinci kızım olacak inşallah ama oğlum olsa Kaan koyardım ismini öok beğeniyorum

Merhaba kızlar muane oldum sabah 3700 bıdık.. nst de sancı yok
yarın sabah yatışım yapılcak suni sancı vercek doktorum.. Açılma olmaz ise sezeryana alacak. Dualarınızda bizide unutmayın
Allah yardımcın olsun canım bende senin yarınki programını pazartesi yaşayacağımmerak ettiğim açıklığın olmayacağına suna vermelerinden ne kadar sonra karar verip sezaryen doğuma yönlendiriyor doktorlar. Kişiden kişiye değişir biliyorum ama psikolojimi hazırlamak istiyorum sanırım bu kadar saat açıklık olmazsa sezaryen olacak falan diye ne bileyim psikoloji yerlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…